0

ورزشی

farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 269

پاسخ به:ورزشی
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:50 PM

در نشست خبري رهبر سرخپوشان چه گذشت؟

علي دايي: پرسپوليس در جمع 3 تيم برتر ليگ قرار مي گيرد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سرمربي تيم پرسپوليس در نشست خبري پيش از بازي با نفت تهران که عصر امروز در سازمان ليگ برگزار شد، گفت: درست است که 90 درصد فوتبال کشور ما را حاشيه فراگرفته و اين فصل، فصل پرسپوليس نبوده ولي تمام تلاشمان اين است که در پايان فصل جزو 3 تيم اول ليگ قرار بگيريم.
به گزارش خبرگزاري آريا، علي دايي در کنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي با نفت تهران گفت: "متاسفانه تعداد محروم ها و مصدوماني که در تيم ما وجود دارد، دست و پاي ما را براي حضور با قدرت در اين بازي بسته است. با اين وجود من به بازيکنانم ايمان دارم و مي رويم که سه امتياز اين بازي را بگيريم. در اين مقطع، بازي ها بسيار مهم و حساس است چرا که بسياري از تيم‌ها براي سقوط نکردن و تعدادي نيز براي رسيدن به تيم‌هاي بالاي جدول تلاش مي‌کنند. بنابراين همه بازي‌ها مهم و حياتي است. براي ما نيز مساوي کار ساز نيست و به امتياز کامل نياز داريم."
براساس گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، دايي در پاسخ به سوال خبرنگاري که از مذاکره تيم داماش با او براي فصل آينده مي‌پرسيد، گفت: "من تا وقتي قرارداد دارم با هيچ تيمي مذاکره نمي کنم و تصميم را مي گذارم براي بعد از فصل. البته آقاي عابديني هميشه به من لطف داشته اند اما من با هيچ احدي صحبت نکرده ام. حتي با باشگاه پرسپوليس هم براي فصل بعد هم وارد مذاکره نشده ايم و اگر قرار به ادامه همکاري باشد بايد مطابق شرايط کنوني حرف بزنيم."
وي درباره محروميت تعدادي از بازيکنان پرسپوليس توسط کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: "محروميت نورمحمدي اصلا حق نبود. بازيکناني که چنين جنجالي را بوجود آورده اند دو ماه محروم مي شوند و آن وقت عليرضا نورمحمدي هم دو ماه محروم مي شود. چطور چنين چيزي ممکن است. من از کميته داوران خواهش مي کنم عملکرد داوري را در اين بازي بررسي کند تا ببيند کارت دادن ها و عملکردش درست بود يا نه. تصاوير تلويزيوني نشان داد که دارند بازيکن ما را مي زنند و آن وقت بازيکن ما را محروم مي کنند. اگر آرفي حرکت ناشايستي داشته محروميتش بجاست اما بقيه بازيکنان ما چرا. رحمان احمدي چه کاري انجام داده است که بايد جريمه شود."
دايي درباره اظهارنظرهايي که برخي کارشناسان بعد از بازي با استيل آذين انجام دادند گفت: "به نظر من کساني اين جار و جنجال را به پا مي کنند که نتايج ضعيفي گرفته اند و مي خواهند با اين جنجال سازي ها روي عملکرد ضعيفشان سرپوش بگذارند. اينهايي که در جايگاه کارشناس اظهار نظر مي کنند ببنيد در زمان خودشان چه کاري انجام داده اند. يا مثلا آقاياني که خودشان هم در پرسپوليس حضور داشتند و جز  بدهکاري‌هاي هنگفت هيچ کاري براي پرسپوليس انجام ندادند. در تلويزيون هم مي بينيم که کساني که هيچ کارنامه اي ندارند مي آيند و اظهار نظر مي‌کنند."
دايي درباره شايعه کسر 10 در صد از قرارداد بازيکنان به خاطر باخت در برابر تيم بنيادکار گفت: من نمي دانم اين دروغ ها از کجا در آيد و متاسفانه از صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران هم انتظار ندارم که اين دروغ را پخش کند. رسانه اي که به دنبال راست گويي است نبايد هر شايعه اي را پخش کند و آن وقت من با يک لشکر شکست خورده از بازيکنانمان که ايبن خبر را شنيده اند مواجه شوم. وقتي رسانه رسمي باشگاه که سايت باشگاه است چيزي اعلام نکرده اين خبر از کجا در مي آيد. بازيکن من مگر چقدر مي گيرد که بخواهد 10 درصد 10 درصد هم جريمه شود. اين حاشيه سازي ها هيچ کمکي به فوتبال ما نمي کند و جز اينکه فوتبال را به بيراهه ببرد هيچ سودي ندارد."
دايي درباره شعارهايي که پس از باخت به بنياد کار در ورزشگاه سر داده شد گفت: "چطور مي شود در نظرسنجي ها که در تلويزيون انجام مي شود درصد زيادي از مردم به علي دايي راي مي دهند اما در ورزشگاه ها شعارهاي ديگري به گوش مي رسد؟! برخي افراد را از استاديوم ها جمع کنيم، به قرآن اگر مردم شعار بدهند. شما اين آقايان را جمع کنيد، اگر يک نفر شعار داد. چرا خودمان را گول مي زنيم؟ من متاسفم براي اين چيزهايي که در فوتبال وجود دارد و تا وقتي که اين آدم هاي چسبيده به فوتبال وجود دارند، فوتبال ما و پرسپوليس پيشرفتي نمي کنند. شما ببينيد غير از سال 86 که پرسپوليس قهرمان شد، در بقيه سال‌ها در چه جايگاهي بوده است. بهترين مربي که دنيزلي بود را نيز آورديم آن هم با آن بازيکنان، چه نتيجه اي گرفتيد؟"
دايي گفت: "برخي ها از بستن تيم و جذب بازيکن صحبت مي کنند، وقتي بازيکني را که من نمي توانم پانصد ميليون به آن بدهم با 800، 900 ميليون جذب ديگر تيم‌‍ها مي شوند چطور مي‌توانيم از عملکرد نقل و انتقالات صحبت کنيم. من که نمي توانم خودم به زمين بروم و بازي کنم. در بازي قبل، از دو قدمي توپ ما وارد دروازه حريف نمي شود و همان توپ مي رود و وارد دروازه خودمان مي شود. در حالي که اگر آن توپ گل شده بود ما 10 نفره دو گل به بنيادکار زده بوديم و همه مي گفتند عجب عملکردي و چه تيمي."
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: "شما از تيم هايي صحبت مي کنيد که نتيجه مي گيرند، جداي از پولي که در اختيار اين تيم هاست ببينيد چنين تيم هايي چه ثبات مديريتي دارند؟
در پرسپوليس و استقلال همه بايد برنامه کوتاه مدت بدهند چرا که به فرداي خودشان مطمئن نيستند. اين تيم را 5 ساله بدهيد دست مديريت تيم، آن وقت با برنامه ريزي هايي که مي توان انجام داد ببينيد چه نتايجي مي گيرد."
علي دايي با اشاره به حاشيه هاي موجود در فوتبال ايران گفت: "در حال حاضر 90 درصد فوتبال ما را حاشيه پر کرده و اصل فوتبال 10 درصد هم نمي شود. ما مي آئيم درباره فير پلي هم به تفسير خودمان صحبت مي کنيم. چه کسي گفته معناي فير پلي بازي جوانمردانه است. در بازي جوانمردانه، بازي جوانمردانه معني مي دهد. اينجا که خيابان نيست که بخواهيم جوانمردانه رفتار کنيم. اينجا زمين فوتبال است. زحمت کشيده اي و بايد با رعايت قواعد فوتبال و تعاريف موجود در اين چارچوب رفتار کنيم. من سوال مي کنم اگر استيل آذين آن يک امتياز را مي گرفت به رده هاي بالاتر صعود مي کرد؟ چرا فوتبال را رها کرده ايم و به دنبال چيزهاي ديگر مي گرديم. به جاي اين حرف ها بيائيم کسي را که اين همه خرج فوتبال کرده و براي اين فوتبال ميلياردها هزينه کرده است کمک کنيم و دنبال دلايلي باشيم که ببينيم چرا يک تيم خصوصي موفق نشده است تا به او مشاوره بدهيم و کمکش کنيم. نه اينکه با پرداختن به حاشيه ها خيلي افراد را زير سوال ببريم. باز هم تاکيد مي کنم فير پلي قانون نيست اگر کسي خواست آن را انجام مي دهد و اگر کسي نخواست طور ديگري رفتار مي کند. متاسفانه کساني دم از  اخلاق مي زنند که خيلي چيزها را رعايت نمي کنند."

کد خبر: 20110423182553514

آگهی  

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها