0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺رئیس جمهور در صحن علنی مجلس برای دفاع از وزرای پیشنهادی:

🔹از مردم بیدار و غیور ایران سپاسگزارم  که با حضور پرشور خود در انتخابات ریاست جمهوری امنیت ملی را تضمین کردند و بر اعتبار صندوق رای بعنوان شاخص وحدت و راهنمای حرکت مدیریت کشور پای فشردند.

🔹از رهبری معظم انقلاب تشکر می‌کنم که با رهنمودهای خود از آزادی کشور حراست کرده و از دولت جمهوری اسلامی در مسیر خدمت به مردم حمایت نموده اند

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺رئیس جمهوری در دفاع از کابینه:

🔹مراسم تحلیف نمادی از همدلی میان همه ارکان نظام و نمودی از جایگاه بین المللی ایران بود

🔹انتخابات 96 علاوه بر تثبیت مردم سالاری دینی در جامعه ایران، فرصتی را فراهم کرد که مردم در میان دیدگاه های و رویکردها آگاهانه داوری کنند و به گفتمان و اهداف و برنامه های رئیس جمهور منتخب خویش رای دهند

🔹حالا که ملت باردیگر مسیر اعتدال را برگزیده است من خود را به تحقق آن برنامه ها متعهد می دانم و حراست از حقوق همه مردم چه کسانی که به من رای دادند چه آنها که دیگری را برگزیدند وظیفه خود می دانم

🔹برای تامین آزادی و پیشرفت از همه نخبگان و صاحبنظران ، مدیران و همه اقشار مردم در کشور مدد می جویم

🔹نقش و شان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نقشی ویژه و تعیین کننده است

🔹رئیس جمهور و نمایندگان مجلس وظیفه ای مشترک برای تحقق خواست مردم دارند که این وظیفه هم در تعیین وزرا  تجلی می یابد و هم در فراهم کردن فضای حقوقی و قانونی اقدام و عمل که باید زمینه ساز رشد و شکوفایی کشور شود.

🔹وزیرانی که بار مسئولیت اداره کشور را بر دوش می گیرند باید اطمینان داشته باشند که در طول مسیر خدمت از حمایت و همکاری مجلس محترم برخوردار خواهند بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻اسامی موافقان و مخالفان کلیات کابینه دوازدهم

اکبر رنجبرزاده، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اسامی موافقان و مخالفان کلیات کابینه دوازدهم را قرائت کرد.

موافقان کلیات کابینه دوازدهم:
🔹یوناتن بت کلیا نماینده آشوریان،‌ زهرا ساعی نماینده تبریز، بهروز نعمتی نماینده تهران، نبی هزار جریبی نماینده گرگان و احمد همتی نماینده سمنان

مخالفان کلیات کابینه دوازدهم:
🔹محمدرضا صباغیان نماینده مهریز، حشمت الله فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب، محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز، سیدجواد حسینی‌کیا نماینده سنقر و محمدمهدی زاهدی نماینده کرمان /منبع:ایسنا

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔶 رئیس جمهوری در دفاع از کابینه:

🔹دولت دوازدهم بر رعایت کامل حقوق شهروندی پایبند خواهد بود

🔹هدف همه اقدامات دولت معطوف به تامین منافع ملی همه ایرانیان است

🔹دولت دوازدهم خواستار آزادی مردم ایران است

🔹دولت دوازدهم با فساد مقابله ریشه ای خواهد کرد و همه دستگاه ها مکلف هستند که برنامه های مشخص برای مقابله با فساد و بخصوص کاهش احتمال بروز فساد را ارائه کنند

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔶 رئیس جمهوری در دفاع از کابینه:

🔹اینک با این واقعیت مواجه هستیم که درآمدهای بالاتر از 100 میلیارد دلار سال های نیمه دوم دهه 80 فعلا تا چندسال دیگر در دسترس نخواهد بود پس اول باید توقعات و فضای جامعه را متناسب با درآمدهای کمتر از 50 میلیارد دلاری نفت تنظیم کنیم

🔹نمی توانیم سرنوشت مردم را به بازار پر تلاطم جهانی نفت و نوسانات قیمت آن گره بزنیم

🔹دارایی هایمان را بجای آنکه حفظ کنیم و بر آن ها بیافزاییم مصرف کردیم و امروز بخش بزرگی از این دارایی ها در مرز هشدار قرار دارد

🔹دولت دوازدهم چاره ای ندارد جز اینکه  در شیوه اداره منابع کشور تغییراتی را لحاظ کند

🔹اجرای موفق اصلاحات اقتصادی منوط به حمایت مردم است

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد شلیک موشک از سوی کره شمالی به منزله آغاز جنگ خواهد بود/منبع:مهر

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی: به وزرا کتبا ابلاغ می کنم که باید در رده های بالای مدیریتی، از جوانان و زنان استفاده کنند. اینکه می‌رویم سراغ سن های بالای ۵۰ سال، نشان می دهد زمینه را برای پرورش مدیران فراهم نکردیم.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی: برخی نظرشان درباره اینترنت مثل این است که اگر کسی در اتوبان تصادف کرد قاضی می‌تواند اتوبان را برای همیشه ببندد/منبع:ایسنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 سخنگوی وزارت دفاع عراق بامداد سه شنبه از آغاز عملیات آزادسازی شهر تلعفر در استان نینوا خبر داد/منبع:ابنا

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺روحانی در خصوص ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه 14:

🔹 ظریف کار بزرگی برای کشور کردند و از طرف ملت و وزرا از ظریف برای انجام مذاکرات برجام تشکر می کنم

🔹 چماقی بالای سر ما بود که خیلی ها الان می گویند نمی توانستند بزند اما حواس ما را که پرت آن کرده بودند

🔹 برجام اولش مساله امنیت ملی و برهم زدن توطئه های آمریکا است

🔹 ما با برجام راه را برای تقویت بنیه دفاعی کشور باز کردیم ، امروز کشورهای اروپایی در پیشرفت هسته ای دارند با ایران همکاری می کند

🔹  امروز می گویند چرا فلان بانک نیامده است، می گویم کدام بانک؟ ، می گویند می دانیم 60 درصد آن بانک برای آمریکا است

🔹 برخی از برجام خوششان نمی آید و مشکلشان آمریکا ، ترامپ یا کنگره نیست

🔹  باید از تمام ظرفیت های دیپلماسی برای بحث اقتصادی، اقتصاد مقاومتی، صادرات غیرنفتی، جذب سرمایه و فناوری، محیط زیست و ... استفاده بکنیم

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻فردا آخرین فرصت انتخاب رشته کنکور سراسری 96

مشاور عالی سازمان سنجش :

🔹 مهلت انتخاب رشته در کنکور ۹۶ فردا ۲۵ مرداد پایان می یابد و داوطلبان تا این زمان فرصت دارند، کدرشته های مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 رییس ستاد کل نیروهای مسلح در صدر هیات عالی رتبه نظامی سیاسی صبح امروز وارد فرودگاه آنکارا شد/منبع:مهر

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺رئیس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی  راه و شهرسازی:

🔹آخوندی را برای وزارت راه و شهرسازی انتخاب کردم

🔹آخوندی وزیر فعالی بود، ما در مسکن نتوانستیم به توافقی نهایی برسیم

🔹در دولت دوازدهم مسئله مسکن را از او به جد می‌خواهم

🔹مسئله مسکن با بخش خصوصی قابل حل است

🔹مهمترین موضوع حل مشکل مسکن توجه به بافت فرسوده است. بافت فرسوده آیت الله و آب و برق دارد؛ باید آن را کوبید و ساخت

🔹ان شاءالله در مسکن شاهد یک حرکت بسیار گسترده خواهیم بود

🔹آخوندی با شهرداری مشکل داشت و این مشکلات را در هیئت دولت مطرح می‌کرد، امیدواریم در این دوره شاهد این‌گونه مشکلات نباشیم

🔹آخوندی در زمینه راه، راه‌آهن، بنادر و هواپیمایی به جد کارهای مهمی انجام داده است.

🔹امروز در چابهار شاهد یک نشاط اقتصادی هستیم، امیدواریم شاهد راه آهن چابهار به زاهدان باشیم.

🔹در زمینه هواپیمایی بعد از 40 سال تابو شکسته شد و با یک شرکت بزرگ قرارداد بستیم، چه طور می‌شود که برای خرید هواپیما خوشحال باشیم درحالی که دست دوم بوده، اما اگر هواپیمای نو بیاوریم عده‌ای عصبانی می‌شوند

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روحانی  در دفاع از وزیر اقتصاد: کرباسیان سابقه طولانی در مدیریت رده‌های بالای اقتصادی کشور دارد

رئیس جمهور:
🔹کرباسیان سابقه طولانی در مدیریت رده‌های بالای اقتصادی کشور دارد همچنین  وی در زمینه علم و دانش و ترجمه و نوشتن کتاب هم موفق بوده است. رشته تحصیلی وی نیز برنامه ریزی و مدیریت است.

🔹یکی از موفقیت‌های کرباسیان ساماندهی گمرک بود،گمرک ما خیلی مشکل داشت اما با تلاش‌های کرباسیان سامانه الکترونیکی در گمرک فعال شد، درآمد گمرک افزایش یافت و با فساد مبارزه شد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺رئیس جمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی:

🔹برای وزارت کشاورزی حجتی انتخاب شده و در دولت دوازدهم هم همین مسئولیت را برعهده خواهد گرفت.

🔹در مسئله زراعت و باغداری آگاهی دارد، هم‌چنین وی تحولات زیادی در دانه‌های روغنی،شکر ،ماهی‌های در قفس، مزارع مدرن، صرفه جویی و بهره‌ورری در آب انجام داد

🔹باید یارانه بخش کشاورزی را هدفمند کرد، هم‌چنین از کشت فرا زمین باید بیشتر استفاده کرد

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها