0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

روایت پورمختار از نظر منفی 3 فراکسیون مجلس درباره ربیعی و رحمانی‌فضلی

به گزارش نامه نیوز، محمدعلی پورمختار عضو فراکسیون نمایندگان ولایی ضمن اشاره به اختلاف میان دو فراکسیون مستقلین و امید درخصوص رأی اعتماد به وزیران گفت: الان فراکسیون امید تعدادی از وزیران را قبول ندارد یا برعکس نظرش مثبت است اما نظر فراکسیون مستقلین چیز دیگری است. به گفته پورمختار وزیران پیشنهادی کار، کشور، ارتباطات و راه جزو وزیرانی هستند که از نظر فراکسیون امید نباید از مجلس رأی اعتماد بگیرند. وی تصریح کرد: البته در بین اعضای دو فراکسیون دیگر نیز دیدگاه های متفاوتی درباره این ها وجود دارد. می توانم بگویم نظر همه فراکسیون ها درباره آقای ربیعی و آقای رحمانی فضلی منفی است. مهرداد لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلین نیز گفت: پیش بینی می کنم حداکثر دو نفر از وزیران پیشنهادی نمی توانند از مجلس دهم رأی اعتماد بگیرند. لاهوتی در این مصاحبه مشخص نکرده است که منظور وی از این دو نفر چه کسانی هستند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایمن آبادی: وزیر پیشنهادی کشور مورد اقبال برخی نمایندگان نیست

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس با بیان این که تیم سیاسی دولت دوازدهم، تیم خوبی است و هماهنگ هستند، گفت: وزیر پیشنهادی امور خارجه بالاترین رای اعتماد را از نمایندگان مجلس در کابینه دوازدهم کسب خواهد کرد. وی ادامه داد: امیر سرتیپ حاتمی وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و حجت الاسلام علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات نیز بعد از ظریف به ترتیب بیشترین رای اعتماد نمایندگان مجلس را کسب خواهند کرد. ایمن آبادی تصریح کرد: اما وزیر پیشنهادی کشور به دلیل عملکرد گذشته اش مورد اقبال برخی نمایندگان نیست.همچنین علی اکبری عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس در پاسخ به این پرسش که نظر اکثریت اعضای فراکسیون درباره وزیران پیشنهادی چیست؟ تصریح کرد: نظر اکثریت اعضای فراکسیون نسبت به 90 درصد وزیران پیشنهادی مثبت است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پزشکیان: اگر به گزینه‌های فعلی رأی ندهیم شاید افرادی ضعیف‌تر معرفی شوند

به گزارش تابناک مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس و عضو دیگر فراکسیون امید هم با بیان این که به کسانی که در دولت یازدهم بودند رای می دهیم، تأکید کرد: می ماند کسانی که جدید آمده اند که اگر به آن ها نیز رای ندهیم ممکن است از این ضعیف تر را معرفی کنند چرا که اگر به گزینه اول در این دولت رای ندهیم گزینه دوم را ضعیف تر معرفی می کند. وی در عین حال به افکارنیوز نیز گفت: احتمالا تعدادی از وزیران پیشنهادی از مجلس رای اعتماد نخواهند گرفت. همچنین احمد توکلی نماینده ادوار مجلس نیز طی یادداشتی ضمن حمایت از وزیر پیشنهادی کار از نمایندگان خواست با علی ربیعی شرط کنند که نعمت زاده مدیرعامل شستا نشود.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کواکبیان: 3 وزیر پیشنهادی ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند     

مصطفی کواکبیان نماینده عضو فراکسیون امید مجلس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران درباره وضعیت رأی اعتماد وزیران پیشنهادی خاطر نشان کرد: به صورت قطعی می‌توانم اعلام کنم که 14 وزیر پیشنهادی رأی می‌آورند، برای یک وزارتخانه هم که سرپرست گذاشته‌اند، سه نفر دیگر هم که نمی‌خواهم نامشان را بازگو کنم ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند، به هر حال بحث تبادل نظر تا پنج شنبه ادامه دارد و شاید تا این روز مسائل مربوط به این سه نفر هم مرتفع شود. وی تصریح کرد: هفت الی هشت نفر از وزیران قبلی مانند قاضی‌زاده هاشمی، ظریف و زنگنه حضورشان در مسند وزارت قطعی است.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رحمانی فضلی: چندین بار از مجلس رای اعتماد گرفتم و این برای چهارمین بار خواهد بود

به گزارش جماران، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر پیشنهادی کشور گفت: چندین بار از مجلس رای اعتماد گرفتم و این برای چهارمین بار خواهد بود که این امر رخ می‌دهد، من فرزند مجلس هستم و ان شاء ا... نمایندگان اعتماد خواهند کرد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امیری: امیدوار به رای‌آوری هر ۱۷ وزیر معرفی شده هستیم

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفت و گو با ایلنا با بیان این که ما احساس می کنیم که شرایط و روابط خوبی میان مجلس و دولت وجود دارد، تصریح کرد: ما امیدوار هستیم هر ۱۷ وزیر معرفی شده از سوی آقای رئیس‌جمهور بتوانند اعتماد نمایندگان را جلب کنند و دولت هم تمامی تلاش خود را برای رسیدن به این مسئله انجام خواهد داد. امیری درباره این که برخی از رسانه‌ها مدعی شده‌اند رئیس‌جمهور از چند وزیر معرفی شده حمایت نمی‌کند و تعیین تکلیف آن ها را به مجلس سپرده، گفت: خیر. وقتی آقای روحانی در بررسی‌هایش به این جمع‌بندی رسیده‌ که با ترکیب معرفی شده به عنوان هیئت دولت می‌تواند برنامه‌هایش را اجرا کند، این به معنای حمایت از آن هاست. بنابراین ما تمام و کمال تلاش می‌کنیم تا همه وزیران معرفی شده رای اعتماد را از مجلس کسب کنند.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صدور 79 هزار روادید برای حجاج ایرانی

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تا صبح دیروز 79 هزار زائر ایرانی روادید عربستان را دریافت کردند و به تدریج تا زمان اعزام همه روادید  ها صادر می‌شود. به گزارش خبرنگار میزان، حمید محمدی افزود: پروازهای مدینه‌قبل تا 30 مرداد و پروازهای مدینه‌بعد تا سوم شهریور از ایران انجام می‌شود.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رکورد سنی کارت اهدای عضو شکسته شد

پدر پریا خزایی، نوزاد یک روزه بیرجندی، همراه با دریافت شناسنامه فرزندش برای او کارت اهدای عضو گرفت. به گزارش فارس،  پدر پریا خزایی در توضیح این اقدام خود گفت: این موضوع برای ما انجام وظیفه است که اگر قرار باشد به هر نحوی در این دنیا نباشیم، بتوانیم برای هموطنان خود کاری کنیم و چه کاری بهتر از آن که بتوانیم به آن‌ها زندگی ببخشیم. وی با بیان این که برای دیگر اعضای خانواده خود نیز کارت اهدا دریافت کرده است، افزود: علاوه بر من، همسر و پسر سه ساله‌ام نیز کارت اهدای عضو دارند به همین دلیل تصمیم گرفتیم همزمان با تولد دخترم برای او هم این کار را انجام دهیم. تأخیر یک روزه من هم برای دریافت کارت به علت گرفتن کد ملی و شناسنامه پریا بود، در غیر این صورت همان روز تولد برایش می‌گرفتم.  متقاضیان دریافت کارت اهدای عضو با مراجعه به سامانه مرکزی صدور کارت اهدای عضو www.ehda.center یا بات تلگرام انجمن اهدای عضو ایرانیان به آدرس @ehdayeozv_bot می‌توانند به راحتی کارت خود را دریافت کنند. 

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیشنهاد واردات جسد

پیشنهاد واردات جسد

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از پیشنهاد این سازمان برای واردات جسد به کشور خبر داد. دکتر احمدشجاعی درباره این که آیا پزشکی قانونی جسدی برای تشریح در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرارمی دهد یا خیر؟ به ایسنا گفت: افرادی که وصیت می کنندجسدشان اهدا شود یا اجساد ناشناسی که بعد از شش ماه کسی به سراغشان نیامده باشد با کسب اجازه قانونی از مقام قضایی به دانشگاه های علوم پزشکی تحویل داده می شوند. وی درباره تعداد این اجساد نیز گفت: تعداد این اجساد بسیار اندک است و نیاز دانشگاه های علوم پزشکی را رفع نمی کند؛ به طوری که ممکن است در طول سال تنها یک جسد به دانشگاه داده شود که این تعداد به درد دانشگاه نمی خورد. شجاعی همچنین درباره امکان واردات جسد از خارج به کشور، به ایسنا گفت: ما پیشنهاد کرده ایم از خارج از کشور جسد بیاورند که در این میان بعضی از گروه ها اعلام آمادگی کردند و ما هم گفتیم که با آن ها همکاری می کنیم.وی درباره این که آیا تاکنون واردات جسد انجام شده یا خیر؟ اظهارکرد: تاکنون واردات جسد نداشتیم یا اگر بوده تعداد آن خیلی کم بوده است اما اگر این کار انجام شود نیاز دانشگاه رفع می شود.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشایی مرز کمکی در اربعین برای تسهیل تردد زائران

بازگشایی مرز کمکی در اربعین برای تسهیل تردد زائرانبازگشایی مرز کمکی در اربعین برای تسهیل تردد زائران

فرمانده نیروی انتظامی از بازگشایی مرز کمکی در اربعین امسال خبر داد و گفت: امیدواریم با بازگشایی مرز جدید در کنار مرزهای رسمی خودمان، شاهد تسهیل در تردد زائران باشیم. به گزارش ایسنا،  سردار حسین اشتری با اشاره به عقد تفاهم نامه بین دو کشورایران و عراق در زمینه تسهیل تردد زائران اربعین حسینی افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق در راستای همکاری بین مرزبانان دو کشور با رعایت تمام ضوابط قانونی، تفاهم نامه‌ای را امضا کردند. سردار اشتری درباره بازگشایی مرز کمکی در کنار مرزهای اصلی تصریح کرد: امیدواریم با بازگشایی مرز جدید در کنار مرزهای رسمی خودمان، شاهد تسهیل در تردد زائران باشیم.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دادستان زاهدان: مانعی برای خدمت رسانی به کمب وجود ندارد

موانع قانونی برای خدمت رسانی به روستای کمب وجود ندارد. حجت الاسلام و المسلمین «علی موحدی راد» دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان وبلوچستان به «خراسان» گفت: دادستانی مرکز استان با طرح موضوع در شورای حفاظت از اراضی ملی، موانع قانونی برای ارائه خدمات در این روستا را مرتفع کرد و مجوزهای لازم صادر شد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عضویت صدراعظم سابق آلمان در هیئت مدیره شرکت روسنفت

دولت روسیه «گرهارد شرودر»، صدراعظم سابق آلمان را که به تازگی سخنان ضدآمریکایی زیادی مطرح می کند، به عضویت هیئت مدیره شرکت بزرگ نفتی «روسنفت» درآورد. شرودر هم‌اکنون ریاست کمیته سهامداران پروژه خط لوله گاز «نورد استریم» را نیز برعهده دارد. ساخت این خط لوله که قرار است گاز طبیعی روسیه را از کشورهای حوزه بالتیک عبور دهد و به مرکز اروپا برساند، بر عهده شرکت گازپروم است.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر پیشنهادی ارتباطات: 3300 کانال ضد اخلاقی در تلگرام مسدود شده است

وزیر پیشنهادی ارتباطات:3300 کانال ضد اخلاقی در تلگرام مسدود شده است

مهر - وزیر پیشنهادی ارتباطات با تاکید بر این که اصول و دکترین من تنها پایبندی به رهنمودهای  مقام معظم رهبری است، گفت: هیچ گاه خلاف نظر رهبر انقلاب عمل نخواهم کرد.آذری جهرمی در فراکسیون نمایندگان ولایی، با اشاره به فرمایش های مقام معظم رهبری درباره این که فضای مجازی فرصت و همچنین تهدید است، تصریح کرد: کسی موافق بستن فضای مجازی نیست.وی با بیان این که در رابطه با مسائل غیراخلاقی تلگرام گزارش می دهیم، افزود: دلیل استفاده از تلگرام این است که 2 سال از فناوری روز دنیا عقب هستیم.وی ادامه داد: ۳ هزار و ۳۰۰ کانال ضد اخلاقی در تلگرام وجود داشت که مسدود شده است.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیف: کرباسیان و شریعتمداری تیم اقتصادی دولت را منسجم تر می کنند

رئیس کل بانک مرکزی گفت: مسعود کرباسیان و محمد شریعتمداری وزیران پیشنهادی اقتصادوصنعت،  تیم اقتصادی دولت دوازدهم را منسجم تر خواهند کرد. «ولی ا... سیف» دیروز در گفت و گو با ایرنا درباره ترکیب تیم اقتصادی دولت دوازدهم گفت: با استفاده از تجربه دولت یازدهم یکی از تحولاتی که به یقین در دولت دوازدهم مشهود خواهد بود، هماهنگی و انسجام بیشتر در مجموعه دولت است.

سه شنبه 24 مرداد 1396  10:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روایت فایننشال تایمز از چالش روحانی با مشکلات بانکی

فایننشال تایمز در گزارشی با اشاره به قول روحانی در روز تحلیف درباره انقلاب اقتصادی با ایجاد مشاغل برای جوانان نوشت: یکی از موانع اصلی در این مسیر، مشکلات بخش بانکی است. به گزارش فارس، این رسانه آمریکایی با اشاره به برقراری روابط بانکی محدود نوشت: این روابط تاکنون منجر به مبادله و تجارت موثر با شرکت ها نشده و عموماً به این دلیل است که هنوز تحریم‌های آمریکا و اروپا در برخی نهادها وجود دارد. فایننشال تایمز همچنین به نرخ سود 30 درصد در نظام بانکی ایران اشاره کرد و از چالش بازپرداخت وام ها و همچنین تقاضای دریافت سپرده ها به عنوان مشکلات دیگر نظام بانکی خبر داد. 

سه شنبه 24 مرداد 1396  10:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها