پاسخ به:دلنوشته های فاطمی
حق ذی القربی ادا شد بعد تو یا مصطفی
کوثر قرآن فدا شد بعد تو یا مصطفی
تازیانه خوردن وناله کشیدن از جگر
قسمت آل عبا شد بعد تو یا مصطفی
من ار درمان نمی گیرم ز طب جان جدا باشد
چه زیبا باشد آن دردی که درمانش خدا باشد
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
باد غوغا میکند در های و هوی کینهها ریشه خشکاندند دلها در مزار سینهها یا کریمی خسته از ایوان دنیا میپرد لرزه افتاده است امشب بر حصار چینهها گوهر والشمس در والیل پنهان میشود سر فرو بردند در لاک زمان گنجینهها وارثان خشم باغش را چپاول کردهاند له شده زیر نگاه سردشان سبزینهها یادشان رفته زلال چشمِ جوشان غدیر انتقامی تازه میخواهند این دیرینهها یازده خورشید عالمتاب رویید از زمان آسیاب عرش میچرخید روی پینهها گیج کرده جمعهها را گردش تقویمها ماه نو پنهان شده در سایه ی آیینهها از غریبی باز رفته تا مزار مادرش اشک غربت میچکد بر دامن آدینهها... پرشده عرش خدا با لهجهی قرآنیات مُهرِ کوثر میزند بر سورهی پیشانیات وا کن از پلکِ زمین چشمان خواب آلوده را آسمان را فرش کن با چادر نورانیات عرش میسوزد ز سوز ربنایت هر سحر کوه میلرزد از آه هق هق پنهانیات قصهی مظلوم عالم شد علی وقتی شنید آخرین فریاد را در اولین قربانیات چشمهای خستهات خواب پدر را دیده بود اشک مولا حلقه زد بر خندهی پایانیات چاه خواهد گفت راز ماهِ بی خورشید را از زبان تیغها و یوسف زندانیات قائم راهت نشسته بر حصیر انتظار خون دل میجوشد از سجادهی بارانیات خانهی تو بیت الاحزان پرستوها شده لعن بر آنها که تن دادند بر ویرانیات بعد زهرا روزگار زندگی آشفته شد آی دنیا گریه کن بر بی سر و سامانیات ...
« سارا سادات باختر »
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
ای مزار مخفیات کعبه جان علی با غمت زمزم شده چشم گریان علی ای همه هست علی / رفته از دست علی *** آمدم یک «یاعلی» از زبانت بشنوم نالهای از تربت بینشانت بشنوم ای همه هست علی / رفته از دست علی *** دخت پیغمبر کجا حمله دشمن کجا؟ سینه قرآن کجا صدمه آهن کجا؟ ای همه هست علی / رفته از دست علی *** خاک قبرت شسته شد با سرشک جاریام تا ابد شرمندهام زین امانتداریام ای همه هست علی / رفته از دست علی *** بر تو از خون جگر دسته گل آوردهام تا ابد شرمنده از روی سیلیخوردهام ای همه هست علی / رفته از دست علی *** من سیهپوش توام تو کفنپوش علی ناله یا فضهات مانده در گوش علی ای همه هست علی / رفته از دست علی *** ای همیشه در برم قبر بیزوار تو مانده شبها تا سحر چشم من بیدار تو ای همه هست علی / رفته از دست علی *از کتاب «صدف نبوت» غلامرضا سازگار
پیامبر
فاطمه پاره تنم بود
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
فاطمه جان... از روزی که کنج حیاط,, تابوتتو ساختم برات,, کنار اون گهواره ای, که مال محسنت بود، زینب ازم ناراحته, دل خودم قیامته, ای مهربون ای باوفا,,چه وقت رفتنت بود؟؟؟ سلام بر فاطمه ی زهرا,شهیده ی مظلومه,,اولین مدافع حرم....
...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
وبلاگ یا حسیــن مظلوم
وبلاگ محبان مهـــــدی عج
وبلاگ مدافعان حرم
فاطمیه را نمیتوان با شعر یا نوشته توصیف کرد.... فاطمه را باید حس کرد دلت حجابت رفتارت گفتارت که مورد پسند فاطمه شد قبر مخفی اشکار میشود دلتان مملو از محبت فاطمه
ازحســــين اين همه اصرار حســــن حرف بزن ازحسن بغــــض پي بغـــض، برادر ســخــت است مجلس روضه گرفتيم برايت زهــــــرا روضه ات را حسنت خواند و حسينت غَـــــش کرد يــازهــــــرا(س)
ای خاک در تو تاج سرها زهرا(س) وی قبر تو مخفی ز نظرها زهرا(س) تا باب شفاعت تو بازست چه غم گر بسته شود تمام درها زهرا(س)...