0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی به هنگام رأی دادن

تاریخ: 1359/02/19

بیانات امام خمینی به هنگام رأی دادن

بسم الله الر حمن الرحیم
مبارک کند انشاءالله. مبارک آن روزی است که ایران از سلطه اجانب مستخلص بشود و مجلس شورای اسلامی به وظایف خطیر خود عمل کند و ایران استقلال پیدا کند و همه دشمنان ایران ذلیل و نابود شوند و مسلمین همه با هم پیوند کنند. خداوند همه دوستان، همه مسلمانان را موفق و مؤید کند.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران در آستانه دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی

تاریخ: 1359/02/17

پیام امام خمینی به ملت ایران در آستانه دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی

بسم الله الر حمن الرحیم
روز جمعه نوزده اردیبهشت روزی است که ملت شریف مسلمان که به جمهوری اسلامی رأی مثبت داده اند، برای تعیین کاندیداهای معتقد به اسلام و احکام خداوند متعال و متعهد به جمهوری اسلامی به پای صندوق های رأی می روند و یا با اخلالگران و معتقدان به مکتب های ضد اسلامی در مجلس اسلامی مواجه می شوند و اسلام و قرآن را در معرض خطر قرار می دهند. باید ملت شریف ایران بدانند که اسلام عزیزتر از آن است که برای هواهای نفسانی و جلب توجه گروه ها یا اشخاصی پشت به آن نموده و مقاصد فانی خود را بر مقاصد عالی و باقی حق تعالی مقدم دارند. در این گروه که اولین مجلس اسلامی است و سرنوشت مجالس دوره های بعد هم امروز باید تعیین شود، هر خشت کجی که در این مجلس به دست کسانی که اسلام را می خواهند پیاده شود و یا از روی جهالت با مسائل برخورد می کنند گذاشته شود، سنتی می شود برای همیشه و کسی که سنت کجی را بنا گذارد تمام گناهانی که به واسطه آن ارتکاب شود به عهده اوست. ملت عزیز در این روز امتحان الهی باید توجه به اموری داشته باشد:
1 - کسانی را انتخاب کنند که صد در صد مسلمان و معتقد به احکام اسلام و معتقد به اجرای احکام اسلام و مخالف با مکتب های انحرافی و معتقد به جمهوری اسلامی باشند.
2 - شناخت این اشخاص یا با آشنائی به اعمال و رفتار آنان از زمان رژیم طاغوت تاکنون است و یا به معرفی روحانیون متعهد در شهرستان ها یا اشخاص متدین موجه که گرایش به چپ و راست یا دسته ای نداشته باشند.
3 - باید به اشخاصی که احتمال انحراف در آنان می رود رأی ندهند، چه احتمال انحراف عقیدتی، اعمالی و یا اخلاقی باعث می شود که به چنین اشخاص اعتماد نمی شود کرد و رای به آنان موجب مسؤولیت خواهد بود.
4 - تحت تاثیر تبلیغات واقع نشوند و خودشان با موازین اسلامی اشخاص صحیح را انتخاب کنند.
5 - ممکن است بعضی شیاطین مطالبی را بین مردم ناآگاه پخش کنند و آنان را در رأی دادن یا رأی به اشخاص صحیح دادن منحرف کنند. یک آنکه گفته شود کسانی که در مرحله اول رأی دادند

صحیفه نور جلد 12 صفحه 76

نباید در این مرحله رأی دهند، در صورتی که این مرحله با مرحله اول فرقی ندارد و مقتضی است همه ملت در رأی شرکت کنند، دوم آنکه گفته شود خوب است به همه گروه ها چه چپی و چه انحرافی رأی دهید که مجلس شورا جامع همه گروه ها باشد، این یک مطلب غلطی است که منحرفین درست کرده اند تا در مجلس با خدعه شرکت کنند و ملت به این مطالب انحرافی گوش فرا ندهد و به اشخاص با شرایط فوق رأی دهد.
6 - امید است ملت مسلمان ایران در این امر حیاتی که سرنوشت جامعه بدان مرتبط است شرکت کنند و روز جمعه همه قشرها زن و مرد بپاخیزند و به سوی صندوق ها بروند و رأی خود را بدهند.
7 - در این روز افرادی فرصت طلب در حوالی صندوق ها جمع می شوند و به مردم پیشنهاد افرادی خاص را می کنند، به حرف های آنان گوش ندهید و آرای خود را به اشخاص صحیح بدهید.
8 - اشخاص بیسواد قبلاً با مشورت اشخاص مطمئن متدین، کاندیداهای خود را در تهران 12 نفر و در شهرستان ها به تعدادی که لازم است می باشد، به وسیله شخص متدینی بنویسند و باز به شخص دیگری که مطمئن است بدهند بخواند و خودشان با دست خودشان رأی خود را به صندوق بیندازند و اختیار نوشتن رأی یا به صندوق انداختن را به هیچ کس ندهند.
من از خدای تعالی توفیق و تأیید همگان را خواهانم، سعادت و عظمت اسلام و مسلمین را امیدوارم.
و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام و المسلمین سید علی خامنه ای

تاریخ: 1359/02/20

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام و المسلمین سید علی خامنه ای

بسم الله الر حمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج سید علی خامنه ای دامت افاضاته برای تشکیل شورای عالی دفاع ملی بر مبنای اصل یکصد و ده قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، جنابعالی به عنوان مشاور از طرف اینجانب منصوب می شوید و در این موقع چون در وضع استثنائی هستیم لازم است هر هفته با بررسی کامل دقت رویدادهای داخلی ادارات مختلف ارتش را برای اینجانب ارسال دارید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه بنی صدر به محضر امام خمینی

تاریخ: 1359/02/16

نامه بنی صدر به محضر امام خمینی

بسمه تعالی
حضور مبارک حضرت آیت الله العضمی امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی ایران دامت ظله العالی
نظر به اوضاع کشور و مقابله قاطع با توطئه ها و حوادث ضرور دید بر اساس گفتگوهای مفصلی که حاج آقا به عرض می رسانند خواهان سه امر زیر بشوم:
1 - انتخاب نخست وزیر با تصویب امام.
2 - قوای انتظامی در اختیار و به دستور عمل کنند.
3 - دستگاه های تبلیغاتی باید برخلاف مصالح کشور و مخالف سیاست جمهوری اسلامی نباشد و آزادی آنان در حدود قوانین اسلامی باید مراعات شود. اطمینان می دهد که با وجود همه مشکلات در صورتی که وسائل کار در دسترس و به اختیار باشند، هیچ گونه خطری متوجه انقلاب اسلامی و کشور عزیز نخواهد شد.
ابوالحسن بنی صدر
52/02/17
پاسخ امام:
بسمه تعالی
موافقت شد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به دکتر مصطفی چمران

فرمان امام خمینی به دکتر مصطفی چمران

بسم الله الر حمن الرحیم
جناب آقای دکتر مصطفی چمران ایده الله تعالی
برای تشکیل شورای عالی دفاع ملی بر مبنای اصل یکصد و دهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، جنابعالی به عنوان مشاور از طرف اینجانب منصوب می شوید و در این موقع چون در وضع استثنائی هستیم لازم است هر هفته با بررسی کامل و با کمال دقت رویدادهای داخلی ادارات مختلف ارتش را برای اینجانب ارسال دارید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پرستاران و پزشکان بنیاد خدمات پزشکی امام خمینی

تاریخ: 1359/02/23

پزشکی و پرستاری از شغل های بسیار ارزنده است

بسم الله الر حمن الرحیم
انسان در انتخاب شغل ها و سایر انواع انتخابات آزاد است، آزاد خلق شده است و در اسلام آزادی به او اعطا شده است، لکن خود انسان ها در انتخاب شغل، مختلف هستند و این اختلاف تابع آن اختلاف نفسانی خودشان و اختلاف باطنی خودشان است. یکی دزدی را انتخاب می کند شغل، یکی غارتگری را برای خودش شغل انتخاب می کند، یکی شغل هروئین فروشی و مواد مخدره فروشی و امثال اینها را انتخاب می کند. انتخابات، یک انتخاب آزادی است که تابع آن نفسیت اشخاص است. نفوس انسان در این عالم به حسب خلقت اختلاف دارد و به حسب تربیت هائی هم که در محیطها می شود باز یک اختلافات زیادی در این تربیت ها حاصل می شود. در یک محیط می بینید که تربیت ها، تربیت های ضد انسانی است، ضد اخلاقی است و در یک محیط تربیت های انسانی است.
از جمله شغل های بسیار مقدس پزشکی است، شغلی است که اگر پزشک ها به تکالیف خودشان، تکالیف انسانی خودشان عمل بکنند، این شغل بسیار شریف و یک عبادتی است. و همین طور پرستاری، این شغل پرستاری از شغل های بسیار شریفی است که اگر چنانچه انسان با وظایف انسانی و شرعی خودش عمل بکند، این یک عبادتی است که در فراز عبادت های درجه اول است. البته مسوولیت هائی هم دارد، هم در پزشک و هم در نرس ها و هم در همه قشرهائی که در بیمارستان ها هستند یک مسوولیت بزرگی هست برایشان. پزشک ها همچو نباشد که برای جمع آوری مال و منال این خدمت را انجام بدهند. خدمت بکنند، خدمت بکنند و نظرشان خدمت به انسان ها که بندگان خداست باشد تا این شغل عبادت بشود، آن منافعی هم که پیدا می شود، منافعی است که از این عبادت برایشان پیدا شده است و اما اگر بنا باشد که آنها خدای نخواسته انحراف داشته باشند و گاهی انحرافات به جائی برسد که جان های مردم را در خطر بیندازد، این یک جنایتکار است مثل همان جنایت هائی که ساواکی ها می کردند، یا یک قدری بدتر. و همین طور پرستارها، پرستاری از بیمار امر بسیار مشکلی است لکن خیلی ارزشمند است. انسان با یک بیماری به طور محبت، به طور برادری، به طور خواهری مراعات احوال او را بکند و این برای انجام یک وظیفه انسانی الهی باشد، از عبادات بسیار ارزشمند است. شما متوجه باشید که شغل شما شغل بسیار شریفی است و از

صحیفه نور جلد 12 صفحه 82

آن طرف مسؤولیتش هم زیاد است، مسؤولیتش را خود شما می توانید جبران بکنید، به محبت کردن به مرضی. اینها احتیاج دارند به محبت بیش از آن که احتیاج به دوا دارند. یک مریضی که از خانه اش آمده است در بیمارستان، این مریضی خودش را مثل اینکه یک غریب می داند، اگر چنانچه این پرستارها با او با ملایمت، با رفتار انسانی، با محبت، مثل برادر و خواهر با او رفتار کنند، این حس غربت از او منفصل می شود و آرامش برایش حاصل می شود و این آرامش روحی در بهبودی او کمک می کند، کمک طبیب است، کمک پرستار است. شما متوجه باشید که این شغل را خدای نخواسته آلوده نکنید به جهات مادی، به جهات دنیائی، که هم کار کرده باشید و هم اجرا الهی نبرده باشید. شما کاری بکنید که این شغل شما الهی باشد، برای خدا باشد. منافات ندارد اینکه برای خدا باشد لکن به شما هم مثلاً اجری بدهند. اینها منافات با هم ندارند. شما توجه داشته باشید به اینکه با این بیماران خوشرفتاری کنید، کمک کنید آنها را، دلجوئی کنید از آنها. اینها افسرده هستند، باید دلجوئی کنید. این شغل شما از آن شغل های بسیار ارزنده است.

غارتگران در کردستان در صدد هستند راه را برای اجانب باز کنند

لکن ما می بینیم که اشخاص دیگری هم در این دنیا هستند که انتخاب می کنند یک شغل های بدی را، مثلاً شما ملاحظه کنید در کردستان یک دسته ای از مردم هستند که اینها تابع اجانب هستند و به مملکت خودشان خیانت می کنند و به افرادی که در محیط خودشان و از جنس خودشان هستند، خیانت می کنند و دسته بندی می کنند برای اینکه مردم را ناراحت کنند و دیدید که در این مدتی که گذشت بر اینها، چه جنایاتی کردند و چه غارتگری هائی از همان هائی که می گویند ما طرفدار آنها هستیم، ادعا می کنند که ما طرفداریم، طرفدار خلق هستیم، لکن روند خرمن های آنها را آتش می زنند، خانه های آنها را خراب می کنند. حالا هم که شکست خورده اند، از قراری که اطلاع می دهند شروع کرده اند به اذیت و آزار مردم و غارتگری و کارهای رذالت دیگر. یکی هم شغل پاسداری را برای خودش انتخاب می کند، یکی هم شغل ژاندارمری را برای خودش انتخاب می کند، یکی هم شغل ارتشی را انتخاب می کند. اینها اگر چنانچه به وظایف خودشان عمل کنند، به وظایف انسانی خودشان عمل کنند، به اعتبار اینکه خدمتگزار اسلام هستند، خدمتگزار مملکت اسلامی هستند، حافظ کشور هستند، شغلشان یک عبادت است، و اگر خدای نخواسته کشته شدند، یک شهادت. اشخاصی که الان در این کردستان کشته شده اند و مع الاسف زیاد هم هستند از سپاه پاسداران، از ژاندارمری، از لشکری ها و آنها و از سایر مردم، این بسیار موجب تأسف من است که یک دسته ای اینطور از انسانیت دور باشند که جمعیتی که، ارتشی که آمده است برای حفاظت آنها، برای حفاظت کشور آنها و پاسدارانی که آمده اند برای حفاظت شهر آنها، برای حفاظت مملکت آنها، آنها در عین حالی که در گفته هایشان می گویند که ما می خواهیم با ارتش همراه باشیم و برویم و سرحدات را حفظ کنیم، راه نمی دهند به این ارتش برود سراغ سرحدات که سرحدات در خطر هست. این چه جور جمعیتی هستند؟ چقدر انسان باید متاسف

صحیفه نور جلد 12 صفحه 83

باشد از این مردم که اینطور تربیت شده اند و اینطور از انسانیت دور شده اند و یک حال سبعیت به خودشان گرفته اند که اصلا نصیحت به آنها هیچ اثر ندارد. من از اول این بساطی که اینها در آورده اند نصیحت کردم آنها را، سفارش کردم به ارتش، به سران ارتش سفارش کردم، به سران ژاندارمری که با مسالمت رفتار کنید با آنها با خشونت رفتار نکنید و عمده هم نظر این بود که خوب، اشخاص بیگناهی در این محیطها هست، لکن ژاندارمری و لشکری و پاسداران یک قدری که دست نگه داشتند آنها حمله کردند. دائماً در صدد این هستند که گول بزنند طرف را، دائماً در صدد این هستند که در قراردادهایشان خیانت بکنند، دائماً در صدد این هستند که راه را باز کنند برای اجانب، راه را باز کنند برای آمریکا یا برای شوروی، فرق ندارد. این چه جور جمعیتی هستند؟ من متأسف هستم از اینکه چرا باید انسان اینقدر منحط باشد، اینقدر بد طینت باشد که در کشور خودش، اهل مملکت خودش، اهل دین خودش را اینطور در زحمت واقع کند و اینطور خرابی بار بیاورد و مملکت را بخواهد به باد بدهد و به دست دشمن های اسلام بسپارد، دشمن های ایران بسپارد. من تأسفم از آنها از باب این است که چرا آدم نیستند و تأسف دیگرم راجع به این کشتن هائی که، این شهدائی است که در راه اسلام شهید شدند که عده شان خیلی زیاد است در همین کردستان و در سایر مناطق عده شان هم خیلی زیاد است. هر روز به ما اطلاع می دهند که در کجا کی را کشته اند، چند نفر، در کجا چند نفر. و این اسباب تأسف است از طرفی و اسباب مباهات است از طرف دیگر. این نهضت اسلامی برای این دسته این تحول را به بار آورده است که اشخاصی که اصلاً وارد در این کارهای جنگی نبوده اند یکدفعه متحول شده اند و اشخاصی که جنگی شده و اشخاصی که در راه اسلام فداکاری کرده اند و شهید داده اند و من در عین حالی که بسیار متأسف هستم از این عزیزانی که از دست ما رفته است و لیکن مباهات می کنم به این تحولی که از برای آنها پیدا شده و آنها بحمد الله به وظایف شرعی و دینی خودشان عمل کرده اند و جان خودشان را برای خدا فدا کرده اند و خدای تبارک و تعالی به آنها هر چه بخواهند در آن عالم می دهد برای اینکه هر چه داشته اند داده اند و خدا هر چه بخواهد به آنها خواهد داد. و من باز بر می گردم سراغ شما خواهران و عزیزان که توجه داشته باشید در این محیطی که هستید رعایت احکام اسلام را بکنید. مملکت اسلامی است، جمهوری اسلامی است، باید در همه شوونش تحول حاصل بشود. همانطور که می بینم تحول روحی از برای شما حاصل شده است، همین طور باید در اعمال هم یک تحولی زیاد حاصل بشود، تخلف از موازین الهی نشود و با رحمت و عطوفت با این کسانی که در زیر دست شماها، چه پزشکان و چه نرس ها و چه سایر قشرهائی که در آنجا خدمت می کنند. خدمت شما یک خدمت بسیار با ارزشی است، خدمت مشکلی است. پرستاری، پزشکی، هر دو مشکل است و اما بسیار شریف است در صورتی که به آن وظایفی که باید بشود عمل بکنند و من دعاگوی شما همه هستم و آنقدری که از من می آید این است که برای مرضای شما دعا کنم که کمک شما باشند و برای شماها هم دعا کنم و برای پزشکان هم دعا کنم و برای همه اهالی کشور عزیزمان دعا کنم. خداوند همه شما را با سعادت و سلامت و رفاه قرار دهد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام دعائی

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام دعائی

بسم الله الر حمن الرحیم
جناب مستطاب حجت الاسلام آقای حاج سید محمود دعائی دامت افاضاته
از آنجا که مطبوعات کشور در ساختن جامعه نقش مؤثری را ایفا می نماید جنابعالی را به خاطر شایستگی و لیاقتی که در اداره اینگونه امور دارید به سرپرستی روزنامه اطلاعات که مربوط به مستضعفین است منصوب می نمایم و البته متوجه هستید که مطبوعات باید همیشه در خدمت اسلام عزیز و مردم و کشور باشند و آزادی ها در حدود قوانین مقدس اسلام و قانون اساسی به بهترین وجه تأمین شود. امید است به یاری خدا و با همکاری کارمندان متعهد، این روزنامه را در راه تحقق بخشیدن به آرمان های انقلاب اسلامی اداره نمایند. از خدای تعالی و توفیق همگان را در این راه مسئلت دارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با سرهنگ صدری (فرمانده لشکر 28 کردستان)

تاریخ: 1359/02/25

اشرار باید از کردستان تصفیه شوند

بسم الله الر حمن الرحیم
من امیدوارم که به خواست خدا و همت ارتش و پاسداران، کردستان به زودی تصفیه و درست شود. من از فداکاری های شما برای کشور خود و برای اسلام تشکر می کنم. حال که اشرار را از آنجا راندید باید توجه به این معنا داشته باشید که آنان شما را رها نخواهند کرد. من به شما ارتشیان دلیر و سپاه پاسداران و شورای انقلاب و فرمانده کل قوا هشدار می دهم که اشرار باید از کردستان تصفیه شوند، آنان کردستان را به فساد کشیدند و مردم کردستان را به طرز وحشتناکی اذیت و آزار کردند، آنان مردم را غارت کردند و همه را کشتند، دیگر نباید به اینها مهلت داد، باید منطقه درست پاکسازی شود تا دست آنها کوتاه و امیدشان قطع شود.

با وجود انسجام، هیچ قدرتی نمی تواند به شما زور بگوید

البته مسأله مهم این است که ارتش و پاسداران و ژاندارمری ما با یکدیگر هم زبان و هم پیمان باشند و مهمتر اینکه در عمل با هم هماهنگی داشته باشند زیرا در هماهنگی است که پیروزی میسر می شود، باید سران با هم تفاهم داشته باشند که بحمدالله دارند، باید سلسله مراتب محفوظ باشد، باید اطاعت بی چون و چرا انجام گیرد ولی درست مثل صدر اسلام، اطاعت بدون هیچ اغماض باید باشد و محبت و دوستی و برادری هم باید باشد. حضرت امیر علیه السلام رئیس کل قوا بودند ولی نسبت به سایر افراد ارتش اسلام هم عطوفت داشتند. هرگز در سپاه اسلام تحمیل نیست یعنی درست یک عده برادر هستند که در کنار هم برای خدا می جنگند، که یکی فرمانده و دیگری فرمانبردار است و تخلف از دستور فرمانده جایز نیست. باید نظم کاملاً رعایت شود، باید فرماندهان به سربازان بفهمانند که همه با هم برادریم و همه با هم می خواهیم کاری را انجام دهیم، ولی ارتش هم باید از فرمانده کل قوایش که آقای بنی صدر است اطاعت کند. خلاصه امروز که ما از طرف قدرت ها در خطر هستیم، البته به نظر من بعید به نظر می رسد، باید منسجم باشیم زیرا اگر انسجام بوجود آید، هیچ قدرتی نمی تواند به شما زور بگوید و پیروزی از آن شماست. امروز ارتش پشتیبان بسیار قوی دارد و آن ملت است ملت با ارتش است و ملت با ارتش عزیز ما همراه است. امید است که دولت و ملت و ارتش و گروه های متعهد با هم

صحیفه نور جلد 12 صفحه 88

منسجم و یکدست شوند تا نیروئی به دست آورید که هیچ کس نتواند در مقابل آن بایستد. من از ارتش و سپاه پاسداران و ژاندارمری و سایر نیروهائی که برای اسلام زحمت کشیده اند، خصوصاً در کردستان فعالیت کردند تا کفار را شکست دادند، تشکر می کنم. و به خانواده های شهدای بزرگ خود تسلیت می گویم و از خداوند می خواهم که به شما و سایرین قدرت عنایت فرماید. شما الان سرباز اسلام هستید، درست مثل سرباز زمان حضرت رسول با شما عمل می کنند و مقامتان عالی است و پیش خدای تبارک و تعالی ارجمند هستید. این مملکت مال شماست و خودتان هم باید نگهش دارید، مهم رضایت خداست، که عمل شما موجب رضایت خداست. انشاءالله خداوند همه شماها را در پیشرفت و پیروزی تأیید کند.

سر پیروزی صدر اسلام، ایمان به خدا بود

خداوند انشاءالله همه شما را تأیید کند و سر پیشرفتگی که در صدر اسلام شد این است که سربازان اسلام با تعداد کمی که داشتند در مقابل تعداد زیادی از سربازان دشمن که یکی ایران و یکی روم بود و بسیار هم مجهز بودند، ایستادند و پیروز شدند، زیرا سلاح معنوی داشتند یعنی اعتقادشان بر این بود که ما اگر برویم و کشته شویم، باز هم سعادتمند هستیم و اگر بکشیم هم ما سعادتمندیم، آنوقت دشمن برای دنیا بود که آن هم با فشاری بر آنها که می آوردند می جنگیدند. ببینید در جنگ ذات سلاسل، دشمن، سربازان خود را به زنجیر بسته بود که فرار نکنند. آیا با این اعتقاد می شود جنگید؟ سر اینکه لشکر اسلام پیروز شد و آنها شکست خوردند همین بود که آنها روحیه شان را به واسطه اینکه ایمان به خدا نداشتند، بکلی از دست داده بودند. آخر آنها برای چه کسی کار بکنند و برای چه منظوری خود را بکشند؟ آیا خودشان را بکشند که یک نفر، فرض کنید شاه و یا پسر شاه آنهمه بساط داشته باشد؟ برای چه این سربازها آنطور فداکاری کنند؟ اما اینجا اینطور نیست، اینجا فداکاری برای اسلام است.
بنابراین سر پیروزی صدر اسلام همین دو کلمه بود، ایمان به خدا و ایمان نداشتن به خدا. آنهائی که ایمان نداشتند، ضعیف بودند و اینهائی که ایمان داشتند، قوی. ما باید با یک همچو قدرت و روحیه ای که شما می گوئید که آنها می گفتند ما می خواهیم شهید بشویم به پیش برویم. من از آنوقتی که این نهضت شروع شد مکرر هر چند روز یک مرتبه، زنان و مردان می آمدند پیش من و اصرار می کردند که شما دعا کنید تا شهید بشویم، من دعا می کنم که شما موفق بشوید و ثواب شهادت داشته باشید. برای اسلام خدمت کنید، این روحیه موجب پیشرفت است، جدیت کنید که این روحیه محفوظ باشد. جوان هائی که در ارتش و سپاه پاسداران هستند، تقویت روحی بشوند، الحمدلله از نظر روحی قوی هستند، ایمان آنها را تقویت کنید. یک سرباز مؤمن می تواند یک گروه را در هم بشکند. انشاءالله من امیدوارم این شهیدانی که برای خدا به شهادت رسیده اند، نزد خدای تبارک و تعالی مقاماتی داشته باشند که لشکر امام در جنگ احد و در سایر جنگ داشتند. خداوند انشاءالله خانواده های آنها را

صحیفه نور جلد 12 صفحه 89

سلامت بدارد و من هم به آنها تسلیت می گویم. اینها از خود ما هستند، مثل اینکه فرزندان خود من باشند، متأثر هستم و مفتخر به اینکه همچو روحیه ای در تمام سربازها پیدا شده، امیدوارم که با همین روحیه بر مشکلات غلبه کنید و مملکتتان یک مملکت مستقلی برای خودتان باشد، دیگر نه ابرقدرت ها بر شما غلبه کنند و نه هر چه دارید در طبق بگذارید و به آنها بدهید و خداوند انشاءالله همه را تأیید کند. من به همه سربازهائی که در کردستان برای اسلام سربازی کرده اند و همه پاسدارانی که برای اسلام پاسداری و فداکاری کرده اند، دعا می کنم و از همه آنها متشکرم. من خود را منفعل می دانم که چرا نمی توانم بروم و همراه آنان جنگ کنم برای اینکه من ضعیف هستم امیدوارم که آنها موفق و مؤید باشند و پیش خدا روسفید، چنانچه هستند و در پیشگاه اسلام از سربازها و پاسداران اسلام محسوب می شوند. با سلامت و سعادت و عظمت، مملکت خود را اداره کنید و به پیش بروید، انشاءالله مؤید باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی خطاب به مدیر عامل و سرپرست صدا و سیمای جمهوری اسلامی

تاریخ: 1359/02/23

جدیت در اسلامی کردن جو رادیو و تلویزیون و تصفیه عناصر منحرف و خود باخته به شرق و غرب

بسم الله الر حمن الرحیم
از اولی که رادیو و تلویزیون در اختیار جمهوری اسلامی واقع شد راجع به آن نگرانی داشتم، برای اینکه این سازمانی است که اگر خوب باشد مملکت ما خوب می شود و اگر فاسد باشد، ممکن است که بسیار فساد ایجاد کند، از این جهت تذکراتی باید به شما بدهم. یکی اینکه این دستگاه رادیو تلویزیون که در خانه حتی روستاها، در همه جا نفوذ دارد، اگر صددرصد اسلامی نشود، معنایش این است که اسلام در ایران پیاده نشده است. اگر بنا باشد رادیو تلویزیون در خدمت دسته ای و یا گروهی که منحرف هستند و اعوجاج دارند قرار داده بشود، ممکن است که سرتاسر مملکت را به فساد بکشد. از این جهت شما موظفید، هم وظیفه شرعی و هم وظیفه قانونی دارید که دستگاه رادیو تلویزیون را از گروه هائی که منحرف هستند و یا ارتباط با رژیم سابق داشته اند و در خدمت آنها بوده اند تصفیه کنید و اشخاصی که فاسد هستند که موجب فساد می شوند را هم تصفیه کنید، شما باید اینها را با کمال قدرت بدون هیچ ملاحظه ای از رادیو و تلویزیون تصفیه کنید و مهمتر از همه، قضیه اخبار است که باید کاملاً دقت شود که اشخاص منحرف در آن راه نیابند، آخر جمهوری اسلامی فقط لفظش که نیست، باید واقعیت پیدا کند. الان ما به هر کجا که سر می زنیم می بینیم که فسادهائی در آن هست، باز اسلام به صورتی درست پیاده نشده است ولی چون این مهمتر از همه است پافشاری من نسبت به رادیو تلویزیون بیشتر از چیزهای دیگر است برای اینکه این فسادش موجب فساد ملت و جامعه می شود، برای اینکه چیزی که در اینجا گفته می شود، سر تا سر مملکت آن چیز پخش می شود و انحراف در سطح مملکت و همچنین در خارج پیدا می شود از این جهت این سازمان باید صد درصد به صورتی باشد که با نهضت اسلامی بسازد نه اینکه ما بگوئیم رادیو تلویزیون اسلامی هست ولی ببینیم یک حرف هائی در آن می زنند که به اسلام و به انقلاب اسلامی لطمه وارد می آورد باید کاملاً توجه داشت که به هیچ وجه ما نباید مقلد شرق و غرب باشیم زیرا تقلید از شرق و غرب با رادیو تلویزیون اسلامی نمی سازد، باید کاملاً مراقبت کنید و خوف از گفته ها و نوشته های این روشنفکران غربزده ابداً نداشته باشید. این روشنفکران در فکر این هستند که مملکت را به خواست خودشان یک مملکت لوکس

صحیفه نور جلد 12 صفحه 85

درست بکنند و دیگر هر چه خرابی هم باشد مانعی ندارد. آنها دلشان می خواهد یک مملکت غربی درست بشود و حال اینکه مردم اینجا همه جدیت کردند برای اینکه اسلام در ایران پیاده شود، نه فقط یک صورت اسلام و وقتی سر به هر اداره اش می زنیم اسلام در کار نباشد. باید شدیداً با روشنفکران غربزده مبارزه کرد. از این جهت شما مأموریت دارید با همکاری کارمندان مسلمان و متعهد و غیر منحرف این سازمان را تصفیه کنید بدون اینکه خوفی از کسی و یا گروهی داشته باشید. باید توجه داشته باشید که در این سازمان مسلمانان متعهد حتی یک نفرشان نباید بیرون بروند مگر تخلفاتی کنند که این مسأله دیگری است و فرقی با دیگران ندارند اما یک وقتی گفته نشود اینها مثلاً یک قدری ارتجاعی هستند، از این حرف هائی که شاه هم به مسلمانان مبارز و متعهد در آن دور می زد. مسلمانان مبارز و متعهد باید آنجا باشند و دیگرانی هم که تصفیه می شوند باید جایشان را افراد مسلمان مبارز غیر منحرف گذاشت. ما بحمد الله گویندگان و نویسندگان خوب داریم، ما همه چیز داریم. من غالباً فیلم هائی که خود ایرانی ها درست می کنند به نظرم بهتر از دیگران است مثلاً فیلم گاو آموزنده بود اما حالا این فیلم ها باید حتماً از آمریکا یا از اروپا بیاید با یک بی بند و باری، تا روشنفکران غربزده شاد شوند. فیلم هائی که از خارج به ایران می آید اکثراً استعماری است لذا فیلم های خارجی استعماری را حذف کنید، مگر صد درصد صحیح باشد در هر صورت این به عهده شما و مسؤولین آنجاست. بار دیگر تذکر می دهم که آنجا را از وابستگان رژیم سابق تصفیه کنید. البته مصاحبه اشکالی ندارد ولو یک کمونیست بیاید و حرفش را بزند و در همانجا از شخص دیگری جواب بگیرد، این مانعی ندارد. خلاصه رادیو تلویزیون نباید در دست یک عده مفسده جو باشد. با کمال تأسف هنوز ریشه های رژیم سابق هستند، حالا یک قدری جلوی منافعشان گرفته شده اخلال می کنند و می خواهند همان عیاشی ها را بکنند و رادیو تلویزیون را برای خودشان دکان کنند. من صریحاً می گویم ما می خواهیم نه غرب و نه شرق از ما تعریف کنند. نمی خواهیم روشنفکران غربزده و قلمداران خود فروخته از ما تعریف کنند ما می خواهیم یک مسأله ای را که اسلام می فرماید عمل بکنیم و برای کشورمان خدمت بکنیم، نه یک دستگاهی درست بشود که همه اش خراب و فاسد باشد و بچه های ما را به فحشا بکشند و افراد را بی تفاوت کنند که اگر همه چیزشان را ببرند، اینها اصلاً ککشان نگزد و هیچ توجه به این مسائل نداشته باشند. ما می خواهیم ادارات را متحول کنیم، همین طور که الحمدلله الان همه مردم متحول شده اند. باید توجه به این مسائل داشت من دعا می کنم که انشاءالله موفق باشید.

تلاش در جهت حفظ استقلال رادیو تلویزیون و پیاده کردن محتوای اسلام

من بارها گفته ام رادیو تلویزیون باید کاملاً مستقل باشد و باید استقلالش محفوظ باشد و هیچ کس در آن دخالت نکند. شما فقط در هر چه اسلامی شدن آن کوشش کنید تا مطابق با خواست مردم باشد. مردم خونشان را داده اند، نمی شود که مسلمان ها خونشان را بدهند و بعد اشخاصی منحرف بیایند و نتیجه اش را ببرند و مسأله این است که هیچ عقل شرعی این را نمی گوید. مردم

صحیفه نور جلد 12 صفحه 86

مسلمان ریختند در خیابان ها، الله اکبر گفتند، جانشان را فدا کردند و گفتند ما جمهوری اسلامی می خواهیم جمهوری اسلامی محتوایش این است که همه چیزش اسلامی باشد. یکی از مهمات، همین قضیه رادیو تلویزیون است که از همه چیز اهمیتش بیشتر است. این دو دستگاه است که باید اسلامی بشود. استقلالش را حفظ کنید، کسی اگر آمد خواست یک چیزی را تحمیل کند، ابداً به آن اعتنا نکنید و با استقلال و با قدرت این دستگاه را راه بیندازید. مؤید باشید.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام عبدالله نوری

تاریخ: 1359/02/28

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام عبدالله نوری

بسم الله الر حمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای عبدالله نوری دامت افاضاته
جنابعالی به نمایندگی از طرف اینجانب در انجمن نظارت بر انتخاب سه نفر اعضای شورای عالی قضایی تعیین می شوید تا بر جریان این انتخاب بر طبق مقررات نظارت نمائید. انشاءالله تعالی موفق باشید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اهالی جماران

تاریخ: 1359/02/27

با کمال قاطعیت و به خواست خداوند در مقابل ابرقدرت ها ایستاده ایم

بسم الله الر حمن الرحیم
بسیار مسرور هستم که با برادران و خواهران خودم در اینجا مواجهم. من از زحمت اهالی این محل جماران تشکر می کنم که زحمت زیادی کشیدند در صورتی که من خدمتی به آنها نکردم، امیدوارم خداوند همه آنها را از همه بلیات حفظ کند و از شر شیاطین خصوصاً شیطان بزرگ حفظ کند. برادرهای من! خواهرهای من! ما در یک موقعیتی واقع هستیم که باید هوشیارانه با آن مواجه باشیم، ما با یک ابرقدرتی در طرف غرب و یک ابر قدرتی در طرف شرق مواجه هستیم که هر دوی آنها می خواهند ما را ببلعند. ما به خواست خدای تبارک و تعالی و همت برادرها و خواهرهای ایمانی ایران در مقابل همه آنها با کمال قاطعیت ایستادیم و اجازه نخواهیم داد که هیچ قدرتی با ما مواجهه کند و تصرف در مقدرات ما کند و شما هیچ از این قدرت های بزرگ نترسید که شما در پناه خدا هستید و قدرت ها همه فانی هستند در مقابل قدرت خدای تبارک و تعالی.

از محاصرات نظامی و اقتصادی ابداً باکی نداریم

اگر چنانچه گفته می شود که دولت آمریکا می خواهند نظامی بیاورد و این مملکت را به خاک و خون بکشد، باور نکنید اوباً و ثانیاً اگر بیاید، خواهد سزای خودش را ببیند. ما از محاصرات اقتصادی و محاصرات نظامی و دخالت های نظامی ابر قدرت ها نمی ترسیم، فرضاً که آنها وارد بشوند در اینجا، ما با قدرت در مقابلشان ایستادگی می کنیم و سایر ملت های اسلامی هم در مقابلشان هستند. با قدرت، ما باید به پیش برویم تا اینکه احکام اسلام را در مملکت مان بلکه در منطقه، بلکه در دنیا پیاده کنیم.

تکلیف ما مبارزه با ظلم هاست

و من امیدوار هستم که خداوند تأیید کند ما را در این مقصدی که داریم، لکن مهم این است که ما تکلیفی ادا می کنیم، تکلیف ما این است که در مقابل ظلم ها بایستیم، تکلیف ما این است که با ظلم ها مبارزه کنیم، معارضه کنیم، اگر توانستیم آنها را به عقب برانیم که بهتر و اگر نتوانستیم، به تکلیف خودمان عمل کردیم. اینطور نیست که ما خوف این را داشته باشیم که شکست بخوریم، اولا که

صحیفه نور جلد 12 صفحه 93

شکست نمی خوریم، خدا با ماست و ثانیاً بر فرض اینکه شکست صوری بخوریم شکست معنوی نمی خوریم و پیروزی معنوی با اسلام است، با مسلمین است، با ماست. شما قدرتمند باشید و در مقابل همه مشکلات قیام کنید و وحدت خودتان را حفظ کنید، توجه به خدا را حفظ کنید. از خداوند تعالی سلامت و سعادت همه شما را خواستارم و امیدوارم که با صحت و سلامت پیروزی پیدا بکنید و بر همه مشکلات غلبه کنید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام دانش آشتیانی

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام دانش آشتیانی

بسم الله الر حمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج میرزا ابوالقاسم دانش آشتیانی دامت افاضاته
پیرو درخواستی که اهالی محترم آشتیان در مورد اقامه نماز جمعه در آن شهرستان از جنابعالی نموده اند، مقتضی است دعوت آنان را بپذیرید و به همین منظور اینجانب جنابعالی را به سمت امام جمعه در آن منطقه منصوب نمودم که انشاءالله تعالی ضمن انجام این فریضه بزرگ الهی مردم را به وظایف خطیری که بخصوص در این برهه از زمان دارند آشنا سازید. از خدای تعالی ادامه توفیقات آن جناب را مسئلت دارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای شورای فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

بیانات امام خمینی در جمع اعضای شورای فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

بسم الله الر حمن الرحیم
با قاطعیت باید عمل کرد، هیچ کس نباید اظهار یاس کند، هر کس اظهار یأس کند نمی داند ایران در چه وضعی است. انقلاب ما با کودتا فرق دارد، ایران مثل افغانستان نیست، مردم ایران باید بدانند که حتی فکر کودتا در مغز احدی امکان ندارد وارد شود زیرا به محض اینکه این خیال در سرش بیاید اول خودش نابود می شود. مگر ملت ما خواب است؟ کودتا مقدماتی می خواهد که یکی از آنها خواب بودن ملت است و دیگر اینکه ارتشی می خواهد که آلت دست باشد، نه ارتش ایران که اکثریت قریب به اتفاقش همراه و همدل ملت است. با چهار نفر مخالف که نمی شود کودتا کرد. این از شایعات دشمن است و عده ای هم ساده اند و گول خورده اند. ملت ما تمام خائنین رژیم سابق را به جزایش رسانده و یا آنها را بیرون کردند، اگر کسی در ذهنش این مسأله بیاید، ملت ما با چنگ و دندان آنان را خرد می کند. الحمدلله ارتش و سپاه و ملت همه با هم هستند و اجازه نمی دهند که کسی علیه خودشان قیام کند، 35 میلیون جمعیت است، به حرفهای ابلهانه عده ای که در اطاق های در بسته حرف می زنند، گوش ندهید. من اطمینان می دهم که این ملت آسیب پذیر نیست. روزی سفیر شوروی آمد پیش روی من و گفت افغانستان از ما کمک خواسته است و ما می خواهیم وارد افغانستان شویم. من گفتم البته می شود افغانستان را گرفت ولی بدانید که نمی توانید دوام بیاورید، تا ملت چیزی را بخواهد نمی شود کاری کرد. حالا فهمیده اند ولی پایشان گیر کرده است و مسأله همانطور که من گفتم خواهد شد. دولت افغانستان غاصب است و موافق خارجی هاست و مخالف مردم است ولی در ایران دولت و ملت و ارتش و سپاه همه و همه از هم می باشند. آمریکا آمدن و نظامی پیاده کردن همان و مردم آنان را از بین بردن همان. و اکنون هم باید بداند که قضیه ایران غیر از افغانستان است. در ایران همه مردم با هم همصدا هستند. در هر صورت من از ارتش، سپاه و ژاندارمری تشکر می کنم و امیدوارم همه شماها با هم همکاری کنید و بدانید که اگر شهید شوید، موفقید و اگر هم بر دشمن پیروز شوید، موفقید. این سر پیروزی صدر اسلام است. دشمنان شما نمی توانند این چنین فکر کنند چون جانشان را دوست دارند و دنبال مال و غنیمت هستند. لشکر روم و ایران را عده ای از اهل ایمان با سلاح های شکسته و با تجهیزات کمشان و تعداد قلیلشان شکست داده اند.
انشاءالله موفق و مؤید باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با شمس آل احمد سردبیر روزنامه اطلاعات

تاریخ: 1359/02/26

بیانات امام خمینی در دیدار با شمس آل احمد سردبیر روزنامه اطلاعات

بسم الله الر حمن الرحیم
من با خانواده شما سابقه دارم و با مرحوم پدر شما آقای حاج سید احمدآقا، با مرحوم آقاسید محمدتقی - خدا رحمتش کند که در خدمت اسلام فوت شد - سوابقی دارم منتها آقای جلال آل احمد را جز یک ربع ساعت بیشتر ندیده ام. در اوایل نهضت یک روز دیدم که آقائی در اتاقی نشسته اند و کتاب ایشان (غربزدگی) در جلو من بود ایشان به من گفتند چطور این چرت و پرت ها پیش شما آمده است (یک همچو تعبیری) و فهمیدم که ایشان هستند مع الاسف دیگر او را ندیدم. خداوند ایشان را رحمت کند. شما را هم در تلویزیون گاهی می بینم.
آنگاه شمس آل احمد در پاسخ امام گفت:
من سعادت داشتم یک بار در مجلس بزرگداشتی که برای مرحوم پدرم در سال 1341 در قم گذاشته بودید و یک بار دیگر نیز خدمت شما رسیدم و ضمن دست بوسی زیارت تان کردم و پس از آن همین طور به شوق دیدارتان انتظار کشیدم.
آنگاه امام فرمودند:
از قراری که احمد گفت جنابعالی در موسسه اطلاعات رفته اید. شما بهتر می دانید این اطلاعات و این کیهان وضعشان در سابق چطور بود و حالا چگونه می باشد مع الاسف همانطور که شما می دانید ما مبتلا به یک طایفه روشنفکر هستیم که هر اصلاحی در کشور خواهد بشود نمی گذارند. در گذشته شاه نمی گذاشت، حالا اینها. اینها ولو همان ها نباشند اما کار همان ها را می کنند. اگر ما بخواهیم یک روزنامه را بگوئیم که به خط ملت باشید، تو روزنامه ای هستی که از ملت هستی و ملت هر چه می خواهد شما باید در روزنامه هایتان بنویسید، تا یک همچو حجتی می شود و یک روزنامه ای که برخلاف مقاصد ملت و مقاصد اسلام است و بی اذن هم منتشر می شده، جلویش گرفته می شود یک دفعه می بینیم در روزنامه همان طایفه از روشنفکران شروع می کنند به اعتراض که خیر. خوب قلم آزاد است، اما هر قلمی؟! بیان آزاد است، اما هر بیان؟! یک بیان است که مملکت را به دامن ابر قدرت ها اندازد، آیا این بیان آزاد است؟! این را ما می گوئیم آزادی که مملکت ما را به فساد بکشید؟! یک قلمی است که با صهیونیسم و امثال اینها روابط دارند، یک روزنامه ای که با بودجه آنها اداره می شود و خودشان تیراژی ندارند تا خود را اداره کنند، ما باید به اینها بگوئیم آزاد هستید؟! کجای

صحیفه نور جلد 12 صفحه 91

دنیا وجود داشته که یک انقلابی بشود و اینهمه روزنامه داشته باشد. همه روزنامه ها را می بستند و یک، تنها یک روزنامه ارگان خود حزب مثلاً یا خود دولت را می گذاشتند باشد کجای دنیا اینطور آزادی به مردم داده بودند که به مجرد اینکه انقلاب پیروز بشود همه به میدان بیایند و هر چه می خواهند به هر کسی بگویند و تا پنج شش ماه هم هیچ کس به کسی حرف نزد تا فهمیدند به اینکه اینها دسته ای هستند در داخل که با خارج مرتبط هستند و بر ضد کشور و مصالح کشور دارند عمل می کنند. باز هم ما بگوئیم که شما آزادید؟! به واسطه کلمه آزادی باید حدود آزادی آن چیزی باشد که ملت می خواهد، نه آنی که به خلاف ملت آدم آزاد است. خوب من آزادم، یک تفنگ هم دستم است بزنم یک کسی را بکشم، این چه آزادی است؟ آزادی موازین دارد و بحمدالله شما اینطور که من تا حالا دیده ام و حرف شما را شنیده ام از روی میزان حرف می زنید، حالا که در مؤسسه اطلاعات وارد شده اید باز هم همان میزان که از آزادی پیش شما هست و همان میزان که در نشریات می باشد که نشریات در خدمت این ملت باشد، نه نشریات برضد ملت، با کمال قدرت و پشتکار مشغول شوید و شما قدرتش را دارید. به شما کسی نمی تواند بگوید مرتجع هستید. دیگران اگر یک وقت بخواهند یک کاری بکنند، ممکن است ارباب قلم یک همچو حرفی را به او بزنند، اما نسبت به شما نمی توانند این حرف را بزنند. شما با قدرت عمل کنید و این عناصری که بر ضد نهضت و انقلاب و مصالح کشورند تصفیه و پاکسازی کنید. خداوند انشاءالله شما را موفق کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع سرپرستان کمیته های انقلاب اسلامی

تاریخ: 1359/02/29

در این انقلاب سپاه و کمیته به طور خودرو از متن ملت جوشیدند

بسم الله الر حمن الرحیم
اول باید تشکر کنم از آقایان که آمدند اینجا و از نزدیک با هم مواجه می شویم. از ویژگی هائی که انقلاب اسلامی ایران داشت این است که به مجرد اینکه پیروز شد، تمام افرادی که در اطراف این کشور، جوانانی که در اطراف این کشور بودند، چه قشر روحانی و چه دانشگاهی و چه سایر قشرها برای خودشان یک احساس وظیفه کردند، بدون اینکه یک سازمان مرکزی در اول باشد هر گروهی در هر جا که بودند به طور خودرو و از متن ملت کانه جوشیدند و سازمان هائی را ایجاد کردند مثل کمیته ها که آقایان از اجزاء و سرپرستان آن هستند و مثل سپاه پاسداران. اینطور نبود که از اول سپاه پاسداران با کمیته ها را یک مرکزی باشد که آن مرکز همه را دعوت کرده باشد و التیام داده باشد، بلکه احساس یک وظیفه انسانی اسلامی بود که همه برای اسلام و برای کشور اسلامی خدمتگزار باشند. این یکی از ویژگی هایی است که برای این نهضت و برای این انقلاب بود و از ویژگی های اسلام است. همه افراد خودشان را موظف دیدند که به این انقلاب خدمت بکنند، هر کس به یک ترتیبی. جوان هایی که قدرت داشتند که پاسداری بکنند، مجهز شدند برای پاسداری، آقایانی که قدرت داشتند که ایجاد کمیته ها را بکنند، در سرتاسر ایران کمیته ایجاد کردند و هکذا سایر قشرهایی که کانه خودرو و با تعلیم اسلامی مشغول فعالیت شدند و این نهضت مرهون این جوان های برومند، چه آنهائی که در پاسداری مشغولند و چه آنهایی که در کمیته ها هستند و اشتغال به کارهای کمیته ها را دارند، مرهون این قشرهاست و خداوند انشاءالله همه آنها را برای اسلام نگه دارد و همه را پیروز کند در این جهاد اسلامی.

امروز همه قشرها مسؤولیت حفظ آبروی اسلام و انقلاب اسلامی را دارند

لکن مسأله ای که باید من عرض کنم و کراراً هم عرض کرده ام، این است که این انقلاب در اول که واقع شد به طور سرعت و به طور غیر مترقب، یکدفعه مثل یک جامی که بترکد یک دفعه هجوم کرد و قدرت های بزرگ را از بین برد لکن بعد از اینکه این پیروزی حاصل شد، کم کم یک سستی های مختصری، یک چیزهای کمی در همه جا، هم در کمیته ها و هم در دادگاه ها و هم در پاسداران و هم در

صحیفه نور جلد 12 صفحه 98

قشرهای دیگر یک کمبودهائی پیدا شد. من باید به شما آقایان و همه ملت ایران خصوصاً آنهائی که مشغول فعالیت هائی برای نهضت و انقلاب هستند عرض کنم که همانطور که پیروزی انقلاب مرهون شماهاست، حفظ حیثیت انقلاب هم بسته به شماهاست. انقلاب، یک دفعه انقلاب ملی است، نه اسلامی، یک انقلاب حزبی است، نه اسلامی، آن یک وضعی دارد، یک وقت مثل انقلاب ایران که یک انقلاب اسلامی است و همه دیدیم و دیدید که جز فریاد الله اکبر و اینکه ما جمهوری اسلامی می خواهیم، هیچ صدای دیگری نبود. تمام ملت در سرتاسر کشور فریاد می زدند که (جمهوری اسلامی) ، (نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی) . این یک مسأله اسلامی است و ملت ما عاشق اسلام بود که در همه اطراف با دست تهی سینه های خودشان را سپر کردند، جوان های خودشان را بردند در میدان، زن ها و مردها رفتند و مبارزه کردند و پیروز شدند. این قدرت اسلام بود والا نه حزبی می توانست این کار را بکند و نه ملیتی می توانست این کار را بکند. و اگر ملاحظه کنید، جنبش های ملی و جنبش های حزبی، هیچ وقت اینطور نبوده است که تمام ملت، بچه، بزرگ، زن، مرد همه یکصدا دنبالش باشند، این قدرت اسلام بود که همه را با هم همصدا کرد و همه را با هم بسیج کرد برای اینکه پیروز بشود و پیروز شد. ملت ما اسلام را می خواهد و نه چیز دیگری را. اگر ملیت را می خواهد، در پناه اسلام می خواهد. خیال می کنند که اگر یکصدنفر، دویست نفر، پانصد نفر را دور خودشان جمع کردند و یک عده هم نشریات برای خودشان درست کردند، اینها می توانند یک کاری در مقابل ملت بکنند. ملت اسلام را می خواهد و اسلام و ملت، روحانیت را به رسمیت شناخته است و خواهد. الان حفظ این آبروی این نهضت بسته به روحانیت است و بسته به پاسداران که پاسدار این نهضت هستند و دادگاه ها و همه نهادهائی که در خدمت این نهضت هستند، در خدمت این انقلاب هستند. اسلام الان نظر دوخته است به ایران، ببیند که اینها با اسلام چه می کنند، آیا وفادار هستند به اسلام و روی مصالح اسلامی کار می کنند. چه در دادگاه ها، چه در کمیته ها و چه در پاسداران انقلاب و چه در قوای انتظامی دیگر و چه در شورا و چه در هر جا، در همه ادارات، اسلام الان متوجه این است و نظر به این دارد که اینها چه می کنند. اینها با قدرت اسلام پیروز شدند، امروز که پیروز هستند با اسلام چه می خواهند بکنند؟ آیا در خط اسلام هستند و اسلام را می خواهند پیش ببرند و احکام اسلام را در ایران جاری کنند و انشاءالله در جاهای دیگر هم این احکام محقق بشود و نهضت صادر بشود و یا اینکه خدای نخواسته یک راه دیگری را پیش دارند؟ امروز، همه ما، همه شما، همه ملت، همه قشرها و خصوصاً قشرهائی که در خدمت انقلاب هستند و مشغول فعالیت هستند، مسؤولیت بزرگ دارند مسؤولیت حفظ انقلاب اسلامی و حفظ آبروی اسلام و آبروی انقلاب اسلامی. اگر خدای نخواسته در قشر روحانی، چه آنهایی که در کمیته ها هستند و چه آنهائی که در مدارس هستند و چه آنهائی که در شهرستان ها هستند، اگر خدای نخواسته یک کار اشتباهی واقع بشود، این اینطور نیست که بگویند فلان فرد این کار را کرده است، به جامعه روحانیت نسبت می دهند می گویند آخوندها اینطورند. اینهایی که غرض دارند، اینهایی که می خواهند روحانیت را بشکنند و اصل هدفشان اسلام است و می خواهند اسلام را بشکنند

صحیفه نور جلد 12 صفحه 99

و چون اینها را قشری می دانند که خدمتگزار نگهدار اسلام هستند به اینها حمله می کنند. اگر یک بهانه ای روحانیت دست اینها بدهد، اسباب این شود که یک مطلب کوچک را بزرگ بکنند، آن هم اگر از یک نفر صادر شده باشد، به مطلق روحانیین نسبت بدهند اگر در این کمیته های شما خدای نخواسته یک امری واقع بشود که بر خلاف موازین اسلامی است، می گویند که آخوندها کمیته ها را گرفته اند و مشغول کارهای مثلاً خلاف هستند. نمی گویند که فلان آدم اینطوری است، می گویند روحانیت اینطوری است. آنهایی که می خواهند بشکنند روحانیت را و نمی توانند ببینند که روحانیین مشغول اصلاح امور هستند و دیده اند که تاکنون آنها بوده اند و هیچ کاری نتوانسته بکنند، حالا که روحانیین آمده اند و سرتاسر ایران روحانی و کسانی که بسته به روحانیین هستند، مثل پاسدارها و امثال اینها و کمیته ها و همه قشرهای فعال، این اشخاصی که روشنفکر غربزده هستند، چون دیدند آنها نتوانسته اند هیچ وقت یک کار مثبت صحیح بکنند، حزب نتوانستند یک کاری انجام بدهند، حالا که این قشرهای اسلامی و روحانی، این قشرهائی که برای خدا بپا خاستند و جان خودشان را برای خداوند دارند فدا می کنند، اینها دارند حفاظت از اسلام می کنند، اینها به واسطه اینکه برای خودشان یک کمبودی متوجه شدند مشغول فعالیت شدند که این قشر را، چه روحانی، چه پاسدار، چه کمیته ها و چه سایرین بشکنند که آن چیزی را که خودشان نتوانستند و اینها توانستند، اینها را ناتوان عرضه بکنند. امروز روحانیت و سایر قشرهای ملت مسؤولند در مقابل خدا که حفظ کنند آبروی اسلام را، حفظ کنند آبروی انقلاب را، حفظ کنند آبروی نهضت را و این مسؤولیت بزرگی است، خدمت شماها خدمت بزرگی است و مسؤولیت تان بزرگتر، باید متوجه باشید.

شما قصدهای خودتان را برای خدا خالص کنید که این عبادت است

خدای تبارک و تعالی حاضر است همه جا، شما باید حاضر بدانید او را، در حضور خدای تبارک و تعالی خدای نخواسته چیزی که بر خلاف مشیت اوست، بر خلاف دستور اوست عمل نکنید. به راه اسلام باشید، برای اسلام خدمت بکنید تا اگر خدای نخواسته شکست خوردیم، به شهادت رسیدیم، برای اسلام باشد و شهید باشیم و اگر انشاءالله پیروز شدیم، اسلام را پیروز کرده باشیم و سرفراز باشیم در همه جا و اسلام را در همه جای دنیا، در همه کشورها، اسلام را پیاده کنیم و بیرق اسلام را به اهتزاز در آوریم. آقایان عزیز من! متوجه جهات مادی نباشید. شما نهضت که کردید برای شکم نهضت نکردید، شما خون دادید، نه برای اینکه پستی پیدا بکنید، در ذهن شما اینها نبود. شما آنوقت که در میدان ها می رفتید و در خیابان ها می رفتید و با توپ و تانک مواجه می شدید اصلاً در فکر این نبودید که ما پیش ببریم تا بشویم رئیس یک چیزی، تا بشویم دارای کذا. شما برای خدا بود و پیش بردید، برای خدا باشد و به پیش بروید. اگر یک کمبودی مادی برای شما باشد، اعتنا به آن نکنید برای اینکه شما برای مادیات قیام نکردید و برای مادیات عمل نمی کنید، همانطوری که در صدر اسلام آنهائی که سربازان اسلام بودند برای خدا کار می کردند، با یک دانه خرما شب و روز، گاهی با یک دانه

صحیفه نور جلد 12 صفحه 100

خرما شب و روز گاهی زندگی می کردند و برای اسلام خدمت می کردند و بعد هم که پیروز می شدند در صدد این نبودند که رئیس یک جایی باشند و یک پستی برای آنها باشد. شما قصدهای خودتان را برای خدا خالص کنید، برای خدای تبارک و تعالی عمل کنید. این عبادت است، خالص باشید در این عبادت. این نهضت تمامش عبادت بود، این انقلاب تمامش عبادت است و شما خالص باشید در این عبادت، خداوند همراه شماست. اگر چنانچه مسائلی دارید، البته باید رسیدگی بشود و به نظر من تمام این مسائل در مجلس شورای اسلامی باید حل شود و انشاءالله موافق میل های شما که همان میل اسلام است و خواست های همه که خواست اسلام است تمام کارها انشاءالله درست بشود و اصلاح بشود و امیدوارم که تا زمانی که مجلس به کار خودش ادامه بدهد و باز بشود مجلس، دیگر وقت زیادی نمانده باشد و طرح هایی که شما می دهید طرح ها در مجلس باشد که یک امر ثابت مستدام باشد و بحمدالله افرادی که در مجلس انتخاب شده اند به حسب غالب، اکثریت قاطع، اکثریت اسلامی و متعهد است. و من امیدوارم که همه ما موفق بشویم به اینکه با قصد خالص برای اسلام خدمت بکنیم همانطوری که خدای تبارک و تعالی هر چه ما داریم از اوست، ما هیچ نداریم، الا از جانب خدای تبارک و تعالی ما هیچ هستیم آنچه هست اوست و ما هیچ ها باید ما هیچ ها، ما اشخاصی که نیستیم و به اراده او چیز پیدا کردیم و باز همه مال اوست جدیت کنیم که این امانتی که خدای تبارک و تعالی به ما سپرده است و آن امانت روح است، امانت زندگی است، امانت حیات است، امانت اسلام است، امانت قرآن است، اینها را پاسداری کنیم از آن، و وقتی که وارد می شویم در محضر خدای تبارک و تعالی با روی سفید وارد بشویم. خداوند تعالی همه شما را نصرت بدهد و خدای تبارک و تعالی دشمنان اسلام را هدایت کند، و اگر نمی شود شکست بدهد و نابود کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها