0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ضرر 3 میلیارد دلاری مالک فیس بوک در یک روز

ضرر 3 میلیارد دلاری مالک فیس بوک در یک روز ضرر 3 میلیارد دلاری مالک فیس بوک در یک روز

تسنیم- پس از آنکه هشدار در مورد کند شدن روند رشد درآمد تبلیغاتی فیس بوک موجب شد تا ارزش سهام این شرکت در بازار بورس کاهش یابد، ارزش دارایی مارک زاکر برگ مالک اصلی فیس بوک در یک روز ۳ میلیارد دلار کاهش یافت. به گزارش گاردین، بر اساس شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، که مارک زاکربرگ را با 52 میلیارد دلار در رده پنجمین فرد ثروتمند جهان جای داده، میزان ثروت این میلیاردر جوان 6 درصد کاهش یافته که بیشترین زیان تجربه شده توسط یک سهام دار بوده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 16 آبان 1395  12:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نماینده کلیمیان: مهم ترین عامل وحدت اوامر مقام معظم رهبری است

نماینده کلیمیان:مهم ترین عامل وحدت اوامر مقام معظم رهبری است

نماینده کلیمیان: مهم ترین عامل وحدت اوامر مقام معظم رهبری است

فارس- نماینده کلیمیان ایران درمجلس با بیان این که «ایرانیان کلیمی چیزی جز سایر ایرانیان نیستند و سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با استکبار همواره مورد پذیرش و تأیید ایرانیان کلیمی بوده و هست» تاکید کرد: ایرانیان کلیمی همواره دوشادوش ملت ایران در دفاع از منافع کشور و نظام حرکت کرده‌اند. سیامک مره صدق تاکید کرد: ما ایرانیان کلیمی همیشه اعتقاد داریم که برای سعادت و رستگاری مردم موحد ایران باید همدلی و اتحاد بین قشرهای مختلف حفظ شود و بهترین محور برای این اتحاد و همدلی اوامر مقام معظم رهبری و راهنمایی‌های ایشان است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 16 آبان 1395  12:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدیر سایت «انصاف‌نیوز» تفهیم اتهام شد

ایسنا - شعبه 6 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی شقاقی امروز (یک شنبه) پرونده پرویز سروری مدیر مسئول سایت "جهان نیوز" را به اتهام پخش شایعات و انتشار مطالب خلاف واقع رسیدگی می کند. سایت اصولگرای جهان نیوز ازخردادماه امسال با تصمیم هیئت نظارت بر مطبوعات توقیف شده است. همچنین در پرونده ای دیگرحضورعلی‌اصغر شفیعیان مدیرسایت «انصاف‌نیوز» درشعبه 12دادیاری دادسرای فرهنگ ورسانه درخصوص اتهام نشراکاذیب تفهیم اتهام شد. در این راستا پرونده‌ای با شکایت وزارت نفت و به اتهامات نشر اکاذیب و افترا تشکیل شده است.

یک شنبه 16 آبان 1395  12:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نامه 8000 استاد به روسای قوا درباره رفع نشدن تحریم ها پس از برجام

فارس - هشت  هزار  و 499 نفر از استادان دانشگاه‌ها در نامه ای سرگشاده به رؤسای قوا اعلام کردند: شما اعلام کردید بدون لغو همه تحریم‌ها هیچ سندی در باب هسته ای را امضا نمی‌کنید، چرا صنعت هسته‌ای از حیز انتفاع خارج شد و خبری از لغو تحریم‌ها که مهم ترین آن محدودیت در مراودات بانکی است نیست؟ همچنین دراین نامه از دستگاه های نظارتی به خصوص مجلس خواسته شده  که به صورت شفاف گزارش اقدامات دولت در عمل به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اقدامات مذکور را به استحضار ملت شریف ایران برسانند.

یک شنبه 16 آبان 1395  12:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقادها به شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در حال حل شدن است

تسنیم - عضو شورای سیاست گذاری اصلاح‌طلبان گفت: آیین نامه شورای سیاست گذاری اصلاح‌طلبان در حال نهایی شدن است.محمود میرلوحی همچنین درباره انتقاد برخی احزاب اصلاح طلب از ساز وکار شورای سیاست گذاری اصلاح‌طلبان هم افزود: انتقادات برخی به شورا در حال حل شدن است و سعی می‌کنیم که همه احزاب اصلاح‌طلب در این شورا حضور فعال داشته باشند. براساس این گزارش در دومین روز از نمایشگاه مطبوعات محمود میر لوحی از غرفه خبرگزاری تسنیم در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات بازدید کرد.

یک شنبه 16 آبان 1395  12:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روایت نوبری از ماجرای تلاش بوش برای مذاکره در دولت احمدی نژاد

سفیرسابق ایران درشوروی درسال های ۱۳۶۵تا ۱۳۷۰ و از دیپلمات های باسابقه ایران، در سخنانی به درخواست بوش برای گفت وگو با ایران در دوره محمود احمدی‌نژاد اشاره کرد و گفت: بعد از حمله بوش به افغانستان و عراق، در سال ۸۶ و  در زمان دولت آقای احمدی نژاد، جرج دبلیو بوش تندرو پیشنهاد مذاکرات استراتژیک همه جانبه غرب به رهبری آمریکا با ایران را داد. نوبری که با مهر گفت و گو می کرد افزود: تونی بلر که مدتی بود از نخست وزیری انگلیس کنار رفته بود، به نمایندگی از کل غربی ها برای مذاکرات به عمان آمد و گفت که من دوست صمیمی بوش و نماینده آمریکا و غرب برای مذاکرات استراتژیک با ایران هستم. از طرف ایران هم اجماع حاصل شد که بنده مذاکره نمایم اتفاقا در آن زمستان (سال 86) کولاک شد و دو روز فرودگاه های تهران بسته شد. پادشاه عمان پیشنهاد کرد هواپیمای اختصاصی بفرستد تا بنده را از یک فرودگاه دیگر به عمان ببرد اما هماهنگی ها در ایران طولانی شد و در نهایت بعد از دو روز انتظار تونی بلر با سرخوردگی و ناراحتی، عمان را ترک کرد.نوبری افزود: این نشان می دهد به خاطر موقعیت ایران با آمادگی های نظامی  و مردمی اش هم جمهوری خواهان آمریکا و هم دموکرات‌ها از جنگ با ایران پرهیز دارند.

یک شنبه 16 آبان 1395  12:53 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقاد روسیه از «جنگِ قرون وسطایی» آمریکا در موصل

انتقاد روسیه از «جنگِ قرون وسطایی» آمریکا در موصل

سخنگوی وزارت خارجۀ روسیه، عملیات ائتلاف آمریکا در موصل را به جنگ‌های قرون‌وسطی شبیه دانست. زاخارووا در پیامی در صفحۀ فیس بوکِ خود نوشت: ائتلاف آمریکا، هیچ نقشه‌ای برای خارج کردن غیرنظامیان از شهر محاصره‌شدۀ موصل ندارد و هیچ گذرگاه امنی برای خروج غیرنظامیان از شهر، تعریف نکرده است.  ائتلاف بین‌المللی، عملیات موصل را بایکوت خبری کرده است و هیچ اطلاعات درستی دربارۀ آن چه در این عملیات می‌گذرد، ارائه نمی‌کند.

سه شنبه 18 آبان 1395  10:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معاون رئیس جمهور: یادمان نرفته دولت قبل چطور حکومت داری می کرد

معاون رئیس جمهور: یادمان نرفته دولت قبل چطورحکومت داری می کرد

معاون رئیس جمهور: یادمان نرفته دولت قبل چطور حکومت داری می کرد

مهر - معاون پارلمانی رئیس جمهور در واکنش به انتقادات نمایندگان کرمانشاه به عملکرد دولت گفت: یادمان نرفته که دولت قبل چطور حکومت داری می کرد و کشور یک روز ثبات نداشت. حسینعلی امیری گفت: شرایط اقتصادی کشور نه به هفته وماه، باور بفرمایید به روز هم قابل پیش بینی نبود.وی افزود:مگریادمان رفته است، در دولت گذشته هر جا که کم می آوردند از دارایی های مردم در بانک ها بر می داشتند و از ذخایر بانک مرکزی استفاده می کردند.

سه شنبه 18 آبان 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امیرآبادی: رأی مجلس به 3 وزیر برای گرفتن بهانه از دولت بود

امیرآبادی: رأی مجلس به 3 وزیر برای گرفتن بهانه از دولت بودامیرآبادی: رأی مجلس به 3 وزیر برای گرفتن بهانه از دولت بود

خبرگزاری رسا - امیرآبادی نماینده قم درباره رأی اعتماد به وزیران پیشنهادی گفت:مجلس می‌خواست بهانه را از دست دولت بگیرد، چون دولت اگر می‌خواست به مشکلات مردم توجه کند باید دراقتصاد دنبال ترمیم کابینه می‌گشت.

سه شنبه 18 آبان 1395  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مطهرنیا : ادبیات دولت درباره پسابرجام توقعات را فزاینده کرده است

مطهرنیا : ادبیات دولت درباره پسابرجام توقعات را فزاینده کرده استمطهرنیا :ادبیات دولت درباره پسابرجام توقعات را فزاینده کرده است

فارس - مطهرنیا کارشناس مسائل بین‌الملل یکی از مهم ترین مشکلات دولت را به کار بردن مباحثی همچون پسابرجام دانست و افزود: ما هنوز در دوران برجام هستیم ادبیات دولت همچون پسابرجام و برجام توقعات را فزاینده  کرده است.

سه شنبه 18 آبان 1395  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رسانه صهیونیستی: زیباکلام قدر رابطه اسرائیل با ایران را می‌داند!

رسانه صهیونیستی: زیباکلام قدر رابطه اسرائیل با ایران را می‌داند!رسانه صهیونیستی:زیباکلام قدر رابطه اسرائیل با ایران را می‌داند!

میزان - رسانه صهیونیستی «جوییش پرس» درمطلبی به اقدام اخیر صادق زیبا کلام وخودداری وی از زیرپا نهادن پرچم رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت: او انسانی سلیم است و قدر روابط ایران و اسرائیل را می‌داند!

سه شنبه 18 آبان 1395  10:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مافی: روحانی نامزد سه طیف در انتخابات آینده است

مافی: روحانی نامزد سه طیف در انتخابات آینده استمافی: روحانی نامزد سه طیف در انتخابات آینده است

ایسنا - پروانه مافی عضو فراکسیون امید با بیان این که روحانی نامزد اصلاح‌طلبان، اعتدال‌گرایان و اصولگرایان معتدل در انتخابات خواهد بود ،گفت :اگر چند حزب مهم وجود داشته باشد افراد شناخته شده‌تری بر سر کار می‌آیند.

سه شنبه 18 آبان 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پوشش مدیریت پسماند به 8 هزار روستا رسید

ایرنا - معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: با اجرای سیستم مدیریت پسماند در 500 روستا در دولت تدبیر و امید، پوشش مدیریت پسماند به 8000 روستا در کشور افزایش یافت.سعیدرضا جندقیان افزود: دو هزار و 65دستگاه خودروی حمل زباله نیز در این دولت به روستاها واگذار شده است. وی افزود: تاکنون 24 هزار و 500 روستا تحت پوشش سیستم جمع‌آوری پسماند قرار گرفته‌اند.

سه شنبه 18 آبان 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پلمب ۵۰ مهد کودک متخلف و غیرمجاز در تهران

پلمب ۵۰ مهد کودک متخلف و غیرمجاز در تهرانپلمب ۵۰ مهدکودک متخلف و غیرمجاز در تهران

معاون اجتماعی بهزیستی از شناسایی و پلمب ۵۰ مهدکودک متخلف و غیرمجاز در تهران خبرداد.مسعودی فرید گفت: تخلف در این مهدها یا از سوی مهدهای مجوزدار اعلام شده است یا از طریق مردم که نسبت به اصالت این مهدها تردید داشتند.به گزارش فارس، او با بیان این که مهدهای کودک موظف هستند طبق برنامه های سازمان بهزیستی عمل کنند و اگر به وضعیت خود رسیدگی نکنند به آن ها اخطار کتبی داده می شود و فرصت یک ماهه خواهند داشت تا شرایط خود را اصلاح کنند و در غیر این صورت به طور موقت تعطیل می شوند .

سه شنبه 18 آبان 1395  10:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ضرب الاجل دو هفته ای مجلس به دولت برای لایحه بانکداری بدون ربا

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از نهایی شدن طرح اصلاح ساختار قانون نظام بانکی در مجلس خبر داد و گفت: جلساتی با رئیس‌کل بانک مرکزی داشته‌ایم و دولت تا دو هفته آینده فرصت دارد، لوایح خود را در این راستا به مجلس بیاورد، وگرنه طرح خود را مبنا قرار می‌دهیم. به گزارش فارس، پور ابراهیمی، در پاسخ به این سؤال که چه فکری برای سود جریمه دیرکرد بابت تسهیلات معوق بانک‌ها کرده‌اید؟ گفت: طرح جدید اصلاح بهره و کسب سود روی سود و جریمه تأخیر سپرده نیز در دستور کار است، چرا که حتی مورد اعتراض علما هم قرار گرفته است و آن را اصلاح خواهیم کرد. وی درباره افزایش سود تسهیلات بین‌بانکی که خود عاملی برای بی‌ثمر شدن کاهش سود تسهیلات در بانک‌ها شده است، نیز گفت: اصلاً چنین سیستمی بین بانک‌ها وجود نداشت و یک سال و نیم قبل بانک مرکزی برای این موضوع ورود کرد و این نرخ را از 29 درصد به 20 یا کمتر از آن رسانده است.

سه شنبه 18 آبان 1395  11:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها