0

ورزشی

farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 269

پاسخ به:ورزشی

محصص: به زودي فوتبال جهان بدون مهاجم مي شود!

بزرگنمایی:  
خبرگزاري آريا- رئيس کميته آموزش اعلام کرد فوتبال دفاعي به زودي شيوه کار بسياري از تيم هاي بزرگ قرار خواهد گرفت و مهاجم نقشي نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري آريا، سايت فدراسيون فوتبال با محصص رئيس کميته آموزش گفتگويي ترتيب داد که در ذيل بدان پرداختيم:
*شما گفته ايد که به زودي مهاجم از تاکتيک بسياري از تيم هاي جهان حذف مي شود نظرتان چيست؟
خوزه مورينيو نشان داد که در مقابل هجومي ترين و قوي ترين تيم هاي دنيا هم مي توان با فوتبال دفاعي نتيجه گرفت. شيوه دفاعي مورينيو با بلوک هفت نفره بارسا را فلج کرد و از فوتبال تک ضرب اين تيم در دقايق بسياري از بازي خبري نبود.  مورينيو نشان داد فوتبال دفاعي و هوشمندانه مي تواند بهترين شيوه براي مقابله با تيم هايي باشد که تک ضرب و هجومي بازي مي کنند  در واقع اگر رئال بي محابا جلو مي کشيد مطمئنا نمي توانست به پيروزي برسد. فوتبال دفاعي مي تواند الگويي براي تيم هايي باشد که مربيانشان بخواهند به شيوه هوشمندانه به نتيجه برسند.
*برخي اعتقاد دارند فوتبال دفاعي برخي اوقات درست نيست، نظر شما چيست؟
هدف قهرماني  و گرفتن جام بود که مورينيو به آن رسيد و نشان داد که بارسا در دو بازي  ليگ قهرمانان چه در سانتيناگو برنابئوو چه در نيوکمپ کار سختي براي بردن رئال دارد.

کد خبر: 2011042314331

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:43 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

شنبه 3 ارديبهشت 1390 - 04:04:15 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share

8 ساندا کار جوان در اردوي تيم ملي ووشوي بانوان

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- اولين مرحله رقابتهاي انتخابي تيم ملي ووشوي جوانان بانوان ايران، جهت شرکت در ششمين دوره رقابتهاي جوانان آسيا از صبح امروز (شنبه 3 ارديبهشت) در آکادمي ووشو آغاز شد که در بخش ساندا 8 نفر جواز حضور در اردوي تيم ملي را به دست آوردند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، در اين رقابتها نفرات برتر هر وزن به شرح زير اعلام شد:
وزن 48- کيلوگرم: آلاله کريم پور و فاطمه محمدي
وزن52- کيلوگرم: زهرا کردستاني و سارا حجتي
وزن 56- کيلوگرم: ديمن قاسمي و مرجانه حسين پور
وزن 60- کيلوگرم: پرتوا دارابي و خديجه رضايي
گفتني است؛ رقابتهاي تالو هم اکنون با حضور 45 تالو کار آغاز شده است که نتايج آن متعاقبا اعلام مي شود.

کد خبر: 20110423
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:44 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

يکصد و بيست هزار نفر در همايش پياده روي انديمشک حضور يافتند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سومين همايش بزرگ پياده روي خانوادگي فدراسيون ورزشهاي همگاني روز جمعه 2 ارديبهشت ماه با حضور بيش از 120 هزار نفر در استان خوزستان برگزار شد .
به گزارش خبرگزاري آريا، استان خوزستان و شهر انديمشک روز جمعه ميزبان سومين همايش بزرگ پياده روي خانوادگي بود که حضور کليه اقشار جامعه از خرد و کلان ، پير و جوان در اين برنامه ورزش همگاني از نقاط قوت آن بود . در اين همايش دکتر علي مجدآرا رئيس و دکتر دوست محمدي نايب رئيس فدراسيون ورزشهاي همگاني به همراه ساير مسئولان سياسي و ورزشي اين استان به پياده روي پرداختند . در پايان ، سه دستگاه خودرو سواري پرايد ، 50 کمک هزينه سفر به کربلاي معلي ، 150 دستگاه دوچرخه ، 50 ربع سکه طلا و ... به قيد قرعه به شرکت کنندگان اهداء شد .

کد خ

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:44 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

در نشست خبري رهبر سرخپوشان چه گذشت؟

علي دايي: پرسپوليس در جمع 3 تيم برتر ليگ قرار مي گيرد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سرمربي تيم پرسپوليس در نشست خبري پيش از بازي با نفت تهران که عصر امروز در سازمان ليگ برگزار شد، گفت: درست است که 90 درصد فوتبال کشور ما را حاشيه فراگرفته و اين فصل، فصل پرسپوليس نبوده ولي تمام تلاشمان اين است که در پايان فصل جزو 3 تيم اول ليگ قرار بگيريم.
به گزارش خبرگزاري آريا، علي دايي در کنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي با نفت تهران گفت: "متاسفانه تعداد محروم ها و مصدوماني که در تيم ما وجود دارد، دست و پاي ما را براي حضور با قدرت در اين بازي بسته است. با اين وجود من به بازيکنانم ايمان دارم و مي رويم که سه امتياز اين بازي را بگيريم. در اين مقطع، بازي ها بسيار مهم و حساس است چرا که بسياري از تيم‌ها براي سقوط نکردن و تعدادي نيز براي رسيدن به تيم‌هاي بالاي جدول تلاش مي‌کنند. بنابراين همه بازي‌ها مهم و حياتي است. براي ما نيز مساوي کار ساز نيست و به امتياز کامل نياز داريم."
براساس گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، دايي در پاسخ به سوال خبرنگاري که از مذاکره تيم داماش با او براي فصل آينده مي‌پرسيد، گفت: "من تا وقتي قرارداد دارم با هيچ تيمي مذاکره نمي کنم و تصميم را مي گذارم براي بعد از فصل. البته آقاي عابديني هميشه به من لطف داشته اند اما من با هيچ احدي صحبت نکرده ام. حتي با باشگاه پرسپوليس هم براي فصل بعد هم وارد مذاکره نشده ايم و اگر قرار به ادامه همکاري باشد بايد مطابق شرايط کنوني حرف بزنيم."
وي درباره محروميت تعدادي از بازيکنان پرسپوليس توسط کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: "محروميت نورمحمدي اصلا حق نبود. بازيکناني که چنين جنجالي را بوجود آورده اند دو ماه محروم مي شوند و آن وقت عليرضا نورمحمدي هم دو ماه محروم مي شود. چطور چنين چيزي ممکن است. من از کميته داوران خواهش مي کنم عملکرد داوري را در اين بازي بررسي کند تا ببيند کارت دادن ها و عملکردش درست بود يا نه. تصاوير تلويزيوني نشان داد که دارند بازيکن ما را مي زنند و آن وقت بازيکن ما را محروم مي کنند. اگر آرفي حرکت ناشايستي داشته محروميتش بجاست اما بقيه بازيکنان ما چرا. رحمان احمدي چه کاري انجام داده است که بايد جريمه شود."
دايي درباره اظهارنظرهايي که برخي کارشناسان بعد از بازي با استيل آذين انجام دادند گفت: "به نظر من کساني اين جار و جنجال را به پا مي کنند که نتايج ضعيفي گرفته اند و مي خواهند با اين جنجال سازي ها روي عملکرد ضعيفشان سرپوش بگذارند. اينهايي که در جايگاه کارشناس اظهار نظر مي کنند ببنيد در زمان خودشان چه کاري انجام داده اند. يا مثلا آقاياني که خودشان هم در پرسپوليس حضور داشتند و جز  بدهکاري‌هاي هنگفت هيچ کاري براي پرسپوليس انجام ندادند. در تلويزيون هم مي بينيم که کساني که هيچ کارنامه اي ندارند مي آيند و اظهار نظر مي‌کنند."
دايي درباره شايعه کسر 10 در صد از قرارداد بازيکنان به خاطر باخت در برابر تيم بنيادکار گفت: من نمي دانم اين دروغ ها از کجا در آيد و متاسفانه از صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران هم انتظار ندارم که اين دروغ را پخش کند. رسانه اي که به دنبال راست گويي است نبايد هر شايعه اي را پخش کند و آن وقت من با يک لشکر شکست خورده از بازيکنانمان که ايبن خبر را شنيده اند مواجه شوم. وقتي رسانه رسمي باشگاه که سايت باشگاه است چيزي اعلام نکرده اين خبر از کجا در مي آيد. بازيکن من مگر چقدر مي گيرد که بخواهد 10 درصد 10 درصد هم جريمه شود. اين حاشيه سازي ها هيچ کمکي به فوتبال ما نمي کند و جز اينکه فوتبال را به بيراهه ببرد هيچ سودي ندارد."
دايي درباره شعارهايي که پس از باخت به بنياد کار در ورزشگاه سر داده شد گفت: "چطور مي شود در نظرسنجي ها که در تلويزيون انجام مي شود درصد زيادي از مردم به علي دايي راي مي دهند اما در ورزشگاه ها شعارهاي ديگري به گوش مي رسد؟! برخي افراد را از استاديوم ها جمع کنيم، به قرآن اگر مردم شعار بدهند. شما اين آقايان را جمع کنيد، اگر يک نفر شعار داد. چرا خودمان را گول مي زنيم؟ من متاسفم براي اين چيزهايي که در فوتبال وجود دارد و تا وقتي که اين آدم هاي چسبيده به فوتبال وجود دارند، فوتبال ما و پرسپوليس پيشرفتي نمي کنند. شما ببينيد غير از سال 86 که پرسپوليس قهرمان شد، در بقيه سال‌ها در چه جايگاهي بوده است. بهترين مربي که دنيزلي بود را نيز آورديم آن هم با آن بازيکنان، چه نتيجه اي گرفتيد؟"
دايي گفت: "برخي ها از بستن تيم و جذب بازيکن صحبت مي کنند، وقتي بازيکني را که من نمي توانم پانصد ميليون به آن بدهم با 800، 900 ميليون جذب ديگر تيم‌‍ها مي شوند چطور مي‌توانيم از عملکرد نقل و انتقالات صحبت کنيم. من که نمي توانم خودم به زمين بروم و بازي کنم. در بازي قبل، از دو قدمي توپ ما وارد دروازه حريف نمي شود و همان توپ مي رود و وارد دروازه خودمان مي شود. در حالي که اگر آن توپ گل شده بود ما 10 نفره دو گل به بنيادکار زده بوديم و همه مي گفتند عجب عملکردي و چه تيمي."
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: "شما از تيم هايي صحبت مي کنيد که نتيجه مي گيرند، جداي از پولي که در اختيار اين تيم هاست ببينيد چنين تيم هايي چه ثبات مديريتي دارند؟
در پرسپوليس و استقلال همه بايد برنامه کوتاه مدت بدهند چرا که به فرداي خودشان مطمئن نيستند. اين تيم را 5 ساله بدهيد دست مديريت تيم، آن وقت با برنامه ريزي هايي که مي توان انجام داد ببينيد چه نتايجي مي گيرد."
علي دايي با اشاره به حاشيه هاي موجود در فوتبال ايران گفت: "در حال حاضر 90 درصد فوتبال ما را حاشيه پر کرده و اصل فوتبال 10 درصد هم نمي شود. ما مي آئيم درباره فير پلي هم به تفسير خودمان صحبت مي کنيم. چه کسي گفته معناي فير پلي بازي جوانمردانه است. در بازي جوانمردانه، بازي جوانمردانه معني مي دهد. اينجا که خيابان نيست که بخواهيم جوانمردانه رفتار کنيم. اينجا زمين فوتبال است. زحمت کشيده اي و بايد با رعايت قواعد فوتبال و تعاريف موجود در اين چارچوب رفتار کنيم. من سوال مي کنم اگر استيل آذين آن يک امتياز را مي گرفت به رده هاي بالاتر صعود مي کرد؟ چرا فوتبال را رها کرده ايم و به دنبال چيزهاي ديگر مي گرديم. به جاي اين حرف ها بيائيم کسي را که اين همه خرج فوتبال کرده و براي اين فوتبال ميلياردها هزينه کرده است کمک کنيم و دنبال دلايلي باشيم که ببينيم چرا يک تيم خصوصي موفق نشده است تا به او مشاوره بدهيم و کمکش کنيم. نه اينکه با پرداختن به حاشيه ها خيلي افراد را زير سوال ببريم. باز هم تاکيد مي کنم فير پلي قانون نيست اگر کسي خواست آن را انجام مي دهد و اگر کسي نخواست طور ديگري رفتار مي کند. متاسفانه کساني دم از  اخلاق مي زنند که خيلي چيزها را رعايت نمي کنند."

کد خبر: 20110423182553514

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:50 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

نگاهي به بازي هاي اولين روز هفته سي و يکم ليگ برتر؛

مردان مايلي کهن به ليگ يک مي روند/تراکتورسازي آسيايي مي شود

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- در اولين روز هفته سي و يکم ليگ برتر جمعه دوم ارديبهشت ماه پنج ديدار برگزار شد که براي نارنجي پوشان سايپا خوش يمن نبود البته در اين بين پيکان قزوين هم شانس خود را با شکست مقابل تراکتورسازي به حداقل رساند.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، دهمين ليگ برتر مسابقات فوتبال کشور که هفته هاي پاياني خود را سپري مي کند در ايستگاه سي و يکم خود روز گذشته 5 ديدار برگزار کرد که طي آن نتايج زير بدست آمد:
مس کرمان و سايپاي البرز در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان ساعت 17:30 با هم ديدار کردند؛ مردان مايلي کهن که چند هفته اي است قعر جدول را به خود اختصاص داده اند عصر روز گذشته نيز در مقابل شاگردان عبدالصمد مرفاوي يک شکست يک بر صفر ديگر را به کارنامه اسف بار خود اضافه کردند. با اين شکست سايپا در پايين جدول شرايط خوبي ندارد چراکه ديگر حريفان پايين جدول به نتايج نسبتاً مطلوبي دست پيدا کردند به همين دليل بازي هاي بعدي ليگ برتر براي اين تيم حکم مرگ و زندگي را دارد.
مايلي کهن: اشتباهات داوري دست از سر سايپا بر نمي دارد
سرمربي تيم سايپا پس از شکست مقابل مس کرمان در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به سؤالات آن ها پاسخ داد؛ او اشاره کرد: نمي دانم که چرا اين چند هفته داوران بر عليه سايپا سوت مي زنند و در اين مسابقه هم اين اتفاق دوباره تکرار شد. سايپا بازي خوبي را مقابل مس نمايش داد ولي فرق يک بازيکن کليدي و معمولي در اين بازي مشخص شد زيرا يک بازيکن حرفه اي و کليدي حتي مي تواند موقعيت 30 درصدي را نيز به گل تبديل کند البته سايپا در دقيقه 90 مي توانست به امتياز حداقلي دست پيدا کند اما باز فوتبال روي ناعدالتي خود را به ما نشان داد.
رويارويي ميثاقيان و درخشان به يک تساوي ختم شد
در ورزشگاه يادگام امام (ره) تبريز دو تيم شهرداري و شاهين بوشهر مقابل يکديگر قرار گرفتند؛ دقيقه 17 لک چيرا بازيکن شاهين دروازه شهرداري تبريز را باز کرد تا بخت شاهيني ها براي ماندن بيشتر از مردان درخشان شود و حتي به اين 1 گل هم بسنده نکردند و عماد رضا در دقيقه 45 براي دومين بار دروازه شهرداري را باز کرد ولي ميثم بائو بازيکن تيم شهرداري تبريز نگذاشت مردان ميثاقيان با اقتدار نيمه اول را به رختکن بروند و در چهارمين دقيقه وقت هاي تلف شده نيمه اول يکي از دو گل خورده را جبران کرد. در دقيقه 53 (نيمه دوم) لک چيرا زننده گل اول شاهين بر اثر اشتباه دروازه خودي را باز مي کند تا شهرداري تبريز و شاهين بوشهر در پايان 90 دقيقه به نتيجه اي بهتر از تساوي 2 بر 2 دست پيدا نکنند.
درخشان: مگر ما موش آزمايشگاهي کميته داوران هستيم
حميد درخشان پس از تساوي 2 بر 2 مقابل شاهين بوشهر اعلام کرد: متأسفانه کميته داوران به حرف هاي ما گوش نمي کند و کار اشتباه خود را مکرراً تکرار مي کند، ما به آن ها مي گوييم در انتخاب داوران دقت کنيد انگار آن ها فکر مي کنند ما موش آزمايشگاهي هستيم که هر تصميمي مي خواهند مي گيرند. مگر ما چند  موقعيت و گل مي توانيم در اين برهه به ثمر برسانيم و واقعاً داور مسابقه حق ما را خورد و اين 3 امتياز به يک تساوي تبديل شد.
وي با اشاره به اينکه اصلاً ميثاقيان شناختي از تيم ما نداشت گفت: با تغيير تاکتيکي که در تيمم ايجاد کردم به اين نتيجه رسيدم که سرمربي شاهين از تيم ما چيزي نمي داند اما در مقابل، من به اندازه کافي شاهين را مي شناختم و حتي براي تک تک تاکتيک ها و موقعيت هاي آن ها برنامه ريزي کرده بودم. نيمه دوم بسيار متفاوت تر از نيمه اول بود و حتي به گل صحيح پيروزي در دقيقه 87 رسيديم اما کمک داور مسابقه پرچم زد.
ميثاقيان: من مرد روزهاي سخت هستم
سرمربي تيم شاهين بوشهر پس از نتيجه 2 بر 2 مقابل شهرداري تبريز، در خصوص اين که برخي مي گويند پذيرش هدايت شاهين عقلاني نبوده، گفت: من به طورکل مرد روزهاي سخت هستم و تيم هاي زيادي را در هفته هاي پاياني از سقوط نجات داده ام که اميدوارم بتوانم تيم خوب شاهين را نيز در ليگ حفظ کنم چراکه مردم بوشهر بسيار علاقه مند به فوتبال هستند و بازي هاي تيم خود را با حضور پورشورشان دنبال مي کنند اما همه آن ها بايد به اين نکته نيز توجه کنند که باشگاه شاهين نيز همانند برخي از باشگاهها مشکل مالي دارد و اگر ديديد امروز در زمين مسابقه از جان و دل مايه گذاشتند فقط به خاطر اين مردم باصفا و خونگرم بود.
وي با اشاره به اينکه قاضي ميدان قاطعانه تصميم گرفت، افزود: در اين بازي 6 امتيازي نبايد اشتباهات خودمان را گردن داور مسابقه بيندازيم چراکه پيش از اين شاهين در مقابل تيم هاي ملوان، پاس و استقلال نيز چوب داوري را بسيار خورده است. امروز روز شاهين نبود زيرا در فوتبال استفاده از موقعيت حرف اول را مي زند و بايد از کمترين موقعيت ها کمال بهره را برد.
تراکتوري ها از پيکاني ها گذر کردند
پيکان قزوين که در قعر جدول به سر مي برد عصر روز گذشته در ورزشگاه شهيدرجائي قزوين با تراکتورسازي تبريز ديدار کرد و حتي توانست در دقايق آغازين مسابقه به گل برتري دست پيدا کند اما اين برتري دوام زيادي نداشت زيرا مردان کمالوند در دقيقه 18 توسط محمدحسين ابراهيمي به گل تساوي دست پيدا کردند. تراکتورسازي که اين روزها با پرسپوليس رقابت پاياپايي در بالاي جدول و براي کسب سهميه آسيا دارد توانست در دقيقه 28 مسابقه با گل مهدي کياني 3 امتياز مسابقه را به اندوخته هاي خود بيفزايد و شانس خود راي براي آسيايي شدن بيشتر کند.
فينال ته جدولي ها برنده نداشت
در ورزشگاه دستگردي تهران يک ماراتن بسيار حساس ميان استيل آذين و راه آهن برگزار شد. در اين بازي مجيد باجلان دقايق 18 و 27 راه آهن را پيش انداخت تا شاگردان تارتار نيمه نخست را با پيروزي پا به رختکن بگذارند اما نيمه دوم ياوري حملات متعدد را در دستور کار خود قرار داد و محمد غلامي توانست در دقيقه 58 اختلاف استيل آذين و راه آهن را به حداقل برساند. دقيقه 79 محمد برجلو بازي را به تساوي کشاند تا اين رقابت که به فينال ته جدول معروف شده بود برنده نداشته باشد البته اتفاقاتي ديگري هم در اين بازي افتاد چراکه حسن رودباريان در دقيقه 89 و ميثم آقايي از بازيکنان راه آهن در اولين دقيقه وقت هاي تلف شده نيمه دوم از زمين مسابقه اخراج شدند و همچنين علي نيک جو سرپرست اين تيم نيز در دقيقه 91 با کارت قرمز داور مواجه شد.
ياوري: مزد استيل آذين 3 امتياز بود نه 1 امتياز!
سرپرست و مديرفني تيم استيل آذين در خصوص تساوي 2 بر 2 مقابل راه آهن گفت: راه آهن در اين مسابقه حرفي براي گفتن نداشت و استيل آذين بايد برنده مي شد چراکه استيل آذين همه چيز را در تسلط خود داشت و فقط مي توانم بگويم راه آهني ها خوش شانس بودند. در اين بازي سعي کردم با استفاده از دروازه بان جوان و استفاده از برخي تاکتيک ها جسارت به خرج دهم که هرکسي شهامت اين کار را ندارد البته ناگفته نماند که دوگل راه آهن به دليل عدم هماهنگي خط دفاع ما به ثمر رساند.
تارتار: در اين فوتبال بايد سکوت کرد
سرمربي تيم راه آهن پس از تساوي مقابل استيل آذين گفت: مسئولان بروند و به معناي سکوت من پي ببرند چراکه ديگر نمي خواهم بيش از اين در اين فوتبال حرف بزنم.
فولاد به دنبال حضور در آسيا
تيم فولادخوزستان که اين روزها به حضور در آسيا مي انديشد عصر روز گذشته با ملوان بندرانزلي روبرو شد و توانست اين تيم را با نتيجه يک بر صفر شکست دهد؛ تک گل اين بازي را رضا نوروزي در دقيقه 70 به ثمر رساند.
جلالي: آسيايي شدن برازنده فولاد است
سرمربي تيم فولاد پس از پيروزي روز گذشته مقابل ملوان بندرانزلي مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: الان مي توانم اين نويد را بدهم که شايد در جمع 3 تيم برتر قرار نگيريم اما با قهرماني در جام حذفي نام فولاد را در جمع آسيايي ها قرار مي دهيم. قصد دارم کار مربيگري خود را در فولاد ادامه دهم و هيچ کجا نمي روم.
پورغلامي: فولاد بهتر از ما بود
سرمربي تيم ملوان بندرانزلي با اشاره به اينکه امروز روز فولاد بود، گفت: شاگردان جلالي بهتر از ما بازي را آغاز کردند و بازي را به سود خود به پايان بردند البته ناگفته نماند ما هم کم کم خوب شديم و چند موقعيت خلق کرديم اما هميشه تيمي برنده فوتبال است که از موقعيت هاي خود بهتر استفاده کند.
گفتني است، در ادامه بازي هاي هفته سي و يکم ليگ برتر امروز از ساعت 16در ورزشگاه قدس همدان ذوب آهن به مصاف پاس همدان مي رود و همچنين از ساعت 18 استقلال ميزبان صنعت نفت آبادان است.
شايان ذکر است، روز يکشنبه پرسپويس در ورزشگاه آزادي برابر نفت تهران و آخرين بازي هفته سي و يکم ليگ برتر نيز دوشنبه در اصفهان بين سپاهان و صباي قم برگزار مي شود.

کد خبر: 20110423115049670

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:51 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

قهرماني به اصفهان مي رود يا ...

ايستگاه 33 استقلال چشم به نتيجه پرسپوليس در اصفهان/ايستگاه 34 ذوبي ها اميدشان به ساق هاي سايپا

بزرگنمایی:  
خبرگزاري آريا- ليگ برتر در هفته هاي پاياني، بازي هاي حساسي را به نمايش مي گذارد چه از لحاظ جدال بالانشينان و چه رقابت سرسخت قعرنشينان همه اش مهم است البته در اين بين ذوب آهن رقابت پاياپاي خود را با همتاي اصفهاني خود ادامه مي دهد و مابقي مدعيان نيز بر سر کسب سهميه آسيا مي جنگند و همچنين نبايد از جدال تيم هاي پايين جدول که بر سر ابقا برگزار مي شود، غافل شد.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، سازمان ليگ برتر برنامه دو هفته پاياني رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي کشور را  اعلام کرد که در ذيل نگاهي بدان داريم:
يکشنبه25/2/90-ساعت 18:00-هفته سي و سوم
فولاد مبارکه سپاهان- پيروزي (ورزشگاه فولادشهر اصفهان).
نفت تهران-ذوب آهن (ورزشگاه تختي تهران).
استقلال –ملوان (ورزشگاه آزادي تهران).
تراکتورسازي تبريز-سايپا (ورزشگاه يادگار امام (ره)تبريز).
فولاد خوزستان-پاس همدان (ورزشگاه تختي اهواز).
مس کرمان-شاهين بوشهر (ورزشگاه باهنر کرمان).
صباي قم-نفت آبادان (ورزشگاه يادگار امام(ره)-قم).
استيل آذين-شهرداري تبريز (ورزشگاه شهيد دستگردي-تهران).
پبکان-راه آهن (ورزشگاه شهيد رجائي-قزوين).
جمعه30/2/90-هفته سي و چهارم-ساعت 18:00
سايپا-فولاد مبارکه سپاهان (ورزشگاه انقلاب کرج).
ذوب آهن-استيل آذين (ورزشگاه فولاد شهر اصفهان).
پاس-استقلال (ورزشگاه قدس همدان).
نفت آبادان-تراکتورسازي تبريز (ورزشگاه تختي آبادان).
پيروزي –پيکان (ورزشگاه آزادي تهران).
شهرداري تبريز-فولاد خوزستان (ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز).
راه آهن-مس کرمان (ورزشگاه اکباتان تهران).
شاهين بوشهر-نفت تهران (ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر).
ملوان-صباي قم (ورزشگاه تختي انزلي).

کد خبر: 20110423143715795

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:52 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

انتخابي کشتي آزاد نوجوانان - خرمشهر ؛

سرمربي تيم کشتي آزاد نوجوانان: کشتي گير جنگنده مي‌خواهيم، نفرات برتر به اردو مي‌آيند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- محمد طلايي گفت: کشتي گيراني مي خواهيم که جنگنده بوده، روبه جلو کشتي بگيرند و ايستا و تدافعي نباشند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، سرمربي تيم کشتي آزاد نوجوانان با بيان اين مطلب افزود: رقابتهاي انتخابي تيم کشتي آزاد نوجوانان با حضور تمامي مدعيان ازسراسر کشور روزهاي پنجشنبه و جمعه در شهر خرمشهر برگزار شد.
وي با بيان اينکه که کادر فني به تمامي کشتي گيران واجد شرايط براي شرکت در اين مسابقات مجوز داده بود ادامه داد: در اين مسابقات شاهد مبارزات خوبي بوديم البته ما از کشتي گيران انتظار داريم که فني و جنگنده تر کشتي بگيرند و کشتي گيران تدافعي و ايستا در برنامه ما جايي ندارند.
دارنده مدال طلاي جهان با بيان اينکه که ديگر مسابقات انتخابي در برنامه کادر فني قرار ندارد اظهار داشت: غايبان اين رقابتها به اردو دعوت نمي شوند و نفرات برتر اين مسابقات در چند روز آينده به اردو مي آيند تا ما برنامه هاي خود را پيگيري کنيم.
دارنده مدال نقره جهان تاکيد کرد: شرکت در جام پيروزي ترکيه و جام کودک را در برنامه داريم و پس از اين مسابقات در مورد ترکيب تيم در رقابتهاي آسيايي تايلند و جهاني مجارستان تصميم گيري مي کنيم.
دارنده مدال برنز جهان تصريح کرد:بيشتر کشتي گيراني که در اين مسابقات جزء نفرات برتر بودند در دو مرحله اردوي تيم نوجوانان حضور داشتند و اين نشان مي دهد که برنامه هاي ما در اردو بخوبي پيش رفته است.
مربي سابق تيمهاي ملي کشتي آزاد جوانان و بزرگسالان در پايان با اشاره به اينکه در پايان مسابقات نفرات برتر وزن کشي شده اند و کساني که وزن زيادي کم کرده اند مد نظر کادر فني نيستند خاطر نشان کرد: امسال پس از چند سال وقفه رقابتهاي جهاني برگزار مي شود و ما در اين مسابقات کار سختي پيش رو داريم ولي کادر فني تلاش مي کند در کنار کسب نتايج خوب در رقابتهاي قاره اي وجهاني نيروها و پشتوانه هاي خوبي را نيز به کشتي ايران تحويل دهد.

کد خبر: 201104231557328

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:52 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

ذوبي ها، پاس را ماندني کردند/استقلال به صدر نزديک تر شد

تراکتورسازي آرزو مي کند امروز، روز سرخپوشان نباشد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- ايستگاه سي و يکم ليگ برتر که در پايان راه خود قرار گرفته امروز با ديدار حساس پرسپوليس و نفت تهران پيگيري مي شود و فردا هم سپاهان به مصاف صباي قم مي رود البته با حاشيه امنيت بيشتري چراکه 3 امتياز از تعقيب کننده خود يعني استقلال جلوتر است و از سوي ديگر شاگردان ابراهيم زاده هم بيشتر به مديرروستا و پاس کمک کردند که با ليگ برتر خداحافظي نکنند.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، هفته سي و يکم ليگ برتر که در اولين روز خود با نتايج جالبي مواجه شد روز گذشته هم براي فوتبال دوستان شايد جالب به نظر بيايد که ذوب آهني که تا هفته ها صدرنشين ليگ برتر و چند هفته اي هم جدال سرسختي را با سپاهان بر سر قهرماني داشت روز گذشته با شکست مقابل پاس همدان نايب قهرماني خود را هم به "اما و اگر" رساند چه برسد به قهرماني. امّا استقلال تهران که فصل پرفراز و نشيبي را با پرويز مظلومي سپري کرد از اين فرصت کمال بهره را برد و با تحميل شکست تحقيرآميز به برزيل ايران (صنعت نفت آبادان) نه تنها توانست جاي ذوب آهن را بگيرد بلکه الان چشم به قهرماني هم دارد به همين خاطر باز اين سؤال پيش مي آيد که باز قهرماني به اصفهان مي رود يا...؟؟؟! 
پرسپوليس- نفت تهران (ساعت 19- ورزشگاه آزادي)
ديدار دو تيم پرسپوليس و نفت تهران مي تواند از دو بعد حساسيت داشته باشد يکي اين که نفت تهران هنوز در حاشيه امنيت قرار ندارد و خطر سقوط به دسته اول تهديدش مي کند و از سوي ديگر شاگردان دايي نيز هنوز اميد به کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا را دارند به همين خاطر هر دو تيم با انگيزه زياد و تنها با هدف پيروزي پا به ميدان مي گذارند اما اين بازي را مي توان از يک زاويه ديگر نيز بررسي کرد چراکه حسين فرکي در زمان بازيگري علي دايي در تيم ملي فوتبال ايران مربي او نيز بوده و از اين حيث نيز مي تواند انگيزه هاي دايي را براي کسب امتياز بالا ببرد و بايد در پايان ديد کاپيتان مي برد يا مربي سابق؟
شايد تماشاگران به دايي روي خوش نشان ندهند
پرسپوليس اين روزها پرحاشيه تر از هميشه است زيرا هنوز اسير حاشيه ها و شايعات مربوط به جنجال آزادي قرار گرفته و انگار بيرون آمدني نيست و همچنين در ليگ قهرمانان آسيا نيز مقابل بنيادکار ازبکستان بازي را با نتيجه 3 بر يک واگذار کردند زير فشار مردم و رسانه ها قرار گرفته اند به همين خاطر گفته مي شود که اگر دايي و تيمش امروز مقابل نفت تهران به توفيقي دست پيدا نکنند دوباره بايد شاهد سردادن شعارهايي از سوي تماشاگران باشيم البته مي تواند عکس آن هم صورت گيرد و پرسپوليس با يک برد خوب ديگر با تماشاگران خود آشتي کند. پرسپوليس در اين بازي 4 بازيکن خود را به علت محروميت در اختيار ندارد؛ (عليرضا نورمحمدي، رحمان احمدي، اشپتيم آرفي، حسين بادامكي) البته قاسم عبدالصمدي مسئول تدارك تيم هم غايب است.
جزئيات نتايج دو ديدار روز گذشته ليگ برتر؛
استقلال در ورزشگاه آزادي 6 بر 2 نفت آبادان را به زانو درآورد؛ شاگردان غلامحسين پيرواني عصر روز گذشته مقابل استقلال مدعي قرار گرفتند و موفق شدند دقيقه 7 اولين گل بازي را توسط  لئون پاچاچيان به ثمر برسانند اما استقلالي ها نگذاشتند برتر ميدان برزيل ايران باشد و دو گل در دقايق 20 و 28 توسط سيدصالحي و مجتبي جباري وارد دروازه صنعت نفت کردند تا حريف برنده به رختکن نرود. در نيمه دوم عليرغم اينکه همه فکر مي کردند صنعت نفت حملات هجومي را در دستور کار خود قرار مي دهد اما آبي پوشان پايتخت که از نتيجه بازي ذوب آهن و پاس همدان با خبر بودند مي خواستند پيروزي خود را حفظ کنند و با گل هاي بيشتر به رده دوم جدول صعود کنند به همين خاطر در 45 دقيقه دوم شاهد بازي هجومي و حملات متعددي از سوي گلادياتورهاي آبي بوديم چراکه هادي شکوري، فرهاد مجيدي، سيد صالحي و آرش برهاني چهار گل ديگر هم به ثمر رساند تا استقلال به يک نتيجه خيره کننده در ورزشگاه آزادي دست پيدا کند؛ استقلال 6-2 صنعت نفت آبادان.البته ناگفته نماند که آرش برهاني با گلي که در بازي با نفت به ثمر رساند با 87 گل در کنار رضا عنايتي در رده اول بهترين گلزنان تاريخ ليگ برتر نيز قرار گرفت. برخلاف استقلال، ذوب آهن اصفهان در همدان روز خوبي نداشت و 2 بر 1 مقابل پاس شکست خورد و پاس همدان با اين برد از انتهاي جدول جدا شد و به رده دوازدهم صعود کرد و ذوب آهن هم سه هفته مانده تا پايان رقابت ها رده دوم جدول را به استقلال واگذار کرد و با 56 امتياز در مکان سوم قرار گرفت. استقلال با 58 امتياز در رده دوم ايستاده و با يک بازي بيشتر سه امتياز با سپاهان صدرنشين فاصله دارد.
گفتني است، آخرين ديدار هفته سي و يكم روز دوشنبه ساعت 17 بين سپاهان و صباي قم در فولاد شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

کد خبر: 20110424104625811

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:55 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

يکشنبه 4 ارديبهشت 1390 - 01:00:11 ب.ظ
Bookmark and Share

شب گذشته در بازي هاي اروپايي چه گذشت؟

جشنواره گل شاگردان آنجلوتي/ياران کريمي باز هم باختند/برد رئال و بارسا در لاليگا/ ميلان يک قدم فاصله تا قهرماني

بزرگنمایی:  
خبرگزاري آريا- ليگ هاي انگليس، آلمان و اسپانيا که در هفته هاي پاياني خود را سپري مي کند شب گذشته با چند ديدار پيگيري شد که از مهمترين آن ها چلسي و منچستريونايتد مقابل حريفان خود به برتري دست پيدا کردند و در بوندس ليگا، شالکه و بروسيا دورتموند باختند و بايرلورکوزن از اين فرصت استفاده کرد و توانست به 3 امتياز هفته سي و يکم ليگ برتر آلمان دست پيدا کند اما در لاليگا، شاگردان گوارديولا و مردان مورينيو، تيم هاي اوساسونا و والنسيا را شکست دادند و همچنين در سري A اينترميلان و آث ميلان به پيروزي دست پيدا کردند و يوونتوس هم حريف خود را متوقف کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، تيم چلسي در هفته سي و چهارم ليگ برتر انگلستان در ورزشگاه استمفوردبريج مقابل وستهام قرار گرفت و توانست با استفاده از تاکتيک هاي هجومي کارلو آنجلوتي به برتري دست پيدا کرد چراکه فرانک لمپارد، فرناندو تورس، فلورن مالودا با 3 گل حريف را به زانو درآورد البته به جز اين پيروزي، آنجلوتي از گلزني تورس بيشتر خوشحال شد زيرا اين بازيکن از ژانويه پيش که با مبلغ 50 ميليون پوند به چلسي پيوست نتوانسته بود در 13 بازي گذشته اش براي اين تيم موفق به گلزني شود به همين خاطر اين پيروزي براي آنجلوتي دو چندان شد البته آبي هاي لندن با اين پيروزي رده دوم و فاصله شش امتيازي با صدرجدول را حفظ کرد.منچستريونايتد نيز روز جمعه با تک گل "خاوير هرناندز" در اولدترافورد، اورتون را شکست داد تا با 73 امتياز هنوز صدرنشين ليگ جزيره باشد.
نتايج ساير ديدارها:
استون ويلا 1-1 استوک سيتي.
بلکپول 1-1 نيوکاسل.
ليورپول 5-0 بيرمنگام.
ساندرلند 4-2 ويگان.
تاتنهام 2-2 وست برومويچ.
ولورهمپتون 1-1 فولام.
يکشنبه 4 ارديبهشت ماه/
بولتون- آرسنال ساعت 19:30.
دوشنبه 5 ارديبهشت ماه/
بلکبرن- منچسترسيتي ساعت 23:30.
جدول ليگ جزيره؛
1- منچستريونايتد 34 بازي؛ 73 امتياز.
2- چلسي 34 بازي؛ 67 امتياز.
3- آرسنال 33 بازي؛ 64 امتياز.
4- منچسترسيتي 32 بازي؛ 56 امتياز.
5- تاتنهام 33 بازي؛ 55 امتياز.
6- ليورپول 34 بازي؛ 52 امتياز.
7- اورتون 34 بازي؛ 47 امتياز.
8- بولتون 32 بازي؛ 43 امتياز.
9- نيوکاسل 34 بازي؛ 41 امتياز.
10- ساندرلند 34 بازي؛ 41 امتياز.
11- استون ويلا 34 بازي؛ 41 امتياز.
12- وست برومويچ 34 بازي؛ 40 امتياز.
13- فولام 33 بازي؛ 39 امتياز.
14- استوك 33 بازي؛ 39 امتياز.
15- برمينگام 34 بازي؛ 38 امتياز.
16- بلكبرن 33 بازي؛ 35 امتياز.
17- بلك پول 34 بازي؛ 34 امتياز.
18- ويگان 34 بازي؛ 34 امتياز.
19- ولورهمتن 33 بازي؛ 33 امتياز.
20- وستهام 34 بازي؛ 32 امتياز.

بوندس ليگا/ برد بايرلورکوزن در مقابل شکست شالکه و بروسيا دورتموند
در هفته سي و يکم مسابقات بوندس ليگا، شالکه 04 که در نيمه دوم، علي کريمي را به ميدان فرستاد نتوانست از شکست 1 بر صفر مقابل مهمان خود "کايزرسلاترن" فرار کند به همين خاطر در رتبه دهم باقي ماند البته براي فوتبال دوستان ايراني شايد اين نکته جالب باشد که علي کريمي در دقيقه 62 جانشين "ادو" مهاجم برزيلي شالکه شد و اولين بازي خود را با پيراهن آبي اين تيم آلماني در بوندس ليگا تجربه کرد اما ناگفته نماند که او پيش از اين در ليگ قهرمانان اروپا در 6 دقيقه پاياني ديدار مقابل اينترميلان جايگزين رائول شد. تيم بروسيا دورتموند صدرنشين رقابتهاي ليگ آلمان اين هفته نتوانست به روند پيروزي هاي خود ادامه دهد زيرا در زمين مونشن گلادباخ با نتيجه 1 بر صفر شکست خورد تا اين فرصت را به تيم بايرلورکوزن دهد و آن ها نيز که تعقيب کنندگان دورتموند در صدرجدول هستند در خانه خود 2 بر 1 هافن هايم را از پيش رو برداشت و ديدار انتراخت فرانکفورت و بايرن مونيخ هم با نتيجه تساوي به پايان رسيد.دورتموند با وجود شکست اين هفته با 69 امتياز همچنان تيم اول است و بايرلورکوزن با 5 امتياز کمتر در مکان دوم قرار دارد. هانوفر و بايرن مونيخ هم به ترتيب با 57 و 56 امتياز سوم و چهارم هستند.
نتايج ديگر بازي ها:
سن پائولي 1 -3 وردربرمن.
اشتوتگارت 3-0 هامبورگ.
يکشنبه 4 ارديبهشت ماه/
كلن  -  وولفسبورگ ساعت 18.
ماينتس  -  نورنبرگ ساعت 20.
جدول بوندس ليگا؛
1- بروسيادورتموند 31 بازي؛ 69 امتياز.
2- بايرلوركوزن 31 بازي؛ 64 امتياز.
3- هانوفر 31 بازي؛ 57 امتياز.
4- بايرن مونيخ 31 بازي؛ 56 امتياز.
5- ماينتس 30 بازي؛ 48 امتياز.
6- نورنبرگ 30 بازي؛ 46 امتياز.
7- هامبورگ 31 بازي؛ 43 امتياز.
8- فرايبورگ 31 بازي؛ 41 امتياز.
9- هافن هايم 31 بازي؛ 40 امتياز.
10- شالكه04 31 بازي؛ 40 امتياز.
11- وردربرمن 31 بازي؛ 38 امتياز.
12-  کايزسلاترن 31 بازي؛ 37 امتياز.
13- اشتوتگارت 31 بازي؛ 36 امتياز.
14- كلن 30 بازي؛ 35 امتياز.
15- فرانكفورت 31 بازي؛ 34 امتياز.
16- وولفسبورگ 30 بازي؛ 29 امتياز.
17- مونشن گلادباخ 31 بازي؛ 29 امتياز.
18- سن پائولي 31 بازي؛ 29 امتياز.

ايستگاه 33 لاليگا و پيروزي بارسا و رئال
شب گذشته بارسلونا در حالي با اوساسونا در ورزشگاه نيوکمپ ديدار کرد که تيم مهمان به خاطر فرار از سقوط شاگردان گوارديولا را شکست مي داد بازي از اين حيث حساسيت و جذابيت داشت اما برخلاف اين پيش بيني ها داويد ويا در دقيقه 24 و ليونل مسي در دقيقه 88 براي آبي و اناري پوشان دو گل به ثمر رساندند تا اين تيم با 88 امتياز خود را به گونه اي از ديگر حريفان جدا کرد البته ناگفته نماند که جواد نکونام بازيکن ايراني اوساسونا 90 دقيقه در ترکيب اين تيم حضور داشت و نکته بسيار جالب هم براي بارسايي ها اين بود که ليونل مسي با زدن گل به اوساسونا اولين بازيکني است که در يک فصل ليگ اسپانيا توانسته 50 گل به ثمر برساند. در ورزشگاه مستايا رئال مادريد به يک نتيجه جالب و خيره کننده يا مي توان گفت يک شگفتي دست پيدا کرد چراکه توانست والنسيا تيم سوم جدول و مدعي اين روزهاي لاليگا را با نتيجه 6 بر 3 شکست دهد و خود را به بارسا نزديک تر کند البته همه مي گويند نمايش خوب بازيکنان رئال از قهرماني در جام حذفي و شکست بارسا نشأت مي گيرد. شاگردان خوزه مورينيو با اين پيروزي با 80 امتياز به جايگاه دومي خود استحکام بخشيد و والنسيا نيز با 63 امتياز فعلاً در رده سوم حضور دارد.
نتيجه ديگر بازي؛
رئال سوسيداد 1 - 2 بيلبائو ساعت 30 بامداد.
يکشنبه 4 ارديبهشت ماه/
لاكرونيا  -  هرکولس ساعت 19:30.
ختافه  -  مايوركا ساعت19:30. 
مالاگا  -  ريسينگ  ساعت19:30. 
اسپانيول  -  گيخون ساعت19:30.
لوانته  -  آتلتيكومادريد ساعت21:30.
ويارئال  -  سويا ساعت 23:30.
دوشنبه 5 ارديبهشت ماه/
آلمريا  -  ساراگوسا ساعت 23:30.
جدول رده بندي لاليگا؛
1- بارسلونا 33 بازي؛ 88 امتياز.
2- رئال مادريد 33 بازي؛ 80 امتياز.
3- والنسيا 33 بازي؛ 63 امتياز.
4- ويارئال 32 بازي؛ 57 امتياز.
5- بيلبائو 33 بازي؛ 51 امتياز.
6- آتلتيكومادريد 32 بازي؛ 46 امتياز.
7- سويا 32 بازي؛ 46 امتياز.
8- اسپانيول 32 بازي؛ 45 امتياز.
9- لوانته 32 بازي؛ 42 امتياز.
10- مايوركا 32 بازي؛ 39 امتياز.
11- گيخون 32 بازي؛ 38 امتياز.
12- لاكرونيا 32 بازي؛ 38 امتياز.
13- رئال سوسيداد 33 بازي؛ 38 امتياز.
14- ختافه 32 بازي؛ 37 امتياز.
15- ريسينگ 32 بازي؛ 37 امتياز.
16- اوساسونا 33 بازي؛ 35 امتياز.
17- ساراگوسا 32 بازي؛ 33 امتياز.
18- مالاگا 32 بازي؛ 33 امتياز.
19- هرکولس 32 بازي؛ 30 امتياز.
20- آلمريا 32 بازي؛ 26 امتياز.

ايستگاه 34 کالچو/ برد اينتر و ميلان و تساوي براي يووه
در دو ديدار پاياني هفته‌ي سي و چهارم سري A ميلان صدرنشين با نتيجه يک بر صفر برشا را شکست داد و با 74 امتياز جايگاهش را در صدر جدول مستحکم کرد و از سوي ديگر يوونتوس بازي برده را با تساوي عوض کرد و همچنين اينترميلان نيز مقابل لاتزيو به پيروزي دست پيدا کرد.
نتايج بازي هاي شنبه 3 ارديبهشت ماه/
كيه وو 0 - 1 آاس رم؛ گل: پروتا دقيقه 4.
سامپدوريا 1 - 0 باري؛ گل: پوتزي دقيقه 59.
چزنا 2 - 0 بلونيا؛ گل: گياچريني دقيقه 48 و مالونگا دقيقه 84.
فيورنتينا 2 - 1 كالياري؛ گل: کوسو دقيقه 46 براي کالياري و کرسي در دقايق 45 و 50 براي فيورنتينا.
لچه 2 - 4 جنوا؛ فلورس دقايق 9 و 62، پالاسيو دقايق 42 و 54 براي جنوا و دميکله 3 و 30 براي لچه.
ناپولي 1 - 2 پالرمو؛ بالزارتي دقيقه 38 و بوا دقيقه 45 براي پالرمو و  کاواني دقيقه 2 براي ناپولي.
پارما 2 - 0 اوديننزه؛  آمائوري دقايق 13 و 90 براي پارما.
لاتزيو 1 - 2 اينترميلان؛ اسنايدر دقيقه 40 و اتوئو دقيقه 53 براي اينتر و زاراته دقيقه 24 براي لاتزيو.
آث ميلان 1 - 0 برشيا؛ روبينيو دقيقه 82 براي ميلان.
كاتانيا 2 - 2 يوونتوس؛ دل پيرو دقايق 19 و 38 براي يوونتوس و گومس دقيقه 81، لودي دقيقه 90 براي کاتانيا.
جدول رده بندي سري A؛
1- آث ميلان 74 امتياز.
2- اينترميلان 66 امتياز.
3- ناپولي 65 امتياز.
4- لاتزيو 60 امتياز.
5- اوديننزه 59 امتياز.
6- آاس رم 56 امتياز.
7- يوونتوس 53 امتياز.
8- پالرمو 50 امتياز.
9- فيورنتينا 46 امتياز.
10- جنوا 45 امتياز.
11- كالياري 44 امتياز.
12- بلونيا 40 امتياز.
13- كيه وو 39 امتياز.
14- پارما 38 امتياز.
15- چزنا 37 امتياز.
16- كاتانيا 37 امتياز.
17- سامپدوريا 35 امتياز.
18- لچه  35 امتياز.
19- برشيا 30 امتياز.
20- باري 21 امتياز.
کد خبر: 20110424130011514

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:58 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

مي توانستيم مدالهاي بهتر و بيشتري كسب كنيم ؛

مربي دو و ميداني معلولان: ادغام کلاس ها در بازيهاي آيواز به ورزشکاران ايران لطمه زد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مربي تيم دو و ميداني جوانان معلول با اشاره به کسب 17 مدال از رقابت هاي آيواز گفت: چنانچه کلاس ها با يکديگر ادغام نمي شد ايران از بخت کسب مدال هاي بالاتري هم برخوردار بود.
به گزارش خبرگزاري آريا، هرمز راد صادقي نيا اظهار داشت: تيم ايران در رقابت هاي دو و ميداني معلولان قطع عضو و ويلچري موفق به کسب 17 مدال شامل 4 طلا، 9 نقره و 4 برنز شد اما به اعتقاد من چنانچه کلاس ها درهم ادغام نمي شد مي توانستيم حتي با بيش از 20 مدال به کار خود پايان دهيم.
مربي تيم دو و ميداني جوانان معلول افزود: رقابت هاي آيواز با حضور تيم قدرتمند بريتانيا و نيز کشور ميزبان امارات از سطح کيفي بالايي برخوردار بود. اينگونه رقابت ها فرصتي است تا معلولان ما در ميدان هاي بين المللي آبديده شوند.
هرمز راد صادقي نيا در پايان با اشاره به اينکه اين بخش از ورزش کشور نياز به حمايت بيشتري دارد، افزود: معلولان ايراني همواره نشان داده اند که از چه توانايي و جسارت بالايي برخوردارند و کسب مدال از ميدان هاي بين المللي بر اين امر صحه مي گذارد با اين حال بهتر است که بيش از پيش به آنها بها داده شود.
کاروان ورزشي ايران متشکل از ورزشکاران سه رشته دووميداني (14 ورزشکار)، وزنه برداري (10 ورزشکار) و تنيس روي ميز (چهار ورزشکار) در پايان رقابت‌هاي معلولان قطع عضو و ويلچري جهان (IWAS) به 29 مدال شامل 10 طلا، 11 نقره و هشت برنز دست پيدا کرد.

کد خبر: 20110424155935155

آگهی  

تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

مذاکره نهايي باسرمربي ايتاليايي جودو

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - بعد از ناکامي هايي که تيم ملي جودو در مسابقات مختلف برون مرزي کسب کرد فدراسيون جودو مصمم شده که هدايت ملي پوشان را به سرمربي خارجي بسپرد.

برپايه اين گزارش ، فدراسيون جودو بعد از بررسي هاي فراوان از جيروجيووينازو دعوت کرده که به ايران بيايد و بعد از بررسي و انجام کارهاي کارشناسانه در صورت امکان هدايت تيم ملي جودو را به اين مربي بدهد که طبق اعلام فدراسيون قرار است که اين مربي ايتاليايي سه شنبه وارد کشور شده و مذاکرات نهايي خود را با مسئولين انجام دهد.

گفتني است، فدراسيون جودو مصمم است با به خدمت گرفتن اين مربي بتواند در المپيک لندن به اهداف خود دست پيدا کند البته پيش از هر چيز در صورت قبول سکان تيم ملي جودو توسط اين مربي در پيکارهاي جايزه بزرگ باکو در کنار ملي پوشان خواهد بود.

شايان ذکر است ، اين مربي ايتاليايي در گذشته موفق شده دو مدال نقره و برنز المپيک را در کارنامه خود ثبت کند و با اين تجربه بالا به نظر مي رسد که بتواند رشد جودو کشورمان را سرعت بيشتري ببخشد.

کد خبر: 20110424005932608

آگهی  

تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

اکبري در گفتگو با خبرنگارآريا :ولاسکو مي تواند به واليبال کمک کند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - با توجه به انگيزه اي که هر دو تيم پيکان و باريج اسانس کاشان براي پيروزي داشتند علاقمندان به واليبال شاهد بازي زيبايي از طرف هر دو تيم بودند.

پيمان اکبري ،سرمربي تيم واليبال پيکان ،ضمن بيان مطلب فوق ،اضافه کرد: با اينکه حريف باانگيزه خود را 3 بر 2 شکست داديم ولي بازيکنان پيکان در مواردي اشکال داشتند که با گذشت زمان و مسابقه کم کم نفرات خود را در زمين پيدا کردند و توانستيم اين مسابقه را با پيروزي پشت سربگذاريم ولي در کل اعتقاد دارم که اين مسابقه کيفيت قابل قبولي را داشت.

اکبري به آريااشاره کرد: تيم کاشاني به خوبي توانست در گيم هاي دوم و سوم برنامه هاي تاکتيکي خود را در زمين پياده کند و البته اثبات کردند که در آينده حرف هاي بسياري براي گفتن نيز دارند ولي در مقابل شناخت کافي را نيز از آنها پيدا کرديم و اين موضوع به ما اجازه مي دهد که در بازي برگشت که در کاشان انجام مي شود کار دشواري را پيش رو نداشته باشيم.

وي در پايان افزود: اينکه "ولاسکو" به کشورمان آمده اتفاق بسيار خوش آيندي است و اطمينان دارم که اين مربي بزرگ مي تواند کمک هاي بسياري را به واليبال کشورمان داشته باشد و حتما در آينده شاهد شکوفايي اين رشته جذاب خواهيم بود ولي بايد دقت داشته باشيم که "ولاسکو" به تنهايي قادر به رسيدن به اهداف نخواهد بود و بايد همگي براي رسيدن به موفقيت تلاش کنيم.

کد خبر: 20110424004353264

آگهی  

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها