0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

وزیر اطلاعات: از هر 10 توطئه علیه ایران تنها یکی را رسانه ای می کنیم

فارس - وزیر اطلاعات گفت: از هر 10 توطئه که علیه جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود تنها یکی را رسانه‌ای می‌کنیم تا مردم دچار ترس و اضطراب نشوند. حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود علوی با بیان این مطلب گفت: اشراف اطلاعاتی بالایی داریم و این باعث خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان شده است و خداوند را به خاطر این امنیت و برخورداری از نیروهای مجاهد امنیتی شاکر هستیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بهمن کشاورز: خانم‌ها با قانون رجل سیاسی نمی‌توانند کاندیدا شوند

بهمن کشاورز:خانم‌ها با قانون رجل سیاسی نمی‌توانند کاندیدا شوند
بهمن کشاورز: خانم‌ها با قانون رجل سیاسی نمی‌توانند کاندیدا شوند

ایسنا - بهمن کشاورز وکیل دادگستری گفت: با قانون رجل سیاسی خانم‌های ایرانی نمی‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شوند مگر این که این قانون اصلاح شود چون تعریف رجل سیاسی تنها برای مردان قابل اطلاق است .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خادمی: فراکسیون مستقلان «امید مخفی» هستند

خادمی:فراکسیون مستقلان «امید مخفی» هستند
خادمی: فراکسیون مستقلان «امید مخفی» هستند

مهر - خادمی عضوکمیسیون انرژی و عضو فراکسیون ولایی  گفت: مستقلان همان فراکسیون امید هستند و برای آن ها تعبیر «امیدمخفی» را به کار می برم. وی افزود: در برخی جلسات آن ها شرکت کردم آن ها فرقی با فراکسیون امید ندارند.

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فدوی: نسل جدید شناورهای سپاه در حال ساخت است

فدوی:نسل جدید شناورهای سپاه در حال ساخت است
فدوی: نسل جدید شناورهای سپاه در حال ساخت است

نسیم - سردار فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: شناورهای جدید شهید ناظری با نام قایق تندروبر با ابعاد بسیار بزرگتر در حال ساخت است که ویژه انجام ماموریت‌های مهم است و اقتدارفرزندان انقلاب را به نمایش می‌گذارد.

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام توئیتری روحانی درباره اجرای قانون اساسی

ایرنا- حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور در پیام توئیتری نوشت: «رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است و برای اجرای  آن  تمام توان خود را به کار خواهد گرفت؛ ولو اینکه خوشایند برخی نباشد.»

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فتاح: برای حمایت از خانواده شهدای مدافع حرم منع قانونی داریم

دفاع پرس - پرویز فتاح رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ما از نظر قانونی نمی‌توانیم خانواده‌های محروم ‌‎شهدای مدافع حرم را تحت پوشش قرار دهیم؛ اما اگر مجلس در این زمینه ورود کند، قضیه فرق خواهد کرد.

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لزوم استفاده از خودروهای شناسنامه دار در عراق

میزان - جانشین رئیس پلیس کشور به زائران ایرانی توصیه کرد در عراق با خودروهای دارای شناسنامه تردد کنند.اسکندر مومنی دیروز در بازدید از مرز شلمچه روند تردد زوار در این مرز را ارزیابی و بر روان سازی ترافیک و تسهیل در تردد زائران اربعین حسینی تاکید کرد.  وی با توصیه به زائران اربعین حسینی گفت: زائران در آن سوی مرز شلمچه از خودروهای شناسنامه داری که تحت کنترل ماموران امنیتی کشور هستند برای رسیدن به شهر بصره و نجف استفاده کنند. 

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام وزیر ارشاد به همایش طرح ملی «علمدار کربلا»

ایرنا - صالحی امیری وزیرارشاد درپیامی به همایش طرح ملی «علمدار کربلا» تصریح کرد: «این طرح که جمع‌آوری آثارهنری خلق شده دراین عرصه وتقدیراز برگزیدگان این آثاراست، اقدام شایسته‌ای است که علاوه بر ترغیب جوانان خلاق میهن اسلامی به خلق آثاری ازاین دست ،به تعمیق و بسط فرهنگ غنی ایرانی اسلامی یاری می کند.» این طرح در راستای بزرگداشت مقام شامخ قمر بنی هاشم(ع) در دوبخش شعر و عکس دراستان ایلام در حال برگزاری است.

چهارشنبه 19 آبان 1395  10:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان آغاز شد

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به آغاز تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: این که به جای تخلف گفته می‌شود «بدهی معوق»، از نبود اطلاع کافی درباره تخلفات این صندوق است.  زاهدی   به فارس گفت: نه می‌گوییم اختلاس و نه می‌گوییم بدهی معوق درست است؛ هیچ کدام را تأیید نمی‌کنیم و تا زمانی که کار کنیم و برایمان محرز شود که چه مشکلی وجود داشته است نمی‌توانیم اعلام کنیم.

چهارشنبه 19 آبان 1395  11:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفر زیارتی به سامرا تا اطلاع ثانوی تعلیق شد

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین با اشاره به حادثه تروریستی چند روز پیش در سامرا که به شهادت چند زائر ایرانی منجر شد،‌ گفت: سفر زیارتی در سامرا تا اطلاع ثانوی در آستانه اربعین تعلیق شد.حمیدرضا گودرزی  گفت: به دلیل مشکلات امنیتی رخ داده در شهر سامرا سفر زیارتی به این شهر در آستانه اربعین تعلیق شد.شهدا و مجروحان این حادثه  تروریستی صبح روز یکشنبه در سامرا از زائران کاروان‌های حج و زیارت متعلق به استان‌های اصفهان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان بودند.این انفجار در محل پارکینگ اتوبوس‌های زائران سامرا رخ داد که در اثر آن تعداد 80 زائر ایرانی شهید و مجروح شدند.

چهارشنبه 19 آبان 1395  11:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ورود اولین توربین پیشرفته نیروگاهی زیمنس به ایران

مجری طرح های بازتوانی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: اولین توربین گازی کلاس F هم اکنون وارد کشور شده و فرآیند ترخیص آن در گمرک بندرعباس در حال انجام است.به گزارش فارس، علیرضا نصراللهی در حاشیه برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعتی برق کشور با بیان این که توربین گازی کلاس F پس از ترخیص در نیروگاه بندرعباس نصب خواهد شد، گفت: مذاکرات برای توربین های کلاس G نیز آغاز شده است. وی افزود: اولین پروژه کلاس F در قالب پروژه 5 هزار مگاواتی بین شرکت مپنا و زیمنس اجرایی خواهد شد که در نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس نصب می شود.

چهارشنبه 19 آبان 1395  11:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش بانک مرکزی به اظهارات مظاهری درباره نرخ ارز

دو روز قبل بود که مظاهری رئیس اسبق بانک مرکزی گفت: اگر دولت نرخ ارز را دستوری پایین نگه ندارد، نرخ ارز سال آینده بیش از چهار هزار تومان خواهد شد. دیروز پیمان قربانی معاون اقتصادی بانک مرکزی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. وی با بیان این که بانک مرکزی به دنبال ایجاد بازار ارز با ثبات تک نرخی است، گفت: اما ثبات به معنای آن نیست که بانک مرکزی به دنبال ایجاد نرخی تصنعی و تثبیت شده برای ارز باشد. این بازار است که نرخ ارز را تعیین و بانک مرکزی نیز از تعدیل نرخ به گونه ای که به صادرات و تولید کمک کند و در عین حال به تقاضای سفته بازی دامن نزند حمایت می کند.

چهارشنبه 19 آبان 1395  11:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ارز همچنان در مسیر افزایش دلار به 3636 تومان رسید

معاملات روز گذشته بازار آزاد ارز و سکه تهران حاکی از حاکمیت ثبات در بازار سکه است، هرچند نرخ ارز ها ی عمده روند افزایشی خود را حفظ کرده است . به گزارش ایرنا و بر اساس معاملات ثبت شده در سامانه سنا که توسط صرافی های مجاز انجام می شود، روز گذشته هر دلار آمریکا 36 هزار و 366 ریال فروخته شد که نسبت به روز دوشنبه 137 ریال افزایش نشان می دهد. صرافان هر یورو را با 40 ریال بیشتر از روز دوشنبه گذشته به قیمت 40 هزار و 466 ریال به خریداران عرضه کردند و هر پوند را 45 هزار و 313 ریال فروختند. اتحادیه طلا، جواهر و سکه تهران، قیمت هر دلار را 36 هزار و 330 ریال و هر یورو را 40 هزار و 400 ریال برای دیروز اعلام کرد.

چهارشنبه 19 آبان 1395  11:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طلسم 13 ساله جایزه ملی کیفیت شکست

بعد از 13 سال بالاخره سه شرکت داخلی موفق به دریافت جایزه برنز کیفیت شدند. به گزارش ایسنا، در حالی که یکی از طنز های خبری حوزه استاندارد این بود که تا به امروز هیچ شرکتی موفق به دریافت جوایز برتر استاندارد نشده است، اما امسال سه شرکت در حوزه نفت موفق به دریافت نشان برنز جایزه کیفیت شدند. البته به گفته سنجانی، معاون سازمان ملی استاندارد، در این دوره اتفاق مهم دیگری نیز به وقوع پیوسته است و برای اولین بار علاوه بر واحد های تولیدی و صنعتی که عموما موفق به کسب لوح تقدیر و جوایز کیفیت می شدند دو شرکت خدماتی نیز توانستند این لوح را دریافت کنند.

چهارشنبه 19 آبان 1395  11:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عقب نشینی عربستان از اجرای 266 میلیارد دلار پروژه

فارس - خبرگزاری روسی اسپوتنیک اعلام کرد: عربستان سعودی از فسخ قرارداد پروژه هایی به ارزش266.6 میلیارد دلار خبر داده است. این تصمیم در نشست شورای اقتصاد و توسعه عربستان با ریاست شاهزاده محمد بن سلمان اتخاذ شده است. عربستان در حال حاضر نزدیک به 100 میلیارد دلار کسری بودجه دارد و پرداخت حقوق کارمندان در این کشور 4 ماه به تعویق افتاده و کارگران خارجی را اخراج کرده است، عربستان به دنبال افزایش قیمت نفت برای پوشش دادن این مشکلات است.

چهارشنبه 19 آبان 1395  11:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها