نگاهي به بازي هاي اولين روز هفته سي و يکم ليگ برتر؛
مردان مايلي کهن به ليگ يک مي روند/تراکتورسازي آسيايي مي شود
بزرگنمایی:
خبرگزاري آريا- در اولين روز هفته سي و يکم ليگ برتر جمعه دوم ارديبهشت ماه پنج ديدار برگزار شد که براي نارنجي پوشان سايپا خوش يمن نبود البته در اين بين پيکان قزوين هم شانس خود را با شکست مقابل تراکتورسازي به حداقل رساند.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، دهمين ليگ برتر مسابقات فوتبال کشور که هفته هاي پاياني خود را سپري مي کند در ايستگاه سي و يکم خود روز گذشته 5 ديدار برگزار کرد که طي آن نتايج زير بدست آمد:
مس کرمان و سايپاي البرز در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان ساعت 17:30 با هم ديدار کردند؛ مردان مايلي کهن که چند هفته اي است قعر جدول را به خود اختصاص داده اند عصر روز گذشته نيز در مقابل شاگردان عبدالصمد مرفاوي يک شکست يک بر صفر ديگر را به کارنامه اسف بار خود اضافه کردند. با اين شکست سايپا در پايين جدول شرايط خوبي ندارد چراکه ديگر حريفان پايين جدول به نتايج نسبتاً مطلوبي دست پيدا کردند به همين دليل بازي هاي بعدي ليگ برتر براي اين تيم حکم مرگ و زندگي را دارد. مايلي کهن: اشتباهات داوري دست از سر سايپا بر نمي دارد
سرمربي تيم سايپا پس از شکست مقابل مس کرمان در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به سؤالات آن ها پاسخ داد؛ او اشاره کرد: نمي دانم که چرا اين چند هفته داوران بر عليه سايپا سوت مي زنند و در اين مسابقه هم اين اتفاق دوباره تکرار شد. سايپا بازي خوبي را مقابل مس نمايش داد ولي فرق يک بازيکن کليدي و معمولي در اين بازي مشخص شد زيرا يک بازيکن حرفه اي و کليدي حتي مي تواند موقعيت 30 درصدي را نيز به گل تبديل کند البته سايپا در دقيقه 90 مي توانست به امتياز حداقلي دست پيدا کند اما باز فوتبال روي ناعدالتي خود را به ما نشان داد. رويارويي ميثاقيان و درخشان به يک تساوي ختم شد
در ورزشگاه يادگام امام (ره) تبريز دو تيم شهرداري و شاهين بوشهر مقابل يکديگر قرار گرفتند؛ دقيقه 17 لک چيرا بازيکن شاهين دروازه شهرداري تبريز را باز کرد تا بخت شاهيني ها براي ماندن بيشتر از مردان درخشان شود و حتي به اين 1 گل هم بسنده نکردند و عماد رضا در دقيقه 45 براي دومين بار دروازه شهرداري را باز کرد ولي ميثم بائو بازيکن تيم شهرداري تبريز نگذاشت مردان ميثاقيان با اقتدار نيمه اول را به رختکن بروند و در چهارمين دقيقه وقت هاي تلف شده نيمه اول يکي از دو گل خورده را جبران کرد. در دقيقه 53 (نيمه دوم) لک چيرا زننده گل اول شاهين بر اثر اشتباه دروازه خودي را باز مي کند تا شهرداري تبريز و شاهين بوشهر در پايان 90 دقيقه به نتيجه اي بهتر از تساوي 2 بر 2 دست پيدا نکنند. درخشان: مگر ما موش آزمايشگاهي کميته داوران هستيم
حميد درخشان پس از تساوي 2 بر 2 مقابل شاهين بوشهر اعلام کرد: متأسفانه کميته داوران به حرف هاي ما گوش نمي کند و کار اشتباه خود را مکرراً تکرار مي کند، ما به آن ها مي گوييم در انتخاب داوران دقت کنيد انگار آن ها فکر مي کنند ما موش آزمايشگاهي هستيم که هر تصميمي مي خواهند مي گيرند. مگر ما چند موقعيت و گل مي توانيم در اين برهه به ثمر برسانيم و واقعاً داور مسابقه حق ما را خورد و اين 3 امتياز به يک تساوي تبديل شد.
وي با اشاره به اينکه اصلاً ميثاقيان شناختي از تيم ما نداشت گفت: با تغيير تاکتيکي که در تيمم ايجاد کردم به اين نتيجه رسيدم که سرمربي شاهين از تيم ما چيزي نمي داند اما در مقابل، من به اندازه کافي شاهين را مي شناختم و حتي براي تک تک تاکتيک ها و موقعيت هاي آن ها برنامه ريزي کرده بودم. نيمه دوم بسيار متفاوت تر از نيمه اول بود و حتي به گل صحيح پيروزي در دقيقه 87 رسيديم اما کمک داور مسابقه پرچم زد. ميثاقيان: من مرد روزهاي سخت هستم
سرمربي تيم شاهين بوشهر پس از نتيجه 2 بر 2 مقابل شهرداري تبريز، در خصوص اين که برخي مي گويند پذيرش هدايت شاهين عقلاني نبوده، گفت: من به طورکل مرد روزهاي سخت هستم و تيم هاي زيادي را در هفته هاي پاياني از سقوط نجات داده ام که اميدوارم بتوانم تيم خوب شاهين را نيز در ليگ حفظ کنم چراکه مردم بوشهر بسيار علاقه مند به فوتبال هستند و بازي هاي تيم خود را با حضور پورشورشان دنبال مي کنند اما همه آن ها بايد به اين نکته نيز توجه کنند که باشگاه شاهين نيز همانند برخي از باشگاهها مشکل مالي دارد و اگر ديديد امروز در زمين مسابقه از جان و دل مايه گذاشتند فقط به خاطر اين مردم باصفا و خونگرم بود.
وي با اشاره به اينکه قاضي ميدان قاطعانه تصميم گرفت، افزود: در اين بازي 6 امتيازي نبايد اشتباهات خودمان را گردن داور مسابقه بيندازيم چراکه پيش از اين شاهين در مقابل تيم هاي ملوان، پاس و استقلال نيز چوب داوري را بسيار خورده است. امروز روز شاهين نبود زيرا در فوتبال استفاده از موقعيت حرف اول را مي زند و بايد از کمترين موقعيت ها کمال بهره را برد. تراکتوري ها از پيکاني ها گذر کردند
پيکان قزوين که در قعر جدول به سر مي برد عصر روز گذشته در ورزشگاه شهيدرجائي قزوين با تراکتورسازي تبريز ديدار کرد و حتي توانست در دقايق آغازين مسابقه به گل برتري دست پيدا کند اما اين برتري دوام زيادي نداشت زيرا مردان کمالوند در دقيقه 18 توسط محمدحسين ابراهيمي به گل تساوي دست پيدا کردند. تراکتورسازي که اين روزها با پرسپوليس رقابت پاياپايي در بالاي جدول و براي کسب سهميه آسيا دارد توانست در دقيقه 28 مسابقه با گل مهدي کياني 3 امتياز مسابقه را به اندوخته هاي خود بيفزايد و شانس خود راي براي آسيايي شدن بيشتر کند. فينال ته جدولي ها برنده نداشت
در ورزشگاه دستگردي تهران يک ماراتن بسيار حساس ميان استيل آذين و راه آهن برگزار شد. در اين بازي مجيد باجلان دقايق 18 و 27 راه آهن را پيش انداخت تا شاگردان تارتار نيمه نخست را با پيروزي پا به رختکن بگذارند اما نيمه دوم ياوري حملات متعدد را در دستور کار خود قرار داد و محمد غلامي توانست در دقيقه 58 اختلاف استيل آذين و راه آهن را به حداقل برساند. دقيقه 79 محمد برجلو بازي را به تساوي کشاند تا اين رقابت که به فينال ته جدول معروف شده بود برنده نداشته باشد البته اتفاقاتي ديگري هم در اين بازي افتاد چراکه حسن رودباريان در دقيقه 89 و ميثم آقايي از بازيکنان راه آهن در اولين دقيقه وقت هاي تلف شده نيمه دوم از زمين مسابقه اخراج شدند و همچنين علي نيک جو سرپرست اين تيم نيز در دقيقه 91 با کارت قرمز داور مواجه شد. ياوري: مزد استيل آذين 3 امتياز بود نه 1 امتياز!
سرپرست و مديرفني تيم استيل آذين در خصوص تساوي 2 بر 2 مقابل راه آهن گفت: راه آهن در اين مسابقه حرفي براي گفتن نداشت و استيل آذين بايد برنده مي شد چراکه استيل آذين همه چيز را در تسلط خود داشت و فقط مي توانم بگويم راه آهني ها خوش شانس بودند. در اين بازي سعي کردم با استفاده از دروازه بان جوان و استفاده از برخي تاکتيک ها جسارت به خرج دهم که هرکسي شهامت اين کار را ندارد البته ناگفته نماند که دوگل راه آهن به دليل عدم هماهنگي خط دفاع ما به ثمر رساند. تارتار: در اين فوتبال بايد سکوت کرد
سرمربي تيم راه آهن پس از تساوي مقابل استيل آذين گفت: مسئولان بروند و به معناي سکوت من پي ببرند چراکه ديگر نمي خواهم بيش از اين در اين فوتبال حرف بزنم. فولاد به دنبال حضور در آسيا
تيم فولادخوزستان که اين روزها به حضور در آسيا مي انديشد عصر روز گذشته با ملوان بندرانزلي روبرو شد و توانست اين تيم را با نتيجه يک بر صفر شکست دهد؛ تک گل اين بازي را رضا نوروزي در دقيقه 70 به ثمر رساند. جلالي: آسيايي شدن برازنده فولاد است
سرمربي تيم فولاد پس از پيروزي روز گذشته مقابل ملوان بندرانزلي مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: الان مي توانم اين نويد را بدهم که شايد در جمع 3 تيم برتر قرار نگيريم اما با قهرماني در جام حذفي نام فولاد را در جمع آسيايي ها قرار مي دهيم. قصد دارم کار مربيگري خود را در فولاد ادامه دهم و هيچ کجا نمي روم. پورغلامي: فولاد بهتر از ما بود
سرمربي تيم ملوان بندرانزلي با اشاره به اينکه امروز روز فولاد بود، گفت: شاگردان جلالي بهتر از ما بازي را آغاز کردند و بازي را به سود خود به پايان بردند البته ناگفته نماند ما هم کم کم خوب شديم و چند موقعيت خلق کرديم اما هميشه تيمي برنده فوتبال است که از موقعيت هاي خود بهتر استفاده کند.
گفتني است، در ادامه بازي هاي هفته سي و يکم ليگ برتر امروز از ساعت 16در ورزشگاه قدس همدان ذوب آهن به مصاف پاس همدان مي رود و همچنين از ساعت 18 استقلال ميزبان صنعت نفت آبادان است.
شايان ذکر است، روز يکشنبه پرسپويس در ورزشگاه آزادي برابر نفت تهران و آخرين بازي هفته سي و يکم ليگ برتر نيز دوشنبه در اصفهان بين سپاهان و صباي قم برگزار مي شود.