0

دوستی باجنس مخالف اری یا خیر؟

ahmad88
ahmad88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 582

پاسخ به:دوست دختر دوست پسرباشه یا نباشه؟!!

من خودم به شخص در اين مورد زياد فكر كردم و به اين نتيجه رسيدم بهتر اين رابطه باشه اما با آگاهي

ahmet

جمعه 20 اسفند 1389  6:13 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 332

عشقی که منجر به ازدواج بشه پس از ازدواج در واقع به مقصود رسیده و شما بعد از ازدواج دیگه عادی هستید اما ازدواجی که منجر به عشق بشه بمب شادی و هیجانه

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

چشمها را باید شست جور دیگر باید دید ...

چهارشنبه 25 اسفند 1389  11:22 PM
تشکرات از این پست
deremel400
deremel400
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 226

نقل قول matin110x

عشقی که منجر به ازدواج بشه پس از ازدواج در واقع به مقصود رسیده و شما بعد از ازدواج دیگه عادی هستید اما ازدواجی که منجر به عشق بشه بمب شادی و هیجانه

من موافقم اول ازدواج کن بعد عاشق شو چون عشق چشم انسان را نسبت به خیلی از چیزها می بنده

بوی سیب
سه شنبه 2 فروردین 1390  6:46 PM
تشکرات از این پست
farvahar_0098
farvahar_0098
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 96

نقل قول deremel400

نقل قول matin110x

من موافقم اول ازدواج کن بعد عاشق شو چون عشق چشم انسان را نسبت به خیلی از چیزها می بنده

بنظر من ازدواج اول باید عاقلانه و بعد عاشقانه باشد

یک شنبه 7 فروردین 1390  2:06 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

اگه توی ازدواج با عقل پیش بری به عشق پاک و جاودانه میرسی

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

دوشنبه 15 فروردین 1390  12:59 PM
تشکرات از این پست
deremel400
deremel400
کاربر برنزی

نقل قول rahgozar1991

بنده هم فکر میکنم اگه رابطه در حد معمول و شناخت همدیگه باشه و هدفشون ازدواج در آینده باشه مشکلی نداره چون بهتر از حسرت بعد ازدواجه !
روانشناسهای ازدواج میگن بایستی قبل از دواج با طرف حداقل 6 ماه رابطه داشته باشی تا طرف رو یه کمی از هر لحاظی بشناسی !!!

حالا کی واقعا 6 ماه میفته دنبال این کار ؟؟؟

در ضمن این حداقل 6 ماه برای نزدیکان و فامیلها هم صدق میکنه !

موفق باشید

خوب این رابطه قبل از ازدواج به صورت تحقیق انجام میشه و بعد از عقد هم حتی تا یک سال برا آشنایی تکمیلی تا عروسی انجام بشه

بوی سیب
دوشنبه 29 فروردین 1390  6:31 PM
تشکرات از این پست
setaksabz
setaksabz
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 164

در مورد دوستی پسر و دختر من کاملا مخالف هستم چون آنچه که امروزه به عنوان دوست پسر و دختر در جامعه میبینیم اصلا برای ازدواج نیست و فقط برای دوستی و داشتن رابطه استفاده می شود و موارد کمی هم که به ازدواج ختم میشود با پایان تلخی مثل طلاق مواجه می شوند .

ببینید آشنایی قبل از ازدواج با داشتن دوست (پسر و دختر)کاملا فرق داره . در مورد ازدواج یک نفر را بعد از شناخت نسبی در مورد خودش و خانوادش برای ازدواج در نظر میگیری و بعد برای آشنایی بیشتر با رعایت اصول شرعی (صیغه محرمیت)پسر و دختر باهم ارتباط دارند .اما در دوستیهای پسرها و دخترها اصلا این طور نیست گاها دیده می شود یک پسر با چند دختر و یا یک دختر با چند پسر دوست می شود که نمی توان در گفتارشان صداقت و یکرنگی را تضمین کرد و در این بین گفتار و رفتارهایی رد و بدل می شود که حتی ممکن است بعد از مدتی به بی اعتمادی نسبت به جنس مخالف بدل شود و برعکس نظری که عنوان کرده بود این دوستی ها باعث شناخت روحیات جنس مخالف می شود ، تصویر غلطی را در ذهن طرفین از جنس مخالف ایجاد کند .

به این کلام پیامبر هم با این مضمون که (هیچ زن و مردی با هم خلوت نمی کنند مگر اینکه سوین آنها شیطان است) توجه کنید . ما در کشور اسلامی زندگی می کنیم و باورها و اعتقادات کاملا اسلامی داریم و نباید خود را با کشورهای دیگر مقایسه کنیم که مثلا در فلان کشور که روابط دختر و پسر آزاد است هیچ مشکلی پیش نیامده . شاید آنها هم مدتها بعد به مضرات این روابط پی ببرند اما ما که از عواقب شوم آن به برکت باورهای دینی خود اطلاع داریم چرا خود را دانسته در چاهی بیندازیم که جز خسران دنیا و عقبی چیزی ندارد .

خواهش میکنم قبل از داشتن هر دوستی کاملا در مورد ضروت آن فکر کنید و اگر حتی یک دلیل عقلی و قانع کننده که بتواند در مقابل شرع دفاعی داشته باشد را یافتید به داشتن دوستی از جنس مخالف اقدام کنید

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  6:43 PM
تشکرات از این پست
zeinab_p
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

متاسفانه در جامعه ما از آشنایی قبل از ازدواج فقط به رابطه کثیف دوستی پنهانی تعبییر میشه

آشنایی تحت نظر والدین خیلی هم عالیه

شنبه 31 اردیبهشت 1390  11:08 PM
تشکرات از این پست
zeinab_p
zeinab_p
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

سلام

منم کاملا مخالفم. فکر میکنم بیشتر مردم با خواستگاری درست و اصولی آشنا نیستن. صحبت های آقای دهنوی خیلی می تونه کمک کنه. بالاخره ایشون کارشناسه و با تجربه و سالها با این مسائل درگیر بوده.

اگه طرف تو جلسات خواستگاری بخواد دروغ بگه، تو دوران به قول دوستان آشنایی هم می تونه دروغ بگه و اگه با جلسات خواستگاری شناخت حاصل نشه جور دیگه ای هم حاصل نمیشه.

چون همونطور که دوستان اشاره کردن تو دوستی ها، دختر و پسر تو فاز احساسی اند و اصلا نمی تونن همدیگر و بشناسن.

دین ما هم تایید نمی کنه این مسئله رو.

به کانال تلگرام "دوستداران کتاب" بپیوندید

من کتاب های خوبی رو که خوندم تو این کانال معرفی میکنم همراه با مطالب مفید دیگر

دوستداران کتاب

@bookworms2

یک شنبه 1 خرداد 1390  12:26 AM
تشکرات از این پست
nd55ja14
sargije
sargije
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 301

اصلا ضرورت نداره...

دوستي كلاً جهت رفع نياز هاي اجتماعي است اما دوستي با جنس مخالف هيچ نيازي را كم نمي كند بلكه نياز مي تراشد چون كه دختران و پسران هر دو دنياي متفاوتي دارند و تنها نيازي كه مي تواند اين رابطه را برقرار كند شهوت است.

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است

کمپین حمایت از شیخ شیعییان عربستان

یک شنبه 22 خرداد 1390  1:11 PM
تشکرات از این پست
deremel400
deremel400
کاربر برنزی

نقل قول sargije

اصلا ضرورت نداره...

دوستي كلاً جهت رفع نياز هاي اجتماعي است اما دوستي با جنس مخالف هيچ نيازي را كم نمي كند بلكه نياز مي تراشد چون كه دختران و پسران هر دو دنياي متفاوتي دارند و تنها نيازي كه مي تواند اين رابطه را برقرار كند شهوت است.

منم با شما تا حدی موافقم اما اینکه بگوییم هر دوستی با جنس مخالف فقط برای شهوت است زیاد نمیتونه درست باشه.شاید انتهاش به شهوت ختم بشه اما شروعش میتونه دلایل مختلف داشته باشه مثل وجود یک خلاء روحی در فرد

بوی سیب
دوشنبه 6 تیر 1390  6:33 PM
تشکرات از این پست
sargije
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

اگه يه سري حريم هايي رعايت بشه بينشون اشكالي نداره خوبه به خصوص اينكه تو اين دوران حساس بهتر ميتونن همديگه رو بشناسن ديگه مثل قديما نيس كه مادر بره براي پسر دختر پيدا كنه و كلا دختر پراي الان با قديم فرق ميكنن اون موقع دخترها خيلي قانع بودن اما الان نه خيلي كم پيدا ميشه اينجوري باشن پس برقراري ارتباط براي شناخت بهتر خيلي ميتونه مفيد باشه

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 14 تیر 1390  10:44 PM
تشکرات از این پست
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

نقل قول ahmad88

من خودم به شخص در اين مورد زياد فكر كردم و به اين نتيجه رسيدم بهتر اين رابطه باشه اما با آگاهي

كاملا موافقم البته با آگاهي دو طرف و البته آگاهي دادن و كمك كردن خونواده ها اين امر خيلي خوبه و ميتونه مفيد هم باشه به خصوص براي اقداماتي همچون تشكيل زندگي و ازدواج

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 14 تیر 1390  10:46 PM
تشکرات از این پست
atiyeh1992
atiyeh1992
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام به نظر من دوستي اگر براي شناخت همديگه و به منظور ازدواج باشه خيلي خوبه چون در هر دوصورت طرفين بايد همديگرو بشناسن . و اين ارتباط بايد در يك حريم باشه افراد بايد حد روابط خودشونو رعايت كنن اگه با احترام به همديگه و رعايت محدودات باشه خيلي هم خوبه
چهارشنبه 22 تیر 1390  11:08 PM
تشکرات از این پست
ebrahimfanaei
ebrahimfanaei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 198

نه خیر لا no با چه زبونی بگم ؟ این کار عاقبت نداره

سلام بر شما

دوشنبه 27 تیر 1390  11:02 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها