0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

درخواست نیجر برای افتتاح سفارت‌خانه در تهران

ایسنا - وزیر خارجه جمهوری نیجربا وزیرخارجه کشورمان دیدار ودرباره ابعاد مختلف روابط دو جانبه و راه‌های گسترش آن گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.ظریف دراین دیدار ضمن بیان اهمیت آفریقا، بر اراده سیاسی ایران بر گسترش روابط با کشورهای این قاره به ‌ویژه کشور مسلمان نیجر تاکید کرد. در ادامه ابراهیم یاکوبا نیز با تاکید بر نقش و اهمیت ایران در منطقه و جهان افزود: آماده افتتاح سفارت نیجر در تهران هستیم و مایلیم مشورت‌ها و گفت‌وگوهای سیاسی بیش‌تر با ایران داشته باشیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 11 آبان 1395  12:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اظهارات گستاخانه مقام اماراتی علیه ایران!

فارس - ضاحی خلفان معاون ریاست پلیس دبی در اظهارات جنگ‌طلبانه مقام اماراتی علیه ایران در توئیتر خود نوشت: نمی شود جلوی ایران ایستاد مگر هنگامی که قدرت‌های عربی منطقه «سلاح‌ ویرانگر» در اختیار داشته باشند که عمق ایران را هدف قرار دهند و آن زمان است که تروریست‌ها معنی واقعی همسایگی را درک خواهند کرد.وی با تکرار  ادبیات عربستان که نیروهای محور مقاومت را تروریست می‌نامند، ادعا کرد: ایران اقدام به فرستادن اسلحه بیشتر برای حوثی‌ها می‌کند... آیا شکی در نیت‌های ایران باقی مانده است؟

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 11 آبان 1395  1:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رای پرونده مرتضوی در تامین اجتماعی صادر شد

رای پرونده  مرتضوی در تامین اجتماعی  صادر شد

رای پرونده مرتضوی در تامین اجتماعی صادر شد

مهر - ترک همدانی وکیل مدافع جمعی از شاکیان تامین اجتماعی، گفت: رای پرونده سعید مرتضوی صادر شده  ولی از جزئیات آن بی خبرم. بر اساس این گزارش سه جلسه رسیدگی به بخشی از اتهامات سعید مرتضوی در رابطه با تخلفاتش در زمان تصدی مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی، شهریور برگزار شد.وکیل مدافع جمعی از شکات ،گفته بود که کارشناس رسمی پرونده، گزارش تکمیلی سوم را درباره موارد اعتراض متهم به دادگاه ارائه کرده بود که به من ابلاغ شد. گزارش تکمیلی در رد اعتراضات متهم است.

سه شنبه 11 آبان 1395  1:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سعد حریری نامزد نخست وزیری لبنان شد

فراکسیون المستقبل پارلمان لبنان وابسته به جریان المستقبل این کشور، «سعد حریری» را به‌عنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی نخست‌وزیری لبنان پیشنهاد داد. به گزارش «التیار»، فراکسیون المستقبل اعلام کرده که حریری را به‌عنوان گزینه پیشنهادی برای نخست‌وزیر اولین دولت «عهد جدید» پیشنهاد می‌دهد تا جانشین «تمام سلام» نخست‌وزیر فعلی این کشور شود.فراکسیون «تغییر و اصلاح» پارلمان لبنان نیز اعلام کرد از انتخاب حریری به‌عنوان نخست‌وزیر لبنان حمایت می‌کند. او رئیس جریان المستقبل و نخست‌وزیر اسبق لبنان و  گزینه موردحمایت عربستان و غرب است.

چهارشنبه 12 آبان 1395  7:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توقف بررسی جاسوسی از هتل محل مذاکرات هسته ای ایران

ایسنا - روزنامه گاردین، گزارش داد که دادستان سوئیس اعلام کرده چند رایانه هتل پنج ستاره در ژنو که میزبان مذاکرات حساسی از جمله مذاکرات هسته ای ایران بوده به نوعی بدافزارمجهز شده بودند که هدف ازاین بدافزار ها جاسوسی بوده است.همچنین دفتر دادستان سوئیس اعلام کرده به دلیل شناسایی نشدن هویت عامل یا عاملان این حمله سایبری، مجبور به توقف روند این پرونده شده است.با این حال، آندره مارتی، سخنگوی این دفتر گفت: در صورتی که شواهد جدیدی دیده شود، تحقیقات از سرگرفته خواهد شد.

شنبه 15 آبان 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آسانژ: به ترامپ اجازه نمی دهند رئیس جمهور آمریکا شود

مؤسس وب‌سایت افشاگر ویکی لیکس بابیان این که هیلاری کلینتون، کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و داعش از یک منبع یعنی عربستان و قطر تغذیه می‌شوند، افزود نمی‌گذارند ترامپ  در انتخابات پیروز شود. آسانژ افزود: بانک‌ها، شرکت های سازنده تسلیحات، پول‌های خارجی و نهادهای اطلاعاتی همگی از هیلاری کلینتون حمایت می‌کنند و شانسی برای پیروزی ترامپ نیست؛ حتی رسانه‌ها و خبرنگاران هم از هیلاری کلینتون حمایت می‌کنند.

شنبه 15 آبان 1395  1:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعاهای بی اساس یک مقام ترکیه علیه ایران

ادعاهای بی اساس یک مقام ترکیه علیه ایرانادعاهای بی اساس یک مقام ترکیه علیه ایران

ایسنا - اقطای، معاون رئیس حزب عدالت وتوسعه ترکیه مدعی شد:ایران باعث شد عراقی‌ها مشارکت ترکیه در نبرد موصل را نپذیرند.این ادعا در شرایطی است که ایران با خواست دولت عراق کمک های مستشاری داشته و در آزادسازی موصل دخالت مستقیم ندارد.

شنبه 15 آبان 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مطهری: طولانی شدن اشغال سفارت آمریکا به نفع انقلاب نبود

مطهری: طولانی شدن اشغال سفارت آمریکا به نفع انقلاب نبودمطهری: طولانی شدن اشغال سفارت آمریکا به نفع انقلاب نبود  

ایلنا - علی مطهری با بیان اینکه اصل تسخیر سفارت آمریکا، عکس‌العمل مردم درمقابل اقدامات آمریکا بود نوشت: اما طولانی شدن اشغال این سفارتخانه به نفع انقلاب و مردم نبود، بهتر بود اشغال سفارت آمریکا در مدت کوتاهی پایان می‌پذیرفت.

شنبه 15 آبان 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هزینه تبلیغات انتخاباتی‌ نفر پانزدهم لیست امید

هزینه تبلیغات انتخاباتی‌ نفر پانزدهم لیست امیدهزینه تبلیغات انتخاباتی‌ نفر پانزدهم لیست امید

میزان - مهدی شیخ عضو فراکسیون امید با بیان اینکه هزینه های انتخاباتی اش علاوه بر کمکی که به لیست امید کرده است، حدود 60 میلیون تومان شد، گفت: لیست هایی که اسپانسر ندارند اعضا هزینه تبلیغات را مشترک پرداخت می کنند.

شنبه 15 آبان 1395  1:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار رئیس کمیته امداد نسبت به عمیق‌تر شدن شکاف طبقاتی

هشدار رئیس کمیته امداد نسبت به عمیق‌تر شدن شکاف طبقاتیهشدار رئیس کمیته امداد نسبت به عمیق‌تر شدن شکاف طبقاتی

تسنیم - سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: مسئولان نظام باید فاصله طبقاتی خود را با اقشار محروم جامعه کاهش دهند. رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)  افزود: شکاف طبقاتی در جامعه بیشتر شده است.

شنبه 15 آبان 1395  1:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حسن شایانفر کماکان تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی است

حسن شایانفر کماکان تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی استحسن شایانفر کماکان تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی است

مهر - حسن شایانفر مدیر دفتر پژوهش‌های موسسه کیهان، در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بقیة ا... تهران بستری شده است.شایانفر از هفته پیش به دلیل خونریزی داخلی در بیمارستان بقیة ا... تهران بستری شد و به بخش آی سی یو انتقال یافته است.

شنبه 15 آبان 1395  1:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر کشور: اشتغال در مرزها یکی از اولویت های جدی دولت است

ایسنا - وزیر کشور موضوع اشتغال در مرزها را یکی از اولویت‌های دولت روحانی دانست و گفت: دولت این مسئله را به صورت جدی پیگیری و دنبال می‌کند.رحمانی فضلی، درسفر یک روزه خود به استان کردستان با بیان این که در برخی نقاط مرزها توجیه اقتصادی نداشته و مشکلاتی را ایجاد می‌کنند، تصریح کرد: در صورتی که مسئله قاچاق و امنیت در مرزها حل شود، تجهیزات و امکانات خوبی را برای مرزها لحاظ خواهیم کرد.

شنبه 15 آبان 1395  2:36 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کار در پزشکی قانونی هنر می خواهد

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: کار کردن در رشته پزشکی قانونی به هنرهای خاص خود نیاز دارد. به گزارش ایرنا، احمد شجاعی افزود: کارکردن در این رشته دقت بسیار زیادی لازم دارد؛ چرا که باید پاسخگوی پرونده های ارجاعی با حساسیت ویژه باشیم. وی تأکید کرد: باید بدون موضع گیری و هر گونه تعصب و احساس، به فکر ارتقای جایگاه رشته پزشکی قانونی باشیم.

شنبه 15 آبان 1395  2:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرونده واگذاری املاک شهرداری به دادسرای کارکنان دولت ارجاع شد

باشگاه خبرنگاران - جعفری دولت آبادی دادستان تهران با اشاره به ارجاع پرونده واگذاری املاک شهرداری به دادسرای کارکنان دولت اظهار داشت: با توجه به اظهارات آقای قالیباف در روز سه شنبه یازدهم آبان ماه در شورای شهر تهران، تمام مسئولان اعم از شهردار تهران و دیگر مدیران شهرداری تا اتخاذ تصمیم نهایی از سوی دادستانی، باید از اظهارنظر پیرامون وقوع یا عدم وقوع جرم در این پرونده خودداری کنند.

یک شنبه 16 آبان 1395  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صالحی: بابت حمله استاکس نت از آمریکایی ها متشکریم!

تسنیم - علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: به آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها یک تشکر بدهکاریم زیرا قبل از حمله استاکس‌نت حواس‌مان به این شدت جمع نبود و این کار آن ها باعث شد وارد علم جدیدی شویم.وی درباره آخرین وضعیت پیگیری حقوقی حمله سایبری به تأسیسات هسته‌ای و پاسخ به نامه دادستان کل کشور اظهار کرد: دوستان ما از نظر حقوقی پیگیر ماجرا هستند.

یک شنبه 16 آبان 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها