0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

متن امام خمینی در مورد عفو عمومی

تاریخ: 1358/12/28

متن امام خمینی در مورد عفو عمومی

بسم الله الر حمن الرحیم
گر چه ملت شریف ایران خاطره های تلخی دارند از دستگاه سازمان امنیت و گروهی از قوای انتظامی و افرادی از روحانی نماها که به طور قاچاق خودشان را در سلک روحانیت و گویندگان اسلامی در آورده بودند، بسیاری از گروههای فوق پس از انقلاب اسلامی به مجازات خود رسیدند، لکن با گزارشاتی که از اطراف می رسد، توطئه هائی از گروههای منحرف که به نظر می رسد الهام از خارج می گیرند و می خواهند همان نقشی را که در زمان رضاخان بازی کردند عمل کنند و با شکست حتمی روحانیت متعهد و آسیب رساندن به قوای انتظامی، کشور عزیز را به دامن چپ و یا راست بکشانند و با ملت آن کنند که در زمان رژیم طاغوتی کردند و این خطر عظیمی است که غفلت از آن و بی تفاوتی در مقابل آن به هدم اسلام و کشور منتهی شود. من خود شاهد زمان رضاخان از کودتا تا انقراض فضاحت بار رژیم بوده ام و توطئه هائی را که به دست عمال خارجی می شد، یکی پس از دیگری دیده ام. من شاهد بودم که روحانیت را به اسم ارتجاع و اسم های ننگین دیگر در نظر ملت ساقط نمودند و سنگرهای بزرگ اسلام را یکی پس از دیگری با دست جوانان بیخبر از عمق توطئه ها، شکستند و راه را برای مقاصد شوم استعمارگران باز کردند و شاعران درباری و نویسندگان مزدور و گویندگان وابسته بر ضد اسلام، خدمتگزاران به کشور و اسلام، از رجال پاکدامن گرفته تا علماء بزرگ طراز اول، با قلم و زبان و شعر و مقاله، آنان را از ملت و ملت را از آنان جدا کردند و سایه شوم استبداد و استعمار را در طول پنجاه سال، آنچنان بر سرتاسر کشور عزیزمان گستردند که احدی را مجال گفتن حق نماند. من به شما ملت شریف ستمدیده اخطار می کنم جای پای آن شیطان بزرگ و شیاطین دیگر را در سراسر کشور می بینم که با نقشه حساب شده همان طرح زمان رضاخان را ریخته و با شیطنت در صدد اجرای آن هستند و آن نقشه تضعیف روحانیت متعهد و تضعیف قوای انتظامی است به اسم ساواکی و وابسته به رژیم طاغوتی، لهذا من برای احساس خطر و جلوگیری از این نقشه شوم و حفاظت کشور عزیز و اسلام بزرگ، کلیه قشرهایی که دستشان به خون بیگناهی آغشته نشده و امر به قتل نفوس نکرده و شکنجه گر نبوده و امر به شکنجه منتهی به قتل نکرده و از بیت المال و اموال مردم سوء استفاده ننموده، در آستانه سال جدید عفو عمومی نمودم، چه انتظامی و چه سایر قوای انتظامی و چه ساواکی و چه روحانی نمای وابسته و پیوسته به رژیم سابق. از این تاریخ به بعد احدی حق تعرض به

صحیفه نور جلد 12 صفحه 14

کسی را ندارد و نه مقامات مسؤول و نه گروه غیر مسؤول و جناب آقای رئیس جمهور موظف هستند که از این هرج و مرج موجود اکیداً با قوه قهریه جلوگیری نمایند و متخلفین را از هر قشری هستند به دست قانون بسپارند و جناب آقای قدوسی دادستان کل انقلاب موظف هستند که اشخاص متخلف را از هر طبقه هستند به دادگاه احضار و به وسیله آقای رئیس جمهور آنان الزام به حضور، و عدالت را درباره آنان اجرا کنند. اما اشخاصی که متهم هستند به یکی از امور فوق که مورد عفو نمی توانند باشند، احدی حق تعرض به آنان را ندارد جز محاکم صالح و مأمورین از قبل آن محاکم برای تحویل به محاکم. تمام محاکم ایران موظفند که پس از اتمام پرونده متهم، پرونده یا رونوشت آن را به تهران نزد آقای قدوسی دادستان کل انقلاب بفرستند برای رسیدگی نهائی و آقای قدوسی موظفند هیأت یا هیأت هائی مرکب از قضات شرع تشکیل دهند و رسیدگی به این قسم پرونده ها بکنند و حکم عدل اسلامی را جاری نمایند و جناب آقای رئیس جمهور پس از رسیدگی به جرائم محکومین که در زندان هستند به گروه هایی که لایق تخفیف هستند یک درجه تخفیف دهند و آنانی را که می شود آزاد کرد آزاد کنند و باید تذکر دهم که این عفو و تخفیف مشروط است به آنکه این اشخاص پس از عفو و آزادی، مرتکب اعمال سابق خود یا مشابه آن نشوند والا علاوه بر مجازات جرم فعلی، مجازات جرم سابق نیز اعاده می شود و من از عموم برادران ایمانی می خواهم که برای رضای خداوند تعالی از انتقامجویی و بهانه گیری اجتناب کنند و به پیروی از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) عفو و اغماض را شیوه خود قرار دهند و من از جوانان عزیز می خواهم که از خود عطوفت نشان دهند و از شیوه احسان که مرضی خداوند است و قرآن کریم بر آن تاکید فرموده، پیروی کنند. از خداوند تعالی سلامت و سعادت همگان را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:14 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت الله مرعشی نجفی

تاریخ: 1358/12/28

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت الله مرعشی نجفی

بسم الله الر حمن الرحیم
حضرت آیت الله آقای مرعشی نجفی دامت برکاته
تلگرام حضرتعالی در مورد قدردانی از فرمان عفو عمومی واصل گردید. از این ابراز محبت شما متشکرم. امید است مسلمانان از ارشادات و راهنمائی های آنجناب بهره مند گردند. سلامت و موفقیت شما را از خداوند متعال مسئلت دارم.
والسلام علیکم و رحمة الله
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی خطاب به ملت ایران به مناسبت تحویل سال نو

تاریخ: 1358/12/29

پیروزی انقلاب ما پیروزی بود که به برکت اسلام به دست آمد

بسم الله الر حمن الرحیم
من مسائلی داشتم که ابتدائاً بنا داشتم به طور صحبت، آن مسائل را به عرض ملت برسانم لکن چون طولانی است، از این جهت آن مسائل را با نوشته انشاءالله روز جمعه به عرض آقایان می رسانم. آنچه که حالا باید عرض کنم این است که من امیدوارم که در این سال جدید ملت ما همانطور که پیروزی پیدا کردند و بحمدالله قریب یک سال از انقلاب گذشته همه نهادهای انقلابی به طور شایسته تحقق پیدا کرد و آرامشی که در انتخابات مجلس شورای اسلامی دیده شد و به من اطلاع دادند آرامش چشمگیری بود و باید عرض کنم که همانطور که سال تجدید می شود باید یک تجدیدی هم در اشخاص، یک تحولی هم در ارواح و اشخاص پیدا بشود. اختلافاتی که بعد از هر انقلابی هست و سی و پنج میلیون جمعیت از حبس بیرون آمده اند و آزاد شده اند، البته در بین اینها اشخاصی هستند که انحرافاتی داشته باشند، لکن باید همه متذکر این معنا باشند که این پیروزی انقلاب ما پیروزی بود که به برکت اسلام و گرایش به اسلام و با فریاد الله اکبر این پیروزی به دست آمد. کسی گمان نکند که اشخاصی یا گروه هائی پیروزی را برای ما تحصیل کردند. خیر، این خدای متعال بود که وقتی دید مردم در راه او قیام کرده اند، با آنها همراهی کرد. شما غافل نباشید از این انصرافی که دشمن های ما پیدا کردند راجع به مواجهه جدی. این چه بود؟ اگر اینها می خواستند که با طیاره هایشان، با توپ هایشان، با تانک هایشان بریزند در خیابان ها و تهران را بمباران کنند، شما راه دفاعی نداشتید. کی منصرف کرد اینها را و کی خوف در دل آنها انداخت که نتوانستند بکنند؟ شما که قوه ای نداشتید، ما که قدرتی نداشتیم آن که در دل آنها خوف ایجاد کرد و پیروزی ما پیروزی به رعب شد آن خدای تبارک و تعالی بود. وقتی ملتی توجه به خدا پیدا کردند و دیدند که راه، راهی است که باید به طور شایسته اقدام در آن بکنند و سرتاسر کشور، همه جا صدای الله اکبر بلند شد، خدای تبارک و تعالی با آنها همراهی کرد و دشمن هائی که نه فقط قدرت های داخلی بود قدرت های خارجی هم به هم شکست و همه انصراف پیدا کردند از اینکه مقابله کنند و در دل همه رعب پیدا شد. این کاری بود خدائی و از دست هیچ بشری این کار قابل انجام نبود پس پیروزی ما پیروزی است که به برکت اسلام و به برکت گرایش به قرآن پیدا شد. بعد از پیروزی انسان گاهی می بیند که یک اختلافاتی، یک چیزهائی است که

صحیفه نور جلد 12 صفحه 17

بر خلاف مشی اسلام است و بر خلاف دستور پیغمبر اکرم است. می بینیم گاهی یک همچو چیزهائی واقع می شود و ملت ما می داند که در عین حالی که الان پیروزی را به دست آورده است لکن دشمن ها ننشسته اند، آنهائی که از ایران و از منطقه استفاده کلان داشته اند اینها ننشسته اند و در کمینند و عمال آنها، منحرفینی که الهام از آنها می گیرند آنها هم در کمینند. غفلت از اینکه این اشخاص در کمین هستند و غفلت از اینکه دشمن های ما باز بیدار هستند، ما را ممکن است خدای نخواسته دچار یک زحمت های فوق العاده بکند. نباید ملت ما غافل از این مسائل باشند.

مجلس شورای اسلامی تنها مرکزی است که تمام قوا باید تبع آن باشد

مثلاً انتخابات مجلس که یک مرحله اش گذشته است و مرحله بعدش هم بعد انشاءالله می شود این انتخابات یک انتخابات آرامی بود، آنطوری که به من گزارش دادند انتخابات به طور آرامش تحقق پیدا کرد، حالا اگر بعضی ها در انتخابات شکست خوردند نباید اینها که قصد خدمت داشتند، منتها در مجلس حالا دست شان از آن کوتاه شده است، نباید یکسره ملت را به باد انتقاد بکشند. اگر شما شکست خوردید، نباید بگوئید ملت ایران همه شان خلاف کرده اند، چطور یک ملت مسلمی، در یک امر حیاتی که با این آرامش و خوبی انجام داده است، اینها خیانتکار باشند؟ یک ملت که خیانتکار نمی تواند باشد، این را باید آداب اسلامی را حفظ کنند اشخاص. به مجرد اینکه یکی می خواهد وکیل بشود و فرض کنید که دوست من است می خواهد وکیل بشود یا از گروه من است می خواهد وکیل بشود و ملت او را وکیل نکردند، نباید یکدفعه قلم ها را بردارند و بر ضد اصل انتخابات چیز بنویسند، حمله کنند به اصل انتخابات. شکایتی دارند، خوب شکایت شان را رسیدگی می کنند، هیاهو درست کردن جز اینکه دامن زدن به این است که خیانتکارها راهشان باز بشود چیز دیگری نیست. اگر شما خدمتگذار به کشور هستید در مجلس یک جور خدمت می توانید بکنید در خارج از مجلس هم یک جور خدمت دیگر. مگر همه اهالی ایران توی مجلس می روند؟ خوب در مجلس یک عده معدودی هستند، اگر غرضی در کار نیست و می خواهید خدمت بکنید، حالا می بینید که شما رای نداشته اید، شما در خارج مجلس خدمت بکنید، تأیید کنید این مجلس را، اینطور نباشد که منعکس کنید در خارج که خیر مملکت ایران یک مملکتی است که انتخاباتش کذا شد. این حرف غلطی است، این حرف غلط را آنقدر نزنید. برای خاطر خدا توجه داشته باشید که یک مجلس شورا که مجلس شورای اسلامی است و می خواهد برای ایران خدمت کند و باید قوه داشته باشد، تنها مرکزی است که تمام قوا باید تبع آن باشند. شما بخواهید برای اینکه شما وکیل نشده اید در کجا هیاهو کنید که انتخابات، انتخابات کذا بوده، این حرف خلاف اسلام است. شکایت اگر هست، شکایت پذیرفته است و مقاماتی که باید شکایت ها را بپذیرند، می پذیرند، اما هیاهو کردن و فریاد زدن و انتقاد بیجا کردن، این برخلاف دستورات اسلام است. باید مسلمین با هم برادر باشند، همه با هم خدمت بکنند. شما یک مملکتی را از دست یک قوای کثیری، یک قوای بزرگی، از چنگال آنها درآورده اید، حالا که در آورده اید دوباره از

صحیفه نور جلد 12 صفحه 18

این حرف ها بزنید و با هم اختلاف بکنید و اینها دوباره برگردد به چنگال آنها؟!
این صحیح است که انسان از یک مجلسی که باید مقدرات یک مملکت در دست او باشد و با این آرامش هم تحقق پیدا کرده است، شما بنشینید و در روزنامه ها و در عرض می کنم حرف های خارجی و داخلی هی دامن بزنید به اینکه نه و این مجلس، مجلس کذا نیست؟! این حق نیست و غیر حق را پافشاری نکنید. و من از ملت ایران می خواهم که انشاءالله در این مرحله ثانی هم که آن وقتی که تحقق پیدا کرد همین آرامش را حفظ کنند. یک مملکتی است مال خود شما، خود شما باید خدمتگزار به این مملکت باشید و آرامش را حفظ کنید و همانطوری که در این انتخابات با شوق و شعف رفتید و رأی دادید، در مرحله ثانی هم کار را انجام بدهید و انشاءالله مجلس تحقق پیدا بکند. مجلس تنها مرجعی است که برای یک ملت است. مجلس قوه مجتمع یک ملت است در یک گروه، تمام قوای یک ملت در یک گروه مجتمع است و مجلس از همه مقاماتی که در یک کشوری هست بالاتر است. بنابراین یک همچو مقامی را نشکنید ولو نمی توانید. لکن گفتنش اصلش، ذکرش اصلش کار قبیحی است و بر خلاف مصلحت است و بر خلاف مسلک اسلام است. من از خدای تبارک و تعالی در سال نو عظمت اسلام، عظمت مسلمین، عظمت ملت شریف اسلام را خواهان هستم و امیدوارم که این سال نو یک سال فرح و انبساطی برای ملت ما باشد، همه چیزها نو بشود، اخلاق نو بشود، اعمال نو بشود، همه چیزشان نو بشود و یک نوسازی از ایران بکند و با هم دست به هم بدهند و این مملکت را بسازند. و چیز دیگری که می خواهم به ملت عرض کنم این است که توجه داشته باشند که در این ایام سال نو بسیاری از مستمندان، بسیاری از مستضعفین هستند که برای سال نوشان مثلاً نتوانسته اند آن چیزهائی را که می خواسته اند، بچه هایشان خواستند تهیه کنند. آنهائی که دارند، به اینها کمک بکنند و این جمعیت هائی که هستند از ایتام، از فقرا از مستمندان، از مستضعفین، از اینها، به اینها رسیدگی بکنند تا انشاءالله خداوند سال نو را بر همه ما و بر همه مسلمین و بر همه امت اسلامی مبارک کند، خداوند به همه شما تأیید عنایت کند.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت حلول سال جدید

تاریخ: 1359/01/01

پیام امام خمینی به مناسبت حلول سال جدید

بسم الله الر حمن الرحیم
حلول سال جدید را که ره آورد آن تمامیت ارکان جمهوری اسلامی است به همه مستضعفین و به ملت شریف ایران تبریک عرض می کنم. اراده خداوند متعال (و له الشکر) تعلق گرفت که این ملت مظلوم را از زیر بار ستمگری ها و جنایات حکومت طاغوتی و از زیر سلطه قدرت های ستم پیشه خصوصاً دولت آمریکای جهانخوار نجات دهد و پرچم عدل اسلامی را بر فراز کشور عزیزمان به اهتزاز در آورد. و وظیفه ماست که در مقابل ابر قدرت ها بایستیم و قدرت ایستادن هم داریم، به شرط اینکه روشنفکران دست از غرب و شرق و غربزدگی و شرق زدگی بردارند و صراط مستقیم اسلام و ملیت را دنبال کنند.
ما با کمونیسم بین الملل به همان اندازه در ستیزیم که با جهانخواران غرب به سرکردگی آمریکا، و با صهیونیزم و اسرائیل شدیداً مبارزه می کنیم. دوستان عزیزم! بدانید که خطر قدرت های کمونیستی از آمریکا کمتر نیست و خطر آمریکا به حدی است که اگر کوچکترین غفلتی کنید نابود می شوید. هر دو ابر قدرت کمر به نابودی ملل مستضعف بسته اند و ما باید از مستضعفین جهان پشتیبانی کنیم. ما باید در صدور انقلابمان به جهان کوشش کنیم و تفکر اینکه ما انقلابمان را صادر نمی کنیم کنار بگذاریم، زیرا اسلام بین کشورهای مسلمان فرقی قائل نمی باشد و پشتیبان تمام مستضعفین جهان است. از طرفی دیگر تمام قدرتها و ابرقدرتها کمر به نابودی مان بسته اند و اگر ما در محیطی در بسته بمانیم قطعاً با شکست مواجه خواهیم شد. ما باید حسابمان را صریحاً با قدرت ها و ابرقدرت ها یکسره کنیم و به آنها نشان دهیم که با تمام گرفتاری های مشقت باری که داریم، با جهان برخوردی مکتبی نمائیم. جوانان عزیزم که چشم امید من به شماست! با یک دست قرآن را و با دست دیگر سلاح را برگیرید و چنان از حیثیت و شرافت خود دفاع کنید که قدرت تفکر توطئه علیه خود را از آنان سلب نمائید. چنان با دوستانتان رحیم باشید که از ایثار هر چه دارید نسبت به آنان کوتاهی ننمائید. آگاه باشید که جهان امروز دنیای مستضعفین است و دیر یا زود پیروزی از آنان است و آنان وارثین زمین و حکومت کنندگان خدایند.
من بار دیگر پشتیبانی خودم را از تمام نهضت ها و جبهه ها و گروه هائی که برای رهائی از چنگال ابرقدرت های چپ و راست می جنگند اعلام می کنم. من پشتیبانی خود را از فلسطین رشید و

صحیفه نور جلد 12 صفحه 20

لبنان عزیز اعلام می دارم. من بار دیگر اشغال سبعانه افغانستان را توسط چپاولگران و اشغالگران شرق متجاوز شدیداً محکوم می نمایم و امیدوارم هر چه زودتر مردم مسلمان و اصیل افغانستان به پیروزی و استقلال حقیقی برسند و از دست این به اصطلاح طرفداران طبقه کارگر نجات پیدا کنند.
ملت شریف باید بداند که تمام پیروزی ها را به اراده خداوند قادر و با تحولی که در سراسر کشور تحقق پیدا کرد و روح ایمان و تعهد و تعاونی که در اکثریت قاطع ملت پیدا شد به دست آمد. توجه به خدای متعال و وحدت کلمه اساس پیروزی ما شد و با از یاد بردن رمز پیروزی و سرپیچی از اسلام بزرگ و احکام مقدس آن و پیمودن راه اختلاف و تفرق، خوف آن است که عنایت حق تعالی سلب و راه برای مستکبرین باز و حیله ها و دسیسه های قدرت شیطانی ملت عزیز ما را به اسارت کشد و خون های پاکی که در راه استقلال و آزادی ریخته شده و رنج هائی که جوانان و پیران عزیز ما برده اند به هدر رود و بر کشور اسلامی تا ابد آن گذرد که در رژیم طاغوتی گذشت و شکست خوردگان از انقلاب اسلامی با ما کنند که با مستضعفان مظلوم جهان کرده و می کنند. لهذا من با احساس وظیفه الهی و شرعی مطالبی را گوشزد می کنم و جناب آقای رئیس جمهور و شورای انقلاب دولت و قوای انتظامی را اکیداً عهده دار اجرای آن می نمایم و از عموم ملت می خواهم که با تمام قوا و تعهدی که به اسلام عزیز دارند در سرتاسر کشور از پشتیبانی جدی آنان خودداری نکنند. من توطئه های شیاطین ضد انقلاب را برای بازکردن دست شرق و غرب در حال گسترش بینم و برای دولت و ملت ما وظیفه الهی، انسانی، ملی است که با تمام توان از آن جلوگیری نمایند. اینک مسائلی را متذکر می شوم:
1 - امسال سالی است که باید امنیت به ایران بازگردد و مردم شریف در کمال آسایش زندگی نمایند. بار دیگر پشتیبانی کامل خود را از ارتش نجیب ایران اعلام می دارم. ولی ارتش جمهوری اسلامی باید ضوابط و مقررات را کاملاً مراعات نمایند. جناب آقای رئیس جمهور که به نمایندگی از طرف اینجانب به فرماندهی کل قوا منصوب شده اند موظف هستند که هر کس با هر درجه و مقامی که خواست در ارتش اخلال کند و یا اعتصاب راه بیندازد و یا کم کاری کند و یا نظم و مقررات ارتش را نادیده گیرد و یا از قوانین ارتش سرپیچی کند شدیداً مؤاخذه نمایند و در صورت اثبات جرم، بلافاصله از ارتش اخراج نمایند و تحت تعقیب قانونی قرار دهند. من دیگر بی نظمی در ارتش را به هیچ وجه تحمل نمی کنم و هر کس که در کار ارتش اخلال نماید بلافاصله به عنوان ضد انقلاب به ملت معرفی می شود تا ملت عزیز حسابش را با باقیمانده ارتش شاه جنایتکار روشن گرداند.
برادران عزیز ارتشیم! ای کسانی که به شاه پلید و ایادی چپاولگرش پشت نمودید و به ملت پیوستید! امروز روز خدمت به ملت و ایران عزیز است. سعی کنید با تلاش پیگیر خویش این مرز و بوم را از دست دشمنان اسلام و ایران نجات دهید.
2 - بار دیگر پشتیبانی خود را از سپاه پاسداران اعلام می نمایم و به آنان و فرماندهان آنان گوشزد می نمایم که کوچکترین تخلف موجب تعقیب است و اگر خدای ناکرده کاری کنید که موجب اخلال در نظم سپاه شود، بلافاصله اخراج می گردید و تمام آنچه را که درباره ارتش گفتم درباره آنان

صحیفه نور جلد 12 صفحه 21

به اجرا در می آید. فرزندان انقلابیم! مواظب باشید که با همه با مهربانی و اخلاق اسلامی مواجه شوید.
3 - شهربانی و ژاندارمری کشور باید نظم را رعایت نمایند. از قرار اطلاع کم کاری عجیبی در کلانتری ها دیده می شود. اینان که از گذشته تجربیات خوبی ندارند برای هر چه بیشتر همگامی با مردم و نظم در سراسر ایران کوشش نمایند و مردم را از خودشان بدانند. امید است در آینده تجدید سازمان اساسی برای ژاندارمری و شهربانی در نظر گرفته شود. قوای انتظامیه خود را از اسلام و مسلمین بدانند. انفجارات جنوب مرا شدیداً متأثر کرده است که چرا سپاه و شهربانی و ژاندارمری، عده ای خدانشناس وابسته به رژیم فاسد خارجی متکی به آمریکا را دقیقاً شناسائی نمی نمایند و به مجازات نمی رسانند. اینان مفسدین فی الارض هستند، چه آنان که مستقیماً در این گونه اعمال شرکت نمایند و چه آنان که این گونه جریانات را هدایت می کنند، و حکم مفسد فی الارض روشن است. دادگاه های انقلاب هر چه بیشتر قاطعیت به خرج دهند تا ریشه آنان را بر کنند.
4 - دادگاههای انقلاب در سراسر ایران باید نمونه کامل اجرای حدود الله باشند. باید سعی کنند که قدمی از احکام خدای تعالی منحرف نشوند و احتیاط کامل را رعایت نمایند. باید با صبر انقلابی به قضاوت بنشینند. دادگاه ها حق ندارند نیروی مسلح از خود داشته باشند. باید بر طبق قانون اساسی عمل نمایند و به تدریج دستگاه قضائی اسلامی مسؤولیت های این دادگاه ها را بر عهده گیرند. قضاوت باید با تمام جدیت جلوی تخلفات را بگیرند و اگر خدای ناکرده کسی از دستورات الهی سرپیچی کرد، بلافاصله به ملت معرفی شده و به مجازات برسد.
5 - دولت موظف است اسباب کار و تولید را برای کارگران و دهقانان و زحمتکشان فراهم آورد، ولی اینان نیز بدانند که اعتصاب و کم کاری نه تنها موجب تقویت ابرقدرت ها می شود، بلکه سبب می شود امید مستضعفان کشورهای اسلامی و غیر اسلامی ای که بپاخواسته اند به یأس مبدل شود. مردم هر شهر به محض اطلاع از اعتصاب هر کارخانه، خود را به آنجا برسانند و ببینند آنان چه می گویند. باید ضد انقلاب را شناسائی و به مردم معرفی نمایند. مردم شریف ایران دیگر نمی توانند حقوق بی جهت به عده ای از خدا بی خبر بدهند.
زحمتکشان عزیز! بدانید آنانی که هر روز در گوشه ای بلوا بپا می کنند و اصولاً با منطق اسلحه به میدان می آیند، دشمنان سرسخت شما هستند و می خواهند شما را از مسیر انقلاب منحرف نمایند. آنان دیکتاتورانی هستند که اگر روزی روی کار آیند به هیچ کس حق نفس کشیدن نمی دهند. با آنان در تمام زمینه ها مبارزه کنید و آنان را به عنوان دشمنان شماره یک خود به مردم معرفی نمائید و از بستگی آنان و وابستگی آنان به شرق متجاوز و یا غرب استثمارگر پرده بردارید. دولت موظف است اشخاصی که در این گونه اعمال دست دارند شدیداً مجازات کند.
6 - من نمی دانم دولت چرا طرح های متوقف شده خود را که به سود ملت می باشد به کار نمی اندازد. باید دولت هر چه سریعتر طرح هایی به سود ملت را که متوقف شده و آنها که جدید است به اجرا گذارد تا وضع اقتصادی کشورمان سر و سامان یابد.

صحیفه نور جلد 12 صفحه 22

7 - در ادارات دولتی باید همه از دولت برگزیده تبعیت کنند، در غیر این صورت شدت عمل لازم است. باید بی درنگ هر کس در هر اداره ای که خواست اخلال کند او را اخراج و به ملت معرفی نمایند. من تعجب می کنم که چرا اولیاء امور از نیروی مردم غفلت می کنند، مردم خود حساب ضد انقلاب را می رسند و او را رسوا می کنند.
8 - مصادره اموال متجاوزین بکلی از طرف افراد غیر مسؤول و یا محاکم غیر صالحه شدیداً محکوم است. تمام مصادرات باید از روی موازین شرعیه با حکم دادستان و یا قضات دادگاه ها باشد و هیچ کس حق دخالت در این گونه امور را ندارد. متخلفین باید شدیداً مواخذه شوند.
9 - زمین ها باید روی موازین شرعیه توزیع گردد و بعد از اثبات این موضوع، محاکم صالحه حق اخذ دارند. هیچ کسی حق تجاوز به زمین و یا مسکن و یا باغ کسی را ندارد و اصولاً اشخاص غیر مسؤول حق دخالت در این گونه امور را ندارند ولی اطلاعات خود را درباره زمین و مسکن و باغ طاغوتیانی که به ناحق اموال مردم را غصب نموده اند به مسؤولین امور برسانند و اگر کسی بر خلاف موازین اسلامی و قانونی اقدامی بنماید شدیداً قابل تعقیب است.
10 - بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفین هر چه زودتر بیلان کار خودشان را بدهند تا مردم از فعالیت این دو نهاد انقلابی مطلع گردند. بنیاد مسکن باید روشن کند که چه میزان کار کرده است و بنیاد مستضعفین صورت اموال منقول و غیرمنقول طاغوتیان خصوصاً شاه و خاندان و دار و دسته کثیفش در سراسر ایران را به روشنی برای مردم بیان دارند و بگویند چه کرده اند، اموال شاه خائن را به چه کسانی داده اند؟ آیا راست است که بنیاد مستضعفین، بنیاد مستکبرین گردیده است؟ اگر چنین است تصفیه ضروری است و غفلت از این امر مهم حرام. باید این دو نهاد دقیقاً برای مردم شرح دهند که چرا از این سریعتر نتوانسته اند کار نمایند و اگر کسانی به اسم مستضعفین خلاف می کنند، بر دادگاه های سراسر ایران است که سریعاً اقدام نمایند.
11 - باید انقلابی اساسی در تمام دانشگاه های سراسر ایران بوجود آید تا اساتیدی که در ارتباط با شرق و یا غربند تصفیه گردند و دانشگاه محیط سالمی شود برای تدریس علوم عالی اسلامی. باید از بدآموزی رژیم سابق در دانشگاه های سراسر ایران شدیداً جلوگیری کرد زیرا تمام بدبختی جامعه ایران در طول سلطنت این پدر و پسر از این بدآموزی بوجود آمده است. اگر ما ترتیبی اصولی در دانشگاه داشتیم، هرگز طبقه روشنفکر دانشگاهی ای نداشتیم که در بحرانی ترین اوضاع ایران در نزاع و چند دستگی با خودشان باشند و از مردم بریده باشند و از آنچه که بر مردم می گذرد چنان آسان گذرند که گوئی در ایران نیستند. تمام عقب ماندگی های ما به خاطر عدم شناخت صحیح اکثر روشنفکران دانشگاهی از جامعه اسلامی ایران بود و متأسفانه هم اکنون هم هست. اکثر ضربات مهلکی که به این اجتماع خوره است از دست اکثر همین روشنفکران دانشگاه رفته ای که همیشه خود را بزرگ دیدند و می بینند و تنها حرف هائی که می زدند و می زنند که دوست به اصطلاح روشنفکر دیگرش بفهمد و اگر مردم هیچ نفهمند، نفهمند زیرا دیگر چیزی که مطرح نیست مردمند و تمام چیزی که مطرح

صحیفه نور جلد 12 صفحه 23

است خود اوست، برای اینکه بدآموزی های دانشگاهی زمان شاه، روشنفکر دانشگاهی را طوری بار می آورد که اصولاً ارزشی برای خلق مستضعف قائل نبود و متأسفانه هم اکنون هم نیست.
روشنفکران متعهد و مسؤول! بیائید تفرقه و تشتت را کنار گذارید و به مردم فکر کنید و برای نجات این قهرمانان شهید داده، خود را از شر (ایسم) و (ایست) شرق و غرب نجات دهید. روی پای خود بایستید و از تکیه به اجانب بپرهیزید. طلاب علوم دینی و دانشجویان دانشگاه ها باید دقیقاً روی مبانی اسلامی مطالعه کنند و شعارهای گروه های منحرف را کنار گذارند و اسلام عزیز راستین را جایگزین تمام کج اندیشی ها نمایند. این دو دسته باید بدانند اسلام خود مکتبی است غنی که هرگز احتیاجی به ضمیمه کردن بعضی از مکاتب به آن نیست و همه باید بدانید که التقاطی فکر کردن خیانتی بزرگ به اسلام و مسلمین است که نتیجه و ثمره تلخ این نوع تفکر در سال های آینده روشن می گردد. با کمال تأسف گاهی دیده می شود که به علت عدم درک صحیح و دقیق مسائل اسلامی، بعضی از این مسائل را با مسائل مارکسیستی مخلوط کرده اند و معجونی بوجود آورده اند که به هیچ وجه با قوانین مترقی اسلام سازگار نیست. دانشجویان عزیز! راه اشتباه روشنفکران دانشگاهی غیر متعهد را نروید و از مردم خود جدا نسازید.
12 - مسأله دیگر مطبوعات است. من بار دیگر از مطبوعات سراسر ایران می خواهم که بیائید و دست در دست یکدیگر نهید و آزادانه مطالب را بنویسید، ولی توطئه نکنید. من بارها گفته ام که مطبوعات باید مستقل و آزاد باشند ولی متأسفانه و با کمال تعجب تعدادی از آنها را در مسیری دیدم که با کمال بی انصافی مقاصد شوم راست و یا چپ را در ایران پیاده می کردند و هنوز می کنند. مطبوعات در هر کشوری نقش اساسی را در ایجاد جوی سالم و یا ناسالم دارند. امید است که در خدمت خدا و مردم در آیند.
و همچنین رادیو تلویزیون باید مستقل و آزاد باشند و همه گونه انتقاد را با کمال بیطرفی منتشر سازند تا بار دیگر شاهد رادیو تلویزیون زمان شاه مخلوع نگردیم. رادیو تلویزیون باید از عناصر طرفدار شاه و یا منحرف پاکسازی شود.
13 - این روزها حملات به روحانیت اصیل که به راستی چه در زمان شاه و چه در زمان پدرش از بارزترین اقشاری بودند که با قیام های متعدد خود در مقابل فساد دستگاه به افشاگری و مبارزه پرداختند و مبارزات ضد شاهی آمریکائی را در طول مبارزات بر حق مردم شریف هدایت می کردند و به پیروزی رساندند، از طریق ایادی شاه و دار و دسته اش گسترش پیدا کرده است. درست زمانی که روحانیت، مبارزه سرسختش را در سالهای 42 - 41 علیه شاه خائن شروع کرد، شاه روحانیت متعهد و مسؤول را در (ارتجاع سیاه) نامید، زیرا تنها خطر جدی برای او و سلطنت روحانیون مبارزی بودند که ریشه در عمق جان مردم داشتند و در مقابل او و ستمکاریش ایستادند.
درست اکنون ایادی شاه برای خرد کردن روحانیت که اساس استقلال و آزادی این مملکت است کلمه ارتجاع را در دهان فرزندانم که از عمق جریانات مطلع نیستند انداخته اند. فرزندان عزیز و

صحیفه نور جلد 12 صفحه 24

انقلابیم! امروز توهین و تضعیف روحانیت ضربه به استقلال و آزادی و اسلام است. امروز راه شاه خائن را رفتن و کلمه ارتجاع را به این طبقه محترم که از نادرترین قشرهایی هستند که زیر بار شرق و غرب نمی روند، خواهران و برادران عزیزم! بدانید آنانی که روحانیون را مرتجع می دانند در نهایت راه شاه و آمریکا را می روند. ملت شریف ایران با پشتیبانی از روحانیت اصیل و متعهد ایران که همیشه حافظ و سنگربان این مرز و بوم بوده اند، دین خود را به اسلام ادا می نمایند و طمع ستمکاران تاریخ را از کشور قطع می نمایند. از طرف دیگر من به روحانیین محترم در هر جا هستند اعلام می کنم ممکن است شیاطین با ایادی خود تبلیغات سوئی علیه جوانان عزیز خصوصاً جوانان دانشگاهی بکنند، باید روحانیون بدانند که امروز تکلیف آن است که همه قشرهای ملت خصوصاً دو قشر معظم که مغز متفکر ملت هستند دست به دست هم داده و علیه قدرت های شیطانی و مستکبرین کوشش نموده و در صف واحد نهضت اسلامی را جلو رانده و استقلال آزادی را چون جان عزیز خود نگهبانی کنید. نقشه جهانخواران و عمال آنان جدا کردن این دو طبقه مؤثر متفکر در زمان رژیم طاغوتی بود و مع الاسف موفق شد و کشور را به تباهی کشاند و آن نقشه بار دیگر در دست اجراست که با غفلت جزئی رو به تباهی خواهیم رفت. امیدوارم که همه طبقات ملت بخصوص این دو طبقه محترم در این سال جدید از توطئه ها و دسیسه ها غافل نباشند و با وحدت کلمه نقشه های شوم را باطل کنند.
در خاتمه لازم است در این سال جدید بعد از طلب مغفرت برای شهداء انقلاب اسلامی و قدردانی از فداکاری های آنان به بازماندگان آنان، مادران و پدران آنان تبریک عرض می نمایم که چنین شیرزنان و شیرمردانی تربیت نمودند و نیز به معلولین و آسیب دیدگان انقلاب که در پیشبرد نهضت ملت و تحقق جمهوری اسلامی پیشقدم بودند، تبریک عرض کنم. الحق انقلاب اسلامی ما مرهون فداکاریهای این دو قشر عزیز است اینجانب و ملت ما این دلاوری ها را فراموش نمی کنیم و یاد آنان را گرامی می داریم. از خداوند متعال عظمت اسلام و مسلمین را خواستارم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت الله العظمی شیرازی

تاریخ: 1359/01/06

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت الله العظمی شیرازی

بسم الله الر حمن الرحیم
مشهد مقدس، حضرت آیت الله آقای حاج سید عبدالله شیرازی دامت برکاته
تلگرام شریف واصل گردید. از ابراز لطف شما متشکرم. موفقیت و سلامت آن حضرت را از خدای تعالی مسئلت دارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی با رئیس دیوانعالی و دادستان کل کشور و قضات دادگستری

تاریخ: 1359/01/10

قاضی در اسلام، استقلال قضائی دارد

بسم الله الر حمن الرحیم
قضا در اسلام از حیث اهمیت شاید در ردیف اول مسائل اسلام و تعبیراتی هم که در لسان ائمه شده است، کشف از اهمیت بسیار می کند و امیر المؤمنین علیه السلام به شریح می فرمایند که: (یا شریح قد جلست مجلسا لا یجلسه الانبی او وصی نبی او شقی) . یا نبی باید متکفل قضا باشد و یا وصی نبی، یعنی کسی که نبی به او سفارش کرده باشد، از این دو که گذشت شقی است. یا مثلاً گفته شده است اگر کسی نسبت به دو درهم قضاوت ناحق کند کافر است، قضاوت در اسلام که حفظ حقوق ناس است و حقوق ناس است و حقوق الله، دو صورت دارد. یک صورت قضاوتی که قاضی مستقل در قضاست، یعنی که در اسلام استقلال قضائی دارد، شرایط سنگینی دارد که من در ایران افراد کمی را سراغ دارم که حائز چنین شرایطی باشند. مجتهد عادل بر جهات قضا که در همه جهات بیطرف باشد، پیش او رئیس جمهور و یک کارگر ساده فرق نکند این از اموری است که قاضی مطلق باید دارا باشد و من هم که سراغ دارم، یعنی در حوزه های علمیه هم کم سراغ دارم.
یک قسم از قضاوت هم در شرع هست که قضاوت قاضی مستقل نیست و قاضی را جعل می کنند. در قسم اول، قاضی جامع الشرایط است و لازم نیست که هیچ کسی او را نصب کند ولی در قسم دوم، در بعضی از احوالی که قضاوت زیاد است و افراد به آن زیادی نیستند که بتوانند همه مراکز قضاوت را قاضی واجد همه شرایط گذارند و قاضی واجد شرایط کم است، در این صورت فقیه مجتهد عادل اشخاصی را که مورد اطمینان هستند که اجتهاد را نمی دانند ولی از روی کتاب هائی که در این باب نوشته شده است می توانند مسائل قضا را بفهمند و مورد اطمینان هم هستند و ظاهراً عدله هم هستند، اینها را فقیه نصب می کند که قضاوت کنند. این قضاوت هم در اسلام از این جهت، این آقایان بعد از آنکه اشخاص را پیدا کردند مورد اطمینان و مطلع بر موازین قضا ولو از راه تقلید باشند، آنوقت جعل قضاوت برایشان می کنند و از طرف من هم مجازند که جعل قضاوت بکنند تا قضاوت شرعی بشود.

صحیفه نور جلد 12 صفحه 26

ضرورت تحول دادگستری طبق موازین اسلامی

در قضیه ای که در قانون اساسی می گوید که این دو مقام دادستان کل و رئیس دیوانعالی کشور باشد باید رهبر با مشورت این کار را انجام دهد، از دو جهت موضوع دارد: یک جهت اینکه مشورت در وقتی است که شبهه باشد. در اموری که شبهه نیست مشورت هم نیست هر امری که مورد شبهه باشد بین چند نفری که مثلاً بخواهند دادستان کل باشند و این چند نفر مورد اشتباه، که هر کدام چطورند، در مورد این اشتباه باید با قضات مشورت کنند ولی اینجا موضوع ندارد، از باب اینکه مورد اشتباه من هم نبود. من این دو نفر آقایان را منصوب کردم به این دو مقام عالی با سوابق طولانی و ادراک همه جهات در آنها هست و در خیلی از افرادی که من سراغ دارم همه این جهات یا وجود ندارد و یا اینکه اگر باشد شغل هائی دارند که نمی توانند بیایند و مشغول کار شوند. از این آقایان خواستم که این کار را بکنند و در مرکزی که در اسلام جزء طراز اول مراکز با اهمیت اداری است حاضر شوند، وضع این اداره را از سابقش بیرون بیاورند و به یک قضاوت اسلامی متحولش کنند. می دانید که جمهوری ما اسلامی است و اگر چنانچه قضاوتش که در رأس آن تقریباً واقع امت اسلامی نباشد، ما نمی توانیم به جمهوری مان، جمهوری اسلامی بگوئیم و این باز جمهوری غیر اسلامی می شود. جمهوری اسلامی باید همه نهادهائی که دارد اسلامی باشد و از همه مهمتر قضا و قضاوت است، که باید روی موازین اسلام باشد. امیدوارم آقایان با کمک همه اقشاری که در این امر اطلاع دارند مشغول کار شوند و این کار را بکنند.
همه آقایان احساس این را بکنند که امروز با زمان رژیم سابق فرق دارد، چون امروز یک مملکتی است که نه یک نفری است که زورگویی بکند و فشار بیاورد که یک کاری به ملت تحمیل بکند. ما یک چنین مقامی اصلا نداریم، یعنی ملت ما هم دیگر تحمل چنین مقامی را نمی کند وضع ملت طوری است که اگر یک مقام بخواهد چیزی را تحمیل کند، جلویش می ایستند و مشت شان را گره می کنند و مانع می شوند. این یک نعمت بزرگی است برای یک ملتی که یک مقامی نتواند ظلم کند البته ظالم را سر جای خودش می نشانند، با قدرت هم می نشانند، اشخاص مختلف را مقامات عالی با قدرت هم سر جایشان می نشانند. اما اگر بخواهند کاری بکنند، نظیر کارهای زمان سابق که همه کارهایشان از این قبیل بود، ما چنین مقامی نداریم. بنابراین، مملکتی است مال خود شما و باید شما همانطوری که به منزل خودتان علاقه مندید که مرتب باشد و جریاناتش درست باشد، به مملکت خودتان بیشتر باید علاقه مند باشید. برای آنکه مملکت خودتان هم منزل خودتان هست و هم منزل دوستان و همکیشان خودتان از این جهت در این امر سستی نکنید و نگذارید کم کاری بشود و نکنید و همه با هم همراهی بکنید.

منشأ اختلافات جهات نفسانی است

اختلاف نداشته باشید در امور، اختلاف همیشه ناشی از جهات نفسانی است. اگر همه انبیا

صحیفه نور جلد 12 صفحه 28

الان در اینجا جمع بشوند، اختلاف ندارند برای آنکه آن جهات نفسانی را ندارند. آنوقت که یک طرف جهت نفسانی دارد و یا هر دو طرف جهت نفسانی دارند آنوقت اختلافات پیدا شود. کوشش کنید که آن جهات نفسانی بازیتان ندهد که منشأ مناقشه و اختلاف شود و در روزنامه ها این اختلافات منعکس شود و یا در جاهای دیگر صحبت شود. یک مملکتی که گرفتار است در مقابل اجانب و در معرض خطر است و باید با همت خود مردم این مملکت مستقر شود و اساسش درست شود، اگر چنانچه اشخاص بخواهند با تفرقه و تشتت این مملکت را از باطن پوسیده کنند، قهراً به چنگ دیگران خواهد افتاد. همانطوری که ملاحظه کردید، مردم با هم مجتمع شدند و همه با هم فریاد الله اکبر زدند و این موانعی را که در مقابلشان بود همه را کنار زدند و الان وضع جوری شده است که هیچ قدرتی نمی تواند کاری بکند، یعنی نمی شود بر یک ملت مطلبی را تحمیل کرد ولی ممکن است زورگوئی بیاید و زوری بگوید و مثلاً وبائی وارد مملکت شود لکن نمی تواند یک ملتی که همه ایستادند و می خواهند نشود، چنین مطلبی شود هیچ قدرتی نمی تواند تحمیل کند. نه آمریکا می تواند تحمیل کند، نه شوروی، هیچ کدام تحمیل نمی توانند بکنند. من آن روزی که سفیر شوروی آمد پیش من، گفت که دولت افغانستان خواسته است که شوروی نظامی به آنجا بفرستد به او گفتم که این اشتباهی است که شوروی می کند. البته دولت شوروی می تواند افغانستان را قبضه کند ولی نمی تواند در آنجا مستقر شود. اگر شما خیال کردید بتوانید افغانستان را بگیرید و آن را آرام کنید این خیالی باطل است ملت افغانستان مسلم است، ایستاده اند در مقابل حکومت افغانستان، شما هم اگر بروید و هر قدرت دیگری هم برود، آنجا را می گیرد، اما نمی تواند آنجا را آرام کند و بالاخره شکست می خورد. حالا هم عقیده ام همین است که در یک ملتی که همه شان یکصدا هستند و بحمد الله ایران دیگر حکومتی نداریم مخالف با ملت، ملت و دولت همه باهمند در یک چنین مملکتی، کسی نی تواند بیاید و به این مملکت مطالبی را تحمیل بکند. و لهذا از خارج هی فریاد می زنند که چه خواهیم کرد و چه خواهیم کرد. اگر یادتان باشد، آن اولی که این جوان ها رفتند و این مرکز جاسوسی را گرفتند، حرف های زیاد آمدند و گفتند و مثلاً گفتند بنا دارند چتر بازها را پیاده کنند، بنا دارند جوان های مسلمان را بیهوش کنند و بعد وارد لانه جاسوسی شوند و جاسوس ها را ببرند، که این حرف بی ربط است، بنا دارند دخالت نظامی کنند و یا بریزند و همه را قلع و قمع کنند همه اش حرف بود، حالا هم همه اش حرف است، از حرف ها هیچ وقت نترسید عمل توی این حرفها نیست که یک وقتی مثلاً اشغال نظامی بکنند. ما هم از آن ترسیم افغانستان هم اشغال نظامی شده و ما از افغانستان بهتر می توانیم مبارزه کنیم.
علی ای حال عمده این است که مبلغین آنها مع الاسف در بین خود ایرانی ها هستند و خواهند کاری بکنند که از داخل یک پوسیدگی پیدا شود و افراد و سازمان های داخل را به هم بریزند. اگر توانستند بین رئیس جمهور و شورا اختلاف بیندازند، اگر این مطلب را نتوانستند جناح هائی درست کنند برای ایجاد اختلاف و ایجاد شلوغی و از این کارها که دارند کنند. باید همه توجه به این داشته باشیم که یک مملکتی که پنجاه و چند سال، غیر از آن دو هزار و پانصد سال که بسیاری از مردم

صحیفه نور جلد 12 صفحه 29

شاهدش بودند و همه شاهد بودند که یک چنین گرفتاری هائی را داشته است و حالا بحمدالله از این گرفتاری بیرون آمده است.

وحدت کلمه، ضامن پیروزی نهضت

خودشان دوباره کاری نکنند که همان گرفتاری ها برگردد، خود ما نباید کاری بکنیم که دوباره مبتلا بشویم به آن چیزهائی که پیشتر به آن مبتلا بودیم، و اگر خدای نخواسته ما با هم اختلاف کنیم و آن جهت الهی را که خدای تبارک و تعالی به ما امر فرموده است که: (و اعتصموا بحبل الله) را فراموش کنیم، یک وقت می بینید که عنایت خدا کنار می رود و ما همان خواهیم شد که بوده ایم، ما خودمان کاری نمی توانیم بکنیم، باید ما آن مقداری که می توانیم الهیت مطلب را حفظ کنیم و اجتماع داشته باشیم و وحدت کلمه داشته باشیم. خدای تبارک و تعالی تأیید می کند و کارها انجام گیرد. و من از همه آقایان، از همه قشرهای ملت این مطلب را کراراً خواسته ام و شما آقایان که در رأس قضا واقعید توجه کنید که همه با هم همصدا، همدل و کمک کاری باشید و بگذارید دادگستری که مد نظر شماست تصفیه شود، اشخاصی که مفسد هستند و اشخاصی که قضاوت نمی دانند و خواهند برای خودشان دکانی باز کنند و یا اهل کار قضاوت نیستند این افراد تصفیه شوند و اشخاص صالح را جلب نکنند. و من از خداوند، سلامت همه آقایان را و سعادت همه ملت را و سعادت همه ملت های اسلامی را می خواهم و از شماها متشکرم که تشریف آوردید و از نزدیک با هم آشنا شدیم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام لئونید برژنف

تاریخ: 1359/01/15

پاسخ امام خمینی به تلگرام لئونید برژنف

بسم الله الر حمن الرحیم
حضور آقای لئونید برژنف صدر هیأت رئیسه اتحاد جماهیر شوروی مسکو تلگرام آن حضرت به مناسبت نخستین سالگرد جمهوری اسلامی ایران واصل و موجب تشکر گردید امید است به همانگونه که برای ملت ما آرزوی حق حاکمیت و استقلال نموده اید، استقلال همه ملت ها و بخصوص ملل اسلامی پیوسته مورد نظرتان باشد و جلوی هر گونه دخالت نیروها را در امور دیگران بگیرید تا همگان در پناه استقلال و آزادی بتوانند حقوق از دست رفته خود را از استعمارگران باز پس گیرند.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام رئیس جمهور دموکراتیک خلق کره

پاسخ امام خمینی به تلگرام رئیس جمهور دموکراتیک خلق کره

بسم الله الر حمن الرحیم
حضرت آقای کیم ایل سونگ رئیس جمهور دموکراتیک خلق کره
تلگرام تبریک آن حضرت به مناسب نخستین سالگرد جمهوری اسلامی ایران واصل و موجب تشکر گردید. از خدای تعالی موفقیت همه ملل مستضعف جهان را در راه رسیدن به پیروزی و آزادی کامل از سلطه گران جهان بخصوص آمریکای جهانخوار مسئلت می نمایم و امید است دولت ها در این راه مقدس به کمک و یاری ملت های خویش بشتابند و با اتحاد و یگانگی ریشه استعمار را از کشورهای خویش قطع کنند.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت 12 فروردین سالروز تأسیس جمهوری اسلامی

تاریخ: 1359/01/12

پیام امام خمینی به مناسبت 12 فروردین سالروز تأسیس جمهوری اسلامی

بسم الله الر حمن الرحیم
روز دوازدهم فروردین سالروز رسمیت یافتن حکومت مستضعفین بر مستکبرین در ایران است، سالروز تحقق وعده حق تعالی است.
منت خدای را که ملت مستضعف ایران بر مستکبرین جهان، چه شرقی چه غربی چیره و پیروز شد.
دوازده فروردین روز غلبه جنود الله بر جنود شیطان و روز فتح و نصر خدا و بندگان مؤمن به اوست. ملت ایران این روز را عیدی اسلامی ملی تلقی می کند. و آن روز فتح مطلق و نصر به تمام معناست که همه مستضعفین جهان را این نور سنت الهی و سایه پرچم (نصر من الله) فرا گیرد. آن روزی که مسلمین جهان با مدد غیبی در هر کشور و قطر دست جنایتکار ستمگران و چپاولچیان را از کشور خود قطع کنند و پرچم اسلام و آرم الله اکبر را افراشته نمایند، آن روزی که با قیام دلاورانه و بانگ الله اکبر، با امثال سادات و هم مسلکان شاه مخلوع، آن کنند که ملت شجاع ایران با محمدرضا پهلوی کرد.
ملت بزرگ مصر که از ننگ سادات خیانتکار به تنگ آمده بودند، اکنون مواجه با تحمل ننگ بزرگتری شده اند که با دسیسه و توطئه شیطان بزرگ، بر آنان تحمیل شده است. شیطان بزرگ برای رسیدن به چند سال مسند جنایت، به هر وسیله ممکن دستاویز و به هر نقشه شیطانی متشبث شود، محمدرضا را به مصر تحمیل و خود را از آن بی خبر معرفی می کند. غافل از آنکه ملت ها بیدار شده اند و دست امثال او را خوب خوانده اند. او که گاهی با اشغال نظامی و پیاده کردن چتربازان در لانه جاسوسی و گاهی با محاصره اقتصادی و منزوی کردن کشور، ما را تهدید می کرد و از آن نتیجه نگرفت، اکنون دست به یک نقشه سیاسی و یک نیرنگ شیطانی زده است و با نرمش و چاپلوسی می خواهد ما را اغفال کند و قمار سیاسی خود را از رقیبان خود با نیرنگ به ملت ما، ببرد.
این نیرنگ جدید کارتر شبیه همان نیرنگی است که شاه مخلوع در اواخر عمر سلطنت ننگینش زد و در مقابل ملت و روحانیون به چاپلوسی و حیله گری پرداخت و دسیسه او نقش بر آب شد. آقای

صحیفه نور جلد 12 صفحه 31

کارتر باید بداند که با فرستادن شاه مخلوع به مصر و عذر خواهی از اشتباهات گذشته و اعتراف به خیانت های آمریکا به ملت های مظلوم، از آن جمله ایران و راه حل لانه جاسوسی را از من که یک نفر از ملت بزرگ ایران هستم خواستن، به بیراهه رفتن است. حل این مسأله به دست هیچ کس جز ملت شریف ایران و مجلس شورای اسلامی منبعث از آراء ملت نیست و باید بداند که حمایت از شاه مخلوع بعد از آنهمه جنایات بزرگ و آن چپاولگری ها مجالی برای حل به اصطلاح شرافتمندانه نگذاشته است. با سپردن شاه مخلوع دشمن اسلام و ایران به دست دشمنی که با اعمال ننگین خود مسلمانان جهان را سخت آزرده است، راه حل پیچیده تر نموده است. عجب آن است که سادات نیز مثل کارتر مدعی است که حس انساندوستی، او را وادار به پذیرفتن شاه مخلوع نموده است. اینان که در هر فرصت، ملت های بزرگ را که جرمی جز حق طلبی ندارند، از پا در می آورند با ادعای احساس انساندوستی یک نفر جنایتکار را که در ظرف قریب به چهل سال، ملتی بزرگ را به تباهی کشید و ده ها هزار انسان بیگناه را به خاک و خون کشید و نزدیک به صد هزار نفر را مجروح و معلول نمود و اموال یک ملت فقیر را به یغما برد، پناه داده و از او حمایت نموده و می نمایند و این را احساس انساندوستی می نامند و ملت ما و ملت خودشان را به بازی سیاسی گیرند.
اکنون که ما گرفتار اشخاصی هستیم که از هیچ امری، ارتکاب هیچ جرمی برای رسیدن به مسند چند ساله روگردان نیستند و از دروغگویی و یاوه سرائی و گفتن و حاشا کردن ابا ندارند و مع الاسف دارای قدرت شیطانی نیز می باشند، بر همه مستضعفین و خصوص مسلمانان جهان است که به خود آیند و از حق و حقیقت دفاع کنند و کشورهای خودشان را از لوث وجود این اشخاص پاک کنند.
بر ملت شریف ایران است که در هر مسلکی و با هر گروهی هستند، از اختلاف و نفاق و کارشکنی برای یکدیگر دست بردارند و دشمنان را با وحدت کلمه و اعتصام به حبل الله در هم کوبند و نزاع های شخصی و گروهی را که جز از هوای نفس برنمی خیزد و در صورت رشد همه را به تباهی کشد و کشور را به خرابی سوق می دهد کنار گذارند و گویندگان و روشنفکران و متفکران و دانشگاهیان و دانشمندان، همه توان خود را صرف قطع امید دشمنان اصلی ما آمریکا کنند که با سلطه دشمن قدرتمند، برای هیچ یک چیزی باقی نخواهد ماند. من از برادران و خواهران کردستانی می خواهم که برادرانه با سایر برادران مسلمان مسلمان خود و در کنار هم از کشور خود دفاع کنید و ارتش و سایر قوای انتظامی را که خدمتگزاران به کشور و برای امنیت و رفاه ملت تحمل زحمت و مشقت می کنند، چون برادران خود را پذیرا شوید و به منحرفین که به اسم کرد و ملت کرد می خواهند کشور شما را به دامن قدرت های شیطانی بیندازند و گرفتاری ها و رنج های سابق را اعاده کنند و از اسلام عزیز و احکام آن اطلاعی ندارند و با آن دشمن هستند، گوش فرا ندهید که با استقرار حکومت اسلامی همه قشرهای ملت در کنار یکدیگر با امن و امان و رفاه، به خواست خدای متعال ادامه زندگی می دهند. برادران من! اگر خدای نخواسته نهضت اسلامی به شکست گراید، نه کردستان باقی می ماند و نه خوزستان و نه استانهای دیگری. بیائید برای رضای

صحیفه نور جلد 12 صفحه 32

خداوند، دست از اختلاف بردارید و با برادران دیگر خود با صلح و صفا رفتار کنید و با تمسک به قدرت الهی از کشور خودتان دفاع نمائید که در این صورت خدا با شماست و هیچ قدرتی نخواهد توانست بر شما غلبه کند. از خداوند متعال پیروزی اسلام و مسلمین و هدایت منحرفین را خواستارم.
والسلام علی عباد الله الصالحین
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام تبریک رئیس جمهور سوریه

تاریخ: 1359/01/17

پاسخ امام خمینی به تلگرام تبریک رئیس جمهور سوریه

بسم الله الر حمن الرحیم
حضرت آقای ژنرال حافظ الاسد رئیس جمهور کشور سوریه دمشق
پیام آن حضرت به مناسبت حلول سال نو و نخستین سالگرد جمهوری اسلامی ایران دریافت و موجب تشکر گردید. امید است عموم ملل مستضعف جهان و بخصوص ملت اسلامی با اتحاد و همبستگی کامل و رفع اختلافات خود در برابر قدرت های پوشالی استعمارگران قیام نموده و سلطه آنان و بخصوص آمریکای جهانخوار را از کشورهای خویش قطع نموده، استقلال واقعی خود را باز یابند.
موفقیت همگان را در راه رسیدن به این هدف مقدس از خدای تعالی مسئلت دارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام تبریک رئیس جمهور لیبی

تاریخ: 1359/01/17

پاسخ امام خمینی به تلگرام تبریک رئیس جمهور لیبی

بسم الله الر حمن الرحیم
حضرت آقای سرهنگ معمرالقذافی رئیس جمهور کشور لیبی
تلگرام تبریک آن حضرت به مناسبت سالگرد جمهوری اسلامی ایران واصل گردید از ابراز محبتی که نسبت به اینجانب و ملت شریف و مبارز ایران نموده اید متشکرم. امید است انقلاب اسلامی ملت بزرگ ما و پیروزی عظیم آنان بر دشمنان اسلام و مملکت، راهنمائی برای سایر ملل ستمدیده و تحت سلطه قرار گیرد و با اتحاد و همبستگی، شر همه سلطه گران و بخصوص آمریکا این دشمن بزرگ را از خود کوتاه نموده در تحت تعالیم مقدسه اسلام، عظمت از دست رفته خود را باز یابد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام یه چین اینگ

پاسخ امام خمینی به تلگرام یه چین اینگ

بسم الله الر حمن الرحیم
جناب آقای یه چین اینگ رئیس کمیته کنگره ملی نمایندگان مردم جمهوری خلق چین
تلگرام تبریک جنابعالی به مناسبت نخستین سالگرد جمهوری اسلامی ایران واصل و موجب تشکر گردید. انتظار ما و ملت مسلمان و انقلابی ما از تمام کشورهای جهان، احترام گذاردن به حق حاکمیت و استقلال همه کشورها بخصوص ملل اسلامی است که امید است مورد توجه همه ملت ها و دولت ها قرار گیرد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به پیام تبریک رئیس بنگلادش

تاریخ: 1359/01/18

پاسخ امام خمینی به پیام تبریک رئیس بنگلادش

بسم الله الر حمن الرحیم
حضرت آقای ژنرال ضیاء الرحمن رئیس جمهور کشور بنگلادش - داکا تلگرام تبریک آن حضرت به مناسبت نخستین سالگرد جمهوری اسلامی ایران واصل و موجب تشکر گردید. از خدای تعالی موفقیت ملت هم کیش بنگلادش را در راه رسیدن به رفاه و سعادت و استقلال کامل خواستارم و امید است همه ملل مسلمان جهان با اتحاد و همبستگی و رفع اختلاف و تفرق، عظمت از دست رفته خود را باز یافته از تحت سلطه دشمنان اسلام و بخصوص آمریکای جنایتکار نجات یابند.
والسلام علیکم و رحم الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد معاودین عراقی

تاریخ: 1359/01/20

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد معاودین عراقی

بسم الله الر حمن الرحیم
ملت شریف ایران! میهمانان عزیزی را که به توطئه آمریکا و دست جنایتکار رژیم منحرف بعث از خانه های خود آواره شده اند و به ایران با وضع اسفناک فجیعی فرستاده شدند، گرامی دارید. اینان برادران مظلوم شما هستند که بدون هیچ مجوزی و فقط برای ارضاء هواهای نفسانی و اطاعت کورکورانه از شیطان بزرگ از خانه های خود به دست دژخیمان رژیم بعث آواره شدند اینان برادران مظلوم ما هستند.
ملت شریف و دولت جمهوری اسلامی لازم است وسائل زندگی آنان را به طور شایسته ای فراهم کنند و نگذارند به آنها بد بگذرد. رژیم منحوس بعث که خود را برای معارضه با اسلام و مسلمین آماده نموده، باید بداند که در اشتباه است و ملت مسلمان ایران و عراق سردمداران آنان را به جای خودشان می نشانند و آنان را از صحنه خارج و به دست فراموشی تاریخ می سپارند.
صدام حسین که با ملت شریف عراق مواجه شده است و خود را در معرض هلاک می بیند، می خواهد با صحنه سازی اذهان برادران اسلامی ما را از خود و رژیم منحط خود منصرف کند تا چند صباح دیگر به جنایات خود ادامه دهد. آنکه دستش تا مرفق به خون جوانان غیور عراق آلوده است، می خواهد خود را طرفدار ملت عرب جا بزند آن که به خیال خود عروبت را از اسلام والاتر می داند و به اسلام پشت کرده به زعم آنکه ملت های عرب را به خود متوجه کند، غافل است که ملت عزیز عرب از اسلام چون جان شیرین حفاظت کند و با دشمنان اسلام، چون اسلاف خود در صدر اسلام به جنگ و ستیز برمی خیزد.
برادران عرب ما بدانند که ملت عزیز ما با دشمنان آنان که در راس آنها رژیم منحوس بعث است دشمن و با دوستان آنان دوستند و در مصیبت هائی که آنان از آن رژیم فاسد می کشند با آنان شریکند. به امید آنکه رژیم بعث چون رژیم شاهنشاهی به زباله دان تاریخ افکنده شود و امید است نصر و فتح مسلمین نزدیک باشد. از خداوند متعال غلبه مسلمین را بر قدرت های فاسد خواستار است.
والسلام علیکم و علی سائر عباد الله الصالحین
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت قطع رابطه آمریکا و جنایات صدام

تاریخ: 1359/01/19

پیام امام خمینی به مناسبت قطع رابطه آمریکا و جنایات صدام

بسم الله الر حمن الرحیم
ملت شریف ایران! خبر قطع رابطه بین آمریکا را دریافت کردم اگر کارتر در عمر خود یک کار کرده باشد بتوان گفت به خیر و صلاح مظلوم است، همین قطع رابطه است. رابطه بین یک ملت بپاخاسته برای رهائی از چنگال چپاولگران بین المللی با یک چپاولگر عالمخوار، همیشه به ضرر ملت مظلوم و به نفع چپاولگر است. ما این قطع رابطه را به فال نیک می گیریم چون که این قطع رابطه دلیلی بر قطع امید آمریکا از ایران است ملت رزمنده ایران این طلیعه پیروزی نهایی را که ابرقدرت سفاکی را وادار به قطع رابطه یعنی خاتمه دادن به چپاولگری ها کرده است، اگر جشن بگیرد حق دارد. ما امیدواریم که نابودی سرسپردگانی مثل سادات و صدام حسین به زودی انجام بگیرد و ملت های شریف اسلامی به این انگل های خائن، آن کنند که ملت ما با محمدرضای خائن کرد و به دنبال آن برای آزاد زیستن و به استقلال تمام رسیدن، قطع روابط با ابر قدرت ها مخصوصاً آمریکا نمایند. من کراراً گوشزد نموده ام که رابطه ما با امثال آمریکا، رابطه ملت مظلوم با جهانخواران است.
شما ای ملت عزیز که برای رضای خداوند متعال، با بانگ الله اکبر بر دشمنان خود چیره شدید و آزادی و استقلال را به دست آوردید، با اتکال به خداوند تعالی و حفظ وحدت کلمه مهیا باشید برای رودررویی دشمنان اسلام و دشمنان مستضعفین، شما به خواست خدای تعالی پیروز هستید و بر مشکلات غلبه خواهید کرد. صدام حسین که همچون شاه مخلوع چهره قبیح غیراسلامی و انسانی خود را نشان داده و به هدم اسلام و حوزه مقدسه نجف کمر بسته و با مسلمانان مظلوم برای رضای کارتر، آن کند که مغول کرد و با علمای اسلام خصوصاً حضرت آیت الله آقای سید محمد باقر صدر، آن کند که رضاخان و محمدرضا پهلوی با علما و روحانیون و سایر طبقات کردند، باید بداند که با این اعمال ضد اسلامی، گور خودش و رژیم تحمیلی غیرانسانی و غیرقانونی بعث را با دست خود می کند.
ملت شریف عراق! شما اخلاف آنان هستید که انگلیس را از عراق راندند، بپاخیزید و قبل از آنکه این رژیم فاسد همه چیز شما را تباه کند، دست جنایتکار او را از کشور اسلامی خود قطع کنید. ای عشایر فرات و دجله! همه با هم و همه ملت اتحاد کنید و این ریشه فساد را قبل از آنکه فرصت از دست برود، قلع و قمع نمائید و برای خدا دفاع از کشور اسلامی خود و از اسلام مقدس نمائید که خدا با شماست.

صحیفه نور جلد 12 صفحه 41

ای ارتش عراق! اطاعت از این مخالف اسلام و قرآن نکنید و به ملت بگرائید و دست آمریکا را که از آستین صدام بیرون آمده است قطع کنید و بدانید اطاعت از این سفاک، مخالفت با خدای متعال است و جزای آن عار و نار است. از خداوند متعال عظمت اسلام و مسلمین و کشور ایران را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها