رهنما: با بحران مديريت سازمان ورزش نبايد كاراتهكاران را سرزنش كرد
جمعه 17 تیر 1390 3:35 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كاراته در بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت: تيم ملي كاراته ايران در زمان بحران مديريت سازمان تربيتبدني آماده شد؛ بنابراين نبايد زياد از آنها انتظار داشت.

مسعود رهنما در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: ما هميشه در رقابتهاي آسيايي به غير از 2 دوره، موفقيت نسبي داشتيم. امسال هم تيم ملي ايران شايستگي اين را دارد كه مانند دوره گذشته شگفتيساز شود.
وي افزود: نبايد از اين مسئله گذشت كه كاراته آسيا پيشرفت خوبي داشته است و ديگر كشورها در كارهاي پشت پرده و سرمايهگذاري، از ايران جلوترند. من از روز اول هم گفتم محمد بهرامي با پذيرفتن هدايت تيم ملي ريسك بزرگي كرد.
رهنما در ارزيابي وضعيت مليپوشان اعزامي به چين تصريح كرد: وحيد حسني پور كه بازيهاي آسيايي گوانگجو را از دست داد انگيزه لازم را دارد كه خود را ثابت كند و به من بگويد كه در انتخاب نفرات گوانگجو اشتباه كردهام.
وي ادامه داد: امير مهديزاده كه در بازيهاي آسيايي مدال را از دست داد بعد از موفقيتهاي خود در مسابقات اروپايي حالا مي خواهد در آسيا خودش را نشان دهد.
سرمربي سابق تيم ملي يادآور شد: حامد زيگساري كلكسيوني از مدالهاي آسيايي و جهاني در ردههاي سني مختلف دارد و بايد حواسش را جمع كند كه رنگ مدالش در آسيا طلايي باشد. سعيد فرخي نيز از باتجربهترين نفرات تيم است كه وقتي روي روال ميافتد، بهترين است.
وي با اشاره به كسب مدال طلا از سوي پورشيب در مسابقات مختلف خاطرنشان ساخت: يك قهرمان وقتي روي سكوست، قهرمان است، هيچوقت نبايد فكر كنيم كه قويترين هستيم. تيم ملي در بخش انفرادي با حضور اين كادر فني شرايط لازم را دارد كه شگفتيساز شود. اما نبايد فراموش كنيم كه پشتيباني از يك تيم داراي اهميت زيادي است. اين تيم در زمان بحران مديريت سازمان تربيت بدني آماده شد و از خيلي امكانات محروم بود؛ به همين دليل اگر هم نتيجه مورد نظر كسب نشد، نبايد آنها را سرزنش كرد.