0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

روایت نوبری از ماجرای تلاش بوش برای مذاکره در دولت احمدی نژاد
یک شنبه 16 آبان 1395  12:53 PM

سفیرسابق ایران درشوروی درسال های ۱۳۶۵تا ۱۳۷۰ و از دیپلمات های باسابقه ایران، در سخنانی به درخواست بوش برای گفت وگو با ایران در دوره محمود احمدی‌نژاد اشاره کرد و گفت: بعد از حمله بوش به افغانستان و عراق، در سال ۸۶ و  در زمان دولت آقای احمدی نژاد، جرج دبلیو بوش تندرو پیشنهاد مذاکرات استراتژیک همه جانبه غرب به رهبری آمریکا با ایران را داد. نوبری که با مهر گفت و گو می کرد افزود: تونی بلر که مدتی بود از نخست وزیری انگلیس کنار رفته بود، به نمایندگی از کل غربی ها برای مذاکرات به عمان آمد و گفت که من دوست صمیمی بوش و نماینده آمریکا و غرب برای مذاکرات استراتژیک با ایران هستم. از طرف ایران هم اجماع حاصل شد که بنده مذاکره نمایم اتفاقا در آن زمستان (سال 86) کولاک شد و دو روز فرودگاه های تهران بسته شد. پادشاه عمان پیشنهاد کرد هواپیمای اختصاصی بفرستد تا بنده را از یک فرودگاه دیگر به عمان ببرد اما هماهنگی ها در ایران طولانی شد و در نهایت بعد از دو روز انتظار تونی بلر با سرخوردگی و ناراحتی، عمان را ترک کرد.نوبری افزود: این نشان می دهد به خاطر موقعیت ایران با آمادگی های نظامی  و مردمی اش هم جمهوری خواهان آمریکا و هم دموکرات‌ها از جنگ با ایران پرهیز دارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها