0

اخبار ورزشی

 
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

احتمال برگزاري اردوي استقلال در آلمان

 

احتمال برگزاري اردوي استقلال در آلمان

خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال سعي دارد شرايط برپايي اردويي در آلمان را فراهم كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با وجودي كه اردوي استقلال در تركيه به دليل حضور ملي پوشان اين تيم در اتريش لغو شد با اين حال علي فتح‌الله‌زاده مصر است آبي‌پوشان اردوي خارج از كشور داشته باشند و در همين راستا رايزني‌هايي براي برگزاري اردو در آلمان انجام داده است.

باشگاه استقلال اگر بتواند ملي پوشان خود را در اختيار داشته باشد به اين اردو خواهد رفت در غير اين صورت يا در كردان يا منطقه‌اي مشابه كردان اردو برگزار مي‌كند.
فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با فارس اين خبر را تاييد كرد.

جمعه 17 تیر 1390  3:55 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

مرادي در دوي 1500متر دوم شد

 

/مسابقات دووميداني قهرماني آسيا-ژاپن/
مرادي در دوي 1500متر دوم شد

خبرگزاري فارس: سجاد مرادي در دوي 1500متر مسابقات قهرماني آسيا در ژاپن به مدال نقره دست يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، سجاد مرادي دونده ايران در دوي 1500متر با زمان 3 دقيقه و 43 ثانيه و 30 صدم ثانيه دوم شد.
در اين ماده محمد العظيمي از كويت با زمان 3 دقيقه و 42 ثانيه و 49 صدم ثانيه اول شد و دونده سوريه با زمان 3 دقيقه و 44 ثانيه و يك صدم ثانيه سوم شد.
مسلم نيادوست ديگر دونده ايران در اين ماده با زمان 3 دقيقه و 50 ثانيه و 79 صدم ثانيه هشتم شد.
اين مسابقات يكشنبه آينده به پايان خواهد رسيد.

جمعه 17 تیر 1390  3:56 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

فتح‌الله‌زاده: بمب‌هاي ما خنثي نشده‌اند؛ دست و پاي بازيكنان را بسته‌ايم

 

مثل ساكت مصاحبه نمي كنم
فتح‌الله‌زاده: بمب‌هاي ما خنثي نشده‌اند؛ دست و پاي بازيكنان را بسته‌ايم

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: هيچ‌كدام از بمب‌هاي ما خنثي نشده‌اند.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اينكه بمب‌هاي استقلال در فصل نقل و انتقالات يكي يكي در حال خنثي شدن است اظهار داشت: هيچ بمب ما خنثي نشده است. چهار بازيكن استراتژيكي كه مي‌خواستيم، داريم. 10 بازيكن را به ما چسبانده‌اند و آن وقت مي‌گويند بمب‌هاي ما خنثي شده است. آنهايي كه گرفته‌ايم محكم دست و پايشان را بسته‌ايم و مثل اسيرها حفظ‌شان كرده‌ايم. بازيكنان اصلي كه مدنظرمان بودند جاسم كرار، تيموريان، حمودي و مهدي رحمتي هستند كه جذب شدند و هيچ كدام هم نمي‌پرند.

وي تاكيد كرد: ما با حسيني بحث مادي خوبي داشتيم و به نتايج خوبي رسيده بوديم و حتما سپاهان مبلغ بالاتري به او پيشنهاد داده كه حاضر شده با اين تيم تمديد كند. البته من مثل ساكت نيستم كه گفته بود مهدي رحمتي بايد به سازمان ليگ احضار شود و در مورد مبلغ قراردادش با استقلال صحبت كند. من مثل دوستان از اين مصاحبه‌ها نمي‌كنم اما از دوستان و همكاران خود مي‌خواهم كه سعه صدر داشته باشند و در سطح مديريت فكر كنند. نبايد بازيكني را كه به تيم ديگري مي‌رود به چالش بكشيم.

فتح‌الله‌زاده اضافه كرد: آيا اكنون كه سيدجلال حسيني به سپاهان رفته من بايد به او توهين كنم؟ ما بايد ظرفيت‌هايمان را بالا ببريم. براي حسيني آرزوي موفقيت مي‌كنم ولي مي‌خواهم اين را بگويم اگر هر بازيكني به استقلال بيايد مبلغ قراردادش يك ميليارد تومان مي‌شود و اگر به تيم شهرستاني برود اين مبلغ كمتر مي‌شود؟ مسلما قيمت بازي در تهران بايد ارزان‌تر از شهرستان باشد.

سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه با رفتن سيدجلال حسيني به سپاهان تصميم اين باشگاه براي جذب بازيكن در اين پست چيست، گفت: ما سيدجلال را مي‌خواستيم اما از قبل هم اين برنامه را داشتيم كه اگر نتوانيم حسيني را جذب كنيم با فرشيد طالبي وارد مذاكره شويم و اگر هم طالبي را نتوانيم جذب كنيم بازيكن خارجي مي‌گيريم. در خط حمله هم با كريم انصاري‌فرد مذاكره كرديم. دوشنبه كه تيم ملي به تهران بازگردد تكليف‌مان را با انصاري‌فرد روشن مي‌كنيم و اگر با او به نتيجه نرسيم بازيكن خارجي مي‌گيريم.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اينكه فرشيد طالبي همراه ذوب‌آهن به تركيه رفته و مذاكره استقلال با اين بازيكن ممكن است موجب ناراحتي باشگاه ذوب آهن شود خاطرنشان كرد:‌ طالبي قراردادي با ذوب آهن نبسته است. اين را پرسيده‌ايم. اگر بازيكني با تيمي قرارداد بسته باشد و اگر اين قرارداد حتي روي يك تكه كاغذ نوشته شده باشد،‌ ما احترام مي‌گذاريم و خلاف قانون عمل نمي‌كنيم. از اين بابت كه طالبي با ذوب آهن قراردادي نداشت با وي وارد مذاكره شديم.


سرپرست باشگاه استقلال در ادامه گفت‌وگو با فارس، درباره اينكه به مهدي رحمتي چك داده شده يا خير عنوان كرد: يك روز دوستان نوشتند كه يك شخصي چكي به رحمتي داده و پاس شده و روز ديگر نوشتند چك باشگاه استقلال به رحمتي پاس نشده است. در صورتي كه ما به رحمتي هيچ پول يا چكي نداديم كه بخواهد برگشت بخورد. با رحمتي مردانه صحبت كرديم و قول و قرار مردانه گذاشتيم. هر دو به هم اطمينان كرديم و دوشنبه كه به تهران بازگردد قرارداد او ثبت مي‌شود.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اينكه گفته مي‌شود قرار است از مجتبي انصافي خواسته شود به استقلال بيايد گفت: انصافي بازيكن محترم و از قديمي‌هاي استقلال است. ما براي اينكه حضوري قدرتمند در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا داشته باشيم نياز به خط دفاع مستحكمي داريم و از اين بابت به زودي تكليف را روشن مي‌كنيم.

سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينكه دوست دارد اين تيم اردوي خارج از كشور داشته باشد گفت: اگر تيم ملي اجازه دهد و ما بتوانيم ملي پوشان خودمان را از تيم ملي بگيريم دوست دارم اردوي خارج از كشور داشته باشيم. رايزني‌هايي هم براي برگزاري اردو در آلمان انجام داده‌ايم. متأسفانه تيم ملي زمان بدي را براي اردو در نظر گرفته است. تيم‌ها چطور بايد بدنسازي كنند؟ اصلا اين اردو به چه معنايي است و تيم ملي چه هدف‌هايي را دنبال مي‌كند؟ با اين اردوها قرار است چه اتفاقي رخ دهد؟

وي ادامه داد: تيم‌هاي باشگاهي همه در مرحله آ‌ماده سازي هستند و ضرر مي‌كنند. اگر اردويي را لغو مي‌كنيم از روي ناچاري است و از اين بابت نگران هستيم. ليگ به زودي شروع مي‌شود و ما نمي‌دانيم چه زماني بايد با كليه بازيكنانمان بدنسازي كنيم. اين همه زحمت مي‌كشيم و بازيكن مي‌گيريم اما همه تلاش‌ها بيهوده مي‌شود.

فتح‌الله‌زاده در ادامه درباره اينكه ميشائيل هنكه چه زماني به ايران مي‌آيد اظهار داشت: تقريبا حضور اين مربي در كادر فني استقلال قطعي است و 8-7 روز ديگر به ايران مي‌آيد.

وي در پايان گفت‌وگو با فارس درباره اينكه آرش برهاني عنوان كرده به دليل يك بند از قراردادش جريمه 55 ميليوني به او تعلق نمي‌گيرد تصريح كرد: باشگاه با آرش برهاني بابت حساب و كتاب با هم كنار مي‌آيد. او پول مي‌خواهد و با صاحبخانه‌اش مشكل مالي دارد. اين هفته قرار است از سوي وزارت ورزش پول به باشگاه برسد و ما مي‌توانيم مقداري از پرداختي‌ها را به بازيكنان بدهيم.

جمعه 17 تیر 1390  3:56 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

طوسي در 100متر زنان ششم شد

 

/مسابقات دووميداني قهرماني‌ آسيا - ژاپن/
طوسي در 100متر زنان ششم شد

خبرگزاري فارس: دونده 100متر زنان ايران در مسابقات قهرماني آسيا به عنوان ششمي رضايت داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مرحله نهايي دوي 100متر زنان امروز (جمعه) در ژاپن برگزار شد و در پايان مريم طوسي با زمان 11 ثانيه و 81 صدم ثانيه در رده ششم جدول ايستاد.
در اين ماده دونده ازبك با زمان 11 ثانيه و 39 صدم ثانيه اول و نمايندگان چين به ترتيب با زمان‌هاي 11 ثانيه و 70 صدم ثانيه و 11 ثانيه و 74 صدم ثانيه دوم و سوم شدند.
اين مسابقات يكشنبه آينده به پايان خواهد رسيد.

جمعه 17 تیر 1390  3:57 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

معاون اجرايي شاهين بوشهر: سرپرست و سخنگوي باشگاه جواب مرا هم نمي‌دهند

 

من هم خبر جذب طالب‌لو را شنيده‌ام
معاون اجرايي شاهين بوشهر: سرپرست و سخنگوي باشگاه جواب مرا هم نمي‌دهند

خبرگزاري فارس: معاون اجرايي باشگاه شاهين بوشهر گفت: افراشته و ابوالفتحي پاسخ تلفن‌هاي من را هم نمي‌دهند.

خدابخش پولادي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد انتشار خبر امضاي قرارداد وحيد طالب‌لو با باشگاه شاهين بوشهر و عدم پاسخگويي ابوالفتحي سخنگوي باشگاه و افراشته سرپرست باشگاه، گفت: من هم اين خبر را شنيده‌ام اما نتوانسته‌ام با اين عزيزان ارتباط برقرار كنم و از صبح هم چند مرتبه با تلفن همراه افراشته سرپرست محترم باشگاه تماس گرفته‌ام ولي نتوانسته‌ام با ايشان حرف بزنم، شايد جلسه دارند. تلفن ابوالفتحي هم خاموش است.

وي در مورد اينكه چه كسي بايد پاسخگوي رسانه‌ها در اين باشگاه باشد گفت: من فقط كارهاي اجرايي را انجام مي‌دهم و كارهاي نقل و انتقالات در تهران انجام مي‌شود و ابوالفتحي سخنگوي هيئت مديره باشگاه است. تيم شاهين روز 20 تير در تركيه اردو خواهد زد و اكنون نيز اين تيم در تهران اردو برگزار كرده است.

گفتني است پيش از اين باشگاه شاهين خبر امضاي قرارداد با بوناچيچ را به طور رسمي منتشر كرد كه اين خبر چند روز بعد تكذيب شد و اين مربي به سپاهان پيوست. در مورد حضور علي پروين در اين باشگاه نيز از جانب سخنگوي باشگاه كه رسمي‌ترين كانال ارتباطي با رسانه‌هاست اخبار ضد و نقيضي منتشر شد.

جمعه 17 تیر 1390  3:58 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

جانشين هوار ملا محمد از آفريقا مي‌آيد

 

جانشين هوار ملا محمد از آفريقا مي‌آيد

خبرگزاري فارس: در صورتي كه باشگاه استقلال با هوار ملا محمد به توافق نرسد بازيكني از آفريقا جاي او را مي‌گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه استقلال هنوز تكليف تمديد قرارداد خود را با هوار ملا محمد مشخص نكرده است.
طبق اعلام فتح‌الله‌زاده قرار است در 48 ساعت آينده مذاكره استقلال با اين بازيكن عراقي ادامه داشته باشد و اگر توافقي بين طرفين صورت نگيرد مسئولان اين تيم مقدمات حضور دو گزينه از قاره آفريقا كه از قبل صحبت‌هايي با آنها انجام داده‌اند را در ايران فراهم مي‌كنند و اين دو بازيكن براي تست فني وارد تهران مي‌شوند و در تمرينات استقلال شركت مي‌كنند.

جمعه 17 تیر 1390  3:59 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

شهرجردي و رحماني در كاتا فيناليست شدند

 

/كاپ جهاني كاراته جوانان-يونان/
شهرجردي و رحماني در كاتا فيناليست شدند

خبرگزاري فارس: دو نماينده ايران در مسابقات جهاني كاپ جوانان كه در كشور يونان برگزار مي شود به فينال راه يافتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسابقات كاپ جهاني كاراته جوانان جهان با حضور 20 كشور و 200 شركت كننده در يونان برگزار مي شود كه اين ديدارها در قسمت كاتا و كوميته و در دو بخش آقايان و بانوان در حال پيگيري است.
تيم ملي كاراته ايران صبح امروز در بخش كاتا نمايندگان خود را رويي تاتامي فرستاد و طي آن ابولفضل شهرجردي و زكيه رحماني دو نماينده كشورمان راهي فينال شدند. مسابقات اين دو نفر در فينال فردا برگزار مي شود.
صبح امروز مائده نصيرپور در بخش بانوان به ميدان رفت و در نهايت فردا براي مقام سومي روي تاتامي خواهد رفت.
در بخش كوميته نمايندگان كشورمان از ساعاتي ديگر به مبارزه خواهند پرداخت.
عباس احمد پناهي رئيس فدراسيون كاراته امروز راهي يونان شد تا مسابقات را از نزديك نظاره كند.
چهارمين دوره كاپ جهاني جوانان جهان از امروز در يونان آغاز شد.

جمعه 17 تیر 1390  4:00 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

ابراهيمي در دوي 1500متر زنان هشتم شد

 

/مسابقات دووميداني قهرماني آسيا - ژاپن/
ابراهيمي در دوي 1500متر زنان هشتم شد

خبرگزاري فارس: دونده زن ايران در دوي 1500متر مسابقات قهرماني آسيا به عنوان هشتمي بسنده كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امروز (جمعه) رقابت‌هاي دوي 1500متر زنان در كوبه ژاپن برگزار شد و در پايان ليلا ابراهيمي با زمان 4 دقيقه و 28 ثانيه و 33 صدم ثانيه در رده هشتم ايستاد.
در اين ماده دونده بحرين با زمان 4 دقيقه و 15 ثانيه و 91 صدم ثانيه اول، نماينده ويتنام با زمان 4 دقيقه و 18 ثانيه و 40 صدم ثانيه دوم و دونده هند با زمان 4 دقيقه و 21 ثانيه و 41 صدم ثانيه سوم شد.

جمعه 17 تیر 1390  4:01 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

دليلي: قرارداد طالبي با ذوب‌آهن در هيئت فوتبال ثبت شده است

 

براي رضايت‌نامه يك بازيكن به ما پيشنهاد 700 ميليون توماني دادند
دليلي: قرارداد طالبي با ذوب‌آهن در هيئت فوتبال ثبت شده است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن گفت: قرارداد فرشيد طالبي با ذوب‌آهن در هيئت فوتبال به ثبت رسيده است.

اصغر دليلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد وضعيت فرشيد طالبي با ذوب آهن اصفهان و مذاكره باشگاه استقلال با اين بازيكن، گفت: طالبي با باشگاه ذوب آهن قرارداد امضا كرده و اين قرارداد در هيئت فوتبال استان اصفهان نيز به ثبت رسيده است. وضعيت شهاب گردان نيز به همين شكل است. او با ما قرارداد دارد و مشكلي براي ادامه حضور در ذوب آهن ندارد. از ابتداي فصل نقل و انتقالات مدام از جدايي ايگور كاسترو، سيدمحمد حسيني، شهاب گردان و... صحبت مي‌كند اما همه آنها همراه تيم ما هستند و فقط خلعتبري از ذوب آهن جدا شد.

وي ادامه داد: خلعتبري اگر به تيم خارجي نمي‌رفت در ذوب‌آهن مي‌ماند. در تلاش هستيم نفرات مورد نظر كادر فني را جذب كنيم و با برخي از آنها به توافق هم رسيده‌ايم اما چون هنوز قراردادي امضا نكرده‌ايم نام آنها را اعلام نمي‌كنيم. ذوب آهن بدون كمترين حاشيه و جنجال كار خود را ادامه مي‌دهد و ما مي‌خواهيم همچنان يك تيم قدرتمند باشيم. اولويت ما حضور مقتدرانه در ليگ قهرمانان آسيا و سپس ليگ برتر است.

مديرعامل ذوب آهن با اشاره به برنامه سه ساله اين باشگاه عنوان كرد: طبق برنامه سه ساله‌اي كه داشتيم در اين فصل بايد قهرمان آسيا شويم و اميدوارم به اين هدف برسيم و بتوانيم پس از سال‌ها يك تيم ايراني را بر سكوي آسيا ببينيم. ما در تمام اين سال‌ها طبق برنامه عمل كرده‌ايم و موفقيت‌هايمان اتفاقي نبوده است.

دليلي در مورد مذاكره با انصاري فرد و مهرداد اولادي به فارس گفت: اولادي و انصاري‌فرد مدنظر كادر فني ما بوده‌اند و با آنها مذاكره كرده‌ايم و اگر به توافق برسيم ‌آنها را جذب خواهيم كرد. برخي از بازيكناني كه مدنظر كادر فني بودند را به دليل اينكه با باشگاه‌هاشان قرارداد داشتند نتوانستيم جذب كنيم.

وي در مورد اينكه سقف قراردادها از سوي ذوب آهن رعايت شده است گفت: صددرصد به اين قانون پايبند هستيم حتي اگر بر فرض هم سازمان ليگ چنين قانوني را نمي‌گذاشت و سقف قرارداد تعيين نمي‌كرد در توان باشگاه ما نبود كه پول‌هاي آنچناني پرداخت كنيم. ما مي‌خواهيم يك مجموعه موفق داشته باشيم نه آنكه در يك فصل با پرداخت پول‌هاي كلان و جذب ستاره‌ها به موفقيت برسيم. ما موفقيت مقطعي نمي‌خواهيم. ذوب آهن فصل گذشته به فينال ليگ قهرمانان آسيا رسيد و در اين فصل نيز در جمع 8 تيم برتر آسيا حضور دارد. تمام اينها نشان مي‌دهد كه ما با برنامه پيش رفته‌ايم و درخشش‌مان در آسيا نيز جرقه نبوده است.

مديرعامل ذوب آهن در مورد اينكه ساير باشگاه‌ها قانون سقف قرارداد را رعايت كرده اند يا نه گفت: آنطور كه از شواهد پيداست خيلي از باشگاه ها سقف قرارداد را رعايت نكردند. باشگاهي به ما براي جذب يك بازيكن پيشنهاد 700 ميليون توماني داد تا رضايتنامه بازيكن را صادر كند اما به دليل آنكه ما در ليگ قهرمانان حضور داشتيم اين پيشنهاد را نپذيرفتيم. نام بازيكن و باشگاه را هم نمي‌گويم. ذوب آهن يك مجموعه موفق است و تنها تيمي بوديم كه دست نخورده باقي ماند. ما سال گذشته نايب قهرمان آسيا شديم و در همان فصل نيز در ليگ برتر به نايب قهرماني رسيديم در اين فصل نيز جزء 8 تيم برتر آسيا هستيم.

جمعه 17 تیر 1390  4:02 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

استقلال با ادينهو وارد مذاكره شد

 

استقلال با ادينهو وارد مذاكره شد

خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال براي جذب مهاجم پيشين مس كرمان، با اين بازيكن وارد مذاكره شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه استقلال براي تقويت خط حمله خود با كريم انصاري فرد مذاكراتي انجام داده و منتظر است اين بازيكن نظر نهايي خود را بعد از بازگشت تيم ملي از اتريش بگويد. با اين حال مديران استقلال با ادينهو مهاجم فصل گذشته مس كرمان هم وارد مذاكره شده اند.

اولين تماس استقلالي ها با ادينهو ديشب صورت گرفته و اين بازيكن برزيلي هنوز جوابي به استقلالي ها نداده است.
ادينهو پيش از اين قرار بود در ليگ امارات بازي كند اما ظاهرا با باشگاه الشباب به توافق نرسيده است. اين بازيكن از پرسپوليس هم پيشنهاد دارد.

جمعه 17 تیر 1390  4:04 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

از دست دادن سسك و نصري به شرط خريد بن‌زما

 

جدي‌ترين شرط ونگر براي دل كندن از فابرگاس
از دست دادن سسك و نصري به شرط خريد بن‌زما

خبرگزاري فارس: سرمربي فرانسوي آرسنال لندن تنها راه دل كندن از سسك فابرگاس و سمير نصري را خريد كريم بن زما عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، آرسن ونگر در جمع خبرنگاران انگليسي و در كنفرانس خبري كه به همين منظور ترتيب داده شده بود گفت: بارسلونا 2 سال است كه دنبال فابرگاس مي‌گردد و اگر بن زما را براي تيم من نخرند مسئولان بارسا بايد 2 سال ديگر هم دنبال فابرگاس باشند.
وي ادامه داد: آرايش تيمي من به بازيكني در حد و اندازه‌هاي فابرگاس نيازمند است و اين چيز پيچيده‌اي نيست، من نمي‌خواهم سسك را از دست بدهم اما اگر كريم بن‌زما را داشته باشم هم فابرگاس و هم سمير نصري را براي فروش به باشگاه معرفي خواهم كرد.
باشگاه رئال مادريد تا كنون هيچ واكنشي به اشتياق آرسنال براي خريد بن زما نشان نداده است.

جمعه 17 تیر 1390  4:05 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

گده كارش را با ذوب‌آهن آغاز كرد

 

برگزاري سه بازي تداركاتي در تركيه
گده كارش را با ذوب‌آهن آغاز كرد

خبرگزاري فارس: مربي آلماني ذوب‌آهن از روز گذشته فعاليتش را در اين تيم آغاز كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، يورگن گده كه فصل پيش عضو كادر فني استقلال بود، روز گذشته به اردوي تيم ذوب آهن در تركيه ملحق شد و كارش را به طور رسمي با اين باشگاه آغاز كرد. گده پيش از ترك ايران با باشگاه ذوب آهن قرارداد امضا كرده بود.
ذوب آهن در تركيه سه بازي تداركاتي برگزار مي‌كند و روز 26 تير به ايران بازمي‌گردد.
ذوب آهن يكي از هشت تيم برتر ليگ قهرمانان آسيا است.

جمعه 17 تیر 1390  4:06 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

سپهرزاد طلاي دهگانه را گرفت

 

/مسابقات دووميداني قهرماني آسيا-ژاپن/
سپهرزاد طلاي دهگانه را گرفت

خبرگزاري فارس: ركورددار دهگانه كار ايران مدال طلاي مسابقات قهرماني آسيا در ژاپن را از آن خود ساخت.

به گزارش خبرگزاري فارس، هادي سپهرزاد در پايان رقابت‌هاي رشته دهگانه با كسب بيشترين امتياز به عنوان قهرماني دست پيدا كرد.
در اين رشته نماينده هند دوم و ورزشكاري از ژاپن سوم شد.
پيش از اين احسان حدادي در روز نخست ( پنجشنبه) اين مسابقات در پرتاب ديسك به مدال طلا دست پيدا كرد و امروز جمعه سجاد مرادي در دوي 1500متر دوم شد.

جمعه 17 تیر 1390  4:07 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

حجاب قزوين، رده سومي را از فدك ياسوج گرفت

 

/هفته پاياني ليگ برتر فوتسال بانوان/
حجاب قزوين، رده سومي را از فدك ياسوج گرفت

خبرگزاري فارس: در آخرين بازي ليگ برتر، تيم فوتسال بانوان حجاب قزوين با پيروزي برابر صنعت‌نفت آبادان با گل‌هاي زده بيشتر در جايگاه سوم ايستاد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، تيم فوتسال بانوان فدك ياسوج كه براي تثبيت سومي به تهران آمده بود، توانست با نتيجه 6 بر يك فرهنگ ايثار را در خانه شكست دهد. اين در حالي بود كه فدك و حجاب قزوين با امتياز برابر 46 رقابت سختي براي نشستن بر كرسي سوم ليگ داشتند.
فدك با تفاضل گل بهتر قبل از اين بازي، بالاتر از شاگردان محمودي قرار داشت، اما حجاب قزوين توانست در آخرين بازي خود با نتيجه 8 بر صفر صنعت نفت آبادان را از پيش رو بردارد تا در تفاضل گل با نماينده ياسوج برابر شود، اما در نهايت تيم قزوين به دليل گل زده بيشتر در جايگاه سوم قرار گرفت و تيم پر حاشيه فدك ياسوج كه اين روزها با مشكلاتي عديده‌اي روبرو است، در حالي در رده چهارم قرار گرفت كه در تمام طول ليگ در مكان دوم و سوم حضور داشت.
در ديگر بازي روز امروز نيز تيم فوتسال ‌حفاري اهواز كه عنوان دوم رقابت‌هاي ليگ برتر را به خود اختصاص داده است، توانست با نتيجه يازده بر 7 اوج نصر را شكست دهد. اين در حالي است كه اوج نصر در بازي هفته گذشته خود با نتيجه بي سابقه 16 بر 2 مغلوب حجاب قزوين شده بود.
مسابقه ميان تيم شهروند ساري و تجارتخانه جنوب هرمزگان، قهرمان زودهنگام ليگ برتر به دليل حذف تيم مازندراني برگزار نشد و وحدت خوزستان نيز به دليل مشكلات مالي مقابل منطقه ويژه خليج فارس حاضر نشد.
جدول رده‌بندي ليگ برتر فوتسال بانوان به شرح زير است:

1- تجارتخانه جنوب: 68 امتياز
2- حفاري اهواز: 53
3- حجاب قزوين: 49
4- فدك ياسوج: 49
5- منطقه ويژه خليج فارس: 41
6- داماش گيلان: 38
7- صدراي زيرآب: 34
8- وحدت خوزستان: 31
9- اوج نصر فارس: 25
10- صنعت نفت آبادان: 22
11- فرهنگ ايثار: 17

جمعه 17 تیر 1390  4:08 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

پارسامهر در دور سوم مرحله حذفي حريف اسپانيايي را شكست داد

 

/مسابقات تيراندازي با كمان قهرماني جهان - ايتاليا/
پارسامهر در دور سوم مرحله حذفي حريف اسپانيايي را شكست داد

خبرگزاري فارس: دارنده مدل طلاي جام‌جهاني تركيه، دور سوم مرحله حذفي مسابقات كامپوند زنان مسابقات قهرماني جهان را با پيروزي به پايان برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهتاب پارسامهر در دور سوم مرحله حذفي رقابت‌هاي قهرماني جهان در ايتاليا با عبور از سد حريف اسپانيايي به دور چهارم مسابقات صعود كرد.
او در اين دور با نتيجه 140 بر 138 بازي را با برد به پايان رساند.
پارسا مهر در مرحله چهارم با حريف هلندي رقابت مي‌كند.

جمعه 17 تیر 1390  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها