پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶
سه شنبه 24 مرداد 1396 8:18 PM
🔺رئیس جمهوری در دفاع از کابینه:
🔹مراسم تحلیف نمادی از همدلی میان همه ارکان نظام و نمودی از جایگاه بین المللی ایران بود
🔹انتخابات 96 علاوه بر تثبیت مردم سالاری دینی در جامعه ایران، فرصتی را فراهم کرد که مردم در میان دیدگاه های و رویکردها آگاهانه داوری کنند و به گفتمان و اهداف و برنامه های رئیس جمهور منتخب خویش رای دهند
🔹حالا که ملت باردیگر مسیر اعتدال را برگزیده است من خود را به تحقق آن برنامه ها متعهد می دانم و حراست از حقوق همه مردم چه کسانی که به من رای دادند چه آنها که دیگری را برگزیدند وظیفه خود می دانم
🔹برای تامین آزادی و پیشرفت از همه نخبگان و صاحبنظران ، مدیران و همه اقشار مردم در کشور مدد می جویم
🔹نقش و شان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نقشی ویژه و تعیین کننده است
🔹رئیس جمهور و نمایندگان مجلس وظیفه ای مشترک برای تحقق خواست مردم دارند که این وظیفه هم در تعیین وزرا تجلی می یابد و هم در فراهم کردن فضای حقوقی و قانونی اقدام و عمل که باید زمینه ساز رشد و شکوفایی کشور شود.
🔹وزیرانی که بار مسئولیت اداره کشور را بر دوش می گیرند باید اطمینان داشته باشند که در طول مسیر خدمت از حمایت و همکاری مجلس محترم برخوردار خواهند بود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست