0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

احتمال توزیع کاراکارت بین بیمه‌ شدگان تامین اجتماعی

احتمال توزیع کاراکارت بین بیمه‌شدگان تامین اجتماعی

احتمال توزیع کاراکارت بین بیمه‌ شدگان تامین اجتماعی

معاون اداری مالی سازمان تامین اجتماعی از توزیع بیش از 400 هزار کاراکارت میان بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: وزارت رفاه در حال بررسی طرحی است که در آینده کاراکارت برای سایر بیمه شدگان تامین اجتماعی ارائه شود.اردلان درباره نحوه دریافت کاراکارت اعتباری اظهار کرد: هرکدام از  بازنشستگان به شعب بانک رفاه کارگران مراجعه کنند بدون هیچ گونه دردسری وام به آنها اعطا می‌شود.وی به ایسنا گفت: کارت های اعتباری ظرف یک هفته صادر می‌شوند. اعتبار کارا کارت‌ها چهاربرابر میانگین حقوق دریافتی و سقف آن 10 میلیون تومان است.وی با بیان اینکه برای دریافت کارا کارت نیازی به ضامن نیست اظهار کرد: بازپرداخت مبالغ دریافت شده با سود 12 درصد و در 12 قسط انجام می‌شود و از آنجا که فروش اقساطی کالا و خدمات از طریق این کارت ها صورت می‌پذیرد مستمری بگیران می‌توانند به فروشگاه‌های اتکا، رفاه، اسکات و فرهنگیان مراجعه و خرید کنند. تا کنون بیش از 400 هزار کاراکارت صادر شده است که فرصتی است تا همه بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی از آن استفاده کنند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 1 آذر 1395  12:46 PM
تشکرات از این پست
mty1378
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تدوین بسته ویژه حمایت از بیماران صعب‌العلاج تا پایان امسال

رئیس اداره بیماری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت از برنامه این وزارتخانه برای تدوین بسته خدمتی ویژه بیماران صعب‌العلاج خبر داد.دکتر کرمانچی در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای تدوین پروتکلی مشخص در حوزه درمان برخی بیماری‌ها مانند اوتیسم گفت: ما به صورت مشخص برنامه ویژه‌ای برای اوتیسم نداریم، اما وزارت بهداشت درحال تدوین بسته‌های خدمتی مورد نیاز بیماران صعب‌العلاج است. وی ادامه داد: این بسته‌ها با دو هدف اصلی آماده می‌شوند؛ اولین هدف این است که خدمت را به نقاطی که بیمار حضور دارد ببریم؛ یعنی برای مردم افزایش دسترسی ایجاد کنیم. هدف دوم نیز محافظت مالی از مردم است.  کرمانچی با بیان اینکه در حال حاضر در مرحله طراحی این مجموعه هستیم، افزود: این بسته با همراهی اساتید دانشگاه و صاحب نظران اقتصاد سلامت در حال طراحی است تا خدمات از نظر مالی و سلامت مناسب و به نفع بیماران باشد.وی به ایسنا گفت: باید ببینیم چه میزان از این خدمات را می‌توانیم با کمک وزارت رفاه و سازمان‌های بیمه‌گر تحت پوشش بیمه‌ای قرار دهیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 1 آذر 1395  12:47 PM
تشکرات از این پست
mty1378
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لایحه بودجه 96 ، 14 آذر به مجلس می رود

لایحه بودجه 96، 14 آذر به مجلس می رود

لایحه بودجه 96 ، 14 آذر به مجلس می رود

خبرگزاری صدا و سیما - معاون رئیس جمهور گفت: لایحه بودجه 96، چهارده آذر تقدیم مجلس می‌شود. محمد باقر نوبخت با بیان اینکه 24 بند از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را در 12 برنامه سرفصل بندی کرده ایم، یادآور شد: فهرست تمام طرح ها در چارچوب اقتصاد مقاومتی در سال 96 همراه با بودجه این سال به مجلس ارائه می‌شود.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طرح جدید دولتی برای تامین خدمات زیربنایی مسکن مهر

مدیرعامل شهر جدید پرند از طرح جدید دولت برای کمک به خدمات زیربنایی مسکن مهر از طریق انتشار اوراق خزانه اسلامی خبر داد.طاهری در گفت وگو با فارس توضیح داد:  دولت برای سرعت و تکمیل خدمات زیر بنایی واحدهای مسکن مهر طرحی را احتمالاً هفته آینده اعلام خواهد کرد که براساس آن با انتشار اوراق خزانه اسلامی کمک خوبی به دستگاه‌های خدمات‌رسان خواهد شد. طاهری این را هم گفت که هم اکنون 15 هزار واحد مسکن مهر منتظر تکمیل خدمات زیر بنایی مثل آب، برق و گاز هستند و در کل در این شهر 25 هزار واحد مسکونی مهر هنوز واگذار نشده است.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زمزمه ادغام بانک ها در ایران

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با بیان اینکه ادغام بانک ها نیازمند عزمی بالاتر از بانک مرکزی است، گفت: این بانک خلاءهای قانونی پیش رو داشته است و امیدواریم با تصویب لوایح دوقلوی بانکی در مجلس، بتوان بر روی ساختار و معماری کلی نظام بانکی نگرش مجدد داشت.به گزارش مهر، دیواندری در خصوص طرح برخی ایده‌ها درباره ادغام بانک ها به منظور کاهش هزینه‌های بانکداری ایران افزود: ادغام بانک ها در همه جای دنیا به عنوان یک راهکار اساسی، مطرح است؛ به نحوی که این کار در تمام کشورهای دنیا رونق داشته و امری طبیعی به شمار می‌رود؛ ولی در ایران قانون به گونه‌ای است که این ادغام‌ها در شرایط فعلی امکان‌پذیر نیست و ضوابط خاص خود را دارد.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز مذاکرات ایران با بیمه‌گران اروپایی

رئیس‌کل بیمه مرکزی در سفر به اروپا با 2 شرکت بیمه ای مهم اروپایی برای توسعه همکاری در دوران پسابرجام گفت و گو کرد.به گزارش مهر همتی در دیدار با رئیس‌ کل لویدز، حضور این بیمه گر بزرگ را در پوشش‌های اتکایی و ریسک‌های مهم ایران با اهمیت دانست.اینگا بل، رئیس‌کل لویدز لندن نیز علاقمندی سندیکاهای بیمه‌گران لویدز به فعالیت در بازار ایران را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به مشکل موجود در سیستم بانکی، ضرورت پیگیری حل مسائل بابت نقل و انتقال پول در صنعت بیمه را مهم دانست.وی همچنین مقرر کرد دو تن از مدیران لویدز برای مذاکره به تهران سفر کنند .همتی نیز با مدیران شرکت بیمه فرانسوی اسکور دیدار کرد.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«لینده آلمان» در راه بزرگترین پتروشیمی ایران

شرکت لینده آلمان که چند هفته قبل قراردادی به منظور اعطای دانش فنی و انجام مهندسی پایه در پتروشیمی کیان امضا کرده بود، برای سرمایه گذاری در بزرگترین مجتمع پتروشیمی ایران هم اعلام آمادگی کرده است. آنگونه که مهر گزارش کرده، از این رو دور جدید گفتگوها بین مدیران پتروشیمی بندرامام و این شرکت آلمانی برای مشارکت در طرح‌ها ی این مجتمع پتروشیمی آغاز شده است.گفتنی است در طول ۱۱ ماهه نخست اجرای پسابرجام تاکنون شرکت‌های متعدد آلمانی همچون لینده، باسف، زیمنس، تیسن کروپ، اوده و لورگی گفتگوهایی با شرکت‌های پتروشیمی ایرانی انجام داده‌اند.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

60 هزار تُن برنج اروگوئه ای در راه ایران

60 هزار تن برنج اروگوئه ای در راه ایران
60 هزار تُن برنج اروگوئه ای در راه ایران

ایرنا - نهاد ریاست جمهوری اروگوئه روز شنبه اعلام کرد این کشور 60 هزار تن برنج را به ایران به عنوان بخشی از یک مناقصه منحصر به فرد فروخت. به گزارش خبرگزاری پرنسا لاتینا، این منبع اشاره کرد که برنج فروخته شده در دو مرحله 30 هزار تنی‌ به ایران ارسال خواهدشد.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:05 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آهن گران شد

آهن گران شد

آهن گران شد

تسنیم - رئیس اتحادیه فروشندگان آهن با بیان این که قیمت هر کیلو آهن ۸۰ تا ۱۰۰ تومان افزایش یافته است، گفت: این امر قیمت تمام شده کالاهای صنعتی را افزایش خواهد داد. به گفته آزاد، هم اکنون قیمت هر کیلو میلگرد از 1550 تومان به 1650 تومان و هر کیلو آهن از 1600 تومان به 1730 تومان رسیده است.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هاشمی رفسنجانی: خون امام حسین (ع) تا نابودی آخرین ظالم در جهان اثرگذار است

هاشمی رفسنجانی:خون امام حسین (ع) تا نابودی آخرین ظالم در جهان اثرگذار است

هاشمی رفسنجانی: خون امام حسین (ع) تا نابودی آخرین ظالم در جهان اثرگذار است

ایسنا - رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ظلم به هر شکل و کیفیتی مذموم است، ولی ظلم حاکم ظالم که قدرتش را از مردم گرفته است، مضاعف وغیرقابل پذیرش است.هاشمی رفسنجانی با تأکید برحقانیت قیام امام حسین(ع) و تابعیت همه‌ مردم آزاده‌ جهان از راه ایشان، گفت: خون امام حسین (ع) تا نابودی آخرین ظالم در جهان اثرگذار است.وی افزود: اگر اهل بیت امام حسین(ع) اسیر می‌شوند، به خاطر این است که جامعه از ظلم رهایی یابد و به عدالت برسد.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آصفی: برای ما ضرر به قدرت رسیدن کلینتون بیشتر از ترامپ بود

آصفی: برای ما ضرر به قدرت رسیدن کلینتون بیشتر  از ترامپ بود

آصفی: برای ما ضرر به قدرت رسیدن کلینتون بیشتر از ترامپ بود

فارس - سخنگوی اسبق وزارت خارجه با تأکید بر این که در یک قاب تصویر بزرگ‌تر، زیان به قدرت رسیدن کلینتون برای ما از ترامپ بیشتر است، گفت: از این نظر من تصور نمی‌کنم که دولت علاقه به روی کار آمدن هیلاری کلینتون در آمریکا داشت، زیرا که وضعیت ما را در قبال آمریکا فراتر از برجام می‌داند.آصفی با تصریح بر این که آمریکا نه می‌خواهد و نه می‌تواند کلیت برجام را بر هم زند، گفت: برجام در دوران ریاست جمهوری ترامپ با فرازها و فرودها ادامه خواهد یافت.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بخش دوم پرونده حمله به سفارت به دادسرا بازگشت

فارس - وکیل دو نفر از متهمان پرونده حمله به سفارت عربستان از بازگشت بخش دوم پرونده حمله به سفارت عربستان به دادسرا خبر داد و گفت: در این پرونده درباره موضوع اخلال در نظم برای یکی از متهمان سه ماه ویک روز حبس وبرای دیگری شش ماه حبس تعیین شد که من به عنوان وکیل این دو متهم به حکم صادر شده اعتراض کردم. وی افزود: در بخش دوم پرونده که مربوط به تخریب می‌شود چون شاکی خصوصی می‌خواست و هیچ شاکی وجود نداشت پرونده مجدد به دادسرا بازگشت.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عارف: وزیر علوم مطالبه‌های دانشجویان را پیگیری کند

ایلنا - رئیس فراکسیون امید در مجلس با بیان این‌که انتقاد ازبازگشت فضای امنیتی به دانشگاه‌ها حرف مشترک تشکل‌های دانشجویی است، افزود: وزیر علوم مطالبه‌های دانشجویان را با جدیت  بیشتر پیگیری کند.عارف با اشاره به تلاش برخی نمایندگان برای استیضاح وزیر علوم گفت: محورهای این استیضاح قرار است در نشست کمیسیون آموزش ازسوی طراحان استیضاح مطرح شود که پس از آن می‌توان دراین باره اظهارنظر کرد.

دوشنبه 1 آذر 1395  1:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ظرفیت اسکان و تغذیه مواکب ۲ برابر شد

قائم مقام ستاد بازسازی عتبات عالیات در امور اربعین با بیان اینکه ظرفیت اسکان و تغذیه مواکب ۲ برابر شده گفت: ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر از زوار در سامرا پذیرایی و اسکان داده شده‌اند.به گزارش فارس، جمشید گودرزی ابراز کرد: درسال جاری در کاظمین و سامرا نیز مواکب ایران به زوار خدمات مختلفی ارائه کرده‌اند.با حرکت گسترده‌ای که در سال جاری توسط زوار در سامرا صورت گرفت، 20 تا 30 هزار نفر از زوار شبانه در سامرا پذیرایی و اسکان داده شده‌اند.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ارتش یمن: ائتلاف سعودی۱۱۴ بار توافق نامه آتش بس را نقض کرده است

سخنگوی ارتش یمن که از انصارا... حمایت می‌کند، تاکید کردکه جنگنده‌های عربستان و آمریکا و هم‌پیمانانشان ۱۱۴ بار توافقنامه مسقط را در استان‌های مختلف نقض کردند. شرف لقمان گفت که دشمن سعودی – آمریکایی به توافق نامه‌های قبلی آتش‌بس و این توافق نامه جدید پایبند نبوده و به حملات خود علیه مردم یمن ادامه می‌دهد و این مسئله تلاش‌ها برای تحقق صلح و مذاکرات به ویژه پس از توافق نامه مسقط را تهدید می‌کند.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها