0

خواص میوه و سبزیجات

peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7282

پاسخ به:خواص میوه و سبزیجات

بهار نارنج

بهار نارنج، داروى مؤثرى بر ضد ناراحتى هاى عصبى است و به عنوان آرام کننده و ضد هیجانات دستگاه عصبى عمل مى کند. سردردها و دل دردها را آرام مى سازد و در بدخوابى ها و بى خوابى هایى که ریشه عصبى دارند و دیگر ناراحتى هاى عصبى، به ویژه سردردهاى میگرنى کاربرد دارد. علاوه بر این ها، از این گیاه براى درمان دردهاى عادت ماهانه زنان، تقویت معده، تقویت قلب و مغز، تشویش، تشنج و تپش نامنظم قلب و تحریکات عصبى، و علیه حمله و غش استفاده مى شود.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:03 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

گل سرخ

گلبرگهای آن اثر ملین ملایم دارد. از این‌رو برای رفع یبوست کودکان، اشخاص مسن و بیماران در دورۀ نقاهت مصرف دارد. اسانس گل سرخ چون دارای بوی مطبوع است از این جهت در عطرسازی اهمیت فراوان دارد. این گیاه بعنوان ضد افسردگی و اضطراب و درمان مشکلات پوستی و گوارشی مصرف می‌شود.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:04 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

آویشن برای رفع خستگی و بی خوابی مفید است آویشن ضد میكروب، ضد قارچ، ضد التهاب و ضد احتقان است. یك متخصص تغذیه گفت: آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی خوابی مفید است. مرتضی صفوی افزود: آویشن یك گیاه كوهستانی و معطر است و طبیعت گرم و خشك دارد. وی گفت: آویشن تازه عطر و بوی بیشتری نسبت به خشك آن دارد و برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی خوابی مفید است و فشار خون و چربی خون را كاهش می دهد. این متخصص تغذیه اضافه كرد: آویشن ضد میكروب، ضد قارچ، ضد التهاب و ضد احتقان است. صفوی گفت: از آویشن برای رفع تنگی نفس، برنشیت، سرفه، سردرد، سرگیجه، سوء هاضمه استفاده می شود.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:04 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

انبه یکی از خوش مزه ترین و لذیذترین میوه هاست که لقب «شاه میوه ها» را به خود اختصاص داده است. این میوه استوایی که بیش از هزار نوع متفاوت دارد، دارای طعم های مختلف لذیذی است. اگر چه این میوه بومی آسیای جنوبی و جنوب شرقی آسیاست اما در آمریکای جنوبی، مرکزی، آفریقا و شبه جزیره عربستان نیز به عمل می آید.

به نوشته «Healthmad» ، این میوه علاوه بر پرکالری بودن غنی از مواد مغذی نیز می باشد. در این مطلب به چند خاصیت این میوه اشاره شده است. برگ های انبه دارای تنین به نام anthocyanidins است و دم کرده برگ آن برای درمان دیابت و عوارض چشمی مربوط به این بیماری موثر است.

این میوه سرشار از ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و کمی پروتئین است.

خون را بند می آورد، قلب را تقویت می کند و برای مغز مفید است.

مصرف منظم انبه پوست را روشن، شاداب و نرم می کند.

پکتین نوعی فیبر غذایی قابل حل موجود در آن با سرطان مقابله می کند.

مصرف منظم این میوه که حاوی ویتامین A است از شب کوری، خشکی چشم، نرم شدن قرنیه، خارش و سوزش چشم پیش گیری می کند.

فیبر موجود در آن از یبوست پیش گیری می کند.

آنزیم های گوارشی آن به شکستن پروتئین و هضم غذا کمک می کند.

آهن موجود در این میوه برای زنان باردار و افرادی که از کم خونی رنج می برند، مفید است.

اسید گلوتامین (Glutamine) موجود در این میوه برای تقویت حافظه و فعال نگه داشتن سلول های دانش آموزانی که کمبود تمرکز دارند، مفید است.

برای بازکردن منافذ مسدود شده که باعث آکنه می شود، چند برش نازک انبه روی صورت قرار دهید.

آنتی اکسیدان موجود در آن علاوه بر کاهش کلسترول با بیماری قلبی نیز مبارزه می کند.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:05 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

اسم من ((چغندر)) است !

خام من به اندازه عسل خاصیت دارد.
درمان بى دریغ رعشه هستم .
درد مفاصل و نقرس را درمان مى کنم خوردن آب برگ من ، مسکن سردرد و دندان درد است .
و آنها که از شوره مو رنج مى برند، علاج ناراحتى خود را در من خواهند یافت ...
من چغندر هستم . به من چگندر و چندرهم مى گویند. اعراب مرا ((سلق (( صدا مى کنند. در گذشته به پخته بیخ من لبلبو و اکنون لبو مى گویند.
گیاه شناسان قدیم ایران بیخ مرا از دسته میوه ها و سبزیها جدا کرده و جزو هویجها شمرده اند ولى برگ من در دسته سبزیهاست . برگ من سحرگاه بى مزه و شامگاه شیرین است . زیرا در روز با کمک نور آفتاب ، قند مى سازم و شب بتدریج آنرا جهت ذخیره به بیخ خود که انبار من است مى فرستم و به همین جهت است که اگر برگ مرا صبح بچینند و میل نمایند، جزء سبزیهاى خنک بوده ، و عصر خنکى کمترى دارم ، و خیلى متاءسفم که شما نمى توانید برگ و بیخ مرا خام خام میل نمایید والا مى توانستم ادعا کنم که خداوند بعد از عسل ، شفا را در من قرار داده است . بیخ من اگر خام خورده مى شد، بدون شک شما مى توانستید آنرا عسل گیاهى بدانید. من با این که خاصیت مسهلى ندارم معذلک پاک کننده شکم هستم . به هضم غذا کمک مى کنم و التهاب معده را فرو مى نشانم . مفیدترین و بهترین اعضاى من ، برگ من است و بعد ساقه هاى آن و سپس بیخ من که پخته آن ((لبو)) نام دارد.
قند من براى مبتلایان به مرض دیابت خوب نیست ، ولى در عوض خداوند مصلح آن ، یعنى دواى مرض قند را در ساقه و برگ من قرار داده است . مشروط بر این که صبح زود آنرا بچینید و در سایه حفظ نمایید.
برگهاى کلفت من سنگین و دیر هضم است ، ولى در اثر پختن سختى و نفخ آن از بین مى رود، خنکى برگهاى نازک من زیاد است ، و قوت غذایى کمترى دارد، ولى در عوض دواى بسیار خوبى است . خوردن پخته من رعشه را معالجه مى کند، مخصوصا برگ سرخ رنگ آن اگر آنرا خام با سرکه و خردل بخورید، طحال را باز مى کند و ورم آن را فرو مى نشاند، جهت درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است . آب برگ من با داروهاى مسهل ، به اخراج بلغم کمک مى کند. جهت درد مفاصل و نقرس سودمند است . اگر بیخ مرا با عسل ممزوج کرده و در بینى بکشید فضولات را پاک مى کند. خوردن آب برگ من جهت سردرد و دندان درد مفید است . کمپرس با آب برگ من قرمزى چشم را از بین مى برد. مخصوصا اگر با روغن بادام یا عسل مخلوط کرده باشید. شستشو با جوشانده برگ من ، شوره و چربى سر را از بین میبرد. مخصوصا اگر آن را گرم کنید و با پنبه یا باند روى پلک چشم کمپرس کنید. اگر چند قطره آب نیم گرم برگ مرا در گوش بچکاند، درد آن را ساکت مى کند. مخصوصا اگر با روغن بادام یا عسل مخلوط کرده باشید. شستشو با جوشانده برگ من ، شوره و چربى سر را از بین مى برد و شپش را نابود مى کند. ضماد برگ من با بوره (اسید بوریک ) جهت کک مک و طاسى به کار مى رود، و همچنین براى ورم پشت پا و استسقاء و سایر اورام مفید است ، تنقیه با آب نیم گرم من جهت ورم روده و گرفتگى آن نافع است . اگر دست و پاى شما و کودکان شما در اثر سرمازدگى ترکى پیدا کرده است ، نگران نباشید آن را مدتى در آب گرم من بگذارید برطرف خواهد شد. مالیدن برگ پخته من پس از سرد شدن ، درمان سوختگى آتش و آب جوش است و آفتاب زدگى را معالجه مى کند. ضماد برگ کوبیده من جهت تسکین درد و پاک کردن کک مک و معالجه طاسى و با عسل جهت دمل و جوشهاى جلدى و با حنا جهت رویاندن مو و رشد آن و با روغن بادام جهت فروکش ‍ کردن اورام و خوردن آن با خردل مسکن شکم درد بوده ، و بادشکن مى باشد.
من به علت داشتن ارسنیک و گوهر شب چراغ و روبیدیم از بیمارى جذام جلوگیرى مى کنم و به علت داشتن فسفر غذاى مغز بوده ، و نیروى حافظه را زیاد مى کنم . اعصاب را محکم مى نمایم و حرارت خون را مى نشانم و استخوان بندى را تقویت مى کنم . من براى درد کلیه مفید مى باشم ، من داراى مواد ازته ، مواد قندى ، املاح معدنى مثل کلسیم و آهن نیز مى باشم و این خاصیت در برگ من زیادتر است . آب لبو براى بهبود التهاب مثانه ، رفع یبوست و بیماریهاى پوست مصرف مى شود. بو داده پوست بیخ مرا مى توان مانند قهوه دم کرده و نوشید. من داراى ویتامین ((آ)) به صورت جوهر زردک ، و انواع ویتامین هاى ((ب (( و ((ث (( بوده اشتهاآور هستم ، برگ قرمز من به علت داشتن ویتامین هاى زیاد و کمى آرسنیک و روبیدیم تا بخواهید مفید است .
حال که خواص لبو را دانستید و توجه فرمودید که بیخ من تمام مواد لازم را از نظر ویتامین و آنزیم جهت هضم و جذب قند دارد، بد نیست بدانید که قندى که با کمک داروهاى شیمیایى از بیخ من گرفته مى شود، فاقد این عوامل مفید بوده و براى اینکه در بدن شما سوخته و نیروى لازم را تحویل دهد، ناچار است که این عوامل را از غذاهاى دیگر و ذخایر بدن گرفته ، انسان را دچار کمبود آنها ساخته و موجب گرسنگى نامرئى گردد و سرانجام صدها مرض ایجاد نماید، قند سفید یک غذاى محرک و بیمارى زاست و در زندگى نیم مصنوعى شما از غذاهاى کشنده محسوب مى شود. مرگ تدریجى که از خوردن قند سفید به انسان دست مى دهد، عامل بسیارى از ناخوشى ها و ناراحتى هاى جسمى و روحى است . دندان را خراب مى کند خون را کثیف مى نماید. کبد را که سکان کشتى بدن است خراب مى نماید و سلسله اعصاب را ضعیف مى سازد. به این جهت من به شما توصیه مى کنم که براى شیرین کردن کام خود، حتى المقدور شیرینى هاى طبیعى مثل عسل ، مویز، شیره خرما و از بیخ پخته من (لبو) استفاده نمایید و اگر خواستید قند سفید بخورید از قند نیشکر بهره مند شوید.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:05 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

آیا می دانید فندق تازه دارای چه فوایدی می باشد ؟

فندق گرد 2/5-1/5 سانتی‌متر است. دارای پوششی سبز رنگ بوده که پس از خشک شدن تدریجا از آن جدا می‌شود.
ترکیبات شیمیایی:
مغز فندق، حدود 60 درصد روغن دارد که به رنگ زرد روشن بوده و دارای طعمی ملایم و بوی مطبوعی است . این روغن به مصرف تغذیه، ‌عطرسازی و نقاشی می‌رسد . مغز فندق دارای مقدار زیادی فسفر است.
در 100 گرم مغز فندق مواد زیر موجود است:
انرژی 625 کالری
درخت فندق
آب 5/8 گرم
پروتئین 12/5 گرم
مواد نشاسته‌ای 15 گرم
مواد چرب 60 گرم
کلسیم 200 میلی‌گرم
فسفر 320 میلی‌گرم
آهن 3/5میلی‌گرم
سدیم 2 میلی‌گرم
پتاسیم 700 میلی‌گرم
ویتامین ب 1 0/5 میلی‌گرم
ویتامین ب 3 1 میلی‌گرم
خواص داروئی:
فندق از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است . برگ، شکوفه،‌ گل و پوست آن (مخصوصا پوست ریشه آن) قابض است.
1) فندق به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای است و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم،‌ پتاسیم، فسفر،‌ منیزیوم، ‌سدیم و آهن است، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود.
2) فندق غذای مناسبی برای تقویت بدن و مخصوصا دوره نقاهت است.
3) فندق مقوی روده‌ها و معده است.
4) فندق سموم را از بدن خارج می‌سازد.
5) فندق فشار خون را بالا می‌برد.
6)خانم‌هائی ‌که در بین دو عادت ماهانه خونریزی دارند برای درمان آن باید جوشانده پوست فندق بخورند.
7) روغن فندق برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید است.
8) روغن فندق برای کبد نافع است.
9) آنهائی‌ که کارهای فکری می‌کنند باید فندق بخورند زیرا بدلیل داشتن فسفر زیاد مغز را تقویت می‌کند.
مضرات :
فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچوجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و حالت تهوع تولید می‌کند. برای جلوگیری از این حالات، آنهائی‌ که سرد مزاج هستند باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم مزاجان با سکنجبین بخورند.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:06 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

زنجبیل و ترب‌کوهی خاصیتی دارویی دارند و می‌توان از آنها بر ضد سرماخوردگی و آبریزش بینی استفاده کرد.
موادی که طعم تند زنجبیل از آنها است، خاصیت ضد گلو درد دارند. این مواد توان بدن در مقابله با بیماری‌ها را افزایش می‌دهند.مجله‌ آلمانی «داروخانه‌های جدید»، در گزارشی که در شماره اخیر خود (اول فوریه) به چاپ رسانده، از خاصیت زنجبیل و ترب‌کوهی برای مبارزه با سرماخوردگی نوشته است. از این رو به کسانی که سرما خورده‌اند یا آبریزش بینی دارند، توصیه می‌شود که روزانه چای زنجبیل بنوشند.

طرز تهیه‌ چای زنجبیل
برای تهیه‌ این نوع چای باید ریشه‌ زنجبیل تازه را پوست کند و سپس آن را به قطعات ریز برش داد. آب را جوش آورد و قطعه‌های زنجبیل را به آن افزود و چند دقیقه گذاشت تا دم بکشد. برای یک فنجان چای یک قاشق چای‌خوری زنجبیل ریز شده اضافه می‌کنند. برخی نیز به جای خرد کردن زنجبیل آنرا رنده می‌کنند.
می‌توان چای را با عسل شیرین کرد. به این ترتیب که پس از افزودن قطعه‌های زنجبیل مقداری عسل نیز به آب افزود.
نکته‌ای که باید در هنگام خرید زنجبیل دقت کرد، سفت بودن آن است. می‌توان زنجبیل را با دست گرفت و امتحان کرد که آیا به اندازه‌ کافی سفت است یا نه.
ترب کوهی
ترب کوهی که در ایران به ترب سمنانی معروف است، از نوع سفید و شکل ‌آن دراز است. این ترب به دلیل اینکه حاوی انواع مؤثر روغن‌ خردل است، ضد‌ باکتری‌ها، قارچ‌‌ها و ویروس‌هایی عمل می‌کند که عفونت‌ راه‌های تنفسی و مجاری ادراری را موجب می‌شوند.
طرز مصرف
یک ترب‌کوهی به اندازه‌ تقریبا سه سانتی‌متر را شسته، پوست کنده و رنده می‌کنیم.
یک نکته‌ مهم: ترب کوهی بسیار تند است و کندن پوست و خرد کردن آن باعث اشک‌ریزش چشم می‌شود.
ترب رنده شده را داخل یک لیوان یا ظرف دردار می‌ریزیم و بقیه‌ لیوان را با عسل پر کرده و در آن را سفت می‌بندیم و می‌گذاریم یک ساعت بماند. این مخلوط را باید دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر،‌ به مدت دو روز مصرف کرد.
داروهای حاوی ترب‌کوهی نیز برای رفع عفونت مسری مجاری تنفسی و ادراری تجویز می‌شوند.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:06 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

خواص اب پنیر

شیرگاو حدود 32 گرم در لیتر پروتیئن، با ارزش بیولوژیکی بالا دارد که منبع خوبی از اسیدهای آمینه حیاتی است. 80 درصد پروتئین شیر کازئین و 20 درصد باقیمانده پروتئین های سرم شیر یا پروتئین آب پنیر، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. آب پنیر یا سرم شیردر واقع فاز آبی شیر است که در هنگام پنیرسازی و رسوب کازئین از لخته جدا می شود. بنابرابن، آب پنیر یک محصول فرعی حاصل از تولید بعضی از انواع پنیر است. در سال های اخیر به اثرات مستقیم و قابل اندازه گیری اجزای شیر بر سلامت انسان پی برده اند. گرچه آب پنیر به عنوان یک محصول فرعی حاصل از تولید پنیر، زمانی بی مصرف تلقی می شد، ولی هم اکنون تأثیرات مثبت آن بر سلامتی مشخص شده است. دو ضرب المثل ایتالیایی در مورد آب پنیر وجود دارد: «اگر می خواهی سالم و فعال بمانی، آب پنیر بخور» و «اگر انسان ها هر روز آب پنیر بخورند، دکترها بیکار می شوند».
اجزای بیولوژیکی آب پنیر، شامل لاکتوفرین، بتالاکتوگلوبین، آلفالاکتوگلوبین، ایمونوگلوبین ها و گلیکوماکروپپتیدها، اثرات مفیدی بر سلامت و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری ها دارند. آب پنیر به عنوان آنتی اکسیدان، عامل ضدفشارخون، ضدسرطان، کاهش چربی خون، ضدویروس و باکتری و ضد عوامل شلاتور عمل می کند. آب پنیر را همانند شیر مایع می توان خشک کرد. در ایسلند مردم آب پنیر را تخمیر و آن را با آب رقیق کرده، می خورند و یا گوشت را در آن می خوابانند، سپس پخته و می خورند. امروزه آب پنیر به عنوان یک مکمل پروتئینی خوراکی علیه بیماری های عفونی و در جهت تقویت سیستم ایمنی، افزایش قدرت عضلانی و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و استئوپروز به کار می رود. با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از تکنولوژی هایاولترافیلتراسیون، میکروفیلتراسیون، اسمز معکوس و تبادل یون، محصولات متفاوتی از آب پنیر تولید می شود. این محصولات شامل پروتئین آب پنیر تغلیظ شده (شامل 95-80 درصد پروتئین)، آب پنیر کم لاکتوز، آب پنیر هیدرولیز شده و آب پنیر بدون املاح می باشد. البته در ایران هنوز در سوپرمارکت ها و نمایندگی های فروش محصولات متنوعی عرضه نمی شود و فقط در مراکز فروش مکمل های غذایی برای ورزشکاران و بدنسازان، محصولات پروتئینی بدون مجوز وزارت بهداشت عرضه می گردد که مصرف آنها به هیچ وجه توصیه نمی شود.

اجزای پودر آب پنیر:

پروتئین آب پنیر تنها 20 درصد از کل پروتئین شیر را تشکیل می دهد. وقتی کازئین از شیر جدا می شود، فاز آبی باقیمانده 65 درصد پروتئین دارد. در مجموع، پروتئین های آب پنیر تمامی اسیدهای آمینه حیاتی را در مقایسه با منابع پروتئینی گیاهی مثل سویا، ذرت وگلوتن گندم داراست. لاکتوفرین یک آنتی اکسیدان غیرآنزیمی موجود در آب پنیر می باشد. ایمونوگلوبین ها، آنتی بادی هایی هستند که به طور مؤثر بدن را در برابر عوامل خارجی محافظت می کنند و اولین سد دفاعی نوزاد در برابر بیماری ها هستند که از طریق خون مادر (بندناف) یا تغذیه یا آغوز و شیر مادر به نوزاد منتقل می شوند. ایمونوگلوبین ها 15-10 درصد از پروتیئن آب پنیر را تشکیل می دهند. بتالاکتوگلوبین نیمی از پروتئین های آب پنیر را تشکیل داده و منبعی از اسیدهای آمینه حیاتی است.
پروتئین های آب پنیر پس از قرار گرفتن در محیط اسیدی معده، کوآگوله نمی شوند؛ بنابراین سریع از معده عبور کرده و به روده کوچک می رسند. این پروتئین ها در آنجا هیدرولیز شده و بهتر از کازئین جذب می گردند.

اثر آب پنیر در درمان بیماری ها:

مطالعات متعدد حاکی از تأثیر لاکتوفرین و بتالاکتوگلوبین بر تقویت سیستم ایمنی و اثرات ضدسرطانی می باشد. کمبود گلوتاتیون از مشکلات معمول افراد مبتلا به بیماری ایدز است. جهت افزایش اسیدآمینه سیستئین و در نتیجه گلوتاتیون در این موارد، تحقیقاتی در زمینه استفاده از پروتئین آب پنیر صورت گرفت و نشان داده شد که کیفیت زندگی در بیمارانی که از آب پنیر استفاده می کنند، بهبود یافته است. لازم به توضیح است که نخستین عملکرد آب پنیر در داخل سلول، تبدیل اسیدآمینه سیستئین به گلوتاتیون می باشد. لاکتوفرین پلاسما در عفونت ها، التهاب ها، ابتلا به تومورها و بالا بودن سطح آهن افزایش می یابد. مطالعات متعدد نشان می دهند که لاکتوفرین نقش مهمی در دفاع از بدن در برابر پاتوژن ها دارد. رژیم های غذایی پرچرب سبب افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی می شوند و از آنجا که ابتلا به این بیماری ها با عواملی مثل سن، ژنتیک، چاقی و کم تحرکی ارتباط دارد، کیفیت چربی موجود در رژیم غذایی باید مد نظر قرار گیرد. به عبارت دیگر، در کنار ورزش به عنوان مقابله با کم تحرکی، تنظیم رژیم غذایی عامل مهمی است که ساده تر از دیگر عوامل مؤثردر بروز بیماری های قلبی ـ عروقی قابل کنترل می باشد. بیش از 12 نوع چربی مختلف شامل اسفنگولیپیدها، استرول ها، کلسترول و اسیداولئیک در شیر وجود دارد. مطالعات نشان می دهد که مصرف شیر و لبنیات در کاهش فشارخون و کاهش خطر ابتلا به بیماری پرفشاری خون مؤثر اس. همچنین، مصرف پروتئین آب پنیر در افزایش قدرت عضلانی و نیز کاهش چاقی تأثیر بسزایی دارد.
تولید یک جایگزین برای شیر مادر بسیار بحث برانگیز است. نوزادان روزانه سه گرم لاکتوفرین درهفته اول زندگی مصرف می کنند. نوزادی که از شیر مادر تغذیه می کند، نسبت به نوزادی که شیر خشک می خورد، میکروفلور روده ای غنی تری دارد و بیفیدوباکتریا و لاکتوباسیل موجود در روده این نوزادان به خوبی از کلونیزه شدن میکروب های بیماری زا جلوگیری می کند. مطالعات نشان می هد که افزودن لاکتوفرین به تغذیه نوزادانی که از شیرخشک تغذیه می کنند، سبب افزایش میزان باکتری های مفید در روده و اثراتی مشابه روده نوزادانی می شود که شیر مادر می نوشند؛ گرچه میزان این باکتری ها به حد نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند نمی رسد. همچنین، تقریباً سه ماه طول می کشد تا این باکتری ها درروده این نوزادان ظهور یابند.
پروتئین های آب پنیر بر روی موکوس دستگاه گوارش اثر محافظتی دارند. این اثر به دلیل وجود اجزای سولفیدریل، خصوصاً سیستیئن، و ارتباط آن با اسیدگلوتامیک در تولید گلوتاتیون می باشد. وجود اسیدهای آمینه متنوع و حیاتی در پروتئین آب پنیر برای ترمیم زخم های پس از جراحی مفید است. همچنین، مصرف این پروتئین ها در موقعیت های پراسترس از جمله جراحی که استرس زیادی به بدن وارد می کند، مناسب و مفید می باشد.

انتخاب محصول مناسب برای مصرف:

پروتئین آب پنیر ایزولات 95-90 درصد پروتئین دارد و حاوی چربی، لاکتوز و موادمعدنی بسیار کمی می باشد. کنسانتره پروتئین آب پنیر می تواند بین 89-25 درصد پروتئین داشته باشد؛ بنابراین طبیعی است هر چند درصد پروتیئن این محصول کمتر باشد میزان چربی، پروتیئن، چربی، لاکتوز و موادمعدنی پروتئین آب پنیر هیدرولیز شده متغیر بوده و بر روی برچسب بسته بندی یا جدول ارزش تغذیه ای آن درج می شود. بنابراین، افراد مختلف با توجه به نیازهای خود یا مشکلات فیزیولوژیک و پاتولوژیک، باید در انتخاب محصول مناسب شرایط خود دقت نمایند. در حالی که در کشور ما نوشابه های انرژی زا بسیاری از مواد غذایی پرکالری یا حاوی مقادیر زیاد ریز یا درشت مغذی ها در سوپرمارکت ها و مراکز فروش مواد خوراکی فروخته می شود و از طرف دیگر بر روی بسیاری از این گونه مواد خوراکی جدول ارزش تغذیه ای وجود دارد. جای تعجب است که این ماده خوراکی را به عنوان مکمل تغذیه ای تنها در مراکز فروش مکمل های بدنسازی یا داروخانه ها می توان یافت. اگر فردی قادر به مصرف چربی، لاکتوز یا مواد معدنی نباشد بهتر است از نوع ایزولات یا انواع بدون لاکتوز استفاده نماید. نوع هیدرولیز شده این محصول به دلیل دارابودن دی و تری پپتیدها و جذب سریع و حساسیت زایی کم آن برای ورزشکاران مناسب است. انواعی از این محصول که فاقد آلانین، تریپتوفان و تیروزین باشد، برای بیماران مبتلا به فنیل کتون اوری مناسب است. به نظر می رسد که برنامه ریزی کارخانه های تولید لبنیات در تولید و نحوه عرضه این محصول بتواند همانند تولید محصولات پروبیوتیک موفقیت آمیز باشد.

نتیجه:

شیر یکی از قدیمی ترین مواد خوراکی مورد استفاده پستانداران است. انسان و سایر پستانداران از بدو تولد از این ماده خوراکی تغذیه می کنند و مصرف لبنیات تا پایان عمر توصیه می شود. در سال های اخیر توجه به تولید محصولات خاص لبنی، مثل آب پنیر افزایش یافته است. تاکنون عوارض جانبی ناشی از مصرف این محصول گزارش نشده؛ با این حال، بعضی اختلالات گوارشی در بین بیماران مشاهده شده است. افرادی که به شیر حساسیت دارند نیز ممکن است نتوانند این محصول را تحمل کنند. توصیه می شود این بیماران از محصولات کم لاکتوز یا بدون لاکتوز استفاده نمایند. بهتر است قبل از خرید این محصول، جهت اطمینان از مناسب بودن آن برای مصرف به جدول ارزش تغذیه ای مندرج بر روی برچسب بسته بندی توجه و در صورت نیاز با یک متخصص تغذیه مشورت شود.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:07 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

دارچین چیست؟

دارجین درختی کوچک است که در هند، سری لانکا، اندونزی، برزیل، ویتنام و مصر رشد می کند.

دارچین یکی از قدیمی ترین ادویه ها است. برای آماده کردن آن پوست درخت دارچین را خشک می کنند و به صورت چوب های دارچین لوله می کنند که قلم دارچین هم نامیده می شود. دارچین را همچنین می توان به صورت پودر هم خشک کرد.

رایحه و مزه خاص و منحصربه فرد دارچین از ترکیبی که در روغن چوب این درخت وجود دارد سرچشمه می گیرد.

بااینکه دارچین چهار نوع مختلف دارد اما دارچین سیلان و کاسیا معروف ترین آنها هستند.

دارچین سیلان را گاهی دارچین واقعی هم می نامند که گران تر است و طعمی شیرین دارد. قلم های دارچین نرم تر هستند و راحت تر با چرخ قهوه آسیب می شوند. دارچین سیلان در ادویه فروشی ها موجود است.

اکثر دارچین هایی که در سوپرمارکت ها به فروش می رسد از انواع ارزان تر دارچین یعنی دارچین کاسیا می باشد. این نوع دارچین رنگ تیره تری دارد و قلم های آن سفت تر هستند. دارچین کاسیا برخلاف دارچین سیلان به راحتی قابل آسیب شدن با چرخ قهوه نیست.

چرا مردم از دارچین استفاده می کنند؟

دارچین علاوه بر کاربردهایی که در آشپزی دارد، فواید بسیاری نیز برای سلامتی دارد.

در داروسازی سنتی چین از دارچین کاسیا برای سرماخوردکی، نفخ شکم، حالت تهوع، اسهال و درد عادت ماهیانه استفاده می شده است. همچنین باور بر این بوده که دارچین انرژی، سرزندگی و گردش خون را تقویت کرده و به طور خاص برای افرادیکه در بالاتنه خوداحساس گرما اما در پاهایشان احساس سرما می کنند مفید است.

در آیورودا از دارچین برای درمان دیابت، گوارش و سرماخوردگی استفاده می شود. همچنین ترکیبی در چای دارچینی وجود دارد که گفته می شود هضم و گوارش میوه ها، شیر و محصولات لبنی را تقویت می کند.

شواهد مربوط به فواید دارچین برای سلامتی

تحقیقات جدید نشان داده است که دارچین می تواند بر قند خون نیز تاثیر مثبت داشته باشد.

یکی از اولین تحقیقات که بر روی انسانها انجام گرفته بود، در سال 2003 به چاپ رسید. در این تحقیق 60 نفر که به دیابت نوع 2 مبتلا بودند، یک، سه یا شش گرم دارچین را به شکل قرص روزانه مصرف نموند که تقریباً برابر با یک چهارم قاشق چایخوری تا یک قاشق چایخوری پودر دارچین است.

پس از 40 رو، هر سه میزان دارچین گلوکز خون در حالت ناشتا را 18 تا 29، تری گلیسیرید را 23 تا 30، کلسترول LDL را 7 تا 27 و کلسترول کلی را 12 تا 26 عدد پایین آورد.

تحقیقات حیوانی و آزمایشگاهی قبلی نشان داده بودند که دارچین می تواند خواص آنتی باکتریال و ضدقارچ هم داشته باشد. دارچین درمقابل کاندیدا آلبیکانس (Candida albicans) قارچی که موجب عفونت مخمر و برفک می شود و هلیکوباکتر پیلوری (Helicovacter pylori)  باکتری ایجاد کننده زخم معده فعال است.

ایمنی مصرف

افرادیکه از داروهای مربوط به دیابت یا هر داروی دیگر که بر قند خون یا سطح انسولین اثر دارد استفاده می کنند نباید از دوزهای درمانی دارچین استفاده کنند مگر تحت تجویز پزشک. استفاده آنها با هم می تواند اثر افزاینده داشته باشد و موجب پایین آمدن بیش از حد قند خون شود.

همچنین افرادیکه داروهایی برای آنها تجویز شده است که قند خونشان را کنترل می کند به هیچ وجه نباید دوز مصرفیشان را کاهش داده یا قطع کنند و به جای آن از دارچین استفاده کنند، مخصوصاً قبل از مشورت با پزشکشان. بیماری دیابت اگر به درستی تحت درمان قرار نگیرد می تواند موجب بروز مشکلات بسیاری مثل بیماری های قلبی، سکته، بیماری های کلیوی و تخریبات عصبی شود.

دارچین کاسیا، آن نوع دارچینی که معمولاً در سوپرمارکت ها و به شکل مکمل  موجود است ، به طور طبیعی حاوی ترکیبی به نام کومارین می باشد. کومارین همچنین در گیاهان دیگری مثل کرفس، بابونه، اکلیل الملک و جعفری هم یافت می شود.

کومارین اگر به میزان بالا مورد استفاده قرار گیرد می تواند به کبد آسیب برساند. کومارین همچنین می تواند تاثیر رقیق کنندگی خون را هم داشته باشد به همین دلیل مکمل های دارچین کاسیا را نباید بدون تجویز پزشک بعنوان داروی ضدلخته شدن خون برای آنها که مشکل خونریزی دارند استفاده کرد.

دارچین همچنین به شکل روغن کنسانتره هم موجود است که از چوب درخت دارچین تهیه می شود. برخی از این محصولات برای مصرف ساخته نشده اند و برای مصارف رایحه درمانی کاربرد دارند. همچنین این روغن شدیداً قوی است و استفاده بیش از حد آن می تواند به سیستم عصبی مرکزی فشار بیاورد. از اینرو نباید زا آن برای مصارف درمانی استفاده کرد مگر تحت نظارت و تحویز مستقیم پزشک.

خانم های باردار باید از مصرف زیاد دارچین خودداری کنند و همچنین نباید از آن بعنوان مکمل نیز استفاده نمایند

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:07 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

زیتون نقرس و رماتیسم را درمان می کند، برگ زیتون با اثر مقوی درمان کننده فشار خون و زخم های عفونی است. شیرابه ای قندی تحت نام (مان زیتون) از ساقه این درخت ترشح می شود که مصرف خوراکی دارد. همچنین برگ زیتون نیز حاوی گلوکزید، مواد قندی، مواد تلخ، کلروفیل، اسد گالیک، تائن، موم و مانیت است.

روغن زیتون، سوزش و دردناشی از سوختگی را تسکین داده و از بروز تاول جلوگیری می کند.

کمپرس پوست در موارد آفتاب زدگی، سرمازدگی، گزش مار، عقرب و حشرات با روغن زیتون سبب تسکین درد و سوزش و التیام می شود. همچنین ماساژ پوست با روغن زیتون، تعریق زیاد را کاهش داده، مژه و ابرو را تقویت می کند.

این درحالی است که ماساژ پوست سر با روغن زیتون سبب تقویت پوست و مو گشته و شوره سر را برطرف می سازد و موهای سپید شده را سیاه می کند.

چند قطره روغن زیتون سریعا خارش و سوزش چشم و پلک را تسکین داده و آبریزش چشم را برطرف ساخته و قوه بینایی را تقویت می کند.

مخلوط مساوی روغن زیتون و گلیسرین نیز نقش مفیدی در معالجه پوست پای ترک خورده، درمان شوره سر و ریزش مو، جلوگیری از سفیدی مو دارد. پوست و برگ درخت زیتون دارای خواص تب بر است.

● تاثیر روغن زیتون در بهبود جریان خون

اجزای مغذی خاص در روغن زیتون و برخی غذاهای دیگر می تواند دلیل تاثیر مثبت رژیم غذایی مدیترانه ای بر سلا مت قلب باشد. این ترکیبات که تحت عنوان «فنل» نامیده می شوند اثر آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی و جلوگیری از تشکیل لخته در عروق دارند.

در این مطالعه تاثیر سودمند روغن های زیتون سرشار از فنل بر عملکرد عروق خونی مشخص شده است. مصرف غذاهای غنی از ترکیبات فنلی می تواند سلا مت قلبی عروقی را بهبود بخشد و بر قلب نیز تاثیر حفاظت بخش دارد.

تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد که این امر، به دلیل وجود چربی های اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربی های اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لا زم بیشتر نباشد. همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا - ۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرب اشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی مفیدند.

روغن زیتون دفع کننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آن را با آبلیمو مصرف کرد. روغن زیتون برای رفع سرفه های خشک مفید است. برای رفع پیوره لثه، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید.

برای برطرف کردن خراش و ترک پوست جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است و زیتون تقویت کننده نیروی جنسی است. مصرف روزانه زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری می کند و بالا خره روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز می باشد زیرا در اثر حرارت خراب نمی شود.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:08 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

انجیر یکی از قدیمی ترین میوه هاست. امروزه، انجیر در کشورهای مدیترانه ای که سالم ترین رژیم تغذیه ای جهان را دارند به وفور مصرف می شود.این میوه چه به شکل تازه و چه خشک در رنگ های بنفش ، سبز و قهوه ای عرضه می شود.

به گزارش سلامت نیوز مقدار بالای پتاسیم موجود در این میوه به حفظ فشار خون بدن کمک می کند.

*این میوه که غنی از فیبر است در حفظ وزن بسیار موثر است.

*برگ انجیر نیز خاصیت درمانی دارد و مصرف آن توسط بیماران دیابتی باعث کاهش مصرف انسولین می شود.

*انجیر خطر بروز سرطان سینه را کاهش می دهد.*کلسیم و پتاسیم موجود در آن باعث تراکم استخوان می شود.

*تریپتوفان(tryptophan) موجود در انجیر، خواب آور است و اختلالات خواب مانند بی خوابی را از بین می برد.

*خوردن این میوه خستگی را از بین می برد و حافظه را تقویت می کند.

*مصرف آب انجیر التهاب مجرای برونشیتی را تسکین می دهد.

*مصرف انجیر با شیر، کم خونی را رفع می کند.

*این میوه خاصیت رونده دارد و برای درمان یبوست حاد مفید است.

*خوردن روزی ۳ انجیر خیس شده، بواسیر را درمان می کند.

*پکتین(pectin) نوعی فیبر قابل حل موجود در انجیر کلسترول خون را کاهش می دهد.

*انجیر کباب شده برای درمان التهاب ها مانند آبسه و کورک به کار می رود.

*به علت بالابودن میزان آب،این میوه می تواند به عنوان تمیزکننده موثری برای پوست باشد و از بروز آکنه و جوش ها پیش گیری کند.

*این میوه که غنی از کلسیم است می تواند جایگزین خوبی باشد برای افرادی که به لبنیات حساسیت دارند.

*انجیر به هضم غذا کمک می کند و ناراحتی های مربوط به معده و روده ها را از بین می برد.*آب انجیر سبز در نرم کردن و درمان میخچه موثر است.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:08 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

عرقیات گیاهی و خواص انها

عرق آویشن: مسکن – ضد سرماخوردگی – مقوی معده – معالج بیماریهای قارچی پوست – ضد ورم بینی وگلو.

عرق اسطو خودوس:
تقویت کننده اعصاب – معالج برونشیت وزکام – پایین آورنده تب ونیروبخش – ضد تشنج وصرع درمان بیماریهای عصبی .  
عرق بید: درمان تب های شدید  – زردی پوست (یرقان) – تصفیه خون .
عرق بهارنارنج: تقویت کننده مغز واعصاب – نشاط آور- تقویت قلب.
عرق بادرنجبویه: ضد خستگیهای روحی – استفراغ های دوران بارداری – برونشیت وتشنج – ضد قلنج – درمان دل پیچه.
عرق بومادران: ضد ورم روده ومعده – ضد روماتیسم ونقرس – رفع اختلالات قاعدگی ودرد دوران قاعدگی .
عرق بیدمشک: تقویت کننده فلب – رفع ناراحتیهای اعصاب – ضد تپش قلب .
عرق پونه: ضد سیاه سرفه وگریپ – خلط آور- بادشکن – قابض – بازکننده عروق – ضد عفونی کننده  .

چهارعرق سرد: تب بر- خنک – تقویت کننده معده .
چهارعرق گرم: تقویت کننده معده – مفید برای هضم غذا – رفع ناراحتی های روده .
عرق چهل گیاه: تقویت کننده معده – کمک به هضم غذا – بادشکن – ضد سردی – ضد تهوع واستفراغ .

عرق خارخاسک: مدر قوی – رفع سنگ کلیه ومثانه – کیسه صفرا- تصفیه خون.

عرق خارشتر: ضد عفونت مجاری ادراری – سنگ شکن – مدرقوی – ضد سیاه سرفه.

عرق رازیانه: معطر کننده – محرک – بادشکن – مدروقاعده آور- درمان بواسیر ونقرس – ازدیاد شیر مادران

عرق زنیان: ضد نفخ معده – ضد ترشی معده – ضد عفونت – ضد انگل – بادشکن – درمان عوارض بعد از ترک اعتیاد.
عرق زیره: ضد چاقی – تصفیه کننده خون – ضد هیستری وتشنج – افزایش شیر مادران – بادشکن – هضم کننده غذا کاهنده چربی خون.
سرکه سیب: لاغر کننده – مکمل غذا
عرق سنبل الطیب: خواب آور- مسکن – تقویت قلب – اشتها آور .
عرق شاتره: ضد خارشهای پوستی – صفرا بر- تقویت کبد – نشاط آور- ضد نفخ – اشتها آور.
عرق شنبلیله: ضد قند – نیرو بخش.

عرق شیرین بیان: درمان قاطع زخم معده واثنی عشر- ضد سرفه – صفرا بر.
عرق شوید: ضد چربی خون – جهت پایین آوردن کلسترول – ازدیاد شیر مادران – درمان لاغری
عرق کاسنی: مفید برای کبد – ضد جوش – ضد خارش – تصفیه کننده خون – کاهنده چربی .
عرق کیالک: تصفیه کننده خون – جلوگیری ازعواقب سعت کلسترول – جلوگیری ازتنگ شدن رگها.
عرق گزنه: اثر قاطع در رفع بیماریهای پوستی وجلدی – ضد چربی وقند خون – ضد خون ریزی – بازکننده عروق – مدر.
عرق گلبهار: مفید برای لطافت پوست دست وصورت – مقوی

عرق مریم گلی: ضد دیابت – ضد رماتیسم واسهال – ضد سینوزیت – ضد انگل – ضد نفخ .
عرق مخلصه: ملین – مقوی – دفع سموم – ضد قولنج – پاد زهر قوی مفید برای ناراحتیهای کمرو مفاصل عضلانی – تقویت معده .

عرق مورد: ضد خون ریزی – قابض روده – درمان اسهال وبواسیر- تقویت رشد مو- ضد آفت .
عرق نعنا: ضد دل درد – دلپیچه – ضد نفخ – بادشکن – تقویت کننده معده کودکان

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:09 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

عناب، ‌میوه‌ای است که علاوه بر خوشمزه بودن، خواص درمانی فراوانی دارد و سرشار از ویتامین است.

این میوه درختی،  بیضی شکل و به رنگ قرمز است که ابتدا در کشور چین کاشته شد و قدمت استفاده از آن، در طب سنتی چین، ‌به 2500 سال پیش بازمی گردد.

برگ‌های این درخت برای کسانی که بدنبال کاهش وزن هستند، گزینه مناسبی است.

فواید عناب

عناب، این میوه خوشمزه‌، سرشار از ویتامین‌های A، C، و B2 و همچنین کلسیم، آهن و فسفر است.[نکته بهداشتی روز: اهمیت کلسیم]

از این میوه می‌توان برای درمان اختلالات ریوی و کلیوی، دردهای شکمی، رفع سرفه و  حساسیت و رفع مشکلات قلبی عروقی استفاده کرد.

عناب خون را پاک می‌کند و سیستم هاضمه را تقویت می‌کند.

دم کرده برگ‌های این گیاه، برای درمان تب تیفوئید، از بین بردن انگل و حذف چربی‌های اضافی بدن موثر است.

دم کرده ریشه آن برای رشد و تقویت مو و درمان تب مفید است.

برای کاهش وزن

برای درمان چاقی، ‌یک مشت از برگ‌های عناب را در یک پیمانه آب بریزید و به مدت یک شب آن را خیس کنید و صبح روز بعد، قبل از این که چیزی بخورید آب برگ‌های خیس خورده را بخورید. این کار را به مدت یک ماه انجام دهید و شاهد تغییر وزن خود باشید.

شما با این رژیم، عضلات خود را افزایش می‌دهید و از چربی بدن کم می‌کنید و حذف چربی بدن، جزء اصلی از بین بردن چاقی است.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:09 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

خواص برگ مو

برگ مو

درخت انگور را "تاک" یا "مو" نیز می‌گویند. برگ مو دارای ساکاروز، لوولز(Levulose)، اینوزیت(Inosite)، کوئرستین، کاروتن، اجسام تانیک، بتائین، تارتاریک اسید، مالیک اسید، اسکوربیک اسید، پتاسیم، آهن و سیلیکون است.

* برگ مو قابض است.

* دم کرده برگ های جوان مو، اسهال خونی را برطرف می کند.

* برای خونریزی ها مفید است.

* در رفع نقرس و زردی موثر است.

* استفراغ را برطرف می کند.

* در رفع اختلالات گردش خون(مربوط به دوران بلوغ و یائسگی) موثر است.

* هنگامی که پوست صورت قرمز و ملتهب است، خوردن دم کرده برگ مو مفید است.

* گرد برگ های جوان و خشک شده مو، در رفع خونریزی های بینی و رحم موثر است.

برگ مو

* از دم کرده برگ مو می توان برای شستشوی چشم در ورم ملتحمه استفاده کرد.

* دم کرده برگ مو برای رفع واریس مفید است.

* برگ درخت انگور، برونشیت‌های مزمن را معالجه می‌کند.

* برگ درخت انگور، برای زکام و عفونت‌های روده، ضد عفونی کننده گران بهایی است. برای این کار می توان می‌توان چهار گرم برگ خشک مو را در یک لیوان آب‌جوش دم کرده و دو تا سه فنجان در روز تناول نمود.

* برگ مو اشتها‌آور ، مقوّی، ضد اسهال، ادرارآور و ضد خماری است.

* برگ مو به دو طریق ذیل در معالجه اسهال، اسهال خونی، استفراغ، زخم معده و خونریزی معده مفید است:

الف- 30 گرم برگ جوان مو را به‌ صورت تازه یا خشک کرده در یک لیتر آب می‌جوشانند و پس از صاف کردن، مانند چای روزی یک تا سه استکان می‌نوشند.

ب- گرد برگ‌های جوان و خشک کرده مو را روزانه به مقدار 4 تا 5 گرم با عسل یا شربت قند مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.

* جوشانده برگ مو به صورت فوق، حافظ جنین است و از سقط آن جلوگیری می‌کند.

* استفاده از گرد نرم برگ مو به طور موضعی، خونریزی را بند می آورد.

* جوشانده برگ مو، سرمازدگی دست و پا را درمان می‌کند. برای برطرف کردن سرمازدگی دست و پا، جوشانده برگ مو را تهیه کرده و دست و پا را به مدت 15 دقیقه در آن قرار دهید.

برگ مو

* از پیچک‌های مو، در اثر کوبیدن و فشار، شیره‌ای استخراج می‌کنند که مصرف 30 تا 60 گرم آن در روز، خونریزی‌های داخلی مانند اسهال خونی، اخلاط خونی، خونریزی رحمی و بواسیر را درمان می‌کند.

* شاخه‌های تازه و نازک مو، تمامی خواص برگ مو را دارند و حتی بهتر از آن است.

* شاخه تازه مو، بواسیر را درمان می‌کند. برای این کار باید خاکستر چوب مو یا خاک اره چوب مو را به‌صورت تمیز به دست آورد و در سرکه خمیر کرد و پس از اجابت مزاج در محل بواسیر مالید.

* اگر خاکستر چوب مو را در سرکه حل نموده و در محل ورم غدد و گزش حشرات بمالند، آن را معالجه می‌کند.

طرز تهیه دم کرده برگ مو

برای تهیه دم کرده برگ مو، مقدار 15 تا 20 گرم برگ مو را در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

برگ مو

خواص شکوفه های انگور

* شکوفه انگور تقویت کننده قلب و معده است.

* شکوفه انگور، بهبود دهنده ی استفراغ، آروغ و سکسکه است.

* شکوفه انگور، ترش کردن غذا در معده را درمان می‌کند.

برای موارد فوق می‌توان 10 گرم از گرد شکوفه انگور را با کمی آب خورد و یا آن را جوشاند و بعد از هر وعده غذایی، نیم تا یک استکان، مانند چای نوشید.

خواص اشک مو

- شیره بهاری مو(اشک مو) به مقدار یک قاشق قهوه‌خوری صبح ناشتا برای دفع سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا مفید و موثر است.

- کمپرس زخم‌ها با شیره بهاری(اشک مو) باعث التیام سریع زخم‌ها می‌شود.

- اگر چشم قرمز شده و یا مژه‌ها ورم کرده باشند، با ریختن اشک مو در چشم، خیلی زود ورم مژه و قرمز شدن چشم معالجه می‌شود.

- اشک مو، زگیل را درمان می‌کند و به دفعات باید بر روی زگیل مالیده شود.

- اگر اشک مو را بر روی تب‌خال بمالند، آن را مداوا می‌کند.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:10 AM
تشکرات از این پست
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1

کیوی میوه تمام فصول است که ۷۰۰ سال پیش در کشور چین کشف شد. امروزه این میوه در سراسر جهان کشت می شود. به نوشته Ask.com، بهترین خاصیت این میوه نداشتن چربی، کم بودن میزان سدیم و مساوی بودن مقدار پتاسیم آن با موز است، از لحاظ کالری، هر یک عدد کیوی دارای ۴۵ کالری است.پوست کیوی دارای فلاوانوئید است که خاصیت ضدالتهابی و ضدسرطانی دارد . ویتامین c آن ۲ برابر مقدار موجود در پرتقال است. کیوی غنی از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است. آب آن حاوی ماده ای به نام اکتینیدین است و به عنوان سس باعث نرمی گوشت می شود.در این مطلب به چند خاصیت این میوه اشاره شده است که خواندن آن جالب و مفید است.*بررسی که در ایتالیا انجام گرفت نشان داد ویتامین c موجود در این میوه نقش مهمی در پیش گیری از بیماری های تنفسی مانند آسم، تنگی نفس و... ایفا می کند.*فلاوانوئید موجود در آن از سلول ها محافظت می کند تا دچار جهش نشود.*آنتی اکسیدان این میوه با خنثی کردن رادیکال های آزاد مانع آسیب رسیدن به بدن و بروز سرطان می شود.*مصرف منظم آن خطر به وجود آمدن مشکلات بینایی ازجمله پیرچشمی را کاهش می دهد.*فیبر موجود در کیوی عملکرد ملین دارد و از یبوست پیش گیری می کند و خطر بروز سرطان روده را نیز کاهش می دهد.*لختگی خون را به طور چشمگیری پایین می آورد.*زخم ها را سریع بهبود می بخشد، در جذب آهن کمک می کند و در حفظ سلامت استخوان، رگ های خون و دندان ها موثر است.*ویتامین E موجود در آن که نوعی آنتی اکسیدان قوی است خطر بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد.*اسید فولیک موجود در کیوی برای تولید و تکثیر گلبول های قرمز لازم است. با کم خونی به ویژه در زنان باردار مقابله می کند برای پیش گیری از هر نوع نقص جنین، مصرف این میوه به زنان باردار توصیه می شود.*میزان بالای سرتونین موجود در آن احساس آرامش ایجاد می کند.*املاح و یون هایی که در تنظیم الکترولیت بدن نقش دارند و از دست رفته است با مصرف این میوه دوباره در بدن ایجاد می شود.*آنزیم های موجود در آن دردها و التهاب های مفصل و عضلات را از بین می برد.*روی موجود در کیوی برای پسران و مردان ضروری است زیرا در تولید هورمون های تستسترون به بدن کمک می کند. علاوه بر آن روی برای سلامتی مو، پوست، ناخن و دندان نیز لازم است. *پس از مصرف یک وعده غذای سنگین، کیوی بخورید تا پروتئین موجود در غذا هضم شود.

نور

دوشنبه 13 تیر 1390  3:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها