0

آموزش جامع Visual C#.NET

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

در سی شارپ بعضی از توابع هستند که برای راحتی کار ما از پیش تعریف شده اند. از این توابع یا به عبارت بهتر متود ها هم برای آرایه ها نیز در نظر گرفته شده است .
 
به چندین نمونه از این ها اشاره می کنم که در آینده به دردمون خواهند خورد.
 
کد PHP:
Array.Sort(Array Name);  
همانطور که از نامش پیداست کارش مرتب کردن آرایه است. اگر ما بخواهیم این متود رو خودمون پیاده سازی کنیم باید یکی از انواع مرتب سازی رو انتخاب و پیاده سازیش کنیم حداقل اون گرفتن وقت برنامه نویس هستش. ولی با این متد ما میتونیم نام آرایه رو در قسمت Array Name که نوشتم به متد ارسال کنید تا آرایه شما رو مرتب کنه.
 
 
کد PHP:
Array.Reverse(Array Name);  
نحوه کار با این متد نیز مثل بالاست ولی کار این برعکس کردن عناصر آرایه است. یعنی عناصر را از آخر به اول می آورد و جای آنها را عوض می کند. اگه ما میخواستیم خودمون پیاده سازیش کنیم میتونستیم از یک حلقه for استفاده کنیم که شمارندش به جای ++ از -- استفاده میشه.
 
اسم چند تا متود رو هم براتون میزارم تا خودتون برین روش تحقیق کنین. چون زیاد به کار ما نمیان ولی میتونین ازش استفاده کنین. من فقط یه توضیح مختصر میدم.
 
 
کد PHP:
Array.Clean();  
بازه ای از آرایرو مقداردهی اولیه می کنه.
 
 
کد PHP:
Array.Copy();  
یک بازه از آرایرو در آرایه دیگه کپی می کنه.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:35 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

کار با رشته های String
با سلام خدمت دوستان عزیز . حدوداً بعد از 1 سال دوباره تصمیم گرفتیم که این تاپیک رو ادامه بدیم و آموزش ها رو شروع کنیم.
 
در این آموزش قصد دارم که کار با رشته ها رو توضیح بدم.
 
رشته ،به یک سری کاراکتر و عبارت میگن که بین 2تا "" قرار گرفته باشند. مثلاً "Reza" یا "Ashiyane Digital Security Team" هر دو یک رشته هستند. رشته ها رو در متغیر هایی از نوع String باید قرار داد.
 
رشته ها ، کاربرد بسیاری زیادی در برنامه نویسی دارند. بیشتر چیزهایی که شما قصد دارید در خروجی نشون داده بشه ، باید اول به رشته تبدیل بشن و بعد در خروجی چاپ بشن.
 
به عنوان اولین نمونه ساده از یک رشته ، به کد زیر توجه کنید :
 
کد PHP:
string str = textBox1.Text; 
string Reza = "AShiyane" ;  
در اینجا ، محتویات تکست باکس 1 رو در متغیری به اسم str که از نوع String هست ،ذخیره کردیم. در متغیر بعدی هم به صورت دستی ، عبارت Ashiyane رو ذخیره کردیم.
 
اتصال رشته ها :
 
گاهی اوقات لازمه که دو تا رشته یا بیشتر رو با هم ترکیب کنیم. به عنوان مثال ، اگه بخواییم که دو تا متغیر بالا رو در یک متغیر سوم به اسم str_sum ذخیره کنیم ، باید از کد زیر استفاده کنیم :
 
کد PHP:
string str_sum = str + Reza;  
عملگر + ، به عنوان متصل کننده دو تا رشته عمل می کنه . 
 
کد های بعدی ، عملیات های بیشتر روی رشته ها رو نشون میده . 
برای مثال ، اگه که لازم باشه که طول یک رشته یا متغیر رشته ای رو به دست بیاریم ، باید از کد زیر استفاده کنیم ( به عنوان مثال : متغیر Reza ) :
چون تعداد کاراکتر های رشته یک عدد صحیح هست ، پس باید یک متغیر از نوع int برای این کار تعریف کنیم که تعداد رو در خودش ذخیره کنه.
 
کد PHP:
int length; 
length = Reza.Length;  
 
زیر رشته ها :
 
بعضی از مواقع ، لازمه که یک رشته رو به تعدادی زیر رشته تقسیم کنیم. برای این کار از تابع Substring استفاده می کنیم.
به عنوان مثال ، ما در عبارت Ashiyane Digital Security Team ، فقط عبارت آشیانه رو احتیاج داریم . پس یک متغیر جدید میسازیم و از این تابع استفاده می کنیم.
 
کد PHP:
str_split = "Ashiyane Digital Security Team".Substring(0, 8); 
MessageBox.Show(str_split, "");  
کد بالا به صورت مستقیم رشته رو دریافت می کنه و کلمه آشیانه رو که 8 تا کاراکتر داره به صورت پیام نشون میده .
 
اگه بخواییم با یک متغیر کمکی همین کار رو انجام بدیم ، میتونیم از کد زیر استفاده کنیم :
 
کد PHP:
str_sum = "Ashiyane Digital Security Team"; 
str_split = str_sum.Substring(0, 8); 
MessageBox.Show(str_split, "");  
این تابع به صورت شماره کاراکتر اول و آخر عمل می کنه . یعنی در کد بالا ، 0 نشون دهنده اینه که از اولین حرف شروع کن و 8 هم اینه که به تعداد 8 تا کاراکتر از رشته اصلی جدا کن.
 
 
جایگزینی رشته ها :
 
برای این کار از تابع Replace استفاده می کنیم . برای مثال میخواییم در مثال بالا ، عبارت digital رو با کلمه great جایگزین کنیم . در اینصورت از کد زیر استفاده می کنیم :
 
کد PHP:
string str_replace; 
str_sum = "Ashiyane Digital Security Team"; 
str_replace = str_sum.Replace("Digital", "Great"); 
MessageBox.Show(str_replace, "");  
باید توجه کنید که این تابع نسبت به کوچکی و بزرگی حروف حساس هست !
 
 
حذف رشته ها :
 
برای این کار هم از تابع Remove استفاده می کنیم . اگر بخواییم که عبارت Digital Security Team رو از عبارت اصلی Ashiyane Digital Security Team حذف کنیم ، از این تابع استفاده می کنیم :
 
کد PHP:
string str_remove; 
str_sum = "Ashiyane Digital Security Team"; 
str_remove = str_sum.Remove(9,str_sum.Length - 9); 
MessageBox.Show(str_remove, "");  
تابع Remove دارای 2 تا آرگومان هست . اولی که مشخص کننده ایندکس شروع هست و دومی که مشخص کننده تعداد کاراکتر هایی هست که باید حذف بشن. 
 
به این کد توجه کنید :
 
کد PHP:
str_remove = str_sum.Remove(9,str_sum.Length - 9);  
من در اینجا مشخص کردم که از حرف شماره 9 شروع کنه و به تعداد حروف رشته str_sum منهای 9 که همون ایندکس شروع هست ، حذف کنه. 
 
امیدوارم که این آموزش برای شما مفید بوده باشه .
موفق باشید.
 
Rs 4 Ev3r

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:35 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

قالب بندی رشته ها با تابع Format
با سلام.
در این قسمت از آموزش میخوام کار کردن با دستور Format و قالب بندی رشته ها رو توضیح بدم. 
 
در بعضی مواقع ، شاید لازم باشه که نحوه نمایش رشته ها و کاراکترهای اون ها رو و طرز قرار گرفتنشون رو تغییر بدید. برای این کار از دستور فرمت استفاده میکنیم. حالت کلی دستور فرمت به شکل زیر هست :
 
کد PHP:
String.format(format, args);  
که format در کد بالا نوع قالب بندی هست و args هم مقادیری که باید در قالب قرار بگیرند. 
 
برای درک بیشتر ، به مثال زیر توجه کنید :
 
کد PHP:
double R_number = 37; 
R_number /= 7; 
MessageBox.Show("Result : " + R_number, "Test");  
کد بالا عدد 5.28571428571429 رو نشون میده ولی همیشه ما این همه رقم و اعشار رو لازم نداریم . پس از دستور فرمت استفاده می کنیم که مثلاً تا 2 یا 3 رقم اعشار رو برای ما چاپ کنه :
 
کد PHP:
 double R_number = 37; 
R_number /= 7; 
MessageBox.Show(string.Format("Result : {0:n2}", R_number), "Test 2"); 
MessageBox.Show(string.Format("Result : {0:n3}", R_number), "Test 3");  
در کدهای بالا ، برای مشخص کردن مکان قالب ، از علامت {} استفاده می کنند. عدد صفر در بین این دو علامت ، مشخص کننده مکان پارامتری هست که در قسمت آرگومان ها وجود داره. به عبارت دیگه ، ایندکس قرار گرفتن پارامتر و آرگومان بعدش هست . 
 
عبارت n2 یا n3 هم به معنی یک عدد اعشاری با 2 یا 3 رقم اعشار هست . این عدد رو میتونید برای استفاده های خودتون کم یا زیاد کنید !
 
مثلاً اگه بخواییم در کد بالا برای فرمت از دو یا چند قالب استفاده کنیم ، از دستور زیر استفاده می کنیم :
 
کد PHP:
double R_number = 37; 
R_number /= 7; 
MessageBox.Show(string.Format("Result with Two : {0:n2} And Result with Three : {1:n3}", R_number, R_number), "Test 4");  
در کد بالا ، در قسمت Args ، ما 2 بار متغیر R_number رو قرار دادیم. چون در قسمت format ، ما 2 تا قالب داشتیم !
 
یک مثال دیگه از این دستور میزنیم . مثلاً ما میخواییم که دو تا متغیر اسم و فامیل رو از تکست باکس های فرممون دریافت کنیم و اون ها رو پشت سر هم نمایش بدیم . 
برای این کار من اول بدون دستور فرمت کد رو می نویسم :
 
کد PHP:
string f_name = textBox1.Text; 
string l_name = textBox2.Text; 
MessageBox.Show("Your First Name is : "+ f_name + " And Your Last Name is : "+  l_name, "Test 5");  
حالا به جای استفاده از اون همه + در کد ، از دستور فرمت استفاده میکنیم :
 
کد PHP:
string f_name = textBox1.Text; 
string l_name = textBox2.Text; 
MessageBox.Show(string.Format("Your First Name is : {0} And Your Last Name is : {1}", f_name, l_name), "Test 5");  
 
استفاده از تابع فرمت ، در بسیاری از موارد باعث راحتی کار ما میشه ! 
یکی دیگه از کاربرد های فرمت ، دینامیک کردن نمایش عدد ها و رقم هاست. این یعنی اگه ما با استفاده از قالب بندی یک عدد رو نشون بدیم ، اگر برنامه ما در کشور های دیگه و یا نواحی خاصی اجرا بشه ، چون بر اساس تنظیمات زبان و منطقه جغرافیایی ویندوز هست ، اون هم بر اساس قالب بندی ویندوز تنظیم میشه.
 
موفق باشید.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:35 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

کار با تاریخ ها (قسمت اول)
با سلام. در این آموزش ، نحوه کار کردن با تاریخ ها رو آموزش میدم.
 
برای استفاده از تاریخ ، باید یک متغیر از همین نوع ایجاد کنیم که تاریخ رو در خودش ذخیره کنه .
برای تعریف این نوع متغیر ها ، از کد زیر استفاده می کنیم :
 
کد PHP:
DateTime R_Date;  
خب ، بعد از تعریف متغیر تاریخ ، باید اون رو پر کنیم . برای این کار از توابع DateTime استفاده می کنیم . 
به مثال زیر نگاه کنید . این کد ، تاریخ و زمان این لحظه رو نشون میده :
 
کد PHP:
DateTime R_Date; 
R_Date = DateTime.Now; 
textBox1.Text = R_Date.ToString () ;  
نمونه خروجی برنامه هم به صورت زیر هست :
 
کد PHP:
11/11/2012 10:00:56 ق.ظ  
 
ماژول Now ، کل زمان و تاریخ امروز رو برمیگردونه . شاید شما به همه ی اون ها احتیاج نداشته باشید. برای این کار هم راهی در نظر گرفته شده !
به مثال ها زیر توجه کنید . شما میتونید هم کدوم رو جز به جز نمایش بدید !
 
نمایش ساعت :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(DateTime.Now.TimeOfDay.ToString (), "Show Time");  
نمایش روز ماه :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(DateTime.Now.Day .ToString (), "Show Day Of Month");  
نمایش روز هفته :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(DateTime.Now.DayOfWeek.ToString(), "Show Day Of Month");  
نمایش ماه :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(DateTime.Now.Month.ToString(), "Show  Month");  
نمایش سال :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(DateTime.Now.Year .ToString(), "Show Year");  
نمایش تاریخ و زمان به صورت محلی :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(DateTime.Now.ToLocalTime().ToString(), "Show  Local Time");  
و...
 
قالب بندی تاریخ ها :
 
در حالت کلی ، 4 نوع تابع وجود داره که میتونه تاریخ ها رو قالب بندی کنه .
برای قالب بندی تاریخ :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(R_Date.ToLongDateString(), "Date Format"); 
MessageBox.Show(R_Date.ToShortDateString(), "Date Format");  
و برای زمان :
 
کد PHP:
MessageBox.Show(R_Date.ToLongTimeString(), "Time Format"); 
MessageBox.Show(R_Date.ToShortTimeString(), "Time Format");  
 
امیدوارم که این آموزش مفید بوده باشه. 
پایان قسمت اول ...
موفق باشید.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:35 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

کار با تاریخ ها (قسمت دوم)
با سلام خدمت دوستان گرامی.
 
در این قسمت به ادامه آموزش کار با تاریخ ها می پردازیم.
 
 
کار با تاریخ های خاص و ساخت تاریخ جدید !
 
بعضی وقت ها لازمه که خودمون یک تاریخ رو ایجاد کنیم و از مقدار اون کم یا زیاد کنیم . برای این کار باید از کد های زیر استفاده کنیم.
 
کد PHP:
DateTime R_StartDate; 
R_StartDate = new DateTime(2015, 1, 1);  
به وسیله کد بالا ، ما یک تاریخ جدید که معادل 2015/01/01 هست ایجاد کردیم. حالا با استفاده از توابع داخلی DateTime میتونیم این تاریخ و ساعتش رو جلو و عقب ببریم :
 
برای اضافه کردن تعداد روز به تاریخ ، از دستور زیر استفاده می کنیم :
 
کد PHP:
R_StartDate = R_StartDate.AddDays(5);  
برای اضافه کردن ماه :
 
کد PHP:
R_StartDate = R_StartDate.AddMonths(2);  
و برای اضافه کردن سال :
 
کد PHP:
R_StartDate = R_StartDate.AddYears(4);  
در هر کدوم از دستور های بالا ، برای کم کردن سال هم از یک عدد منفی استفاده میکنیم !
 
کد PHP:
R_StartDate = R_StartDate.AddDays(-8); 
R_StartDate = R_StartDate.AddMonths(-1); 
R_StartDate = R_StartDate.AddYears(-3);  
برای اضافه کردن ساعت ، دقیقه و ثانیه هم به صورت زیر عمل میکنیم :
 
کد PHP:
R_StartDate = R_StartDate.AddHours(5); 
R_StartDate = R_StartDate.AddMinutes(20); 
R_StartDate = R_StartDate.AddSeconds(16);  
 
DateTime دستورات خیلی زیادی داره که من در این مبحث به چندتاش بیشتر اشاره نکردم . خودتون میتونید بقیه توابع موجود در اون رو ببینید و ازش استفاده کنید.
 
موفق باشید.
 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

متدها
با سلام. در این بخش میخوام کار با توابع و متد ها رو آموزش بدم.
متد ، یک قطعه کد هست که وظیفه خاصی رو انجام میده. مثلاً چاپ یک متن یا باز کردن یک فایل.
 
یکی از دلایلی که ما برای استفاده از متد داریم ، کم کردن حجم برنامه هست . به عنوان مثال ، به جای اینکه برای یک کار خاص که لازمه 5 بار انجام بشه ، 5 بار کد تکراری بنویسیم ، یک بار اون کد رو در یک متد مینویسیم و بعد از اون ، متد رو در هر بار اجرای اون کار صدا می زنیم.
 
به مثال زیر توجه کنید :
 
کد PHP:
        private void button1_Click(object sender, EventArgs e) 
        { 
            rs(); 
        } 
        private void rs() { 
            MessageBox.Show("This is first Method", "Test 1"); 
        }  
در اینجا ما یک متد به اسم rs تعریف کردیم که کارش نمایش یک پیام بر روی صفحه هست . حالا با هر بار کلیک بر روی دکمه 1 ، این متد فراخوانی میشه و پیام نمایش داده میشه.
 
کلمه private به معنی این هست که این متد فقط در داخل این کلاس قابل اجرا و فراخوانی هست. 
کلمه void هم به معنی این هست که متد هیچ مقداری رو بر نمیگردونه . (بیشتر توضیح میدم بعداً ! )
کد های هر متد هم ، بین 2 تا علامت { } قرار میگیره.
 
متد با آرگومان :
 
فرض کنید که میخوایید یک اسم رو درون جعبه پیام نشون بدید . برای این کار میتونید اسم شخص رو به عنوان یک آرگومان در متدمون استفاده کنیم :
 
به کد زیر توجه کنید :
 
کد PHP:
        private void button1_Click(object sender, EventArgs e) 
        { 
            rs("Reza"); 
            rs(TextBox1.text); 
        } 
        private void rs(string your_name) { 
            MessageBox.Show("Hello ! Your Name is : "+your_name , "Test 2"); 
        }  
همون طور که دیدید ، واسه متدم یک آرگومان به اسم your_name تعریف کردم . حالا هر وقت که بخوام متد رو فراخوانی کنم ، باید یک مقدار بهش بدم . مثلاً rs("Reza"); .
 
اگه من بخوام همراه با اسم ، سن رو هم از ورودی دریافت کنم ، احتیاج به یک آرگومان یا ورودی دیگه دارم . دقت کنید که در متد و تابع ، آرگومان رو از هر نوع تعریف کنید ، در فراخوانی متد هم باید از همون نوع بهش مقدار بدید .
 
به کد زیر توجه کنید :
 
کد PHP:
        private void button1_Click(object sender, EventArgs e) 
        { 
            rs("Reza",19); 
            rs(TextBox1.text,int.Parse(TextBox2.text)); 
        } 
        private void rs(string your_name , int your_age) { 
            MessageBox.Show("Hello ! Your Name is : "+ your_name + " . Your age is : "+your_age  , "Test 3"); 
        }  
در کد بالا یک آرگومان از نوع int برای سن تعریف کردم و در فراخوانی تابع هم ، یک مقدار از نوع integer وارد کردم.
 
 
در بخش بعدی ، توابع رو معرفی می کنیم و بیشتر با متد ها کار خواهیم کرد.
 
امیدوارم این آموزش مفید بوده باشه. 
 
موفق باشید.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

توابع
با سلام. در این آموزش میخوام کار با توابع (Functions) رو توضیح بدم.
 
تابع هم دقیقاً مثل یک متد عمل میکنه . بذارید یک مثال بزنم . فرض کنیم دستگاهی داریم که از یک طرف به اون مواد اولیه رو میدیم و از طرف دیگه خروجی و محصول رو دریافت می کنیم ! در این بین ، دستگاه یک سری اعمال رو روی این ماده اولیه انجام میده تا خروجی به دست بیاد. تابع هم دقیقاً همین عملکرد رو در برنامه نویسی داره.
 
مواد اولیه در تابع ، همون آرگومان ها هستند . برای تعریف تابع ، مانند یک متد عمل می کنیم . با این تفاوت که کلمه void رو در تعریف تابع به کار نمی بریم و به جای اون ، نوع داده ای رو که بر می گردونه مشخص می کنیم.
 
به مثال زیر توجه کنید :
 
کد PHP:
        private string function_rs(string name) 
        { 
            int length; 
            string msg; 
            length = name.Length; 
            msg = "The Length of " + name + " is : " + length; 
            return msg; 
        } 
 
        private void button1_Click(object sender, EventArgs e) 
        { 
            MessageBox.Show(function_rs(textBox1.Text)); 
 
        }  
در مثال بالا ، من یک تابع به اسم function_rs از نوع string ساختم که یک پارامتر به اسم name از نوع string قبول می کنه . این تابع ، طول رشته ای که بهش داده میشه رو محاسبه می کنه و در خروجی نمایش میده.
 
طریقه فراخوانی تابع هم مثل متد هست . وقتی یک متد رو فراخوانی می کنید ، در واقع مثل این هست که یک متغیر رو فراخوانی کردید . با این تفاوت که بعد از فراخوانی تابع ، تابع مقدار ورودی رو به خروجی تبدیل میکنه.
 
به مثال زیر توجه کنید . من میخوام تابعی بنویسم که با وارد کردن شعاع دایره ، مساحت اون رو به ما نشون بده . برای این کار اول باید نوع تابع و مقدار ورودی رو مشخص کنم :
 
 
کد PHP:
        private double Masahat(int shoa) { 
            double res; 
            res = (shoa ^ 2) * Math.PI; 
            return res; 
        } 
        private void button1_Click(object sender, EventArgs e) 
        { 
            MessageBox.Show(Masahat(int.Parse (textBox1 .Text)).ToString()); 
 
        }  
کار با توابع بسیار لذت بخشه و همچنین یکی از مهم ترین بخش های برنامه نویسیه. من در این جا 2 نوع تابع string و double رو معرفی کردم ، شما خودتون میتونید توابع دیگه رو هم ، بستگی به نیازتون مثل همین ها تعریف کنید .
 
در آینده سعی می کنیم که بیشتر با توابع کار کنیم.
 
امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشه.
موفق باشید.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

کار با کنترل ها (قسمت اول)
با سلام خدمت دوستان گرامی.
در این بخش میخواییم شما رو با کنترل ها یا به عبارتی اشیاء موجود در برنامه نویسی C# آشنا کنیم.
کنترل ها ، قسمت بصری فرم ها هستند . به عنوان مثال ، تکست باکس ، لیبل ها ، دکمه ها و بقیه اجزا .
 
در این قسمت میخواییم کار با هر کدوم رو به صورت تک تک و با بررسی پروپرتی هاشون شروع کنیم .
 
برای اضافه کردن کنترل به فرم ، 2 حالت وجود داره . یکی با کد نویسی و دیگری با استفاده از دیزاینر .
 
استفاده از دیزاینر خیلی آسونه و کافیه اون کنترل مورد نظر رو به فرم منتقل کنید و پروپرتی هاش رو مشخص کنید. 
برای ایجاد یک دکمه یا هر شی دیگه به وسیله کد نویسی ، در آخر مبحث توضیح میدم.
 
کنترل ها ، یک سری پروپرتی مشترک و مثل هم دارند. مثلاً ، پروپرتی text ، Size و Font در بین بیشتر کنترل ها یکی هست. 
در حالت دیزاینر ، به راحتی میشه خواص شیء رو تغییر داد. بعضی وقتها ، لازمه که با کد نویسی این خواص تغییر کنن . با استفاده از کد های زیر ، میشه این 3 تا پروپرتی رو با کدنویسی تغییر داد .به عنوان مثال ، من شیء button رو در نظر گرفتم.
 
برای عوض کردن text :
 
کد PHP:
button1.Text = "New Value";  
برای عوض کردن Size :
 
کد PHP:
button1.Size = new System.Drawing.Size(100, 100);  
استفاده از کلمه کلیدی New واسه تعریف یک موقعیت جدید ، ضروریه .
 
و برای فونت :
 
کد PHP:
button1.Font = new System.Drawing.Font("Tahoma", 8.25F);  
 
خب ، میریم سراغ کار با کنترل های مهم و کاربردی .
 
button
کاربردی ترین شی در برنامه نویسی ، دکمه هست . با کلیک روی دکمه ، دستوراتی که لازم داریم اجرا میشه.
 
پروپرتی های مهم : 
 
Enable : فعال یا غیر فعال کردن دکمه.
Backcolor : برای تعیین رنگ دکمه استفاده میشه. 
BackGroundImage : برای تعیین عکس پشت دکمه به کار میره.
FlatStyle : حالت نمایش دکمه.
ForeColor : رنگ دکمه(نوشته ها).
Location : تعیین موقعیت دکمه در فرم.
Locked : این پروپرتی باعث میشه که دکمه در فرم غیر قابل حرکت باشه.
Margin : فاصله ی حاشیه ای از اطراف.
textAlign : محل قرارگیری نوشته دکمه (دارای 9 حالت مختلف)
Visible : نمایش و عدم نمایش دکمه.
 
 
در بخش بعدی با کنترل های دیگه و همچنین کار با اون ها در حالت کد آشنا میشیم.
موفق باشید.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

کار با کنترل ها (قسمت دوم )
با سلام 
طبق صحبتی که شد قرار بر این شد که تاپیک ادامه پیدا کنه توسط من و رضا جان.
خب بدون مقدمه بریم سر آموزشمون.
======================
توی پست قبل با یک سری پروپرتی ( خصوصیت ) آشنا شدید .
همونطور که میدونید در مبحث شیء گرایی اشیاء 2 تا چیز دارند ! 
1) رویداد ها == Events
2) خصوصیت ها == Properties
که این 2 زبان های شیء گرا رو از بقیه زبان ها جدا میکنه !
مثلا یک ماشین رو در نظر بگیرید.
خصوصیت های ماشین ==> رنگ , اندازه , رنگ چرخ , چند در داره , ...
رویداد های ماشین ==> ترمز که فشرده شد چه عملی اتفاق بیفته ؟! , دنده که عوض شد چی بشه ؟! ,...
خب حالا با شیء Button و چند تا خصوصیت اون آشنا شدیم .
حالا با یک رویداد این شیء هم آشنا بشیم !
رویداد کلیک (Click)
وقتی که Button فشرده میشه این رویداد فراخونی میشه !
رویداد های دیگه هم هستند که در جلسات آینده بر اساس نیاز باهاشون آشنا میشیم ! رویداد ها هم مثل خصوصیات در اکثر شیء ها یکی هستند ( چند تاشون ) ولی در کل هر شیء رویداد های اختصاصی خودشو داره!
==========
Text Box
جعبه ی متن ! کاربر در Text Box ورودی ها رو مینویسه و میتونیم از Text Box ورودی کاربر رو بگیریم و روی اون پردازش هایی رو انجام بدیم .
چند تا خصوصیت مهم Text Box :
 
Enable : فعال یا غیر فعال کردن Text Box.
Backcolor : برای تعیین رنگ Text Box استفاده میشه. 
ForeColor : رنگ Text Box(نوشته ها).
Location : تعیین موقعیت Text Box در فرم.
Locked : این پروپرتی باعث میشه که Text Box در فرم غیر قابل حرکت باشه.
Margin : فاصله ی حاشیه ای از اطراف.
textAlign : محل قرارگیری نوشته Text Box (دارای 9 حالت مختلف)
Visible : نمایش و عدم نمایش Text Box.
Text : متن داخل Text Box 
Max Length: حداکثر تعدا character که کاربر میتونه توی Text Box وارد کنه .
Multi Line: اگر برابر با مقدار True باشه Size تکست باکس میتونه به صورت عمودی هم بزرگ بشه .
PassWord Chare : وقتی توی برنامه های لاگین که پسورد میخوان یک کاراکتر به خصوصی به کار رفته.مقدار این پروپرتی هر چی باشه وقتی درون Text Box هر character تایپ میشه به همون شکل میشه . مثلا اگر مقدار این خصوصیت باشه * در تکست باکس هرچی تایپ بشه به صورت **** نمایش داده میشه ...(فقط نمایش داده میشه ! )
ReadOnly : فقط قابل خوندن باشه و قابلیت عوض کردن متن درون Text Box نیست !
Right To Left : برای پشتیبانی از زبان های فارسی و عربی و... که از راست شروع میشه .
خصوصیات دیگه ای هم هستن که در صورت نیازمون در جلسات آینده باهاشون آشنا میشیم !
ولی دیدید که بعضی خصوصیات مثل هم هستند !
حالا یک رویداد مهم برای Text Box :
Text_Changed
وقتی که کاربر در حال تایپ کردن توی تکست باکس هست هر بار که خصوصیت Text تکست باکس عوض میشه این رویداد فراخونی میشه !
خب حالا ما میخوایم که توسط کد نویسی مثلا خاصیت Text تکست باکس رو تغییر بدیم !
برای دستیابی به خصوصیت هر شیء به این صورت عمل میشه :
کد PHP:
نام شی ء . (نقطه) نام خصوصیت = مقدار;  
==
کد PHP:
Object_Name.Propertie_Name=Value;
textbox1.Text="";  
خب در جلسه ی بعد با چند کنترل دیگه آشنا میشیم و خصوصیات و رویداد های هرکدوم رو بررسی میکنیم.
======================
پیروز و موفق باشید

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

با سلام.

سعی میکنم برای جلسه ها فونت و رنگ خاصی رو انتخاب کنم که خودندش خسته کننده نباشه ! فقط نیاز مند 

راهنمایی شما هست !

=========================
توی پست قبلی با کنترل Text Box آشنا شدیم . سعی میکنم چند کنترل رو توی همین پست توضیح بدم.

=========================
Label

کنترل Label یک کنترل نمایش متن هست ! قابلیت ویرایش توسط کاربر نداره و برای نمایش متن توسط برنامه

نویس استفاده میشه. خصوصیاتش اکثرا مانند تکست باکس هست فقط من یک خصوصیتی که بیشتر داره و بیشتر رو 

مورد استفاده قرار میگیره رو میگم :

Auto Size : کنترل Label وقتی متن داخلش میره سایز خودشو به نسبت اون متن کوچیک بزرگ میکنه . 

و قابلیت عوض کردن سایز Label در حالت Auto Size نیست ! اما گاهی اوقات این خصوصیت اذیت کننده میشه.

میتونیم با عوض کردن مقدار True به False این خصوصیت رو غیر فعال کنیم . اینجوری میتونیم سایز

Label رو عوض کنیم ولی دیگه Label خودشو با متن درونش هماهنگ نمیکنه و همیشه همون سایزشو داره.
=========================
Picture Box

به صورت خیلی ساده نمایش دهنده ی عکس ! کنترلی هست که درونش میتونیم عکس نمایش بدیم. چند تا از 

خصوصیات رو میگم :

Image : خصوصیتی هست که عکس رو قبول میکنه ! توسط اون سه نقطه ( ... ) یک پنجره باز میشه به 

نام Select Resource . دو گزینه داره : Local Resource , Project Resource File

Local Resource : فقط برای همون موقع و همون Picture Box مورد استفاده قرار میگیره و در یک فرم 

دیگه و یک جای دیگه نمیتونه مورد استفاده قرار بگیره ...

Project Resource File :به پوشه Resource برنامه عکس رو اضافه میکنه و در همه جا قابل استفاده میشه.

Image Location : عکس رو به صورت مکان فایل قبول میکنه . یعنی مثلا : 


کد PHP:
C:\Users\Administrator\Desktop\abc.png  

Error Image : در صورتی که هرگونه مشکلی در باز کردن یا پیدا کردن عکس پیش بیاد این عکس 

که در خصوصیت Error Image انتخاب میشه , نمایش داده میشه .

Size Mode : سایز نمایش عکس رو انتخاب میکنه . چند نوع داره :

Normal : تغییری در ابعاد عکس ایجاد نمیکنه و عکس واقعی رو نمایش میده.

Stretch Image : عکس رو به اندازه ی Picture Box کوچیک میکنه .

َAuto Size : پیکچر باکس به اندازه ی عکس بزرگ یا کوچیک میشه .

Center Image : وسط عکس رو به نسبت Picture Box نشون میده.

Zoom : روی عکس زوم میکنه و با زوم نشون میده !

=========================
تا جلسه ی بعد و کنترل های دیگر خدا نگهدار 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

 کنترل ها
سلام 
 
کنترل SaveFileDialog
 
با استفاده از این کنترل میتونید یک فایلو باز کنید و از اطلاعات درون اون فایل در برنامه استفاده کنید
هنگام کشیدن و رها کردن این کنترل روی فرمتون در ویژوال یکسری خاصیت ها برای شما فعال میشه که با تنظیم کردن اون خواص میتونید از امکانات کنترل بیشتر استفاده کنید در ادامه ، خواص این کنترل رو براتون نام میبرم و توضیح میدم 
 
کنترل SaveFileDialog بهتون این امکانو میده که نام و آدرس رو برای ذخیرۀ یک فایل از کاربر دریافت کنید.
این کنترل فایلی رو در سیستم ذخیره نمیکنه فقط این امکانو به کاربر میده تا بوسیلۀ اون بتونه محلی رو برای ذخیرۀ اطلاعات مشخص کنه.
 
خواص مهم کنترل SaveFileDialog
 
name : نام کنترل رو در خودش نگه داشته که میتونید به دلخواه نامشو عوض کنه.
 
AddExtension : مشخص میکنه اگه کاربر پسوند فایلو تعیین نکرد برنامه به طور اتوماتیک پسوندی رو مشخص و به فایل اضافه کنه.
 
CheckFileExist : مشخص میکنه اگه کاربر نام فایلی رو تعیین کرد که در سیستم وجود داشت پیغام هشداری بده یا نه ؟ این امکانی زمانی هست که کاربر بخواد فایل رو روی فایل موجود در دیسک بنویسه.
 
CheckPathExist : مشخص میکنه اگه کاربر آدرس فایلی رو تعیین کرد که در سیستم موجود نبود پیغام هشداری نمایش داده بشه یا نه ؟ 
 
CreatePrompt : مشخص میکنه اگه کاربر فایلی رو تعیین کرد که وجود نداشت برای ساختن اون فایل از کاربر سوالی بپرسه یا نه ؟ 
 
DefaultExt : پسوند پیش فرض در این جا مشخص میشه.
 
DereferenceLinks : مشخص میکنه اگه کاربر یه شورت کات رو انتخاب کرد ، آدرس فایل اصلی که شورت کات بهش اشاره میکنه برگشته شود و یا آدرس خود فایل شورت کات به برنامه برگرده.
 
FileName : نام فایل هایی که در کادر توسط کاربر انتخاب شده رو برمی گردونه ، این خاصیت شامل یک آرایه رشته ای ست که بصورت فقط - خواندنی می باشد.
 
F-i-l-t-e-r : حاوی رشته ای ست برای فیلتر کردن فایل هایی که باید در پنجرۀ save نمایش داده بشن. بوسیلۀ این فیلتر میتونیم چندین گروه فیلتر رو برای پنجره تعیین کنیم تا در جعبۀ ترکیبی موجود در پنجره نمایش داده بشه و کاربر بتونه یکی از اونا رو انتخاب کنه.
 
FilterIndex : تعیین کننده اندیس فیلتری می باشد که در کادر محاوره ای انتخاب شده است.
 
InitialDirectory : تعیین کننده آدرس دایرکتوری می باشد که باید در ابتدا در پنجرۀ save نمایش داده بشه.
 
OverwritePrompt : تعیین میکنه اگه کاربر خواست فایلی روی یک فایل دیگه ذخیره کنه پیغام هشدار نمایش داده بشه یا نه ؟
 
ResotreDirectory : تعیین میکنه که آیا کادر save باید آدرس دایرکتوری رو که قبل بسته شدن در اون قرار داره رو برگردونه یا نه ؟
 
ShowHelp : تعیین میکنه که دکمۀ help در پنجرۀ open نمایش داده بشه یا نه ؟
 
Title : مشخص کنندۀ متنی ست که در پنجرۀ open نمایش داده می شود.
 
ValidateNames : تعیین میکند که پنجره باید فقط نام فایلهای معتبر درون ویندوز رو قبول کنه یا هر نامی رو میتونه دریافت کنه ؟ 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

 کنترل ها
سلام 
 
کنترل PrintDialog 
 
یکی از مهمترین و پرکاربردترین کنترل در برنامه نویسی و ساخت نرم افزارها کنترل PrintDialog می باشد ، این کنترل کار چاپ رو انجام نمیده فقط به کاربراجازه می دهد چاپگری را برای چاپ انتخاب کنه وتنظیمات قبل از چاپ را دراون چاپگر انجام دهد 
 
خواص مهم کنترل PrintDialog 
 
AllowPrintTofile : مشخص می کنه آیا در کادر گزینه Print To File فعال باشه یا نه ؟
 
AllowSelection : مشخص می کنه در کادر، دکمه رادیویی Selectin فعال باشه یا نه؟
 
AllowSomePages : مشخص می کنه در کادر، دکمه رادیویی Pages فعال باشه یا نه؟
 
Document : مشخص کننده سندی ست که برای چاپ استفاده می شود.
 
PrinterSettings : تنظیماتی که در کادر برای چاپگر انتخابی اعمال می شود را نگهداری می کند.
 
PrintToFile : مشخص می کنه آیا گزینه Print to file انتخاب شده است یا نه؟
 
ShowHelp : مشخص می کنه آیا دکمه فرمان Help در کادر نمایش داده بشه یا نه؟
 
ShowNetwork : تعیین میکنه دکمه فرمان Network در کادر Print نمایش داده بشه یا نه؟

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

 ادامۀ کنترل ها
کنترل OpenFileDialog
 
هنگام نوشتن برنامه های ویندوزی اتفاق میوفته که که بخواهید داده هایی را در یک فایل بنویسید و یا اونو بخونید، پس به کنترلی نیاز دارید تا بتونید فایلی را بازکنید و یا دادهایی رو در یک فایل ذخیره کنید برای این کار از کنترل OpenFileDialog استفاده می کنید. 
 
خواص مهم کنترل OpenFileDialog
 
AddExtension: این خاصیت مشخص می کنه که اگر کاربر پسوندی را برای فایل مشخص نکرد، برنامه به طور اتوماتیک پسوند را به فایل اضافه کنه یا نه؟ 
این مورد بیشتر در پنجره SaveFileDialog استفاده میشه که در پست های قبلی توضیح دادم
 
CheckFileExist: مشخص می کنه که اگر کاربر آدرس فایلی را وارد کرد که وجود نداشت، برنامه پیغام خطایی نمایش بده یا نه؟
 
CheckPathExist: مشخص می کنه که اگر کاربر آدرس مسیری را وارد کرد که وجود نداشت، برنامه پیغام خطایی را نمایش بده یا نه؟
 
DefaultExt: پسوند پیشفرض را برای فایل انتخاب شده مشخص می کنه.
 
DereferenceLinks: با شورت کات ها استفاده می شود و مشخص می کنه که اگر کاربر یک شورت کات را انتخاب کرد، مسیر فایل برگشت داده بشه (True) و یا مسیر خود فایل شورت کات به برنامه برگردد (False).
 
FileName: مشخص کننده نام فایلی است که در این پنجره (پنجرۀ جاری) انتخاب شده است.
 
FileNames: مشخص کننده نام فایل هایی است که در این پنجره انتخاب شده است. این خاصیت از نوع فقط خواندنی است.
 
F-i-l-t-e-r: این خاصیت حاوی رشته ای است که برای فیلتر کردن فایل هایی که باید در پنجره Open نمایش داده شوند به کار می رود. به وسیله این رشته میتونید چندین گروه فیلتر را بری این پنجره مشخص کنید تا در جعبه ترکیبی موجود در این پنجره نمایش داده شوند و کاربر بتونه یکی از اونارو انتخاب کند.
 
FilterIndex: مشخص کننده شماره فیلتری است که کاربر هم اکنون در این صفحه انتخاب کرده است.
 
InitialDirectory: مشخص کننده آدرس مسیری است که باید در ابتدا در پنجره Open نمایش داده بشه.
 
Multiselect: مشخص می کنه آیا کاربر می تواند چندین فایل را در این پنجره انتخاب انتخاب کنه یا نه؟
 
ReadOnlyChecked: مشخص می کنه آیا قسمت ReadOnly در پنجره Open انتخاب شده ست یا نه؟
 
RestoreDirectory: تعیین می کنه آیا کادر Open باید در آدرس مسیری که قبل از بسته شدن در آن قرار داشت را برگردونه یا نه؟
 
ShowHelp: مشخص می کنه آیا دکمه Help نیز در پنجره Open نمایش داده بشه یا نه؟
 
ShowReadOnly: مشخص می کنه آیا امکان تعیین این که فایل به صورت فقط خواندنی باز شود برای کاربر وجود داشته باشد یه نه؟
 
Title: مشخص کننده متنی است که در نوار عنوان پنجره Open نمایش داده میشه.
 
ValidateNames: مشخص می کنه که آیا پنجره فقط باید نام فایل های معتبر ویندوزی را قبول کند و یا هر نامی را می تواند دریافت کند؟

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:37 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

 کنترل Font Dialog
این کنترل می تواند، به صورت یک کنترل و هم به صورت یک کلاس جداگانه مورد استفاده قرار بگیرد. 
 
خواص مهم کنترل Font Dialog
 
Allow Script Change: مشخص می کنه آیا کاربر می تونه با استفاده از قسمت Script کادر، مجموعه کاراکترهایی جدای از آنچه در قسمت Script مشخص شده است را انتخاب کند یا نه؟ 
در صورتیکه مقدار این خاصیت برابر با True باشد، تمام مجموعه کاراکتر های موجود در قسمت Script نمایش داده می شود.
 
Color: رنگ فونت انتخاب شده را مشخص می کند.
 
Font: نام فونت انتخاب شده را مشخص می کند.
 
Font Must Exist: مشخص می کنه که اگر کاربر نام فونتی را انتخاب کرد که وجود نداشت ، کادر پیغامی برای خطا نمایش داده بشه یا نه؟
 
Max Size: حداکثر اندازه ای که کاربر می تواند برای فونت انتخاب کند را مشخص می کند.
 
Min Size: حداقل اندازه ای که کاربر می تواند برای فونت انتخاب کند را مشخص می کند.
 
Show Apply: مشخص می کنه در کادر محاواره ای که نمایش داده می شود باید دارای دکمه Apply نیز باشه یا نه؟
 
Show Color: مشخص می کنه که کادر فونت، امکان انتخاب رنگ نیز باشه یا نه؟
 
Show Effect: مشخص می کنه آیا کادر فونت دارای قسمتی برای تعیین خط دار بودن، زیر خط دار بودن و انتخاب رنگ متن توسط کاربر باشه یا نه؟
 
Show Help: مشخص می کنه آیا کادر فونت دارای دکمه فرمان Help باشه یا نه؟

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:37 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET

 کنترل Color Dialog
هنگامی ممکن است نیاز باشه که به کاربر اجازه بدید رنگی را در برنامه انتخاب کند، برای این کار از کنترل Color Dialog استفاده می کنید.
 
خواص مهم کنترل Color Dialog
 
AllowFullOpen: مشخص می کنه که آیا کاربر می تونه از قسمت Custom Color نیز برای تعریف رنگ جدید استفاده کنه یا نه؟
در صورتی که مقدار این گزینه برابر با False باشد، دکمه فرمان Define Custom Color غیرفعال خواهد بود.
 
AnyColor: مشخص می کنه که آیا کادر محاواره ای تمام رنگه های موجود را به عنوان رنگ های ابتدایی نمایش دهد یا نه؟
 
Color: رنگی که در کادر به وسیله کاربر انتخاب شده است را مشخص می کند.
 
CustomColors: مجموعه رنگ هایی را که در بخش Custom Color کادر نمایش داده می شود را مشخص می کند.
 
FullOpen: مشخص می کنه که هنگام نمایش داده شدن کادر Color قسمت Custom Color هم به صورت پیش فرض دیده شود یا نه؟
 
ShowHelp: مشخص می کنه که دکمه فرمان Help در کادر Color نمایش داده شود یا نه؟

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها