0

ورزشی

 
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 269
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزشی
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:52 PM

انتخابي کشتي آزاد نوجوانان - خرمشهر ؛

سرمربي تيم کشتي آزاد نوجوانان: کشتي گير جنگنده مي‌خواهيم، نفرات برتر به اردو مي‌آيند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- محمد طلايي گفت: کشتي گيراني مي خواهيم که جنگنده بوده، روبه جلو کشتي بگيرند و ايستا و تدافعي نباشند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، سرمربي تيم کشتي آزاد نوجوانان با بيان اين مطلب افزود: رقابتهاي انتخابي تيم کشتي آزاد نوجوانان با حضور تمامي مدعيان ازسراسر کشور روزهاي پنجشنبه و جمعه در شهر خرمشهر برگزار شد.
وي با بيان اينکه که کادر فني به تمامي کشتي گيران واجد شرايط براي شرکت در اين مسابقات مجوز داده بود ادامه داد: در اين مسابقات شاهد مبارزات خوبي بوديم البته ما از کشتي گيران انتظار داريم که فني و جنگنده تر کشتي بگيرند و کشتي گيران تدافعي و ايستا در برنامه ما جايي ندارند.
دارنده مدال طلاي جهان با بيان اينکه که ديگر مسابقات انتخابي در برنامه کادر فني قرار ندارد اظهار داشت: غايبان اين رقابتها به اردو دعوت نمي شوند و نفرات برتر اين مسابقات در چند روز آينده به اردو مي آيند تا ما برنامه هاي خود را پيگيري کنيم.
دارنده مدال نقره جهان تاکيد کرد: شرکت در جام پيروزي ترکيه و جام کودک را در برنامه داريم و پس از اين مسابقات در مورد ترکيب تيم در رقابتهاي آسيايي تايلند و جهاني مجارستان تصميم گيري مي کنيم.
دارنده مدال برنز جهان تصريح کرد:بيشتر کشتي گيراني که در اين مسابقات جزء نفرات برتر بودند در دو مرحله اردوي تيم نوجوانان حضور داشتند و اين نشان مي دهد که برنامه هاي ما در اردو بخوبي پيش رفته است.
مربي سابق تيمهاي ملي کشتي آزاد جوانان و بزرگسالان در پايان با اشاره به اينکه در پايان مسابقات نفرات برتر وزن کشي شده اند و کساني که وزن زيادي کم کرده اند مد نظر کادر فني نيستند خاطر نشان کرد: امسال پس از چند سال وقفه رقابتهاي جهاني برگزار مي شود و ما در اين مسابقات کار سختي پيش رو داريم ولي کادر فني تلاش مي کند در کنار کسب نتايج خوب در رقابتهاي قاره اي وجهاني نيروها و پشتوانه هاي خوبي را نيز به کشتي ايران تحويل دهد.


 

کد خبر: 201104231557328

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها