نقل قول taha810
از نظر من اشنایی قبل خیلی بهتر به دختر و پسر کمک میکنه که همدیگر رو بهتر بشناسن با روحیات هم اشنا بشن البته با رعایت اصول اخلاقی
اینکه من بخوام با کسی ازدواج کنم اما هیچ اشنایی باهاش نداشته باشم خب قطعا فردا توی زندگی باهاش به مشکل بر میخورم چون نه من از اخلاق و خصوصیات طرف مقابلم خبر دارم و همینطور بلعکس
من با این موافقم که دختر پسر قبل از ازدواج بهتره یک اشنایی با هم داشته باشن
عزیزم همه ما موافق آشنایی هستیم اما چه ضمانتی هست که دوستی خیابانی حتی به قول یکی از دوستان با نظارت پدر و مادر منجر به روابط سالم بشه؟
اینجا بحث بسیار مهم احتمال و محتمل مطرح میشه که بنده خیلی ساده و خودمونی توضیح میدم
اینجا ما سه نکته مهم داریم خود رابطه و دو نتیجه رابطه که یکی فساد و تباهی و از بین رفتن احساسات و عفت و در کل زندگی دختر و در بعض مواقع پسره و دیگری نتیجه مثبت و بسلامتی ازدواجه
جور دیگه هم میشه به ازدواج رسید و نتیجه مثبت و مطلوب گرفت که همون روش معمول آدمای عاقل و بالغه که امتحانشو خوب پس داده
اما روش دوستی امتحان خوبی نداده پس احتمال ضعیف میشه ازدواج از راه دوستی و از اون طرف احتمال قوی میشه فساد رابطه
اما ماجرای احتمال و محتمل اگه80% به فرض محال بگیم دوستی خیابونی نتیجه میده چون این جایگزین خوبی داره اما اون 20%ضرر بسیار مهلک و نابود کننده است و راهی برای جبرانش نیست عقل سلیم حکم به پرهیز از محتمل مضر میده حال اینکه تحقیقات ثابت کرده نزدیک90% روابط خیابونی نتیجه منفی داره اون 10% هم همش ازدواج نیست بلکه بخشی مربوط به مواردی هست که دوطرف به هم ضرر نمیزنن و جدامیشن که اونم عواقب بعدی داره و بخشی هم منجر به ازدواج میشه که دوام چندانی نداره