0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

اخبار ورزشی

سلام دوستان

در این بخش به اخبار ورزشی 1390/04/17 میپردازم

با تشکر از شما

جمعه 17 تیر 1390  3:22 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

كيانوش رستمي به عنوان بهترين وزنه‌بردار مسابقات معرفي شد

مسابقات وزنه‌برداري قهرماني جوانان جهان ـ مالزي

كيانوش رستمي به عنوان بهترين وزنه‌بردار مسابقات معرفي شد

خبرگزاري فارس: وزنه‌بردار دسته 85 كيلوگرم ايران به عنوان بهترين ورزشكار مسابقات وزنه‌برداري قهرماني جوانان جهان انتخاب شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، كيانوش رستمي در رده‌بندي نهايي برترين وزنه‌برداران مسابقات با 451 امتياز بالاتر از آبتي آكادوف روس قرار گرفت و با يك امتياز برتري نسب به او عنوان بهترين وزنه‌بردار مسابقات را به دست آورد.

وزنه بردار شايسته كشورمان كه با ركورد مجموع 378 كيلوگرم عنوان قهرماني دسته 85 كيلوگرم را به دست آورد، از سوي كميته اجرايي فدراسيون جهاني وزنه برداري به عنوان بهترين وزنه بردار سي و هفتمين دوره مسابقات وزنه برداري قهرماني جوانان جهان معرفي شد.

در اين رده‌بندي سعيد محمدپور ديگر وزنه بردار كشور با 439 امتياز در رده سوم بهترين وزنه بردار جوان جهان ايستاد. مجيد عسگري با 424 امتياز دهم شد، بهادر مولايي با 423 امتياز دوازدهم شد، جابر بهروزي با 410 امتياز سي‌ام شد، ياسين باقري با 405 امتياز سي و چهارم شد و كيا قدمي هم با 402 مكان چهلم را به خود اختصاص داد.

*دلاورمردان وزنه برداري ايراني ساعت 16 فردا وارد تهران مي‌شوند

تيم ملي وزنه برداري جوانان ايران كه ساعاتي پيش موفق شد براي نخستين بار عنوان قهرماني جهان را به دست آورد، ساعت 16 فردا (جمعه) از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد ميهن اسلامي مان ايران مي‌شود.

دلاورمردان تيم وزنه‌برداري جوانان كشورمان ساعت 3 بامداد روز جمعه (فردا) از پنانگ به كوالالامپور مي‌روند و از آنجا با پرواز شماره 841 هواپيمايي ايران اير به سمت تهران حركت مي‌كنند. لحظه ورود تيم پرافتخار وزنه برداري كشورمان نيز ساعت 16 است.

جمعه 17 تیر 1390  3:23 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

ايران در وزنه‌برداري جوانان براي نخستين‌ بار قهرمان جهان شد

ايران در وزنه‌برداري جوانان براي نخستين‌ بار قهرمان جهان شد

خبرگزاري فارس: تيم ملي وزنه برداري جوانان ايران براي نخستين‌ بار قهرمان مسابقات وزنه‌برداري قهرماني جوانان جهان شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، با پايان سي و هفتمين دوره رقابت‌هاي وزنه برداري قهرماني جوانان جهان تيم ملي ايران كه با تركيب كامل (8 وزنه بردار) دراين رقابت‌ها شركت كرده بود، توانست براي اولين بار مقام قهرماني جهان را به خود اختصاص دهد.

قبل از برگزاري روز پاياني رقابت‌ها با توجه به اينكه ايران و روسيه 3 وزنه بردار داشتند، رقابت اصلي براي قهرماني در سي و هفتمين دوره مسابقات وزنه برداري قهرماني جوانان جهان ميان اين دو كشور بود و چين 538 امتيازي تنها در شرايطي مي‌توانست به قهرماني اميدوار باشد كه يك وزنه بردار از هر دو تيم ايران و روسيه در اوزان 105 و 105+ از دور رقابت‌ها حذف شود.

با به پايان رسيدن دسته 105 كيلو و عنوان ششمي نماينده ايران، امروز و در روز پاياني رقابت‌ها و در دسته 105+ ايران دو وزنه بردار داشت كه در پايان حركات يكضرب مولايي به مدال نقره رسيد و عليرضا كاظمي‌نژاد چهارم شد تا امتيازات ايران قبل از حركات يكضرب 471 شود.

در اين بخش گور ميناسيان از ارمنستان با مهار وزنه 178 كيلويي به مدال طلا رسيد. مولايي از ايران دوم شد و سرگي اورشينكوف از روسيه با مهار وزنه 174 كيلويي سوم شد.

مدال برنز وزنه بردار روس باعث شد تا روس‌ها هم مانند ايران 471 امتيازي شوند و به اين ترتيب همه چيز براي قهرماني جهان به حركات دوضرب كشيده شد، با اين تفاوت كه ايران دو نماينده داشت و روسيه يك نماينده و چين نماينده‌اي نداشت تا قهرماني كاروان وزنه برداري ايران محمتل‌تر از هميشه باشد.

در اين بخش نيز كاظمي نژاد با مهار وزنه 217 كيلويي به مدال نقره رسيد و بهادر مولايي نيز با بالاي سر بردن وزنه 231 كيلويي قهرمان جهان شد.

در مجموع نيز بهادر مولايي با مجموع 408 كيلوگرم قهرمان جهان شد، عليرضا كاظمي‌نژاد با مجموع 386 كيلوگرم دوم شد و سرگي اورشينكوف از روسيه با مجموع 384 كيلوگرم سوم شد.

به اين ترتيب تيم ملي ايران با كسب امتياز 577 قهرمان جهان شد، چين با كسب امتياز 538 نايب قهرمان شد و روس‌ها با امتياز 517 سوم شدند.

در روز اول رقابت‌هاي وزنه‌برداري قهرماني 2011 جوانان جهان مجيد عسگري از كشورمان در دسته 56 كيلوگرم موفق شد مدال نقره جهان را به خود اختصاص دهد. در روز سوم مسابقات نيز جابر بهروزي از كشورمان در دسته 69 كيلوگرم به مدال برنز رقابت‌هاي قهرماني جهان رسيد و كنار آن نيز مدال طلاي يك‌ضرب رقابت‌ها را كسب كرد.

همچنين كيانوش رستمي، پراميدترين وزنه‌بردار ايران موفق به كسب 2 مدال طلا در حركات دوضرب و مجموع و يك مدال نقره در حركات يك‌ضرب دسته 85 كيلوگرم شد.

سعيد محمدپور نيز در دسته 94 كيلوگرم موفق به كسب 3 مدال طلاي ديگر براي ايران شد.

مجيد عسگري در 56 كيلوگرم، جابر بهروزي در 69 كيلوگرم، كيانوش رستمي در 85 كيلوگرم، سعيد محمدپور و ياسين باقري در 94 كيلوگرم، كيا قدمي در 105 كيلوگرم و بهادر مولايي و عليرضا كاظمي‌نژاد در 105+ كيلوگرم 8 وزنه‌برداران ايران در اين رقابت‌ها بودند.

جمعه 17 تیر 1390  3:24 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

مايلي‌كهن: پاسخ توهمات را نمي‌دهم و دنبال جايگاه استيلي نيستم

پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بي‌گدار به آب نزد

مايلي‌كهن: پاسخ توهمات را نمي‌دهم و دنبال جايگاه استيلي نيستم

خبرگزاري فارس: مدير فني تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من با سرمربي پرسپوليس دوست هستم و هرگز به دنبال جايگاه اين مربي در تيم نيستم.

به گزارش خبرگزاري فارس محمد مايلي كهن پس از حضور در تمرين تيم فوتبال پرسپوليس و بعد از برگزاري مراسم معارفه وي به عنوان مدير فني سرخ‌پوشن اظهار داشت: خوشحال هستم كه در جمع پرسپوليسي‌ها به خانه خودم آمدم و مي‌توانم به اين تيم خدمت كنم. من امروز در ورزشگاهي حضور پيدا كردم كه نام مقدس درفشي‌فر كه يكي از همكاران خوب من در سازمان تربيت بدني بود تا با پرسپوليسي‌ها ديدار كنم، البته شرايط حال حاضر اين ورزشگاه با سال‌هاي گذشته كه من اينجا مي‌آمدم قابل قياس نيست، زحمات زيادي كشيده شده كه جا دارد از حبيب كاشاني و همكارانش تشكر كنم.

وي درباره شرايط پرسپوليس نيز گفت: به نظرم پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات عاقلانه رفتار كرده و با توجه به تراكم بازيكنان اين تيم با وجود همه مشكلات خوب عمل كرده است. شما دقت كنيد كه جايگزين سپهر حيدري، محمد نصرتي است، نصرتي 8 سال در تيم ملي توپ زده و بازيكن كوچكي نيست.

وي ادامه داد: در طرف ديگر پرسپوليس، علي كريمي كه از نوابغ فوتبال ما است را جذب كرده كه اين هم يك حركت بسيار خوب است و در روز گذشته نيز با ميثاق معمارزاده كه يكي از دروازه‌بان آماده تيم ملي است به توافق رسيده است. به نظرم اين تيم تحت تأثير جو قرار نگرفته و بي‌گدار به آب نزده است.

مايلي كهن خاطرنشان كرد: پرسپوليس در فصل گذشته در ليگ برتر چهارم شد و در جام حذفي نيز قهرمان شد، اگر اجمالي به جدول نگاه كنيم اين تيم 50 گل زده و 36 گل خورده دارد و به مقام چهارم در ليگ برتر رسيده است.

پرسپوليس با 36 گل خورده در كنار فولاد در مقام هفتم است و اين موضوع همه چيز را مشخص مي‌كند. ما كه در طول فصل با متر عملكرد يك تيم را بررسي نمي‌كنيم، بايد مشكلات پرسپوليس را پيدا كرده و آنها را برطرف كنيم.

وي در خصوص حضور خودش در پرسپوليس نيز تأكيد كرد: من به هيچ عنوان دست پر به اين تيم نيامدم. قرارداد اوليه من در سال 1354 بهمن‌ماه بود، در آن سال ما در جام تخت جمشيد شركت كرديم. من هم مسئول ورزش و دانشجو بودم مبلغ اولين قرارداد من با پرسپوليس 10 هزار تومان بود و ماهيانه 1500تومان حقوق مي‌گرفتم كه بعدا 2 هزار تومان شد. ما پرسپوليس را دوست داريم چون اين تيم براي ما هزينه كرده است و هميشه اين تيم بزرگ است.

وي در جواب سؤالي كه آيا شما تهديدي براي استيلي هستيد يا خير نيز گفت: من به بحث روزنامه‌ها نمي‌پردازم. من و حميد همديگر را مي‌شناسيم. من دنبال اين حرف‌ها نيستم. هميشه جزء گزينه‌هاي مربيگري پرسپوليس بوده‌ام و استيلي يكي از نزديك‌ترين و بهترين بازيكن من در طول مربيگري‌ام بوده است؛ چه در زمان تيم ملي و يا در پرسپوليس. من عادت ندارم زير پاي كسي را خالي كنم و دنبال اين كار نرفتم. دوست ندارم به توهمات افراد جواب بدهم و اين حرف ها درست نيست.

مدير فني پرسپوليس در پاسخ به سوالي كه باور نمي كرديم شما به اين تيم بياييد نيز گفت: به واقع بايد اين حرف را زد كه خدمت به مردم و پرسپوليس هميشه بايد در دستور كار ما باشد. بدون موضع گيري خاصي و علي‌رغم اينكه كاشاني از حضور من در اين تيم استقبال خوبي كرده، من اين را مي گويم كه كاشاني بعد از انقلاب موفق‌ترين مديرعامل در باشگاه بوده و حالا نيز خوشحالم كه من به پرسپوليس آمدم تا خدمت كنم.

وي در پايان درخصوص جلسه پيشكسوتان نيز گفت: يك روز قبل از جلسه آقاي ترابي زنگ زد و گفت به دعوت پروين به جلسه بياييد كه من هم فراهم نشد كه روز گذشته به جلسه بروم. حالا بايد ببينيم چه اتفاقي خواهد افتاد. انشاء‌الله سؤال‌ها در اين زمينه بماند براي روزهاي بعد، اميدوارم كه بتوانم با تمام توانم كه پرسپوليس كه خانه من است كمك كنم.

جمعه 17 تیر 1390  3:25 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

باقري: بهترين نتيجه تاريخ وزنه‌برداري را در المپيك لندن كسب مي‌كنيم

خواهش و تمنا در شأن ورزش ايران نيست
باقري: بهترين نتيجه تاريخ وزنه‌برداري را در المپيك لندن كسب مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم‌هاي ملي وزنه برداري ايران گفت: براي حضور در المپيك 2012 لندن از روز اول كه آمدم، گفتم بايد در اين المپيك بهترين نتيجه تاريخ وزنه‌برداري رقم بخورد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، تيم ملي وزنه برداري جوانان ايران با كسب عنواني تاريخي به كار خود در رقابت‌هاي قهرماني جوانان جهان پايان دادو براي اوليم بار بر روي سكوي اول رقابت‌ها قرار گرفته و قهرمان جهان شد.
بي شك در كسب اين عنوان كوروش باقري، سرمربي تيم‌هاي ملي وزنه برداري ايران بيشترين سعي و تلاش را كرده است و به جرأت مي‌توان وي را مؤثرترين عضو كاروان ايران در اين راه پرافتخار قلمداد كرد.
به همين منظور خبرگزاري فارس گفت و گويي را با وي انجام داده است كه متن آن را در زير مي‌خواني:

*لياقت اين قهرماني را داشتيم

به جامعه ورزش و خانواده بزرگ وزنه‌برداري اين موفقيت بزرگ را تبريك مي‌گويم. ملي‌پوشان ايران با توجه به زحماتي كه كشيده بودند و زمينه‌هايي كه فدراسيون و كادر فني براي موفقيت فراهم كرده بودند، لياقت اين قهرماني را داشتند كه خدا را شكر به آن هم رسيدند.
اين پله اول موفقيت است و اميدوارم همين روند را تا رقابت‌هاي قهرماني بزرگسالان جهان و المپيك 2012 ادامه دهيم تا بتوانيم طرفداران وزنه‌برداري را خوشحال نگه داريم.

*فقط در يك وزن سطح مسابقات معمولي بود

خيلي از تيم‌ها با تركيبي كامل در اين مسابقات حضور داشتند و سطح ركوردها در بيشتر اوزان بالا بود.
در اوزان 56 كيلوگرم، 85 كيلوگرم، 94 كيلوگرم و حتي در 105 كيلوگرم رقابت‌ها سطح بسيار بالايي داشت و شايد در يك يا دو وزن سطح مسابقات معمولي بود.
به نظرم در بيشتر وزن‌ها شاهد رقابت سنگين وزنه برداران جوان بوديم.

*مسئولان براي مشكل خروجي فكر عاجلي كنند؛ خواهش و تمنا در شأن ورزش ايران نيست

با وجودي اينكه قبل از سفر به خاطر ابهامي كه در اعزام چند ملي‌پوش وجود داشت از برخي دوستان ناراحت شدم، اما بايد از دست اندركاران حوزه نظام وظيفه تشكر ويژه‌اي داشته باشم كه براي حل مشكلاتمان لطف زيادي كردند.
ديديد كه عملكرد كيانوش رستمي و كيا قدمي و امتياز آنها در قهرماني تيم تأثير به سزايي داشت، پس بايد دست اندركاران ذيربط براي اين موضوع فكر عاجلي كنند.
اينكه براي هر مسابقه با خواهش و تمنا و اصرار و التماس بخواهد كارهايمان درست شود خيلي در شأن ورزش ما نيست و معتقدم با چند تبصره و بند مي‌توان يا آن را حل كرد و يا به شكلي در آورد كه حداقل اين همه استرس در زمان اعزام به تيم ملي وارد نشود.

*نيمي از جوانان به تركيب بزرگسالان مي‌رسند

در مورد اينكه كه چند در صد تيم ملي جوانان براي تركيب تيم ملي بزرگسالان انتخاب خواهند شد بايد بگويم كه از الان نمي‌توان تركيب بزرگسالان را اعلام كرد، اما شك نكنيد كه حداقل نيمي از تركيب اصلي را همين جوانان تشكيل خواهند داد و اين فرصت براي همه آنها براي قرار گرفتن در تركييب اصلي وجود دارد.

*روي مقام چند ملي‌پوش خوش بين بودم

به لحاظ تيمي 100 در صد انتظاراتم برآورد شد، چون از ابتدا دنبال قهرماني بوديم و توانستيم آن را به دست بياوريم. البته اين كار ما را براي آينده خيلي سخت‌تر مي‌كند. اما اگر بخواهيم نفر به نفر مقايسه كنيم، از اين حيث كه به دنبال بالا رفتن تجربيات ملي‌پوشان بوديم موفق عمل كرديم، اما شايد در يك يا دو وزن ركوردهايي كه مدنظرم بود به دست نيامد.
برخي هم ركوردهاي مورد انتظار ما را زدند اما مقام‌هايي كه فكر مي‌كرديم را به دست نياوردند كه دليلش اين بود كه شايد براي محاسبه روي عنوان آنها خوشبينانه حساب و كتاب كرده بوديم.

*بايد در المپيك لندن بهترين نتيجه تاريخ وزنه برداري كسب شود

براي حضور در المپيك 2012 لندن از روز اول كه آمدم، گفتم كه بايد در اين المپيك بهترين نتيجه تاريخ وزنه برداري رقم بخورد. در مورد مسابقات جهاني پاريس هم در وهله اول به دنبال كسب بيشترين سهميه هستيم.
سهميه كامل 6 وزنه بردار است كه رسيدن به آن فوق‌العاده مشكل است. هدف ما رسيدن به اين موضوع است حال اينكه تا چه اندازه به اين هدف برسيم اهميت دارد.

*اگر حمايت شويم سهميه كامل المپيك را مي‌گيريم

فدراسيون وزنه برداري بايد از سوي سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك پشتيباني و حمايت شود. خواهشم اين است كه مسئولان ورزش، فدراسيون را تنها نگذارند.
بدون اغماض مي‌گويم كه در حال حاضر فدراسيون وزنه برداري به جز حمايت چند نفر از دوستان به خصوص در سال 90 ديگر هيچ حمايتي نشده است. هدف ما اين است كه اگر حمايت شويم سهيمه كامل المپيك 2012 لندن را در پاريس كسب كنيم.

جمعه 17 تیر 1390  3:26 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

افشاي دخالت برخي مدير برنامه‌ها در تغيير نتايج و تباني در فوتبال ايران

دريافت 7 تا 35 ميليون تومان بي‌مورد از بازيكنان و اعلام دو نام جديد

افشاي دخالت برخي مدير برنامه‌ها در تغيير نتايج و تباني در فوتبال ايران

خبرگزاري فارس: رئيس كميته نظارت، بازرسي و ارزشيابي سازمان ليگ از دخالت برخي از مديربرنامه‌هاي بازيكنان در نتايج مسابقات خبر داد.

حجت‌الاسلام عليرضا عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عنوان كرد: هر چه پرونده‌هاي برخي از مديربرنامه‌ها،‌ كارگزاران فيفا و آژانس‌‌ها در نقل و انتقال بازيكنان را بررسي مي‌كنيم به نتايج تأسف‌بارتري مي‌رسيم. من به كليه بازيكنان، خانواده‌هايشان، مديران باشگاه‌ها و مربيان اعلام مي‌كنم كه مراقب برخي افراد سودجو باشند.

وي ادامه داد: آن‌طور كه به ما اطلاع داده شده برخي از آقايان مبالغي پول از بازيكنان مي‌گيرند تا آن بازيكن را به يك تيم ببرند اما در عمل فقط در باشگاه قراردادي با آنها امضا مي‌شود و اتفاقي براي بازيكن نمي‌افتد. اين مبالغ بين 7 تا 35 ميليون تومان است كه بي‌مورد از بازيكنان اخذ شده است. در اين مورد مي‌توانم نام "ناصر صرافان " و "آژانس اطمينان " را بيان كنم كه تخلفاتي در اين زمينه داشته‌اند.

عليپور تاكيد كرد: مشكل فوتبال ما فقط دريافت اين مبالغ از بازيكنان نيست. آنچه فوتبال ما را با چالش جدي مواجه كرده، اين است كه متاسفانه برخي از مديربرنامه‌ها و همكاران آنها در ليگ‌هاي دسته يك و پائين‌تر خواسته‌هايي را از بازيكناني كه به باشگاه‌ها منتقل كرده‌اند، دارند، خواسته‌هايي كه كاملا غيرقانوني است و حتي دخالت در تعيين نتيجه فني مسابقه كرده‌اند.

رئيس كميته نظارت، بازرسي و ارزشيابي سازمان ليگ در پايان گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: خوشبختانه اين اتفاقات در ليگ برتر رخ نداده و بيشتر مربوط به مسابقات ليگ‌هاي پائين‌تر است. به عنوان مثال تيمي كه در خطر سقوط به دسته دوم قرار داشته و يا تيمي كه در مسابقات پلي‌آف براي صعود به ليگ دسته اول تلاش مي‌كند، گاهي با خواسته‌هاي غيرقانوني اين افراد از بازيكنان مواجه مي‌شوند. در واقع آنها به برخي از باشگاه‌ها و مسئولانشان اعلام مي‌كنند كه ما در فلان باشگاه بازيكناني داريم و مي‌توانيم نتيجه مسابقه را آن‌طور كه دلخواه شماست دربياوريم و مبالغي را نيز بابت اين كار دريافت كرده‌اند. البته خوشبختانه برخي از بازيكنان در برابر اين درخواست غيرقانوني مقاومت كرده‌اند.

جمعه 17 تیر 1390  3:27 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

كمانداران ايران از رسيدن به المپيك بازماندند

مسابقات تيراندازي با كمان قهرماني جهان – ايتاليا

كمانداران ايران از رسيدن به المپيك بازماندند

خبرگزاري فارس: كمانداران ايران در ريكرو انفرادي مردان در رقابت‌هاي تيراندازي با كمان قهرماني جهان 2011 ايتاليا از رسيدن به المپيك بازماندند.

به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا»، امشب و در ادامه شب چهارم رقابت‌هاي تيراندازي با كمان قهرماني جهان 2011 ايتاليا كمانداران مرد ايران در ريكرو انفرادي مردان از رسيدن به المپيك 2012 لندن بازماندند.

در اين رقابت كه با حضور 104 كماندار برگزار شد، نادر منوچهري مقدم و مجيد ميررحيمي در همان دور نخست با شكست از رقباي خود از كشورهاي مالزي و كانادا از دور رقابت‌ها حذف شدند.

در اين شب كيوان رياضي‌مهر بهترين نتيجه را گرفت و ابتدا 6 بر صفر حريف كوبايي را شكست داد تا به دور دوم برسد اما رياضي‌مهر هم در دور دوم 6 بر صفر به حريف ايتاليايي باخت و از دور رقابت‌ها كنار رفت تا به اين ترتيب و با توجه به حذف شدن زنان كماندار از دور رقابت‌هاي تيمي و انفرادي ريكرو و همچنين تيم ملي مردان ريكرو، شانس المپيكي شدن ورزشكاران ايران در مسابقات تيراندازي با كمان قهرماني جهان 2011 ايتاليا از دست برود.

كمانداران ايران اين فرصت را دارند تا در رقابت‌هاي قهرماني آسيا كه مهرماه به ميزباني تهران برگزار مي‌شود سهميه‌هاي المپيك لندن را از آن خود كنند.

جمعه 17 تیر 1390  3:28 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

رهبر معظم انقلاب قهرماني جوانان وزنه‌بردار ايراني در جهان را تبريك گفتند

طي پيامي
رهبر معظم انقلاب قهرماني جوانان وزنه‌بردار ايراني در جهان را تبريك گفتند

خبرگزاري فارس: حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي، به مناسبت قهرماني تيم ملي جوانان وزنه برداري كشورمان در مسابقات وزنه‌برداري جوانان جهان، پيام تبريكي صادر كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمي خامنه‌اي ، متن پيام رهبر معظم انقلاب به اين شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
از وزنه‌برداران غيور جوان كه قهرمان جهان شدند و مردم عزيز كشورمان را خوشحال كردند، صميمانه تشكر مي‌كنم.
سيد علي خامنه‌اي
16 تيرماه 1390

لازم به ذكر است سي و هفتمين دوره رقابت‌هاي وزنه‌برداري قهرماني جوانان جهان عصر ديروز در مالزي به كار خود پايان داد و تيم ملي جمهوري اسلامي ايران براي اولين بار توانست مقام قهرماني جهان را به خود اختصاص دهد.

جمعه 17 تیر 1390  3:29 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

نيمار: مي‌خواهم در سانتوس بمانم

نه مادريد، نه بارسلونا
نيمار: مي‌خواهم در سانتوس بمانم

خبرگزاري فارس: مهاجم جوان سانتوس برزيل احتمال ترك اين تيم به مقصد رئال مادريد يا بارسلونا را به مرز صفر رساند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، نيمار بازيكن مور علاقه رئال مادريد و بارسلونا گفت: مي‌خواهم در سانتوس بمانم و خيال ترك تيمم را ندارم. فصل آينده براي سانتوس اهميت زيادي دارد و ما براي قهرماني و تكرار شكوه فصل گذشته تحت فشار زيادي هستيم. اين وظيفه من است كه در خدمت تيمم باشم و ديگر دوست ندارم از رئال مادريد يا بارسلونا حرف بزنم.

وي ادامه داد: روزنامه‌هاي اروپايي تصور مي‌كنند اين حرف‌ها را به خاطر بازارگرمي بر زبان مي‌آورم اما حقيقت اين است كه تصميم خود را گرفته‌ام. اين روزها حتي با پدر و وكيلم نيز حرف نمي‌زنم چه برسد با روزنامه‌هاي اروپايي. من فقط به برزيل فكر مي‌كنم و بايد با اين تيم قهرمان كوپا آمه‌ريكا بشويم.

جمعه 17 تیر 1390  3:30 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

رستمي: اگر استرس نداشتم بهتر از اين هم نتيجه مي‌گرفتم

بهترين وزنه‌بردار جوانان جهان در گفت‌وگو با فارس:
رستمي: اگر استرس نداشتم بهتر از اين هم نتيجه مي‌گرفتم

خبرگزاري فارس: بهترين وزنه‌بردار جوانان جهان گفت: اگر مشكلات خروجي پيش نمي‌آمد و نگراني و استرس نداشتم، نتيجه به مراتب بهتري كسب مي‌كردم.

كيانوش رستمي كه در پايان رقابت‌هاي وزنه برداري قهرماني جوانان جهان عنوان بهترين وزنه بردار را به خود اختصاص داد در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، گفت: اصلا فكر نمي‌كردم در اين رقابت‌ها شركت كنم. يك هفته بود كه براي رفع مشكل خروجي‌ام خواب و خوراك نداشتم و دنبال كارهايم بودم و تلاش زيادي براي رفع اين مشكل انجام دادم. خدا را شكر كه با رفع اين مشكل به اين مسابقات اعزام شدم تا به صورت ويژه براي كشورم با كسب عنوان بهترين وزنه بردار جهان افتخار آفريني كنم.

وي تأكيد كرد: اگر اين مشكلات پيش نمي‌‌آمد، نتيجه به مراتب بهتري كسب مي‌كردم. با استرس و نگراني كه قبل از اعزام داشتم اين عنوان به دست آمد. با اين حال جا دارد از مسئولان ذيربط براي حل مشكل خروجي تشكر كنم.

رستمي در مورد سطح رقابت‌ها گفت: مسابقات 85 كيلوگرم در سطح رقابت‌هاي جهاني بزرگسالان برگزار شد و هيچ فرقي با اين مسابقات نداشت. رقابت در اين دسته دشوار بود و مسابقه سنگيني براي كسب مدال طلا برگزار شد.

اين وزنه‌بردار در مورد اينكه براي بزرگسالان چه برنامه‌اي دارد، تصريح كرد: اميدوارم در اين رده سني هم بتوانم بهترين وزنه‌ها را بزنم و مدال و افتخاري ديگر براي ايران به دست بياورم.

رستمي در پاسخ به اين سؤال كه چه زماني ركورد جهان را خواهد شكست به فارس گفت: سعي مي‌كنم اين اتفاق در مسابقات قهرماني جهان 2011 پاريس تحقق پيدا كند.

جمعه 17 تیر 1390  3:32 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

كوئنترائو: حضور در كنار بهترين‌هاي جهان افتخاري بزرگ است

به خودم مي‌بالم كه شاگرد مورينيو شدم
كوئنترائو: حضور در كنار بهترين‌هاي جهان افتخاري بزرگ است

خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي جديد رئال مادريد گفت: حضور در كنار منتخب بهترين‌هاي جهان در قالب يك تيم باشگاهي افتخار بزرگي است.

به گزارش خبرگزاري فارس فابيو كوئنترائو در گفت‌وگويي با شبكه سي.وي‌.آر اظهار داشت: خيلي خوشحالم سرانجام به آرزوي دوران كودكي‌ام يعني حضور در رئال رسيدم. رئال از هر جهت نمونه و برتر است. به باورم رئال، بزرگترين تيم جهان و همه امورش كاملا حرفه‌اي است. خيلي خوشحالم كه بسياري از هم‌تيمي‌هاي جديد را از طريق بازي‌‌شان در تيم‌ ملي كشور خود، مي‌شناسم. براي من تمرين و بازي در كنار اين افراد منتخب برترين‌هاي جهان در قالب تيمي باشگاهي، افتخار بزرگي است. رئال بهترين مربي جهان را دارد. شاگردي او نيز براي من كه هموطنش هستم، افتخار است.

اين بازيكن 24 كه اواخر هفته گذشته درازاي قراردادي به ارزش 30 ميليون يورو به عضويت كهكشاني‌هاي مادريدي درآمد، ناگفته‌‌هاي تازه‌اي را دراولين مصاحبه خود با پيراهن تيم جديد اين گونه بيان كرد:

*آقاي كوئنترائو، از يك سال قبل بسياري از تيم‌هاي بزرگ اروپا مثل بايرن‌مونيخ آلمان، چلسي انگليس و رئال‌مادريد اسپانيا دنبال جذب شما بودند. چرا از جمع كهكشكاني‌ها سردرآورديد؟
واقعيت اين است از زمان كودكي دوست داشتم روزي بازيكن رئال‌مادريد شوم.

*جدي مي‌‌گوييد؟
نه فقط من بلكه هر بازيكني از كودكي در اين خواب و خيال است روزي پيراهن سفيد و ارزشمند رئال‌ را به تن كند. پيراهني كه پوشيدن‌اش‌، افتخار است.

*اين نكته را اكنون كه ساعاتي بيش نيست عضو رئال هستيد، عنوان مي كنيد يا اين كه...
باور كنيد صادقانه گفتم. باز هم تكرار مي‌كنم از زماني كه سن خيلي كمي داشتم، دلم مي‌خواست بازيكن رئال باشم. هر وقت در مدرسه با دوستانم در مورد فوتبال حرف مي‌زديم، آرزوي بازي كردن براي رئال را مي‌گفتم.

*اكنون كه به اين روياي رسيديد، چه احساسي داريد؟
خيلي خوشحالم. احساسي دارم كه قابل وصف نيست. بسيار خوشحالم كه اين روياي رنگ واقعي به خود گرفت.

*فكر مي‌كنيد اكنون همين كه بالاخره به آرزوي دوران كودكي‌تان رسيديد، براي شما ديگر كافي است؟
خير، به هيچ‌وجه. فكر مي‌كنم تازه كارم شروع شده است. بايد با پيراهن رئال خيلي چيزها را ثابت كنم. بايد به آن دسته از منتقدان كه عليه من موضع مي‌‌گرفتند، نشان دهم و ثابت كنم چقدر زياد آمادگي چالش عظيمي به اسم رئال را دارم. براي من دوره حضور در ليگ كشورم به پايان رسيده است. حالا يك دوره طلايي پيش رويم از طريق رئال است.

*يك سئوال كه در بحث انتقال شما به ذهن مي‌رسد، اين است كه چرا در يك سال گذشته يعني پس از درخشش در جام جهاني 2010 همراه با تيم ملي پرتغال، انتقال‌تان تحقق نيافت؟
اين موضوعي پيچيده نبود. بلكه يك دليل ساده داشت...

*چه دليلي؟
اين كه مرتب به مسئولان تيم سابق مي‌گفتم يا در بنفيكا مي‌مانم يا اين كه به رئال مادريد محلق مي‌شوم. گزينه ديگري برايم مطرح نيست.

*به نظر مي رسد خيلي مصمم به حضور در رئال بوديد؟
بله. همان موقع موضع خودم براي رفتن به فوتبال خارج از پرتغال مشخص كردم. مي‌خواستم به پيراهن رئال برسم و در اين امر هيچ ترديدي نداشتم. الان هم خدا را شكر مي‌كنم به آنچه مي‌خواستم، رسيدم. باور كنيد از اين كه در كنار بهترين بازيكنان جهان مي‌توانم بازي كنم، بسيار هيجان زده هستم. از نظر من پتانسيل رئال بسيار زياد است.

*اكنون كه با رئال قرارداد بسته‌اي ، مادريدي‌ها را چگونه تيمي مي‌بينيد؟
تيمي از هر جهت نمونه و برتر. به باورم رئال،بزرگترين تيم جهان است. همه امورش كاملا حرفه‌اي است. خيلي خوشحالم كه بسياري از هم‌تيمي‌هاي جديد را از طريق بازي‌‌شان در تيم‌ ملي كشورخود، مي‌شناسم. براي من تمرين در كنار اين افراد، نيز افتخار بزرگي است. از طرفي رئال،‌ خوزه مورينيو، بهترين مربي جهان را دارد. شاگردي او نيز براي من كه هموطنش هستم، افتخار است.

*نگران نيستيد كه در جناح چپ خط دفاع بايد با مارسلو برزيلي براي حضور در تركيب اصلي رقابت كنيد؟
خير. به نظر برخي حضور من و او در يك پست، چيزي خوب نيست ولي من نظري ديگر دارم . اين كه براي تيمي به بزرگي رئال، حضور ما دو نفر بسيار سودمند است. چون هر آن ما دو نفر آماده كمك به تيم هستيم. از طرفي به مارسلو به چشم يك رقيب نمي‌نگرم بلكه او دوست من است. مارسلو بازيكني است كه كيفيت بازي خوبي دارد.

*به آينده اين رقابت خوش‌بين هستيد؟
بله. فكر مي‌كنم هريك از ما دو، مي‌خواهد در تركيب باشد. اين انگيزه سبب مي‌شود هر جلسه تمرين با تمام توان كار كنيم تا غرق عرق شويم. ثمره اين رقابت سالم، به سود تيم خواهد بود. چون آن وقت تيم هميشه آماده‌ترين مدافع چپ‌اش را در تركيب خواهد داشت. من اطمينان دارم اين اتفاقي خوش‌يمن براي تيم است. رويدادي كه باعث خرسندي همه خواهد شد.

جمعه 17 تیر 1390  3:32 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

رهنما: با بحران مديريت سازمان ورزش نبايد كاراته‌كاران را سرزنش كرد

به دنبال كسب هر نتيجه‌اي در مسابقات آسيايي
رهنما: با بحران مديريت سازمان ورزش نبايد كاراته‌كاران را سرزنش كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كاراته در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو گفت: تيم ملي كاراته ايران در زمان بحران مديريت سازمان تربيت‌بدني آماده شد؛ بنابراين نبايد زياد از آنها انتظار داشت.

مسعود رهنما در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: ما هميشه در رقابت‌هاي آسيايي به غير از 2 دوره، موفقيت نسبي داشتيم. امسال هم تيم ملي ايران شايستگي اين را دارد كه مانند دوره گذشته شگفتي‌ساز شود.
وي افزود: نبايد از اين مسئله گذشت كه كاراته آسيا پيشرفت خوبي داشته است و ديگر كشورها در كارهاي پشت پرده و سرمايه‌گذاري، از ايران جلوترند. من از روز اول هم گفتم محمد بهرامي با پذيرفتن هدايت تيم ملي ريسك بزرگي كرد.
رهنما در ارزيابي وضعيت ملي‌پوشان اعزامي به چين تصريح كرد: وحيد حسني پور كه بازي‌هاي آسيايي گوانگجو را از دست داد انگيزه لازم را دارد كه خود را ثابت كند و به من بگويد كه در انتخاب نفرات گوانگجو اشتباه كرده‌ام.
وي ادامه داد: امير مهدي‌زاده كه در بازي‌هاي آسيايي مدال را از دست داد بعد از موفقيت‌هاي خود در مسابقات اروپايي حالا مي خواهد در آسيا خودش را نشان دهد.
سرمربي سابق تيم ملي يادآور شد: حامد زيگساري كلكسيوني از مدال‌هاي آسيايي و جهاني در رده‌هاي سني مختلف دارد و بايد حواسش را جمع كند كه رنگ مدالش در آسيا طلايي باشد. سعيد فرخي نيز از باتجربه‌ترين نفرات تيم است كه وقتي روي روال مي‌افتد، بهترين است.
وي با اشاره به كسب مدال طلا از سوي پورشيب در مسابقات مختلف خاطرنشان ساخت: يك قهرمان وقتي روي سكوست، قهرمان است، هيچوقت نبايد فكر كنيم كه قوي‌ترين هستيم. تيم ملي در بخش انفرادي با حضور اين كادر فني شرايط لازم را دارد كه شگفتي‌ساز شود. اما نبايد فراموش كنيم كه پشتيباني از يك تيم داراي اهميت زيادي است. اين تيم در زمان بحران مديريت سازمان تربيت بدني آماده شد و از خيلي امكانات محروم بود؛ به همين دليل اگر هم نتيجه مورد نظر كسب نشد، نبايد آنها را سرزنش كرد.

جمعه 17 تیر 1390  3:35 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

نوير: منچستريونايتد هيچ‌وقت پيشنهاد جدي نداد

تصميمم براي ماندن در بوند‌س‌ليگا صحيح است
نوير: منچستريونايتد هيچ‌وقت پيشنهاد جدي نداد

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان جديد تيم فوتبال بايرن‌مونيخ گفت: هيچ‌وقت با پيشنهادي جدي از منچستريونايتد مواجه نشده‌ام.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه يورونيوز، مانوئل نوير اظهار داشت: برخلاف اخباري كه در رسانه‌ها قبل از انتقالم به بايرن، انتشار يافت، با پيشنهادي جدي از طرف منچستريونايتد مواجه نشدم.

اين دروازه‌بان 25 ساله كه در ازاي 25 ميليون يورو پايان فصل گذشته بوندس‌ليگا از شالكه راهي تيم باواريي‌ها شد، نسبت به اخباري كه از علاقه منچستريونايتد نسبت به او در يك سال گذشته وجود داشت، واكنش نشان داد.

نوير گفت: پس از جام جهاني 2010 منچستريونايتد براي جذب من ابراز تمايل كرد ولي چنين علاقه‌اي هيچ‌گاه شكل ارائه پيشنهادي ملموس به خود نگرفت.

وي افزود: فكر مي‌كنم براي من ادامه فعاليت در بوندس‌ليگا بسيار حائز‌اهميت بود. اين ليگ بسيار جذاب است و فكر مي‌كنم تصميم درستي گرفتم كه با انتقال به بايرن، در بوندس‌ليگا شدم.

جمعه 17 تیر 1390  3:37 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

ياوري: فدراسيون بسكتبال قانون مناسبي در مورد ايجنت‌ها ندارد

نبايد تخلفي كه اثبات نشده است را رسانه‌اي كنند
ياوري: فدراسيون بسكتبال قانون مناسبي در مورد ايجنت‌ها ندارد

خبرگزاري فارس: سخنگوي شوراي ورزشي باشگاه پتروشيمي گفت: چرا فدراسيون خودش قوانين مناسبي در مورد ايجنت‌ها ندارد و هنگام ثبت قرارداد بازيكنان نام ايجنت آن را سوال نمي‌كند؟

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، چند روز پيش بر اساس اعلام فدراسيون بسكتبال، فدراسيون جهاني اين رشته در نامه‌اي اعلام كرد كه باشگاه پتروشيمي بندرامام به دليل استفاده از بازيكنان خارجي كه ايجنت آنها فعاليت غيرقانوني داشته دچار تخلف شده است و در همين رابطه فدراسيون بسكتبال موضوع را به باشگاه پتروشيمي در مورد تخلف صورت گرفته اعلام كرد، اما اين موضوع مورد قبول باشگاه پتروشيمي قرار نگرفت و آنها اعلام كرده‌اند كه تا تخلفي اثبات نشده است چرا اتهام زده مي‌شود.

در همين زمينه شاپور ياوري، سخنگوي شوراي ورزشي پتروشيمي در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در اين باره اظهار داشت: وقتي هنوز تخلفي ثابت نشده است چرا فدراسيون بسكتبال اين موضوع را رسانه‌اي و براي باشگاه پتروشيمي حاشيه‌سازي مي‌كند؟ اين يك مسئله اداري است و بايد مراحل خود را طي كند.

ياوري افزود: يك باشگاه تهراني زماني كه اعلام مي‌كند مي‌خواهد منحل شود و حضور نداشته باشد، فدراسيون بسكتبال به هر دري مي‌زند كه اين كار صورت نگيرد، اما براي باشگاهي مانند پتروشيمي كه مانند ساعت كار مي‌كند حاشيه سازي مي‌كند.

وي تصريح كرد: فدراسيون نامه‌اي را براي ما ارسال كرده است كه سر تا سر آن ابهام است. فيبا در اين نامه اعلام كرده است طبق اخباري كه آنها دارند باشگاه پتروشيمي در مورد جذب بازيكنان خارجي خود با ايجنت‌هاي غيرقانوني قرارداد امضا كرده است، اما اعلام نكردند كه كدام بازيكن به طور غيرقانوني جذب شده است. نمي‌توان با كلي‌گويي باشگاهي را متهم كرد.

سخنگوي باشگاه پتروشيمي گفت: چرا فدراسيون خودش قانون مناسبي در مورد ايجنت‌ها ندارد و به باشگاه‌ها اعلام نمي‌كند كه زماني كه با بازيكن قرارداد مي‌بنديد بايد نام ايجنت آن را هم معرفي كنيد. اينكه ليگ به اتمام رسيده و بازيكن پولش را گرفته و از ايران رفته است، تازه اعلام مي‌كند تخلف صورت گرفته است كه درست نيست.

وي ادامه داد: فدراسيون بسكتبال اعلام مي‌كند كه افرادي به نام (ر - ط) و (ع - آ) كه در تيم بسكتبال پتروشيمي فعاليت مي‌كنند با استفاده از نام اينجنت‌هاي خارجي قرارداد بسته‌اند در حالي كه اين 2 نفر هيچ نقشي در جذب بازيكنان پتروشيمي نداشته‌اند و تنها كارهاي اداري آنها را مانند انجام معاينات پزشكي و كارت بازي انجام ‌دادند.

ياوري خاطرنشان كرد: فدراسيون بسكتبال به خوبي ياد گرفته است كه با آبروي افراد بازي كند. هر شخصي يا باشگاهي كه سهمي در موفقيت‌هاي بسكتبال دارد، به دليل اينكه با فدراسيون رابطه خوبي ندارد، حقش ضايع مي‌شود و به حقش نمي‌رسد. اگر آقايان دوست ندارند پتروشيمي نباشد صادقانه اعلام كنند و ما هم كنار مي‌رويم.

جمعه 17 تیر 1390  3:38 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

وكوشان: مذاكره صميمانه راه‌ حل انتقال مودريچ است

وكوشان: مذاكره صميمانه راه‌ حل انتقال مودريچ است

خبرگزاري فارس: مدير برنامه هافبك كروات تيم تاتنهام معتقد است براي انتقال موكلش به يكي از دو مقصد چلسي يا منچستريونايتد، با گفت‌وگوي مسالمت‌آميز مي‌توان به نتيجه رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌استار، نيكي وكوشان گفت: اكنون مدت زيادي است كه چلسي و منچستريونايتد خواهان جذب لوكا مودريچ شده‌اند ولي هنوز هيچ زمينه روشني براي تحقق انتقال وي به يكي از اين دو تيم صورت نگرفته است. به نظرم تنها راهي كه مي‌توان اين معضل را حل كرد مذاكره دوستانه با سران تاتنهام است.

وي ادامه داد: لوكا مايل است فصل بعد در تيمي باشد كه در ليگ قهرمانان حضور دارد. جضور در چلسي يا منچستر، مي‌تواند او را به خواسته‌اش برساند. اميدوارم كه سران تيم وايت‌هارت‌ليني توجه عميقي به اين موضوع كنند.

جمعه 17 تیر 1390  3:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها