0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️قاسمی: به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی عراق احترام می گذاریم

🔹سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور: سیاست ایران نسبت به بحث اقلیم کردستان بارها اعلام شده و مواضع روشنی داشتیم و ما به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی عراق احترام می گذاریم/ مهر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 3 مهر 1396  7:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️۵ ماه بعد؛ لوکوموتیو از تونل زمستان یورت خارج شد | کارشناسان درچند قدمی کشف علت انفجار مرگبار معدن

🔹رییس دادگستری کل گلستان با اشاره به خارج کردن لوکوموتیو ازمحل انفجار 13 اردیبهشت معدن زمستان یورت آزادشهر، گفت:با این اقدام علت یابی دلیل انفجار از سوی کارشناسان و تیم حقیقت یاب تسهیل شده است.

🔹هادی هاشمیان، روابط عمومی دادگستری،اظهارداشت :این همان لوکوموتیوی بود که گمان می شد، تلاش برای روشن کردن مجدد آن سبب بروز انفجار شده است. با خروج این لوکوموتیو، گروهی شامل بازرس وزارت کار، بازپرس پرونده و نیروی انتظامی این لوکوموتیو را بررسی کردند/ایرنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 3 مهر 1396  7:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️جزئیات حمله مسلحانه به 2 ایستگاه صلواتی در تهران

🔹شب سوم محرم، افرادی ناشناس با تفنگ ساچمه ای به 2 ایستگاه صلواتی در تهران حمله کردند.

معاون اجتماعی پلیس تهران بزرگ گفت:
ساعت 20:30 شب اول مهرماه مصادف با شب سوم محرم، افرادی ناشناس در خیابان «سی متری جی» با تفنگ ساچمه ای به عزاداران حسینی در ایستگاه صلواتی حمله کردند.

🔹 در پی این حمله یک نوجوان 12 ساله یکی از چشم های خود را به علت اصابت ساچمه از دست داد و یک نوجوان دیگر نیز از ناحیه کتف آسیب دید.

🔹بعد از این اتفاق، شناسایی ضاربان در دستور کار قرار گرفته است.

🔹مطابق اظهارات شاهدان عینی، ضاربان کمی آن طرف تر از ایستگاه صلواتی اول، به یکی دیگر از ایستگاه های صلواتی نیز حمله ور شده اند/باشگاه خبرنگاران

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 سخنگوی وزارت بهداشت: در پنج سال گذشته، مصرف سیگار بین دختران ایرانی دو برابر شده است/منبع:ایرنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ سامانه وام ازدواج باز شد

🔹سامانه وام ازدواج که طی روزهای اخیر در اغلب موارد گزینه‌ای برای انتخاب بانک عامل ارائه کننده تسهیلات به متقاضی اعلام نمی‌کرد، مجددا به حالت عادی برگشته و زوجین می‌توانند مراجعه کرده و ثبت نام خود را انجام دهند/منبع:اخرین خبر

دوشنبه 3 مهر 1396  7:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️برخی منابع خبری مدعی شده‌اند وزیر دفاع انگلیس با ارسال نامه‌ای به مسعود بارزانی، رئیس منطقه کردستان عراق از وی خواسته گفت‌وگوی فوری با بغداد، آنکارا و تهران را آغاز کند/خبر آنلاین

شنبه 8 مهر 1396  7:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ پذیرفته‌شدگان سه برابر ظرفیت آزمون استخدامی از ۱۰ تا ۱۵ مهر مدارک خود را به سازمان اداری و استخدامی تحویل دهند

🔹 رئیس سازمان اداری و استخدامی: تا پایان امسال 11 هزار نفر در دستگاه های دولتی جذب می شوند.

🔹تاریخ مراجعه پذیرفته‌شدگان براساس عناوین شغلی آنها در تارنمای سازمان اداری و استخدامی به نشانی www.aro.gov.ir در دسترس است/دانشجو

شنبه 8 مهر 1396  7:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺اردوغان: اهتزاز پرچم اسرائیل در اقلیم کردستان عراق در زمان همه‌پرسی نشان‌دهنده ارتباط دولت اربیل با موساد از گذشته تا امروز است.

شنبه 8 مهر 1396  7:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ دولت مصر مقام امام حسین (ع) در قاهره را تعطیل کرد

🔹همزمان با فرا رسیدن عاشورای حسینی، وزارت اوقاف مصر امروز مسجد امام حسین (ع) در قاهره را به روی شیعیان بست.

🔹با وجود مانع‌تراشی‌های دولت مصر برای به جا آوردن مراسم عزاداری سالار شهیدان در قاهره، اما ده‌ها نمازگزار شیعه در پشت درهای مسجد امام حسین در انتظار باز شدن آن تجمع کرده بودند در حالیکه مدیریت مسجد اعلام کرده است که مسجد امام حسین (ع) طی روزهای تاسوعا و عاشورا تعطیل است.

شنبه 8 مهر 1396  7:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ طرح وزیر دولت ترامپ برای راه‌اندازی جنگ اقتصادی با ایران

🔹زینک وزیر کشور آمریکا: «ایالات متحده به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گاز طبیعی و نفت خام در دنیا تبدیل شده است. این موضوع باعث کاهش وابستگی این کشور به نفت خاورمیانه شده است.»

🔹«نفوذ اقتصادی آمریکا می‌تواند تک تک قطرات نفتی که ایران تولید می‌کند را جایگزین کند و برتری در زمینه انرژی هم بخشی از همین طرح است.»/منبع:آخرین خبر

شنبه 8 مهر 1396  7:28 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ ترجمه نادرست از نوشته موسس تلگرام/خبر اعلام شده در خصوص تهدید دوروف به قطع خدمات به ایران و روسیه کذب است

🔹در حالی که برخی از سایت ها و کانال های ایرانی اعلام کردند که موسس تلگرام اعلام کرده که در صورت فشار خدمات به ایران و روسیه را قطع می کند، بررسی های نشان می دهد که این خبر ناشی از اشتباه در ترجمه توسط یکی از خبرگزاری ها بوده است!

🔹دوروف با حمایت از شرایط ایران اعلام کرده که فشارهای برخی کشورها باعث نخواهد شد که سیاست دیگری درباره ایران پیش بگیرد!

شنبه 8 مهر 1396  7:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺حضور رسمی 20 هزار ایرانی در عراق

مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت از حضور 20 هزار ایرانی همزمان با تاسوعا و عاشورا در عراق خبر داد/ایسنا

شنبه 8 مهر 1396  7:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ قاتل ملیکا دختر بچه هشت ساله دستگیر شد

🔹سردار عباس زاده فرمانده انتظامی استان خوزستان در تشریح جزئیات خبر بیان داشت:ظرف ۷۲ساعت با تلاش شبانه روزی کارآگاهان پلیس آگاهی قاتل دختر بچه هفتکلی شناسایی ودستگیر شد.

🔹وی افزود:قاتل که نوجوانی 14 ساله است با انگیز سرقت طلاجات دختر بچه، او را به ساختمان نیمه کاره ای برده وپس از سرقت گوشواره ها وی را خفه می کند. سردار عباس زاده با اشاره به اینکه قاتل برای از بین بردن رد جرمش جسد دختر بچه را دفن میکند،افزود:گوشواره دختر بچه نزدمتهم کشف گردید.

🔹فرمانده انتظامی استان در خاتمه بیان داشت :متهم در تحقیقات پلیس انگیزه خود را سرقت گوشواره عنوان کرد/میزان

شنبه 8 مهر 1396  7:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ مرکز اهدای خون وصال در تاسوعا و عاشورای حسینی فعال است

🔹مدیرکل انتقال خون استان تهران: مرکز اهدای خون وصال شیرازی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی فعال و آماده خدمت رسانی به عزاداران سیدالشهدا خواهد بود.

شنبه 8 مهر 1396  7:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ دادگاه آمریکا ایران را به پرداخت۶۳میلیون دلار غرامت محکوم کرد

🔹دادگاهی در آمریکا ایران را به پرداخت ۶۳ میلیون دلار غرامت به یکی از اتباع این کشور که در ایران زندانی بوده است، محکوم کرد/مهر

شنبه 8 مهر 1396  7:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها