در مورد دوستی پسر و دختر من کاملا مخالف هستم چون آنچه که امروزه به عنوان دوست پسر و دختر در جامعه میبینیم اصلا برای ازدواج نیست و فقط برای دوستی و داشتن رابطه استفاده می شود و موارد کمی هم که به ازدواج ختم میشود با پایان تلخی مثل طلاق مواجه می شوند .
ببینید آشنایی قبل از ازدواج با داشتن دوست (پسر و دختر)کاملا فرق داره . در مورد ازدواج یک نفر را بعد از شناخت نسبی در مورد خودش و خانوادش برای ازدواج در نظر میگیری و بعد برای آشنایی بیشتر با رعایت اصول شرعی (صیغه محرمیت)پسر و دختر باهم ارتباط دارند .اما در دوستیهای پسرها و دخترها اصلا این طور نیست گاها دیده می شود یک پسر با چند دختر و یا یک دختر با چند پسر دوست می شود که نمی توان در گفتارشان صداقت و یکرنگی را تضمین کرد و در این بین گفتار و رفتارهایی رد و بدل می شود که حتی ممکن است بعد از مدتی به بی اعتمادی نسبت به جنس مخالف بدل شود و برعکس نظری که عنوان کرده بود این دوستی ها باعث شناخت روحیات جنس مخالف می شود ، تصویر غلطی را در ذهن طرفین از جنس مخالف ایجاد کند .
به این کلام پیامبر هم با این مضمون که (هیچ زن و مردی با هم خلوت نمی کنند مگر اینکه سوین آنها شیطان است) توجه کنید . ما در کشور اسلامی زندگی می کنیم و باورها و اعتقادات کاملا اسلامی داریم و نباید خود را با کشورهای دیگر مقایسه کنیم که مثلا در فلان کشور که روابط دختر و پسر آزاد است هیچ مشکلی پیش نیامده . شاید آنها هم مدتها بعد به مضرات این روابط پی ببرند اما ما که از عواقب شوم آن به برکت باورهای دینی خود اطلاع داریم چرا خود را دانسته در چاهی بیندازیم که جز خسران دنیا و عقبی چیزی ندارد .
خواهش میکنم قبل از داشتن هر دوستی کاملا در مورد ضروت آن فکر کنید و اگر حتی یک دلیل عقلی و قانع کننده که بتواند در مقابل شرع دفاعی داشته باشد را یافتید به داشتن دوستی از جنس مخالف اقدام کنید