0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

آیت ا... سبحانی: لزوم مقابله بسیج با شبهه افکنی در فضای مجازی

آیت ا... سبحانی: لزوم مقابله بسیج با شبهه افکنی در فضای مجازیآیت ا... سبحانی: لزوم مقابله بسیج با شبهه افکنی در فضای مجازی

آیت ا... جعفر سبحانی پس از استماع گزارش رئیس بسیج مستضعفان  ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته اظهار کرد: انتظار داریم تا بسیجیان در برابر شبهات القایی که دشمنان در فضای مجازی برای انحراف جوانان ایجاد کرده اند ورود کنند و با ارتباط و تماسی که با طبقات مختلف جامعه دارند در حفظ و تقویت اعتقادات دینی جوانان کشورمان بکوشند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 29 آبان 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا... مکارم شیرازی: کشورهای غیر اسلامی هم نیاز به بسیج را احساس می کنند

آیت ا... مکارم شیرازی: کشورهای غیر اسلامی هم  نیاز به بسیج را احساس می کنندآیت ا... مکارم شیرازی: کشورهای غیر اسلامی هم  نیاز به بسیج را احساس می کنند

همچنین آیت ا... ناصر مکارم شیرازی در دیدار سردار نقدی گفت:امروز حتی کشورهای اسلامی و غیراسلامی هم نیاز به بسیج را احساس می‌کنند. وی افزود: انگیزه بسیج یک انگیزه الهی است و یک انگیزه فوق العاده قوی که باید مسئولان از این انگیزه معنوی استفاده بیشتری ببرند. این مرجع تقلید اشاره داشت: حضور جوانان به عنوان قاطبه بسیج و محدود نبودن بسیج به قشر خاصی از جمله دلایل دیگری است که سبب شده تمام جامعه را در بر گرفته و موجب پیشرفت کار آن شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 29 آبان 1395  1:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حضرتی: توقیف روزنامه باید حذف شود

حضرتی: توقیف روزنامه باید حذف شودحضرتی: "توقیف"روزنامه باید حذف شود

ایسنا - حضرتی نماینده تهران در مجلس گفت:توقیف روزنامه باید از فرهنگ و قاموس روزنامه حذف شود. اینکه رئیس جمهور می‌گوید توقیف آخرین مرحله باشد، من حتی توقیف را به عنوان آخرین مرحله هم قبول ندارم.

شنبه 29 آبان 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فانی: نظر رئیس‌جمهور این بود که دیگر در آموزش و پرورش نباشم

فانی: نظر رئیس‌جمهور این بود که دیگر در آموزش و پرورش نباشمفانی:نظر رئیس‌جمهور این بود که دیگر در آموزش و پرورش نباشم

فارس - فانی وزیر سابق آموزش و پرورش دراین باره که آقای فریدون برای ترمیم کابینه فشارآورد،گفت: از تعابیری که استفاده می‌کنید، اطلاعی ندارم، نظر رئیس‌جمهور این بود که دیگر در آموزش و پرورش نباشم.

شنبه 29 آبان 1395  1:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

علی یونسی: روحانی برنده انتخابات 96 است

ایسنا - حجت‌الاسلام یونسی گفت: اجماع اصولگرایان بر یک گزینه باکفایت به پرشور شدن انتخابات کمک می‌کند، اما با این وجود چه انتخابات 96 پرشور باشد و چه کم‌سو برگزار شود برنده آقای روحانی است.

شنبه 29 آبان 1395  1:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حماس: روابطمان با ایران در حال ترمیم است

ایسنا - "اسامه حمدان" مسئول روابط خارجی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) اعلام کرد: روابط این جنبش با ایران اکنون در حال ترمیم است و در مسیر درست خود یعنی ادامه حمایت از مقاومت در برابراشغالگران پیش می رود.

شنبه 29 آبان 1395  1:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

150 میلیارد ریال یارانه کتاب پرداخت شده است

مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طی یک سال گذشته، 150میلیارد ریال یارانه کتاب از سوی دولت پرداخت شده است. به گزارش ایرنا، همایون امیرزاده اظهار کرد: طرح حمایت از خریداران کتاب، از سال گذشته، در معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شده که این طرح، در قالب عیدانه، تابستانه و هم اکنون، پاییزانه در حال اجراست. 

شنبه 29 آبان 1395  1:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ری شهری: مرحومه دباغ همواره در مسیر امام (ره) و پشت سر رهبری بود

فارس- آیت‌ا... محمد محمدی ری‌شهری تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم، با ابراز تاسف از درگذشت مرضیه حدیدچی دباغ گفت: تا آنجا که من می‌دانم ایشان تنها خانمی است که در صحنه مبارزات همراه امام (ره) بود. وی افزود: خانم دباغ همواره در مسیر امام (ره) و پشت سر مقام معظم رهبری حرکت کرده است. ری شهری تصریح کرد: مرحومه دباغ از افراد استثنایی بود که زندگی بسیار ساده و خوبی داشت و می‌تواند الگوی مناسبی برای بانوان ایران باشد.

شنبه 29 آبان 1395  1:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زنگنه: احتمال توافق در نشست پیش روی اوپک زیاد است

زنگنه: احتمال توافق در نشست پیش روی اوپک زیاد است

در حالیکه حدود 10 روز دیگر نشست مهم اوپک برای تصمیم گیری در خصوص تعیین سهمیه اعضا و کاهش عرضه نفت برگزار خواهد شد، دبیر کل اوپک مجددا برای رایزنی در این رابطه به ایران آمد. وزیر نفت کشورمان بعد از دیدار با او گفت: اطلاعاتی که دبیرکل اوپک داد، اطلاعات دلگرم کننده و مثبتی بود و فکر می کنیم که وضع بهتری در آینده خواهیم داشت. آنگونه که مهر گزارش کرده، زنگنه این را هم گفته احتمال این که در نشست نوامبر وزیران نفت و انرژی اوپک به توافق برسند زیاد است. دبیرکل اوپک هم پس از این دیدار از جمهوری اسلامی ایران به عنوان رهبر جدید اوپک نام برد و گفت: توافق اعضای این سازمان در نشست الجزایر بدون همراهی و نقش رهبری ایران غیر ممکن بود.

دوشنبه 1 آذر 1395  12:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غلظت ذرات معلق در هوای سیستان به 11 برابر حد مجاز رسید

غلظت ذرات معلق در هوای سیستان به  11 برابر حد مجاز رسید

گروه شهرستان ها- غلظت ذرات معلق در هوای سیستان به 11 برابر حد مجاز رسید.کارشناس هواشناسی استان به خبرنگار ما گفت: وزش باد همراه با گرد و غبار با سرعت 76 کیلومتر در ساعت در شهرستان های شمالی استان سبب نامساعد شدن وضعیت جوی و افزایش غلظت ذرات معلق در هوا به بیش از 11 برابر حدمجاز شد.«علی ملاشاهی» افزود: میزان مجاز ذرات معلق در هوا 150 میکروگرم بر مترمکعب است در حالی که در 48 ساعت گذشته حداکثر میزان غلظت ذرات معلق در هوای منطقه سیستان هزار و 678 میکروگرم بر مترمکعب ثبت شده است.وی بیان کرد: وزش باد همراه با گردو غبار حداقل شعاع دید در شهرستان زابل را به هزار و 200 متر و در زهک به 600 متر کاهش داد.وی ادامه داد: ورود این سامانه جوی سبب کاهش 8 درجه ای هوا نسبت به روز گذشته شد و دمای شهرستان های شمالی استان را به 12 درجه رساند.

دوشنبه 1 آذر 1395  12:36 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اردوغان: اتحادیه اروپا همه چیز نیست ، می توانیم به شانگهای بپیوندیم

اردوغان:اتحادیه اروپا همه چیز نیست؛ می توانیم به شانگهای بپیوندیم

اردوغان: اتحادیه اروپا همه چیز نیست ، می توانیم به شانگهای بپیوندیم

رئیس‌جمهور ترکیه در اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا همه‌چیز نیست و می‌توان به‌جای عضویت در آن، به سازمان همکاری‌ شانگهای پیوست. به گزارش رویترز، هم‌زمان با بالاگرفتن تنش‌ها میان ترکیه و اتحادیه اروپا پس از کودتای نافرجام ترکیه،اردوغان دراین‌باره گفت: «ترکیه نباید بر پیوستن به اتحادیه اروپا تمرکز کند؛ بلکه لازم است تا سایر فرصت‌ها را نظیر شانگهای که در آن روسیه تأثیرگذاری زیادی دارد، مدنظر داشته باشد».

دوشنبه 1 آذر 1395  12:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شمخانی: فرهنگ بسیجی تابع مرز و جنسیت نیست

فارس - دبیر شورای‌عالی امنیت ملی بسیج را نهادی برآمده از اندیشه متعالی امام راحل برای پشتیبانی از امنیت ملی و ایجاد وحدت، انسجام و تعالی در جهان اسلام دانست و با اشاره به الگوگیری موفق ملت‌های مظلوم از این شجره طیبه گفت: فرهنگ بسیجی تابع مرز، نژاد، مذهب و جنسیت نبوده و ثمره آن شکوفایی ارزش‌های والای انسانی شامل ایثار، مقاومت، سازندگی و رشد است.

دوشنبه 1 آذر 1395  12:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهیدی که دختر صدام برای قطع انگشت اشاره اش۱میلیون دلار جایزه گذاشت

شهید سید جاسم آل شبر از فرماندهان سازمان بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) بود که رغد صدام دختر صدام فقط برای کسی که بتواند انگشت اشاره دست راستش را هدف قرار دهد، یک میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.او بارها در جریان مبارزه با داعش و گروه های بعثی از نواحی مختلف بدن مجروح شد و در نهایت در آستانه اربعین  حسینی در تلعفربه درجه رفیع شهادت نایل آمد.

دوشنبه 1 آذر 1395  12:43 PM
تشکرات از این پست
mty1378
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش 6 درصدی قیمت لوازم خانگی تولید داخل

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: از زمانی که مبارزه با لوازم خانگی قاچاق در کشور آغاز شده، تولید کنندگان داخلی حدود 6 درصد قیمت محصولات خود را افزایش داده اند. به گزارش تسنیم، عباس نخعی گفت: طبق بررسی های این کمیته و ستاد مرکزی، 15 میلیارد دلار بر مبنای سال 1394 کالای قاچاق به کشور وارد شده است.

دوشنبه 1 آذر 1395  12:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز طرح ضربتی برخورد با وسایل نقلیه پلاک مخدوش در تهران

ایسنا - جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران از آغاز طرح ضربتی برخورد با وسایل نقلیه پلاک مخدوش خبر داد. سرهنگ عابدی گفت: متاسفانه شاهد این هستیم که برخی از رانندگان برای اینکه وارد محدوده زوج و فرد یا طرح ترافیک شوند اقدام به دستکاری ارقام پلاک وسیله نقلیه خود می‌کنند که این اقدام در روزهای اخیر و اجرای طرح ترافیک در محدوده زوج و فرد تا ساعت 19 افزایش نیز یافته است.

دوشنبه 1 آذر 1395  12:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها