0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نگرانی کارشناسان از خطر جنگ تجاری چین و آمریکا در پساترامپ

ترامپ در تازه ترین اظهارات خود بار دیگر از برنامه های خاص خود برای مقابله با چین سخن گفته است. وی پیش از این بر افزایش تعرفه ها برای واردات از چین و پیشگیری از معایب این واردات برای آمریکا سخن گفته بود. به گزارش ایرنا، در این شرایط چین هشدار داده است که چنین اظهار نظرها و سیاست گذاری هایی باعث رویارویی دو کشور در عرصه تجارت خواهد شد. «سونگ گویو» استاد دانشگاه «فودان» در شانگهای چین به تارنمای «یی سی ان» گفت که اگر ترامپ با چنین سیاست هایی به قدرت برسد، چین و آمریکا وارد جنگ تجاری تمام عیاری خواهند شد. سخنگوی وزارت خارجه چین نیز از ترامپ انتقاد کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 27 آبان 1395  8:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گواهی: مانده‌ایم در برابر حجم انبوه تقاضاهای اعزام به سوریه چه کار کنیم

گواهی:مانده‌ایم در برابر حجم انبوه تقاضاهای اعزام به سوریه چه کار کنیم

گواهی: مانده‌ایم در برابر حجم انبوه تقاضاهای اعزام به سوریه چه کار کنیم

میزان - حجت الاسلام گواهی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول ا... (ص) تهران بزرگ، درخصوص میزان تقاضا برای حضوردرجبهه سوریه جهت مبارزه با تروریست های تکفیری ودفاع ازحرم اهل بیت (ع) اظهارکرد: ما مانده‌ایم که در برابر حجم انبوه درخواست های متقاضیان برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) در سرزمین سوریه چه کارکنیم؛ در طول روز، دهها و صدها نفر در تهران برای اعزام به سوریه نزد ما می آیند که از این تعداد فراوان رفته اند و فراوان هم نرفته اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 27 آبان 1395  9:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعیین شعبه رسیدگی‌کننده به پرونده «علی مطهری» در دادسرای نظامی شیراز

ایسنا - وکیل‌مدافع علی مطهری از تعیین شعبه چهارم دادسرای نظامی شیراز برای رسیدگی به پرونده موکلش خبر داد.مصطفی ترک همدانی گفت: این پرونده در شعبه یازدهم دیوان عالی کشور مطرح و در حال رسیدگی بود که قضات دیوان عالی نظرشان را اعلام کردند و نظر قضات این دیوان به صالح دانستن دادسرای نظامی شیراز در رسیدگی به پرونده حمله به علی مطهری است؛ زیرا متهمان این پرونده، همگی نظامی بودند.وی گفت: اخیرا مطلع شدم که شعبه چهارم بازپرسی دادسرای نظامی شیراز برای رسیدگی به این پرونده تعیین شده است.

پنج شنبه 27 آبان 1395  9:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حمید رسایی: از شکایت حسین فریدون تبرئه شدم

ایسنا - حمید رسایی، نماینده پیشین مجلس در کانال تلگرامی خود نوشت:بعد از انتشار مطالبی درباره حسین فریدون در زمینه ایجاد شرکت خرید و فروش نقدی ارز و مسکوکات طلا و نقره، وی از من شکایت کرد و این موضوع طی چند جلسه در دادگاه بررسی شد و در نهایت بنده تبرئه شدم. گفتنی است به گزارش ایرنا  حسین فریدون دستیار ویژه حسن روحانی سال 93  به دلیل نشر اکاذیب رسما از حمید رسایی نماینده تهران در مجلس به دادگاه شکایت کرده بود.

پنج شنبه 27 آبان 1395  9:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هاشمی : رشد وسایل ارتباط جمعی حصارهای سانسور را شکسته است

هاشمی : رشد وسایل ارتباط جمعی حصارهای سانسور را شکسته است

هاشمی : رشد وسایل ارتباط جمعی حصارهای سانسور را شکسته است

ایسنا - آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی در پیامی به دوازدهمین همایش بین‌المللی روابط عمومی، تاکید کرد: رشد و پیشرفت سریع وسایل و تجهیزات ارتباطی، محدوده مرزهای سیاسی وجغرافیایی درجهان را درنوردیده وحصارهای خود خواسته و ناخواسته انحصار اطلاع‌رسانی و سانسورو بی‌خبری را شکسته است وجهان امروز را حتی از یک دهکده کوچک نیز کوچک‌تر کرده است.مطمئنم کسانی که موفق می‌شوند مسلّح به علوم روز اطلاع‌رسانی باشند، افرادی فعال‌تر، هوشیارتر و از لحاظ روح و جسم بالنده‌تر خواهند بود.

پنج شنبه 27 آبان 1395  9:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تمهیدات یگان ویژه برای بازگشت زائران به کشور

فرمانده یگان های ویژه ناجا از تمهیدات پلیس در راستای کنترل تردد زوار با توجه به آغاز موج بازگشت زائران به کشور خبر داد. به گزارش دیروز  پایگاه خبری پلیس، سردار حسن کرمی افزود: بحمدا... همه ما آماده استقبال زائران به داخل کشور هستیم، به همین منظور جلسات و نشست های مختلفی با حضور همه مسئولان و نهادهای خدمات رسان برگزار شده است.

شنبه 29 آبان 1395  1:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رهبر انقلاب حکم تولیت آستان حضرت معصومه (س) را ۵ سال دیگر تمدید کردند

رهبر انقلاب حکم تولیت آستان حضرت معصومه (س) را ۵ سال دیگر تمدید کردند

رهبر معظم انقلاب در حکمی مسئولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) را برای پنج سال دیگر تمدید کردند. به گزارش خبرگزاری تسنیم  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان حضرت معصومه (س)، در حکمی که توسط آیت‌ا... محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری به حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمد سعیدی ابلاغ‌ شده است، آمده است: پیرو حکم صادره مورخ 18 آذرماه سال 89 از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر انتصاب جناب عالی به‌عنوان تولیت آستان مقدس  حضرت فاطمه معصومه (س) برای مدت پنج سال، همان‌طور که قبلاً به‌طور شفاهی ابلاغ‌شده است، مسئولیت جناب عالی به‌عنوان تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) برای یک دوره پنج‌ساله دیگر از سوی معظم له تمدید گردید.از خداوند متعال توفیق جناب عالی را مسئلت می‌نمایم.

شنبه 29 آبان 1395  1:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زمان سرشماری تمدید شد

زمان سرشماری تمدید شد

ستاد سرشماری کشور اعلام کرد: زمان سرشماری کشور تا پایان روز دوشنبه یکم آذرماه تمدید شد. به گزارش ستاد سرشماری 95 مرکز آمار ایران، با اینکه در اکثر مناطق کشور روز 28 آبان ماه سرشماری به پایان رسید اما بنا به درخواست برخی از ستادهای سرشماری در شهرستان ها، برای کمتر از 10 درصد ماموران سرشماری عملیات تکمیلی به ویژه سرشماری از خانوارهای غایب (خانوارهایی که هنگام مراجعه ماموران سرشماری در منزل حضور نداشته اند)، سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1395 تمدید شد.در این اطلاعیه آمده است زمان سرشماری تا پایان روز دوشنبه یکم آذرماه ادامه می یابد.یادآور می شود، تا ساعت 10 صبح دیروز جمعه 97درصد خانوارهای کشور بالغ بر 23میلیون و 400هزار خانوار با جمعیتی برابر با 77 میلیون و 400هزار نفر سرشماری شده اند.

شنبه 29 آبان 1395  1:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عراق ۶۰۰ ایرانی را بازگرداند

عراق ۶۰۰ ایرانی را بازگرداند

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین، گفت: شب  پنج شنبه گذشته حدود ۶۰۰ نفر از کسانی که مدارک قانونی نداشتند، از خارج از معابر رسمی به داخل خاک عراق وارد شدند. به گزارش ستاد خبری اربعین، حمیدرضا گودرزی افزود: باوجود تمام تذکرات حضوری و رسانه ای مبنی بر خروج قانونی و با مجوزهای لازم از مرز و همچنین تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی برای جلوگیری از خروج غیرقانونی، متاسفانه در شب گذشته تعدادی از افراد، از خارج از معابر رسمی به داخل خاک عراق وارد شدند که توسط نیروهای عراقی دستگیر و به کشور ایران تحویل داده شدند. وی با تاکید بر اینکه با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد، گفت: از همه عزیزانی که مجوز قانونی دارند انتظار داریم مرز شلمچه و چزابه را برای خروج انتخاب کنند و از سایر هموطنانی که مجوزهای قانونی (گذرنامه و روادید) ندارند نیز درخواست داریم زیارت خود را به سال آینده موکول کنند.

شنبه 29 آبان 1395  1:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سوسیس و کالباس از سفره مردم جمع شود

سوسیس و کالباس از سفره مردم جمع شود

رئیس انجمن سرطان ایران بر لزوم جمع‌آوری سوسیس و کالباس از سفره مردم جهت پیشگیری از بروز سرطان‌ها تاکید کرد. ‌به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا قوام نصیری در همایش سرطان در بجنورد با اشاره به این که شیوع سرطان به مواردی همچون آداب و رسوم، شرایط آب و هوایی و ... بستگی دارد، گفت: جهش ژنی یکی از علت‌های بروز سرطان است. نیتروزامین‌ها و مواد نگهدارنده در مواد غذایی نظیر سوسیس و کالباس‌ها موجب تغییر ژنی در انسان می شوند. وی با اشاره به افزایش استرس‌ها و تاثیر مخرب آن بر بدن، افزود: تضعیف سیستم ایمنی بدن با سرطان ارتباط مستقیم دارد. بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا میزان استرس ها در افراد کاهش یابد. قوام نصیری ادامه داد: از سوی دیگر بروز سرطان ریه در سیگاری ها ۴۰ برابر افراد دیگر است. وی با اشاره به اینکه در ایران هم اکنون سرطان معده شایع ترین نوع سرطان است، توضیح داد: از آنجایی که علایم ابتدایی بروز این بیماری مشابه مسائل پیش پا افتاده است، بیماران برای درمان این بیماری اقدام چندانی انجام نمی‌دهند.

شنبه 29 آبان 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش محسوس دما، وزش باد و باران در پایتخت

کاهش محسوس دما، وزش باد و باران در پایتخت

مدیرکل هواشناسی استان تهران پیش بینی کرد طی 72 ساعت آینده شاهد کاهش محسوس دما، وزش باد و بارش باران همراه با رگبار و رعد و برق در سطح استان باشیم. مسعود دهملایی در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس تحلیل آخرین خروجی مدل ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، آسمان استان تهران طی سه روز آینده نیمه ابری تا ابری پیش بینی می شود. مدیرکل هواشناسی استان تهران خاطرنشان کرد: طی 24 ساعت آینده در بعضی ساعات به خصوص در ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان بارش پراکنده پیش بینی می شود و همچنین از شنبه شب نیز رگبار باران و تند باد موقتی همراه با بارش برف در ارتفاعات تا روز یکشنبه هفته آینده دور از انتظار نخواهد بود.

شنبه 29 آبان 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بزرگداشت شهید جواد جهانی امروز برگزار می شود

همزمان با ایام اربعین حسینی، بزرگداشت سومین روز عروج مدافع حرم اهل بیت(ع) شهید جواد جهانی از کارمندان موسسه فرهنگی هنری خراسان امروزشنبه بر سر مزار این شهید والامقام برگزار می شود. در این مراسم که از سوی خانواده معظم شهید برگزار می شود، ضمن تجلیل از مقام این مدافع حریم اهل بیت(ع)، مداحان به نوحه خوانی خواهند پرداخت. این بزرگداشت از ساعت15در پارک خورشید واقع در انتهای بولوار هاشمیه مشهد آغاز می شود.

شنبه 29 آبان 1395  1:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا.. یزدی: برخی ضعف مدیریتی شان را به گردن تحریم می اندازند

آیت ا... محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین پس از استماع گزارش رئیس سازمان بسیج مستضعفان که برای دیدار با علما و مراجع به شهر قم سفر کرده بود، در خصوص اقدامات بسیح در راستای اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: برخی هنوز تحریم تحریم می کنند و به جای توجه به ضعف مدیریتی شان، گناه را به گردن تحریم می اندازند چرا که دنبال اداره راحت و فعالیت های روزمره خود هستند. وی افزود:  هنوز یک سال به انتخابات مانده، عده ای دنبال انتخابات بوده، در حالی که باید بدانند که مهم ترین فعالیت خدمت به مردم است. رئیس جامعه مدرسین، جهانی شدن را  به معنی مخالفت صریح با تاکیدات امام و رهبری در توجه به اقتصاد مقاومتی دانست و اظهارکرد: ارتباط با دنیا خیلی خوب است، آن چه بد است، نوکری بیگانه است.بروید با دنیا ارتباط بگیرید، به شرطی که بازار دنیا را در جهت کالای ایرانی تسخیر کنید.

شنبه 29 آبان 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا... نوری همدانی: از دو قطبی کردن جامعه پرهیز شود

آیت ا... نوری همدانی: از دو قطبی کردن جامعه پرهیز شودآیت ا... نوری همدانی: از دو قطبی کردن جامعه پرهیز شود

آیت ا... حسین نوری همدانی نیز در دیدار سردار نقدی گفت: متأسفانه در رسانه ها شاهد این هستیم که گویا در کشور دو جریان حاکم است، حال آن که در کشور بایستی فقط یک مسیر و یک جهت باشد که آن هم میل به ولایت فقیه مشروعیت دارد. این مرجع تقلید با اشاره به  ضرورت قدرت نظامی و جهادی و سرآمدی در تجهیزات و امکانات دفاعی تصریح کرد: راه های نفوذ دشمن را بایستی به طور دقیق بشناسیم تا اسلام همواره عزیز و عظیم بماند.

شنبه 29 آبان 1395  1:28 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا... علوی گرگانی: مسئولان در توجه به بسیج کوتاهی نکنند

در دیدار سردار نقدی با آیت ا... محمد علی علوی گرگانی، این مرجع تقلید اظهارکرد: دولت بایستی با دیدن رشد بسیج، از بسیجیان برای پیشرفت کشور استفاده کرده و انتظار داریم مسئولان در توجه به بسیج کوتاهی نکنند. وی با بیان این که  فعالیت های بسیج بسیار قابل تقدیر است گفت: بنده همیشه دعاگوی بسیجیان هستم، چرا که همواره از جانشان برای انقلاب گذاشته اند و قدردان آنان و خانواده شهدا هستم.

شنبه 29 آبان 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها