0

دوستی باجنس مخالف اری یا خیر؟

karshenas
karshenas
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 188

پاسخ به:دوست دختر دوست پسرباشه یا نباشه؟!!

دوست عزیز

باتشکر از نظر دهی شما

شما به عنوان کارشناس در تالارگفتگوی ازاد ثبت نام شدید ونام کاربری شما در صفحه کارشناسان تالارگفتگوی ازاد ثبت وقابل رویت است

به نظر شما ایا اجتماع باید خودرا تغییر دهد واین روابط را بپذیرد وافراد اجازه دهند این رابطه برقرار شود یا اینکه نه همان بحث رابطه پنهای باید ادامه  یابد؟

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

یک شنبه 17 بهمن 1389  11:06 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 332

دوستان به نکات خیلی خوبی اشاره کردید من خودم تو فاز جنس مخالف نبودم اما بسیاری از دوستانم چندین دوست دختر دارن که این نشون میده این رابطه ها پایه و اساس درستی نداره و وفاداری در اون بی معنی شده

شناخت و ازدواج الان شده یه بهانه واسه برقراری رابطه

نوجوان 16 17 ساله که قصد ازدواج کردن نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای شناخت فامیل هم به زمان نیازه البته بسته به طرفین داره که چقدر باهم به قول معروف جور باشن

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

چشمها را باید شست جور دیگر باید دید ...

یک شنبه 17 بهمن 1389  11:25 PM
تشکرات از این پست
Meysam_vampair
Meysam_vampair
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1442

این چیزا دیگه عادی شده واقعا"!!! تا این حد بگم که حتی مادر بچه چون نمیخواد به بچش سخت بگیره میاد  تو انتخاب دوست پسر بچش مداخله میکنه!و گاهی خودش تعیین میکنه با چه کسی دوست شه ! که چی ؟ که بزار آزاد باشه بچم!که نمیخوام  زور بالا سرش باشه ! تازه جالبه به بچش میگه تو میتونی تو این سن .. ... دوست پسر داشته باشی و این از نظر من مشکلی نداره! ! واقعا کیه که افکار مارو تا این حد به چالش کشیده که حتی برای بچمون هم ارزشی قائل نیستیم؟ با این مضمون که دوست ندارم بچم روش سخت گیری باشه!به همین راحتی ارزشها رو پایمال میکنیم!که آقا ولکن این افکار پوسیده رو دوست پسر که عیب نیست  !!

دوشنبه 18 بهمن 1389  3:05 AM
تشکرات از این پست
taha810
taha810
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 31

از نظر من اشنایی قبل خیلی بهتر به دختر و پسر کمک میکنه که همدیگر رو بهتر بشناسن با روحیات هم اشنا بشن البته با رعایت اصول اخلاقی

اینکه من بخوام با کسی ازدواج کنم اما هیچ اشنایی باهاش نداشته باشم خب قطعا فردا توی زندگی باهاش به مشکل بر میخورم چون نه من از اخلاق و خصوصیات طرف مقابلم خبر دارم و همینطور بلعکس

من با این موافقم که دختر پسر قبل از ازدواج بهتره یک اشنایی با هم داشته باشن

درآن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از خوش باور ساده محبت جستجو کردم

(عاشق دعوت دوستان به راسخون و تبلیغ راسخون برای همه اونایی که میشناسمشون)

دوشنبه 18 بهمن 1389  10:33 AM
تشکرات از این پست
karshenas
karshenas
کاربر برنزی

نقل قول taha810

از نظر من اشنایی قبل خیلی بهتر به دختر و پسر کمک میکنه که همدیگر رو بهتر بشناسن با روحیات هم اشنا بشن البته با رعایت اصول اخلاقی

اینکه من بخوام با کسی ازدواج کنم اما هیچ اشنایی باهاش نداشته باشم خب قطعا فردا توی زندگی باهاش به مشکل بر میخورم چون نه من از اخلاق و خصوصیات طرف مقابلم خبر دارم و همینطور بلعکس

به نظر شما این اشنایی و رابطه باید به چه صورت وبا چه معیاری هایی باشد؟

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

دوشنبه 18 بهمن 1389  3:49 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

نقل قول taha810

عزیزم همه ما موافق آشنایی هستیم اما چه ضمانتی هست که دوستی خیابانی حتی به قول یکی از دوستان با نظارت پدر و مادر منجر به روابط سالم بشه؟

اینجا بحث بسیار مهم احتمال و محتمل مطرح میشه که بنده خیلی ساده و خودمونی توضیح میدم

اینجا ما سه نکته مهم داریم خود رابطه و دو نتیجه رابطه که یکی فساد و تباهی و از بین رفتن احساسات و عفت و در کل زندگی دختر و در بعض مواقع پسره و دیگری نتیجه مثبت و بسلامتی ازدواجه

جور دیگه هم میشه به ازدواج رسید و نتیجه مثبت و مطلوب گرفت که همون روش معمول آدمای عاقل و بالغه که امتحانشو خوب پس داده

اما روش دوستی امتحان خوبی نداده پس احتمال ضعیف میشه ازدواج از راه دوستی و از اون طرف احتمال قوی میشه فساد رابطه

اما ماجرای احتمال و محتمل اگه80% به فرض محال بگیم دوستی خیابونی نتیجه میده چون این جایگزین خوبی داره اما اون 20%ضرر بسیار مهلک و نابود کننده است و راهی برای جبرانش نیست عقل سلیم حکم به پرهیز از محتمل مضر میده حال اینکه تحقیقات ثابت کرده نزدیک90% روابط خیابونی نتیجه منفی داره اون 10% هم همش ازدواج نیست بلکه بخشی مربوط به مواردی هست که دوطرف به هم ضرر نمیزنن و جدامیشن که اونم عواقب بعدی داره و بخشی هم منجر به ازدواج میشه که دوام چندانی نداره

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

دوشنبه 18 بهمن 1389  11:07 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
rashinjoon
rashinjoon
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 91

100% موافقم البته اگه دوست واقعی شو پیدا کردی هنره !!!!!!!!!!!!!!!

سه شنبه 19 بهمن 1389  12:31 PM
تشکرات از این پست
mostafavys12
mostafavys12
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 656

به نظر من هم دوران نامزدي خوبه

سه شنبه 19 بهمن 1389  12:57 PM
تشکرات از این پست
karshenas
karshenas
کاربر برنزی

باتشکر از کلیه دوستان خواهشمندم درصورتی که توانایی دارید علاوه برنظر دهی  نظرات دوستان دیگرراهم نقد وبررسی کنید وموافقت یا مخالفت خودرا درباره انها اعلام کنید

بهترین نقدها ونظریه ها جایزه دریافت میکنند

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

سه شنبه 19 بهمن 1389  4:53 PM
تشکرات از این پست
Meysam_Vampair
Meysam_Vampair
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1442

دوست عزیز ، مشکل همیشه همین بود!دوستی سالم!تو این دوره زمونه!! یه خورده آدمو به شک میندازه!شاید معصومین ما بخاطر اینکه این روابط به جاهای باریک کشیده میشه اونو منع کردند و اینکارو گناه خطاب کردن! 

طی یه پژوهش که انجام شده اکثر دختران طی ۲ سال اول رابطه خود باجنس مخالف، درگیر روابط جنسی میکنند اکثر قریب به اتفاق دخترانی که رابطه دوستی طولانی مدت با پسران دارند در آغاز رابطه دوستی علی رغم تصورشان درگیر روابط جنسی خواسته یا عمدتا ناخواسته می شوند.
این در حالی است که تقریبا همه دختران در ابتدای برقراری رابطه دوستی تصور میکنن که از درگیری جنسی مصون بوده، مهارت و قدرت کافی را در کنترل و هدایت روابط و دوستی دارن.

در بخش دیگری  اکثر قریب به اتفاق آنها در آغاز روابط دوستی با پسران بر این باور بودند که آنها خیلی زرنگ تر از آن هستند که دوستشان بتواند از آنها سوء استفاده جنسی کند.

در بخش تحلیلی این پژوهش یکی از علل درگیر شدن دختران در روابط جنسی برداشت نادرست آنها از روابط دوستی با پسران عنوان شده است.به عنوان مثال انگیزه و هدف اکثر دختران از برقراری رابطه دوستی با جنس مخالف جلب حمایت و عاطفه گزارش شده است،در حالی که در پسران، برقراری روابط جنسی انگیزه و هدف اصلی رابطه دوستی بوده است.

پس میشه نتیجه گرفت خواه ناخواه این دوستی ها با مرور  زمان به روابط ناسالم هم کشیده خواهد شد.

سه شنبه 19 بهمن 1389  9:41 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

شاید بعضی وقتها دختر و پسر همدیگرو واقعا دوست داشته باشن و هیچکدوم فکر خیانت نداشته باشن اما شهوت وغریضه جنسی رو نمیشه کاریش کرد و رابطه این دو عاشق به فساد کشیده میشه و نعوذ بالله مرتکب زنا میشن و این هیچ توجیهی نداره

سه شنبه 19 بهمن 1389  10:27 PM
تشکرات از این پست
mahdybahale
mahdybahale
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 23

اگر بگویم که من از محدود کاربران راسخونی هستم که دوست دختری ندارم حرف گزافی هم نگفته ام.
ناشنوا بودنم مانع از آن شده که بتوانم با دخترها رابطه برقرار کنم.
البته این تقدیر و قسمت من بوده است!!

سه شنبه 19 بهمن 1389  10:51 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت داداشا  و ابجی های گل

قبل از هر چیز تشکر می کنم از طرح کننده این موضوع که با تیز هوشی و سیاست موضوع به این مهمی و شایعی رو انتخاب کرده موضوعی که می تونه اینده ما و بچه های ما و به عبارتی سازندگان و پاسداران این مملکت و رقم بزنه یه کم با کلاس و کلیشه گونه شد ببخشید

من بااجازه همه بچه ها اول نظر خودمو در مورد این بحث می گم و اگر هم لازم شد  بعد یه نقدی هم در مورد حرف بچه ها دارم

اولا در مورد خود کار اول باید خود کارو ببینیم درسته یا نه چون اگه کار درسته نباشه نمیشه که از کار نادرست یه کار درست بیاد بیرون حالا اد بزنه اون کار ازدواج موفق و فرزند سالم و صالح باشه تریپ های روشن فکر در مورد این عمل خیلی حساس نیستن شایدم تشویق بهش بکنن  و با عبارت هایی از قبیل ارتباط عمومی و شناخت بیشتر ازش یاد کنن خدایی بچه ها دوست دختر دوست پسرایی که ما میبینیم  واسه شناخت بیشتر با هم رابطه دارن من می گم نه چون وقتی به هم می رسن از اینده و تفکرات و نگرانی هاشون نمی گن  و فقط تو فاز احساسین اگر هم وارد بحث گفتگو و شناخت بشن لحظه ایه  و از دوباره سریع وارد بحث احساسی می شم

این بخشی از حرفام بود حالا بچه ها نظراتشونو بگن تا ببینیم باید از کدوم دید به قضیه نگاه کنیم نقد حرف بچه ها هم تا حدودیش انجام شد بقیشم ایشاالله بعدا با کمک دوستانه دیگه انجامش می دیم چون فکر میکنم دیگه خیلی زیاد میشه اگر بخوام همشو یه جا بگم

ممنون

پنج شنبه 21 بهمن 1389  6:10 PM
تشکرات از این پست
karshenas
karshenas
karshenas
کاربر برنزی

دوست عزیز

باتشکر از نظر بسیار سازنده شما

امیدوار باز هم مارا در اطلاع رسانی مطالب یاری رسانید

دوست گرامی نظر شخصی شما درباره روند عمومی بحث دوستیابی چیست؟

یعنی ایا با نفس کار مخالفید یا اینکه در اعمال واجرائیات پس از دوستی دختر وپسر مخالفت دارید؟

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

جمعه 22 بهمن 1389  1:35 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت کارشناس عزیز

داداشم به نظر من نفس عمل مورد داره چون خروجی هاش مورد داره خروجی کجاهاست اینجاها:

شک مرد به زن و برعکسش در مورد این که، این که با من رفق بوده از کجا معلوم الانم با یکی دیگه رفیق نباشه که خودش خروجی های زیر رو داره

طلاق اگر هم مهیه زن بالا باشه: افتادن مرد به زندان به خاطر مهریه

بچه این افراد با استرس و دعوا و بدون محبت بزرگ می شن

به فساد افتادن زن و شوهر و فرزندان

بعدش چون تو زمان دوستیشون از اخلاق خودشون و نظراتشون در موارد مختلف و تفاهم های فرهنگی عقیدتی و ..... صحبت نکردن  و اکثرا تو فاز احساسی بودن بعد ازدواج وقتی وارد زندگی میشن  و احساساتشون به صورت طبیعی فروکش می کنه تازه به موضوع تفاهم فرهنگی و عقیدتی و ... می رسن و اگه از این جهات خیلی با هم اختلاف داشته باشن نمی تونن به زندگی ادامه بدن اگرم ادامه بدن سوختن و ساختنه و بچه هایی که تو این خونه بزرگ می شن نمی دونن به حرفا و عقیده پدر گوش بدن و عمل کنن یا حرفا و عقاید مادر  و سر درگم می شن

بچه ها نظر بدین بحث بره جلو ممنونم

جمعه 22 بهمن 1389  10:07 AM
تشکرات از این پست
karshenas sajad2007
دسترسی سریع به انجمن ها