0

آموزش جامع Visual C#.NET

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 154065
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به: آموزش جامع Visual C#.NET
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  3:35 PM

کار با رشته های String
با سلام خدمت دوستان عزیز . حدوداً بعد از 1 سال دوباره تصمیم گرفتیم که این تاپیک رو ادامه بدیم و آموزش ها رو شروع کنیم.
 
در این آموزش قصد دارم که کار با رشته ها رو توضیح بدم.
 
رشته ،به یک سری کاراکتر و عبارت میگن که بین 2تا "" قرار گرفته باشند. مثلاً "Reza" یا "Ashiyane Digital Security Team" هر دو یک رشته هستند. رشته ها رو در متغیر هایی از نوع String باید قرار داد.
 
رشته ها ، کاربرد بسیاری زیادی در برنامه نویسی دارند. بیشتر چیزهایی که شما قصد دارید در خروجی نشون داده بشه ، باید اول به رشته تبدیل بشن و بعد در خروجی چاپ بشن.
 
به عنوان اولین نمونه ساده از یک رشته ، به کد زیر توجه کنید :
 
کد PHP:
string str = textBox1.Text; 
string Reza = "AShiyane" ;  
در اینجا ، محتویات تکست باکس 1 رو در متغیری به اسم str که از نوع String هست ،ذخیره کردیم. در متغیر بعدی هم به صورت دستی ، عبارت Ashiyane رو ذخیره کردیم.
 
اتصال رشته ها :
 
گاهی اوقات لازمه که دو تا رشته یا بیشتر رو با هم ترکیب کنیم. به عنوان مثال ، اگه بخواییم که دو تا متغیر بالا رو در یک متغیر سوم به اسم str_sum ذخیره کنیم ، باید از کد زیر استفاده کنیم :
 
کد PHP:
string str_sum = str + Reza;  
عملگر + ، به عنوان متصل کننده دو تا رشته عمل می کنه . 
 
کد های بعدی ، عملیات های بیشتر روی رشته ها رو نشون میده . 
برای مثال ، اگه که لازم باشه که طول یک رشته یا متغیر رشته ای رو به دست بیاریم ، باید از کد زیر استفاده کنیم ( به عنوان مثال : متغیر Reza ) :
چون تعداد کاراکتر های رشته یک عدد صحیح هست ، پس باید یک متغیر از نوع int برای این کار تعریف کنیم که تعداد رو در خودش ذخیره کنه.
 
کد PHP:
int length; 
length = Reza.Length;  
 
زیر رشته ها :
 
بعضی از مواقع ، لازمه که یک رشته رو به تعدادی زیر رشته تقسیم کنیم. برای این کار از تابع Substring استفاده می کنیم.
به عنوان مثال ، ما در عبارت Ashiyane Digital Security Team ، فقط عبارت آشیانه رو احتیاج داریم . پس یک متغیر جدید میسازیم و از این تابع استفاده می کنیم.
 
کد PHP:
str_split = "Ashiyane Digital Security Team".Substring(0, 8); 
MessageBox.Show(str_split, "");  
کد بالا به صورت مستقیم رشته رو دریافت می کنه و کلمه آشیانه رو که 8 تا کاراکتر داره به صورت پیام نشون میده .
 
اگه بخواییم با یک متغیر کمکی همین کار رو انجام بدیم ، میتونیم از کد زیر استفاده کنیم :
 
کد PHP:
str_sum = "Ashiyane Digital Security Team"; 
str_split = str_sum.Substring(0, 8); 
MessageBox.Show(str_split, "");  
این تابع به صورت شماره کاراکتر اول و آخر عمل می کنه . یعنی در کد بالا ، 0 نشون دهنده اینه که از اولین حرف شروع کن و 8 هم اینه که به تعداد 8 تا کاراکتر از رشته اصلی جدا کن.
 
 
جایگزینی رشته ها :
 
برای این کار از تابع Replace استفاده می کنیم . برای مثال میخواییم در مثال بالا ، عبارت digital رو با کلمه great جایگزین کنیم . در اینصورت از کد زیر استفاده می کنیم :
 
کد PHP:
string str_replace; 
str_sum = "Ashiyane Digital Security Team"; 
str_replace = str_sum.Replace("Digital", "Great"); 
MessageBox.Show(str_replace, "");  
باید توجه کنید که این تابع نسبت به کوچکی و بزرگی حروف حساس هست !
 
 
حذف رشته ها :
 
برای این کار هم از تابع Remove استفاده می کنیم . اگر بخواییم که عبارت Digital Security Team رو از عبارت اصلی Ashiyane Digital Security Team حذف کنیم ، از این تابع استفاده می کنیم :
 
کد PHP:
string str_remove; 
str_sum = "Ashiyane Digital Security Team"; 
str_remove = str_sum.Remove(9,str_sum.Length - 9); 
MessageBox.Show(str_remove, "");  
تابع Remove دارای 2 تا آرگومان هست . اولی که مشخص کننده ایندکس شروع هست و دومی که مشخص کننده تعداد کاراکتر هایی هست که باید حذف بشن. 
 
به این کد توجه کنید :
 
کد PHP:
str_remove = str_sum.Remove(9,str_sum.Length - 9);  
من در اینجا مشخص کردم که از حرف شماره 9 شروع کنه و به تعداد حروف رشته str_sum منهای 9 که همون ایندکس شروع هست ، حذف کنه. 
 
امیدوارم که این آموزش برای شما مفید بوده باشه .
موفق باشید.
 
Rs 4 Ev3r

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها