0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

بی اطلاعی قطعه سازان از قرارداد خودروسازان فرانسوی

سخنگوی انجمن قطعه سازان با بیان این که جزئیات قراردادهای خودرویی با فرانسه در اختیار قطعه سازان قرار داده نشده است، افزود: اگر قطعه ساز اطلاعی از قراردادهای خارجی نداشته باشد چطور می تواند قطعه مورد نیاز خودرو را تولید کند. به نیا با اشاره به تجربه تلخ داخلی سازی قطعات خودروی ال نود، به توقف داخلی سازی روی 60 درصد طی دهه اخیر اشاره کرد و افزود: هیچ آمار رسمی از روند افزایش داخلی سازی قطعات خودروهای جدید خارجی نداریم، بنابراین اگر فردی آماری در این رابطه ارائه می دهد، حتما باید منبع آن را از وی سوال کرد. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  10:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بانک مرکزی برای مدیریت نرخ سود، سیاست های پولی جدید تدوین می کند

یک مقام آگاه از برنامه بانک مرکزی به منظور تدوین سیاست‌های جدید پولی، برای مدیریت نرخ سود خبر داد. وی در گفت وگو با فارس، درباره جزئیات این سیاست‌ها گفت: یکی از اهداف این سیاست‌ها نزدیک شدن سود سپرده بانک‌ها به نرخ مصوب شورای پول و اعتبار است. در همین راستا یکی از پیشنهادها، تبدیل اضافه برداشت‌های قبلی بانک‌ها به خط اعتباری است. به گفته وی، تبدیل اضافه برداشت‌ها به خط اعتباری فقط مشمول برداشت‌های قبلی می‌شود. وی درباره نرخ جریمه 34 درصدی فعلی، بعد از تبدیل شدن به خط اعتباری، گفت: این موضوع نهایی نشده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دهن کجی مدیران پتروشیمی به بخشنامه جهانگیری

تسنیم - برنامه پایش دو شب گذشته به پشت پرده تخلفات هلدینگ‌های اقتصادی خلیج فارس و تاپیکو پرداخت. در این برنامه، پیله فروش کارشناس اقتصاد با اشاره به بخشنامه جهانگیری بعد از آتش‌سوزی پتروشیمی بوعلی در تیر 95، مبنی بر پرهیز از به کارگیری مدیران پروازی یا مسئول در چند پروژه، اظهار کرد: یک سال از این بخشنامه می گذرد ولی تاکنون اجرا نشده است. هم اکنون مدیران منطقه ویژه ماهشهر و بندر امام که زیر مجموعه هلدینگ های یادشده هستند، پروازی اند. همچنین اکثر مدیران این دو هلدینگ بازنشسته اند و از مدیران دارای ژن خوب که یک شبه و بدون تخصص به مدیریت رسیده اند، استفاده می شود.

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارگران ساختمانی دیگر سهمیه‌بندی نمی‌شوند!

ایسنا- نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی از پالایش قطعی هفت هزار کارگر ساختمانی در کل کشور خبر داد و گفت: سهمیه‌بندی بیمه کارگران ساختمانی منتفی شده است و همه کسانی که در سامانه خدمات رفاهی وزارت کار ثبت نام کنند و واجد شرایط شناخته شوند ، بیمه خواهند شد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راستی آزمایی شماره شبای مشمولان سهام عدالت از سرگرفته شد

مهر- پژوهشکده پولی و بانکی به نقل از سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: پس از پیگیری مکرر این سازمان، بانک مرکزی نامه‌ای به تمام بانک های عامل و موسسه های اعتباری کشور ارسال کرد و براساس آن، راستی آزمایی شماره های شبا بانکی مشمولان سهام عدالت که مدتی متوقف شده بود، مجدد آغاز شد. بر این اساس، به زودی نتایج راستی آزمایی مبنی بر تایید یا تایید نشدن احتمالی شبا بانکی باقی مانده مشخص خواهد شد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش ۵۵ درصدی ترانزیت ریلی بار در کشور از ابتدای امسال

تسنیم- معاون بهره‌برداری و سیر و حرکت راه‌آهن از افزایش ۵۵ درصدی ترانزیت بار ریلی در کشور خبر داد و گفت: در سیستان و بلوچستان ۱۰۰ درصد حمل گندم تولیدی با ریل انجام می‌شود.

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تغییرات در ساختار «جبهه مردمی» برای جوان‌‌گرایی

تسنیم- عضو شورای مرکزی جبهه مردمی از تغییرات مهم در ساختار این جبهه برای جوان‌گرایی خبر دادو تصریح کرد: محوریت این تغییر جوان‌گرایی است. مهدی چمران افزود: بنا داریم از نیروهای جوان برای تصمیم‌گیری‌های مهم جبهه مردمی دعوت کنیم .هم چنین به گزارش مهر سید محمد حسینی عضو دیگرهیئت رئیسه جبهه مردمی با اشاره به برگزاری نشست شورای مرکزی این جبهه گفت:  نقشه راه چهار سال آینده و ساختار تشکیلات جبهه مردمی معلوم شده و به زودی نهایی خواهد شد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تشکیل ۱۰ تیپ واکنش سریع برای مبارزه با تروریسم‌‌

خانه ملت - وزیر پیشنهادی دفاع با بیان این که جایگاه ایران در حوزه موشکی مناسب است، افزود: دشمن تلاش می‌کند توان موشکی ایران را خنثی کند ازاین رو اولویت‌های ما تقویت صنعت موشکی، پدافند هوایی و صنعت دریایی و نیروی زمینی است.امیر سرتیپ حاتمی ادامه داد: پنج تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی ارتش و پنج تیپ واکنش سریع در نیروی زمینی سپاه ایجاد شده تا با تروریسم‌‌ها مبارزه شود.وی گفت: موشک‌های S300 به کشور تحویل و در محل مستقر شده است.

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش قاسمی به برخی برداشت ها از برنامه ظریف

ایرنا - بهرام قاسمی درباره برخی برداشت های رسانه ای از متن برنامه ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه دولت دوازدهم گفت: ظریف به عنوان فردی کاملا حرفه ای و متخصص در حوزه روابط بین الملل و سیاست خارجی اعتقاد راسخ به هماهنگی و هم افزایی همه نهادهای ذیربط در حوزه مسائل خارجی داشته و دارد. برخی رسانه ها در روزهای گذشته با اشاره به برنامه وزیر پیشنهادی خارجه، مدعی تلاش ظریف برای محدود کردن اظهارنظر افراد و مسئولان در حوزه سیاست خارجی شده بودند.

سه شنبه 24 مرداد 1396  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻اعلام نام برخی مکمل های لاغری غیرمجاز ماهواره ای

سازمان غذا ودارو:

🔹نام های تجاری متابولایف، ترمولایف، ترمالین، زیماکس، پاتینت لاین، آلترا لیپولاین، اکس انا دراین و مجیک اسلیم از داروهای غیرمجاز لاغری است

🔹این مکمل های ماهواره ای غیر مجاز حاوی آمفتامین، سیبوترامین و افدرین می باشند که عوارض جبران ناپذیری را برای مصرف کننده ایجاد می کند

🔹همچنین متریم، ریلاکر، لیپولاین، اکس انادراین، مجیک اسلیم، متریم، ریلاکر، لیپودراین، جنی سیل، ترمواسلیم، تایم لایف، هربالای آدی فین و بوتانیکال اسلیمینگ نیز از دیگر داروهای لاغری ماهواره ای هستند که در برخی از قرص های روانگردان وجود داشته و موجبات اختلالات روانی در مصرف کننده را فراهم می آورند/خبر آنلاین

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻فاکس نیوز:

🔹یک هواپیمای بدون سرنشین ایرانی شب گذشته به حدی به ناو هواپیمابر نیمیتز نیروی دریایی آمریکا مستقر در خلیج فارس نزدیک شده که حتی خطر برخورد با جنگنده های آمریکایی را نیز ایجاد کرده است/انتخاب

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻ساعتی قبل راننده یک خودرو پژو ۲۰۶ پس از ضرب و جرح مامور پلیس قائمشهر با خودرو از روی مامور راهور  رد شد

🔹این راننده پس از فرار با حضور در کلانتری خود را تسلیم پلیس کرد

🔹حال مامور راهور رضایت بخش است/میزان

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺افزایش 133 درصدی مسمومیت ناشی از مصرف ماریجوآنا در بین کودکان فرانسوی در مدت 11 سال گذشته/میزان

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻ترامپ بعد از انتقادات بالاخره علیه نئونازی‌ها و نژادپرستان صحبت کرد

🔹رئیس‌جمهور آمریکا بعد از شدت گرفتن انتقادات از او، بالاخره نام گروه‌های طرفدار نژادپرستی را بر سر زبان آورد و اقدامات خشونت‌بار آنها را محکوم کرد.

🔹بخشی از انتقادها از ترامپ به دلیل نام نبردن از گروه‌های نژادپرست عامل خشونت‌های روز شنبه بود/تابناک

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻دستگیری لیدر کمپین انحرافی «الف مثل استاد» و  پل ارتباطی با اعضای خارج از کشور عرفان حلقه توسط سربازان گمنام امام زمان(عج)

🔹اطلاعات سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان در یک عملیات پیچیده اطلاعاتی-عملیاتی موفق به دستگیری لیدر اصلی عرفان انحرافی حلقه در استان اصفهان شد.

🔹فردی که در تور اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) افتاده است، سرشبکه اصلی و رابط چندین استان این فرقه انحرافی و سرپل ارتباطی با اعضای فراری عرفان حلقه در خارج از کشور است.

🔹این عنصر منحرف، مسؤول سازمان‌دهی راهپیمایی‌ها و تجمعات عرفان انحرافی حلقه محسوب شده و لیدر اصلی کمپین «الف مثل استاد» در استان اصفهان بوده است.

🔹اطلاعات سپاه صاحب‌الزمان(عج)، پیش از این نیز در چند عملیات اطلاعاتی مهم، عناصر و سرشبکه‌های اصلی این عرفان در شهرهای اصفهان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر را متلاشی کرده بود/فارس

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها