0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️سخنگوی وزارت کشور خبر داد؛

🔹سامانی: تصویب پیشنهادهای وزارت کشور در هیأت وزیران/ 5 استاندار جدید انتخاب شدند

🔹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور گفت: در جلسه امروز یکشنبه هیئت دولت که به ریاست دکتر روحانی برگزار شد، گزینه های پیشنهادی وزارت کشور برای تصدی مسؤولیت استانداری های؛ آذربایجان شرقی، ایلام، تهران، کرمانشاه و گیلان معرفی و با تصویب هیأت وزیران، برای این مسؤولیت انتخاب شدند.

🔹دکتر سامانی افزود؛ بر این اساس، مجید خدابخش؛ به عنوان استاندار آذربایجان شرقی، قاسم سلیمانی دشتکی به عنوان استاندار ایلام، محمد حسین مقیمی به عنوان استاندار تهران، هوشنگ بازوند به عنوان استاندار کرمانشاه و مصطفی سالاری به عنوان استاندار گیلان تعیین شدند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 2 مهر 1396  9:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺خبرگزاری آناتولی ترکیه: ساکنان عرب و ترکمن استان دیاله عراق طی تظاهرات خیابانی مخالفت خود را با برگزاری همه‌پرسی اقلیم کردستان عراق اعلام کردند

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ترامپ محدودیت‌های مسافرتی جدید را اعلام می‌کند

🔹در حالی که ممنوعیت مسافرتی اعلام شده از سوی دولت دونالد ترامپ علیه اتباع شش کشور مسلمان امروز  منقضی می‌شود، وزارت امنیت داخلی آمریکا توصیه‌هایی را به ترامپ برای اعمال محدودیت‌های مسافرتی جدید بلافاصله بعد از انقضای ممنوعیت قبلی ارائه کرده است./ایسنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺دانشمند ایرانی دستگاه تشخیص ضربه مغزی با واقعیت مجازی ساخت

🔹یک دانشمند ایرانی با کمک واقعیت مجازی دستگاهی ساخته که ضربه مغزی را در ۶۰ ثانیه ردیابی می کند.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️پنج استاندار دیگر مشخص شدند/"مقیمی" استاندار تهران شد

🔹در جلسه امروز هیئت دولت به ریاست روحانی آقایان بازوند، خدابخش، سالاری، سلیمانی و مقیمی به ترتیب به عنوان استانداران کرمانشاه، آذربایجان شرقی، گیلان، ایلام و تهران از هیئت وزیران رأی اعتماد گرفتند.

یک شنبه 2 مهر 1396  9:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🚨سپاه پاسداران در عملياتي پهبادي چند مقر تروريست هاي داعش در حدود مرزي سوريه و عراق را منهدم كرد /  شبکه خبر

یک شنبه 2 مهر 1396  9:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢 سرقت اطلاعات مهم بانکی و خصوصی کاربران با دانلودهای مذهبی ایام محرم

🔴 رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا: یکی از راه‌های سرقت اطلاعات کاربران، ارسال بدافزار است که معمولاً در قالب فایل‌های ضمیمه شده به سیستم فرد قربانی نفوذ می‌کنند.

🔴 دریافت و دانلود فایل‌های مربوطه باید از سایت‌ها و منابع مطمئن صورت بگیرد و نباید به سایت‌هایی که فاقد اصالت لازم می‌باشند اعتماد کرد.

🔴 آگهی‌هایی که با موضوعات تورهای زیارتی اماکن مقدسه، تهیه بلیط‌های رفت و برگشت و... در فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد، صرفاً جنبه تبلیغ داشته و تضمینی برای کاربران وجود ندارد تا اطلاعات وارد شده آنها در امان باشد. بنابراین نباید به این نوع آگهی‌ها توجه و اطمینان کرد.

یک شنبه 2 مهر 1396  9:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

✅ همزمان با روز جهانی گردشگری، دیدن تنها موزه‌ها و اماکن تاریخی تحت نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در روز پنجم مهرماه رایگان است

یک شنبه 2 مهر 1396  9:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال محرومیت ۴ بازیکن الهلال در دیدار برگشت مقابل پرسپولیس

باشگاه الهلال عربستان اعلام کرد که عبدالملک الخیبری، سالم الدوسری، محمد جحفل و  نیکولاس میلیسی بازیکنان یک اخطاره ای تیم است و احتمال دارد بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل پرسپولیس را از دست دهند. 

یک شنبه 2 مهر 1396  9:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اردوغان: باید تحریم های مشترکی با ایران علیه کردستان عراق اجرا کنیم

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه با بیان این که  «همه‌پرسی جدایی کردستان عراق ،‌ غیرقانونی است»  افزود: «دیدارها با مقامات ایرانی درباره همه پرسی کردستان عراق ،‌ دیدارهای مهمی بوده‌اند...ایران هم مثل ما فکر می‌کند. ما نیاز داریم که تحریم‌های مشترکی با ایران علیه منطقه کردستان عراق  اجرا کنیم.»

یک شنبه 2 مهر 1396  9:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لاوروف: «ترامپ» و«اون» مثل بچه های مهد کودک رفتارمی کنند

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، جنگ لفظی میان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی را به دعوای میان دو بچه در مهد کودک تشبیه کرد. گفتنی است پس از آن که ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل تهدید کرد؛ در صورت لزوم کره شمالی را با خاک یکسان می کند؛ اون در پاسخ، وی را روانی خطاب کرد. حال آن که در ادامه، ترامپ هم برای این که روی حریف را کم کند، در یکی از همان توئیت های معروفش، رهبر جوان کره شمالی را دیوانه خطاب کرد.

یک شنبه 2 مهر 1396  9:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعطیلی مخازن آمونیاک حیفا پس از تهدید نصرا...

تعطیلی مخازن آمونیاک حیفا پس از تهدید نصرا...

به دنبال تهدید دبیرکل حزب ا... مبنی بر هدف قرار دادن مخازن آمونیاک در بندر حیفا، رژیم صهیونیستی مخازن آمونیاک این منطقه را پس از 30 سال تخلیه می‌کند. شهردار حیفا، در واکنش به تهدید سید حسن نصرا...، که گفته بود آمونیاک موجود در خلیج حیفا با برد موشک‌های حزب ا... یک بمب هسته‌ای با خسارت‌های سنگین جانی و مالی خواهد بود، گفت: متاسفانه اظهارات نصرا... در این باره درست است و اسرائیل باید با جدیت به این مسئله رسیدگی کند.

یک شنبه 2 مهر 1396  9:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

داعش همچنان مسلط بر ۸۰ درصد میادین نفتی دیرالزور

داعش همچنان مسلط بر ۸۰ درصد میادین نفتی دیرالزور

نماینده شرکت گاز سوریه در استان دیر الزورخاطرنشان کرد داعش همچنان کنترل ۸۰ درصد از چاه‌های نفت دیرالزور را در دست دارد و تمامی میادین گازی نزدیک رود فرات در دست تروریست‌هاست. وی با بیان این که تروریست‌ها عمدا اقدام به تخریب زیرساخت‌های میادین نفتی کرده‌اند،افزود: قبل از شروع بحران سوریه در این استان ۲۵ تا ۳۵ درصد نفت سوریه استخراج می‌شد. گروه تروریستی داعش از آوریل ۲۰۱۴ میلادی بر میادین گاز و نفت دیرالزور تسلط دارد.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ناکامی دوباره جمهوری خواهان برای لغو نظام بیمه اوباما

ناکامی دوباره جمهوری خواهان برای لغو نظام بیمه اوباما

به نظر می‌رسد جمهوری‌خواهان برای لغو بیمه بازمانده از دولت اوباما، باز هم در سنا رای کم آورده‌اند.سناتور مک‌کین، جمهوری‌خواه، که خودش سرطان مغز دارد،  با لغو "اوباماکر" مخالفت کرده است. این دومین بار است که وی جلوی تلاش هم‌حزبی‌هایش برای لغو طرح بیمه اوباما را سد کرده است. جمهوری‌خواهان ۵۲ کرسی از ۱۰۰ کرسی مجلس سنا را در دست دارند و برای تصویب این طرح به ۵۰ رای نیاز داشتند. در آن سو سناتورهای دموکرات و مستقل یکپارچه مخالف لغو آن هستند.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا... مکارم شیرازی: خطیبان و مداحان از آلوده شدن مجالس حسینی به مسائل سیاسی و تفرقه انگیز بپرهیزند

ایرنا - آیت ا... مکارم شیرازی در بیانیه ای به مناسبت فرارسیدن ماه محرم، گفت: خطیبان و مداحان از آلوده شدن مجالس حسینی به مسائل سیاسی، جناحی و تفرقه ‌انگیز یا اهانت به مقدسات دیگران که مایه تفرقه است، بپرهیزند. این مرجع تقلید تصریح کرده است: خطیبان و مداحان ، نقش اصلی را در آگاه ساختن مردم دارند و از کارهایی که موجب وهن مذهب در نظر دوست و دشمن می‌ شود، به خصوص قمه زدن و اعمالی مانند آن بپرهیزند.

یک شنبه 2 مهر 1396  9:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها