0

دوستی باجنس مخالف اری یا خیر؟

sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

پاسخ به:دوست دختر دوست پسرباشه یا نباشه؟!!

نقل قول kasra58

نقل قول mahsa021

هر چیزی اگه حدو حدودش رعایت بشه میتونه خوب باشه

تو این دوره زمونه که هزار جور ادم پیدا میشه یه ذره شناخت از طرف مقابل بد نیست

من هم با دوست عزيزمون موافقم اما اگر دوستي يه دوستي سالم باشه

هیچ پسر یا دختری کامل نیست اگر بعد از ازدواج پسر یا دختر فکر کنند دوست قبلیشون صفتی بهتر از همسرشون داره ، تفاهم در زندگی کم میشه

جمعه 22 بهمن 1389  10:33 AM
تشکرات از این پست
karshenas nd55ja14
karshenas
karshenas
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 188

نقل قول sajad2007

نقل قول kasra58

نقل قول mahsa021

هیچ پسر یا دختری کامل نیست اگر بعد از ازدواج پسر یا دختر فکر کنند دوست قبلیشون صفتی بهتر از همسرشون داره ، تفاهم در زندگی کم میشه

دوست عزیز اگر زندگی ها بر مبنای عشق وعلاقه پایه گذاری شود هیچ طوفانی ان را متزلزل نخواهد کرد البته عشق وعلاقه ای که ریشه الهی ومعنوی داشته باشد نه ریشه دنیایی وهوسرانی

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

جمعه 22 بهمن 1389  10:43 AM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 332

این قضیه شناخت شده پیرهن عثمان هدف وسیله را توجیه نمیکنه برای حصول شناخت نباید از این راه پیش رفت

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

چشمها را باید شست جور دیگر باید دید ...

جمعه 22 بهمن 1389  7:08 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام

این شناختی که می فرمایند تو دوره نامزدی حاصل میشه

طبق قانون مدنی ایران دوره نامزدی از خواستگاری تا عقد می باشد که تو این دوره اگه زمان کافی بدن خانواده ها می شه بدون دردسر شناختو پیدا کرد

سه شنبه 26 بهمن 1389  3:00 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

بله نامزدی دوران شناخته و اصلا هدف نامزد کردن همینه

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

سه شنبه 26 بهمن 1389  5:17 PM
تشکرات از این پست
madade
madade
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

به نام خدا

بعضی از دوستان دلیل دوست دختر و یا دوست پسر داشتن را اینطور عنوان می کنند که فرضاً من چطور می توانم بدون آشنایی زندگی مشترک آغاز کنم بنابراین باید دوست دختر و یا دوست پسر داشته باشم.

اینکه آشنایی برای ازدواج باید باشد درست،قبول دارم ولی چرا اینطور عنوان می کنید که راه آشنایی از طریق دوست دختر یا دوست پسر داشتن می باشد؟یعنی تنها راه همین است؟

کافیست دوستان یک جستجو در اینترنت بکنند تا متوجه بشوند که ازدواج هایی که ناشی از رابطه دوستانه بوده چن درصد شان متعلق به طلاق بوده.

البته من این مقدار این درصد را نیافتم ولی این خبر را پیدا کردم که

دوستی های پیش از ازدواج عامل اصلی طلاق جوانان است

در جلسات خواستگاری می توان شناخت مورد نیاز برای زندگی مشترک را بدست آورد.لزومی ندارد که این شناخت کاملاً جزئی باشد.شناختی حداقلی و ضروری که در جلسات خواستگاری می شود آن را بدست آورد برای آغاز زندگی کافیست چنانکه تجربه اینطور نشان داده.(اگربه نوشته سبز رنگ توجه شود نتیجه میدهد افرادی که با خواستگاری زندگی مشترک آغاز کرده اند آمار طلاق در زندگیشان کمتر است)

بعضی ها هم نظر خود را با عبارتی نظیر من اینطور فکر می کنم، مبنی بر موافقت با این موضوع عنوان نموده اند.اینطور جواب دادن معمولاً بر اساس حدس و گمان است که انسان را از حق در اینطور موارد مهم بی نیاز نمی کند.

در جواب دیگری اینطور آمده که هر چیزی اگه حدو حدودش رعایت بشه میتونه خوب باشه، سوال این است که این حد و حدود را چه کسی مشخص میکند؟

روان شناسان

خودمان بر اساس عقل

یا هر کسی که چارتا کتاب خونده باشه

هر کسی جوابی داره ولی جواب من این هست ،اون فردی می تونه برای ما حد وحدود بزاره که علمش نقص نداشته باشه،خوب اگر علم ناقص باشه آیا به نظر شما عقل با علم ناقص تصمیم درستی می گیره ؟

واضح است که نه

چه کسی علمش کامل است جز خدا؟اینهایی که در پایین می ذارم حرف خداست اگر کسی واقعاً مدعی است که مسلمان است این راهی که خدا برایش بر اساس علم کامل خود تعیین کرده:

**الْيَوْمَ أُحِلَّ لَكُمُ الطَّيِّبَاتُ ۖ وَطَعَامُ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ حِلٌّ لَّكُمْ وَطَعَامُكُمْ حِلٌّ لَّهُمْ ۖ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الْمُؤْمِنَاتِ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِن قَبْلِكُمْ إِذَا آتَيْتُمُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ وَلَا مُتَّخِذِي أَخْدَانٍ ۗ وَمَن يَكْفُرْ بِالْإِيمَانِ فَقَدْ حَبِطَ عَمَلُهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ [٥:٥]

امروز چیزهای پاکیزه برای شما حلال شده؛ و (همچنین) طعام اهل کتاب، برای شما حلال است؛ و طعام شما برای آنها حلال؛ و (نیز) زنان پاکدامن از مسلمانان، و زنان پاکدامن از اهل کتاب، حلالند؛ هنگامی که مهر آنها را بپردازید و پاکدامن باشید؛ نه زناکار، و نه دوست پنهانی و نامشروع گیرید. و کسی که انکار کند آنچه را باید به آن ایمان بیاورد، اعمال او تباه می‌گردد؛ و در سرای دیگر، از زیانکاران خواهد بود.

**وَمَن يُشَاقِقِ الرَّسُولَ مِن بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُ الْهُدَىٰ وَيَتَّبِعْ غَيْرَ سَبِيلِ الْمُؤْمِنِينَ نُوَلِّهِ مَا تَوَلَّىٰ وَنُصْلِهِ جَهَنَّمَ ۖ وَسَاءَتْ مَصِيرًا [٤:١١٥]

کسی که بعد از آشکار شدن حق، با پیامبر مخالفت کند، و از راهی جز راه مؤمنان پیروی نماید، ما او را به همان راه که می‌رود می‌بریم؛ و به دوزخ داخل می‌کنیم؛ و جایگاه بدی دارد.
وَالسَّلَامُ عَلَىٰ مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَىٰ
و درود بر آن کس باد که از هدایت پیروی می‌کند
ترجمه از آیت الله مکارم

جمعه 6 اسفند 1389  9:12 AM
تشکرات از این پست
zeinab_p nd55ja14
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

عزیزم شناخت توی خواستگاری بدرد نگهداری مرغ هم نمیخوره چه برسه آدم بخواد زنشو بشناسه

توی خواستگاری فقط یه سری مطالب اصلی که مشخص میشه باید وترد مرحله شناخت شد یا نه مطرح میشه

جمعه 6 اسفند 1389  12:36 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

سلام خدمت همه بچه ها بخصوص متین جون

داداشم خواستگاری اگه بصورت کامل انجام بشه شناختو به همراه داره دوستی های قبل ازدواج خطرات بزرگی داره که به حسن اندکش نمی ارزه

متین جون منتظر نظراتت هستم

یک شنبه 8 اسفند 1389  7:13 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

منم کاملا مخالف دوستی هستم اما با اینکه خواستگاری برای شناخت کافیه مخالفم

بهترین چیز دوران نامزدیه که باید دو طرف آزاد باشم که باهم روابط و مراودات محدودی تحت نظر خانواده ها داشته باشن تا همدیگرو بسنجن و بشناسن

دوشنبه 9 اسفند 1389  4:19 PM
تشکرات از این پست
soltan021
soltan021
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 157

ازنظرمن که تموم این دوستی ها چه واسه ی ازدواج باشه چه واسه

دوستی هیچ اخروعاقبتی نداره....

خدا اون بنده هاییش رو که علدراین باره بهشون نداده بده درحد لالیگا....

.....السلام علیک یا حسین شهید.....

جمعه 13 اسفند 1389  1:41 AM
تشکرات از این پست
master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 53

سلام رفقا

از نظر من دوستی ها باید باشه . برای شناخت . حد و حدودش از نظر من :

برای شناخت کافیه که مثلا با هم برن پارک . یه موضوع رو بگن و شروع کنن به صحبت کردن . نظراشون رو دربارش بدن . با هم برن رستوران . برن سینما . اینطور رفتارهای بقیه تو جاهای مختلف دست طرف مقابل میاد . یعنی ببینیید هر چقدر هم که یه نفر تظاهر کنه یه جایی رفتار واقعی اش رو نشون میده . از نظر من برای شناخت و این دوستی ها یک سال کافیه . که تو این مدت کامل همدیگه رو بشناسن دو طرف .

حالا اون روابطی برای ارضای غریزه هاست و یا برای سو استفاده و غیره از نظر من درست نیس .

تو مراسم خواستگاری اصلا نمیشه شناخت طرف مقابل رو . مثلا شما هفته یکی دوبار حداکثر بخوای بری با خانواده خونه طرف مقابل . دو ساعت تو یه اتاق بشینید حرف بزنید . بعد از یک ماه با دو بار در هفته میشه 16 ساعت . با 16 ساعت میشه یه نفرو شناخت ؟ اصلا با 32 ساعت . اصلا 100 ساعت . میشه یه نفرو شناخت برای یه عمر زندگی مشترک ؟

یک شنبه 15 اسفند 1389  7:01 PM
تشکرات از این پست
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:دوستی باجنس مخالف اری یا خیر؟

هر کس یه نیاز هایی داره یکی از اون ها هم ارتباط و دوستی با جنس مخالف...

اره

دوشنبه 16 اسفند 1389  7:27 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

عزیزم همه به جنس مخالف نیاز دارن اما هدف وسیله رو توجیه نمیکنه

چهارشنبه 18 اسفند 1389  11:09 PM
تشکرات از این پست
mm0913
mm0913
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 27

نقل قول karshenas

نقل قول sajad2007

نقل قول kasra58

نقل قول mahsa021

دوست عزیز اگر زندگی ها بر مبنای عشق وعلاقه پایه گذاری شود هیچ طوفانی ان را متزلزل نخواهد کرد البته عشق وعلاقه ای که ریشه الهی ومعنوی داشته باشد نه ریشه دنیایی وهوسرانی

عشق و علاقه كه با دوستي دختر و پسر به وجود نمي ياد ، مگه پدر بزرگ و مادر بزرگ هاي ما كه عاشق هم بودن قبلش باهم دوست بودن؟

چهارشنبه 18 اسفند 1389  11:33 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

دوستی خیابونی سبب بی اعتمادی و بدبینی نسبت به دیگران هم میشه

مثلا باعث میشه دختره اگه با یکی دیگه ازدواج کرد به اون بنده خدا هم بدبین باشه که نکنه مثل پسرایی که باهاشون بودم اینم یار دیگه داشته باشه

پنج شنبه 19 اسفند 1389  12:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها