0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

بهترین هوای تهران طی سه سال اخیر در تابستان ۹۶

بهترین هوای تهران طی  سه سال اخیر در تابستان ۹۶

تابستان امسال با ۸۱ روز هوای سالم و ۱۲ روز ناسالم برای گروه‌های حساس گذشت تا با بهترین تابستان سه سال اخیر از نظر کیفیت هوا ثبت شود.به گزارش مهر، آن گونه که «لیلا نظری» سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرده، نتایج مقایسه کیفیت هوای سه سال اخیر پایتخت نشان می‌دهد آلاینده‌های جوی در تابستان امسال کمتر از سال‌های ۹۴ و ۹۵ در آسمان تهران مجال انتشار یافتند.در سال ۹۵ هوا ۷۹ روز سالم و 14 روز ناسالم برای گروه‌های حساس بود و در سال ۹۴، ‌ هوای تهران ۷۳ روز سالم، 18 روز ناسالم برای گروه‌های حساس و دو روز ناسالم برای همه بود. بدین ترتیب هوای امسال در ۸۱ درصد روزهای سپری شده شرایط استاندارد را داشته است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 2 مهر 1396  9:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ عراقچی به اتهامات عربستان در اجلاس سازمان همکاری های اسلامی

پاسخ عراقچی به اتهامات عربستان در اجلاس سازمان همکاری های اسلامی

پاسخ عراقچی به اتهامات عربستان در اجلاس سازمان همکاری های اسلامی

ایسنا - عباس عراقچی معاون وزیر خارجه کشورمان در اجلاس سازمان همکاری های اسلامی، به اتهامات عربستان پاسخ داد. معاون وزیر خارجه کشورمان، گفت: تاریخ، جنایات ائتلاف به رهبری عربستان  علیه زنان، مردان و کودکان را در یمن از یاد نخواهد برد. عراقچی در بخشی دیگر از صحبت های خود  در این اجلاس با اشاره به اهمیت وحدت بین کشورهای اسلامی گفت :سازمان همکاری های اسلامی مناسب ترین جایگاه بروز و تمرین این وحدت است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 2 مهر 1396  10:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترامپ فرمان جدیدی علیه سفر اتباع ایران به آمریکا صادر می‌کند

تسنیم - وزارت امنیت داخلی آمریکا، یک فرمان منع مسافرت جدید آماده کرده که قرار است جایگزین فرمان قبلی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشورشود. رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند دولت این کشور احتمالاً فرمان قبلی که ورود اتباع شش کشور مسلمان، از جمله ایران به خاک آمریکا را برای یک بازه زمانی مشخص ممنوع می‌کرد با یک فرمان اجرایی هدفمندتر و سخت‌گیرانه‌تر جایگزین خواهد کرد.براساس این گزارش،  فرمان اجرایی جدید کشورهای بیشتری را هدف گرفته‌است.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست عمارحکیم برای برگزاری نشست ایران، عراق، ترکیه، عربستان و مصر

درخواست  عمارحکیم برای برگزاری نشست ایران، عراق، ترکیه، عربستان و مصر

درخواست عمارحکیم برای برگزاری نشست ایران، عراق، ترکیه، عربستان و مصر

ایسنا - رئیس حزب حکمت ملی عراق بار دیگر خواستار نشست پنج جانبه ایران، عراق، ترکیه، عربستان و مصر شد.سید عمار حکیم گفت: عراق، ایران، ترکیه، عربستان و مصر بنشینند و میان این پنج کشور یک نشست اقتصادی برگزار شود، این نشست باعث می شود زبان منافع مشترک بر زبان قطع روابط و اختلافات چیره شود و کشور عراق به دلیل این که از نظر جغرافیایی تنها اتصال سه کشور بزرگ است، می تواند در گسترش ارتباطات و تبادلات تجاری میان این کشورها نقش محوری ایفا کند.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

نظرسنجی ایسپا: 55 درصد مردم به پیشبرد برجام به نفع ایران امیدوارند 

مطابق نتایج نظرسنجی ایسپا ، ۵۵ درصد مردم ایران امیدوارند توافق هسته ای برجام به نفع ایران پیش برود.به گزارش ایسنا در نظرسنجی اخیر ایسپا در گستره ملی که در زمینه امیدواری مردم ایران درباره پیشبرد توافق هسته‌ای برجام انجام شد، 20 درصد "نمی‌دانم"، 25 درصد "ابراز ناامیدی" و 55 درصد "ابراز امیدواری" را پاسخ دادند.  مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران درکانال تلگرامی خود هم نتایج دیگری را منتشر کرد که براساس آن ۶۶درصد مردم ایران از سخنان حسن روحانی در سازمان ملل رضایت داشتند  و ۷۶ درصد که از محتوای سخنرانی ترامپ در سازمان ملل مطلع بودند سخنرانی وی را ضعیف و بسیار ضعیف دانسته اند.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قیمت نفت خام سبک ایران از ۵۴ دلارگذشت

قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به ۱۵سپتامبر (جمعه، ۲۴ شهریورماه) با بیش از یک دلار افزایش از ۵۴ دلار برای هر بشکه گذشت. این در حالی است که بنا بر گزارش شانا، میانگین قیمت نفت ایران از ابتدای سال ۲۰۱۷ تاکنون ۴۹ دلار و ۳۱ سنت برای هر بشکه بوده است. قیمت نفت خام سنگین ایران نیز به ۵۱ دلار و ۶۰ سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته گذشته ۹۱ سنت افزایش نشان می‌دهد.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

"ارج" در آستانه واگذاری ، "آزمایش" فعلا در انتظار

"ارج" در آستانه واگذاری، "آزمایش" فعلا در انتظار

"ارج" در آستانه واگذاری ، "آزمایش" فعلا در انتظار

مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، از درخواست جدی دو متقاضی جدید برای خرید کارخانه ارج خبر داد و اظهار کرد: با دو متقاضی بخش خصوصی مذاکرات جدی جهت واگذاری ارج صورت گرفته و وزارت صنعت، مطمئن است که این دو متقاضی خواستار تولید پس از خرید کارخانه ارج هستند. هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا توضیح داد که پروژه واگذاری کارخانه ارج قطعی است و اگر طرفین با سخت گیری‌های کمتری کار را پیش ببرند در کمتر از یک ماه این واگذاری در دستور کار قرار می‌گیرد. آن گونه که او گفته، اما امیدی به واگذاری کارخانه آزمایش نیست، چرا که دراین رابطه مسائل و مشکلات عدیده‌ای وجود دارد که قابل حل به نظر نمی‌رسد.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی تا پایان سال

ایسنا- معاون ساخت آزادراه‌های شرکت ساخت اعلام کرد: در صورتی که موانع قانونی یا اجرایی خاصی به وجود نیاید، امکان اجرایی شدن طرح الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی در سراسر کشور تا پایان سال جاری وجود خواهد داشت. در چارچوب این طرح کلیه باجه‌های دریافت عوارض در آزاد راه‌های کشور جمع آوری شده و هزینه عوارض، طبق اطلاعات ثبت شده پلاک خودروهای عبوری، محاسبه و به شماره تلفن همراه شخصی که پلاک خودرو به نام آن فرد است، اعلام می شود. میرشفیعی افزود: با توجه به پایین آمدن هزینه بهره برداری از راه ها در نتیجه اجرای این طرح، امکان دارد قیمت عوارض ثابت مانده و حتی کاهش نیز بیابد. 

یک شنبه 2 مهر 1396  10:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعمال محدودیت تنوع نوع هواپیمای ایرلاین های داخلی

اعمال محدودیت تنوع نوع هواپیمای ایرلاین های داخلیاعمال محدودیت تنوع نوع هواپیمای ایرلاین های داخلی

فارس- معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری از اعمال محدودیت در تنوع نوع هواپیما در شرکت های هواپیمایی خبرداد و گفت: به عنوان مثال مشاهده می شود شرکتی هشت  فروند هواپیما ‌از پنج نوع  متفاوت در ناوگان خود دارد. وی این موضوع را منجر به
به وجود آمدن مشکلات بسیار در ساختار مدیریتی و تامین ایمنی، کیفیت شرکت‌های هواپیمایی، فرایندهای مهندسی و تعمیرات، لجستیک و تضمین مرغوبیت و بازرگانی شرکت هواپیمایی دانست.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گام بلند برای جلوگیری از خام فروشی نفت

گام بلند برای جلوگیری از خام فروشی نفت گام بلند برای جلوگیری از خام فروشی نفت 

مهر - شرکت ملی نفت ایران برای تامین نیاز مصارف داخلی و جلوگیری از خام فروشی، در حال لغو قراردادهای فروش میعانات گازی به مشتریان خارجی است.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرایط صادرات گل آسان شد

شرایط صادرات گل آسان شدشرایط صادرات گل آسان شد

تسنیم - مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران با ارسال نامه‌ای به گمرک ایران شرایط جدید صادرات گل را اعلام کرد که در مقایسه با گذشته آسان شده است. بر این اساس، برای صادرات گل ها و گیاهان زینتی نظیر رز، میخک، آنتوریوم، وریزیا، ارکیده، ژرپرا، داوودی، لیسیانتوس، لیلیوم، گلایول، زنبق، لاله، سنبل، آماریلیس، شیپوری، کوکب، آلسترومریا، فیکوس، فیتونیا، سیکلامن، اریکا، بنت انقنسول، بگونیا، ایمپیشن، شمعدانی، فوشیا، سانسوریا، کاکتوس و گیاهان گوشتی نیازی به دریافت مجوز صادرات نیست.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آزادسازی واردات خودروهای لوکس بالای ۲۵۰۰ سی‎سی صحت ندارد

آزادسازی واردات خودروهای لوکس بالای ۲۵۰۰ سی‎سی صحت نداردآزادسازی واردات خودروهای لوکس بالای ۲۵۰۰ سی‎سی صحت ندارد

تسنیم - مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت، آزادسازی واردات خودروهای لوکس با حجم موتور بیش از ۲۵۰۰ سی سی و حتی برنامه ریزی برای این موضوع را تکذیب کرد.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۲۰۶ تیپ۲ و پژو پارس گران شد

۲۰۶ تیپ۲ و پژو پارس گران شد۲۰۶ تیپ۲ و پژو پارس گران شد

تسنیم - براساس ابلاغیه جدید ایران  خودرو به نمایندگی ها در فروش نقدی مهرماه قیمت دو محصول پژو پارس سال بنزینی و پژو 206 تیپ 2  مطابق مصوبه شورای رقابت افزایش یافته است. بر همین اساس قیمت جدید پژو206 تیپ 2 ، 33 میلیون و 300 هزار تومان و پژو پارس سال بنزینی 37 میلیون و 331 هزار تومان   است.

یک شنبه 2 مهر 1396  10:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ دولت عراق رسما خواستار بسته شدن مرزهایش در منطقه کردستان شد

🔹 دولت عراق به دنبال بی اعتنایی رهبران کرد به درخواست های بغداد مبنی بر تعلیق همه پرسی، یکشنبه شب از کشورهای همسایه و جهان خواستار بستن مرزهای زمینی و هوایی بر روی اقلیم کردستان عراق شد

دوشنبه 3 مهر 1396  6:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺کارشناسان موفق به توسعه یک کلاه ایمنی مخصوص موتورسواران شدند که به دوربین عقب مجهز است و سبب می‌شود تا موتورسواران دید 360 درجه داشته باشند. خراسان

دوشنبه 3 مهر 1396  6:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها