پاسخ به:دوست دختر دوست پسرباشه یا نباشه؟!!
پنج شنبه 21 بهمن 1389 6:10 PM
با سلام خدمت داداشا و ابجی های گل
قبل از هر چیز تشکر می کنم از طرح کننده این موضوع که با تیز هوشی و سیاست موضوع به این مهمی و شایعی رو انتخاب کرده موضوعی که می تونه اینده ما و بچه های ما و به عبارتی سازندگان و پاسداران این مملکت و رقم بزنه یه کم با کلاس و کلیشه گونه شد ببخشید
من بااجازه همه بچه ها اول نظر خودمو در مورد این بحث می گم و اگر هم لازم شد بعد یه نقدی هم در مورد حرف بچه ها دارم
اولا در مورد خود کار اول باید خود کارو ببینیم درسته یا نه چون اگه کار درسته نباشه نمیشه که از کار نادرست یه کار درست بیاد بیرون حالا اد بزنه اون کار ازدواج موفق و فرزند سالم و صالح باشه تریپ های روشن فکر در مورد این عمل خیلی حساس نیستن شایدم تشویق بهش بکنن و با عبارت هایی از قبیل ارتباط عمومی و شناخت بیشتر ازش یاد کنن خدایی بچه ها دوست دختر دوست پسرایی که ما میبینیم واسه شناخت بیشتر با هم رابطه دارن من می گم نه چون وقتی به هم می رسن از اینده و تفکرات و نگرانی هاشون نمی گن و فقط تو فاز احساسین اگر هم وارد بحث گفتگو و شناخت بشن لحظه ایه و از دوباره سریع وارد بحث احساسی می شم
این بخشی از حرفام بود حالا بچه ها نظراتشونو بگن تا ببینیم باید از کدوم دید به قضیه نگاه کنیم نقد حرف بچه ها هم تا حدودیش انجام شد بقیشم ایشاالله بعدا با کمک دوستانه دیگه انجامش می دیم چون فکر میکنم دیگه خیلی زیاد میشه اگر بخوام همشو یه جا بگم
ممنون