0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نقوی حسینی: مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا خلاف نص صریح برجام است

نقوی حسینی:مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا خلاف نص صریح برجام است

نقوی حسینی: مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا خلاف نص صریح برجام است

ایسنا - سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا را مبنی بر طرح ممنوعیت فروش هواپیما خلاف نص صریح برجام و نشانگرعهد شکنی آمریکایی‌ها دانست. نقوی حسینی افزود: آمریکا بعد از برجام زنجیره‌ای از تحریم‌ها را علیه ملت ایران به تصویب رسانده و تاکنون آمریکایی‌ها ۱۱ تحریم علیه ایران بعد از برجام اعمال کرده اند.وی گفت: 1+5 باید تکلیف خود را با آمریکا مشخص کند. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 2 آذر 1395  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت‌ اله موسوی اردبیلی در بیمارستان بستری شد

آیت‌ اله موسوی اردبیلی در بیمارستان بستری شدآیت‌ا... موسوی اردبیلی در بیمارستان بستری شد

ایسنا - آیت‌ا... موسوی اردبیلی در بیمارستان «لاله» بستری شد.حجت الاسلام سیدعلی موسوی اردبیلی فرزند وی درگفت وگو با جماران گفت:آیت ا... موسوی اردبیلی به دلیل عارضه قلبی به بیمارستان منتقل شدندوهم اکنون در آی سی یو به سر می برند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 2 آذر 1395  10:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار نقدی: جمهوری اسلامی ایران تا 10 سال دیگر فلسطین را آزاد می‌کند

سردار نقدی: جمهوری اسلامی ایران تا 10 سال دیگر فلسطین را آزاد می‌کندسردار نقدی: جمهوری اسلامی ایران تا 10 سال دیگر فلسطین را آزاد می‌کند

باشگاه خبرنگاران - سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با عنوان اینکه جمهوری اسلامی ایران تا 10 سال دیگر فلسطین را آزاد می‌کند، گفت :ایران بیروت را ازدست آمریکایی‌ها نجات داد، بنابراین می‌توان انتظار داشت که انقلاب اسلامی فلسطین را هم آزاد کند.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

همسر شهید شهریاری: مرضیه دباغ برای من اسطوره زن انقلابی بود

همسر شهید شهریاری: مرضیه دباغ برای من اسطوره زن انقلابی بودهمسر شهید شهریاری: مرضیه دباغ برای من اسطوره زن انقلابی بود

ایسنا - بهجت قاسمی همسر شهید شهریاری با بیان این که خانم دباغ برای من اسطوره زن انقلابی بود، گفت: او بخش بزرگی از تاریخ انقلاب بود که پس از سال‌ها مجاهدت و تحمل رنج و درد فراوان در راه به ثمر نشستن انقلاب آرام گرفت.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نامه دفاتر ۶۰‌ گانه جامعه اسلامی دانشجویان به روحانی

نامه دفاتر ۶۰‌ گانه جامعه اسلامی دانشجویان به روحانینامه دفاتر ۶۰‌گانه جامعه اسلامی دانشجویان به روحانی

فارس - دفاتر 60گانه جامعه اسلامی دانشجویان سراسرکشور در پی لغو متعدد برنامه‌های این تشکل در نامه‌ای به رئیس جمهور نوشتند: درخواست داریم تا همین برخوردی را که درمورد لغو سخنرانی مطهری داشتید در مورد لغو متعدد برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی نیز در پیش بگیرید.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سخنرانی زیباکلام در قزوین لغو شد

سخنرانی زیباکلام در قزوین لغو شدسخنرانی زیباکلام در قزوین لغو شد

ایرنا - سیدعلی پروین چی دبیرانجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد قزوین با اشاره به اینکه باحکم دادستانی قزوین، سخنرانی روز گذشته (دوشنبه) زیباکلام استاد دانشگاه لغوشد، گفت: دلیل لغو برنامه جلوگیری ازمسائل امنیتی و پیشگیری از وقوع جرم ذکر شده بود.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پل پیلار: نقض برجام اشتباهی بزرگ است

پل پیلار: نقض برجام اشتباهی بزرگ است

به گزارش ایرنا، «پل پیلار» از کارشناسان برجسته امنیتی آمریکایی با بیان این که مذاکرات هسته ای و توافق هسته ای (برجام) گامی در جهت ترک یک عادت مضر آمریکایی است، نوشت: نقض (احتمالی) برجام توسط دولت ترامپ یک اشتباه بزرگ است و فرصت های کار کردن با ایران را از بین می برد. وی در ادامه یادداشت خود در نشنال اینترست همچنین تأکید کرده است: توافق برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) یک موفقیت است و به مدت بیش از یک سال به خوبی کار کرده است. مخالفانی که ایران را به نقض برجام متهم می کنند، دقیقا کارشان مصداق «مته به خشخاش گذاشتن» است. به عنوان نمونه، درباره اتهام های اخیر مبنی بر تولید آب سنگین ایران ، توافق برجام هرگز نگفته که ذخایر ایران نباید از 130 کیلوگرم بیشتر شود بلکه گفته که ایران باید مازاد بر این مقدار را صادر کند و این دقیقا کاری است که ایران انجام داده است.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بولتون: توافق هسته ای یک فاجعه راهبردی برای ایالات متحده است

بولتون: توافق هسته ای یک فاجعه راهبردی برای ایالات متحده است

«جان بولتون» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و از گزینه‌های ترامپ برای پست وزارت خارجه نیز می‌گوید برجام یک سند قانونی الزام‌آور برای رئیس جمهور بعدی آمریکا نیست و ترامپ می‌تواند در صورت تمایل، آن را باطل کند. وی در گفت وگو با شبکه فاکس نیوز گفت: «من بارها گفته‌ام که این توافق، یک فاجعه راهبردی برای ایالات‌متحده است و هر چه زودتر از آن خارج شویم، بهتر است. ترامپ باید در اولین روزهای دولتش، این مسئله را روشن کند» بولتون ادامه داد: «من این نظر را قبول ندارم که برخی می‌گویند باید تهران را برای اجرای دقیق این توافق تحت فشار قرار داد و زمینه‌ای ایجاد کنیم که اول ایرانی‌ها از توافق پاپس بکشند.» وی در توجیه مخالفت خود با این حالت گفت که چنین کاری، زمان‌بندی خروج از توافق هسته‌ای و البته منافع آمریکا را در اختیار ایران می‌گذارد که نباید چنین باشد.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وال استریت ژورنال: دولت اوباما به دنبال اقداماتی برای تقویت برجام است

وال استریت ژورنال: دولت اوباما به دنبال اقداماتی برای تقویت برجام است

به گزارش فارس، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» با اشاره به تلاش های دولت فعلی آمریکا برای حفظ برجام گزارش داد، اقداماتی که دولت اوباما برای تقویت برجام در دست بررسی دارد، شامل گام‌هایی برای صدور مجوز برای تعداد بیشتری از تاجران آمریکایی به منظور ورود به بازار ایران و همچنین لغو تحریم‌های بیشتر آمریکا علیه ایران می‌‌شود. مقامات آمریکایی می‌گویند که این اقدامات دولت اوباما مربوط به قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا است و با هدف ضربه وارد کردن به دولت ترامپ نیست که مخالف برجام است. این مقامات همچنین اعتراف کرده‌اند بعید است که پیشنهادهای دولت اوباما، لغو توافق هسته‌ای ایران و 1+5 را دشوار کند.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حدادعادل: در پیش بینی مواضع ترامپ در اجرای برجام عجله نکنیم

حدادعادل: در پیش بینی مواضع ترامپ در اجرای برجام عجله نکنیم

دکتر حدادعادل، رئیس سابق مجلس شورای اسلامی نیز  در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رئیس جمهور جدید آمریکا توافق هسته ای ایران و 1+5 را دستخوش چالش خواهد کرد، اظهار داشت: مسئولان آمریکایی پیش‌تر هم به توافقات خود پایبند نبوده اند، تا این که بگوییم ترامپ قصد نقض اجرای برجام را دارد. وی با بیان این که عاقلانه این است که در پیش بینی مواضع ترامپ در اجرای برجام عجله نکنیم، افزود: بنده معتقدم نباید در حال حاضر درباره مواضع ترامپ در موضوع برجام پیش بینی داشت چراکه رفتارهای طرف آمریکایی منطقی نیست و این فرد ممکن است حرف هایی را در جریان انتخابات آمریکا برای رای آوری زده باشد و بعدا بخواهد رفتاری مطابق با ریاست جمهوری خود در پیش بگیرد.

سه شنبه 2 آذر 1395  10:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چهارشنبه و پنج شنبه سرد‌ترین روز هفته

میزان - کارشناس سازمان هواشناسی از بارش برف و باران در 13 استان کشور خبر داد.محمد اصغری گفت: با توجه به سرد شدن هوا، ماندگاری برف بیشتر است.به طور متوسط چهارشنبه و پنج شنبه صبح سرد‌ترین روز هفته است. کانون سرما شمال شرق کشور است به گونه‌ای که دمای برخی شهرهای استان‌های خراسان شمالی و رضوی به صفر نرسیده و آنها تا پایان هفته دمای منفی یک را تجربه می‌کنند.  

سه شنبه 2 آذر 1395  11:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

500 مهد قرآنی در سراسر کشور افتتاح شد

500 مهدقرآنی در سراسر کشور افتتاح شد

500 مهد قرآنی در سراسر کشور افتتاح شد

جانشین رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور از افتتاح 500 مهدقرآنی به مناسبت هفته بسیج در سراسر کشور خبر داد.  مینا بیابانی دیروز دوشنبه در آیین افتتاح این مهدهای قرآنی، با بیان اینکه در کشور بیش از سه هزار مربی مهدقرآنی داریم، ادامه داد: حدود دو هزار و 400 مهدکودک و پیش دبستانی قرآنی در سراسر کشور فعالیت دارد.بیابانی افزود: با افتتاح این تعداد مهدقرآنی،‌تعداد مهدها به دو هزار و 900 مهدقرآنی می‌رسد.

سه شنبه 2 آذر 1395  11:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی سفر به عتبات در اربعین امسال

جانشین ستاد اربعین ناجا اعلام کرد: آمارهای اولیه حاکی از این است که سفر ایرانیان به عتبات در سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است. بابایی افزود:‌ امسال پیش‌بینی خروج بیش از دو میلیون نفر از کشور شده بود و آمارهای اولیه ما از تعداد افرادی که برای زیارت اربعین از کشور ما وارد عراق شده‌اند، حاکی از این است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است.

سه شنبه 2 آذر 1395  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هزینه یک معتاد برای تهیه مواد مخدر مصرفی روزانه

معاون مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: یک معتاد امروز برای اینکه موادش را تهیه کند روزانه بین 15 تا 40 هزار تومان باید هزینه کند و برای این امر باید درآمد داشته باشد. هادی‌نژاد افزود: این افراد معمولا شغلی ندارند و به سرقت، زباله گردی و اموری مشابه آن روی می‌آورند. از سوی دیگر خانواده‌ها نیز از پذیرش این افراد امتناع می‌کنند. هر چقدر این افراد از جامعه دور نگه داشته شوند و برای پاکی آنها تلاش کنیم آرامش به جامعه نیز بر می‌گردد.

سه شنبه 2 آذر 1395  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باقری لنکرانی: عده‌ای تصمیم به نابودی وزارت‌ بهداشت گرفته‌اند

باقری لنکرانی:عده‌ای تصمیم به نابودی وزارت‌بهداشت گرفته‌اند

باقری لنکرانی: عده‌ای تصمیم به نابودی وزارت‌ بهداشت گرفته‌اند

وزیر اسبق بهداشت بابیان اینکه عده‌ای تصمیم به نابودی وزارت‌بهداشت گرفته‌اند،گفت: نظام سلامت در خطر است و این خطر هم از درون نظام سلامت به دلیل زیاده خواهی برخی و لجبازی برخی دیگر است و هم از بیرون آن به دلیل دعواهای شخصی و منافع صنفی یا نگرش‌های سیاسی به این معضل ملی است. کامران باقری لنکرانی گفت: حال نظام سلامت خوب نیست. اگر بخواهیم با ادبیات پزشکی خودمان حرف بزنیم علایم حیاتی اش ثبات ندارد و به سمت اغما در حال گذار است. این در حالی است که باوجود این کسالت پیشرونده، مانند مادری که حتی تا آخرین دقایق حیات دلسوزانه به خدمت فرزندان خود مشغول است، با جان کندن و به کارگیری آخرین توان‌ خود هنوز دارد خدمت رسانی می‌کند. وزیر اسبق بهداشت افزود: اعتقاد دارم نظام سلامت در خطر است . اعتقاد دارم که این خطر هم از درون نظام سلامت به دلیل زیاده خواهی برخی و لجبازی برخی دیگر است و هم از بیرون آن به دلیل دعواهای شخصی و منافع صنفی یا نگرش‌های سیاسی به این معضل ملی است.

سه شنبه 2 آذر 1395  11:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها