پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
امروز یه لیوان شکستم
در عین ناباوری مامانم گفت :
عیبی نداره حتما حواست نبوده !
.
رفتم تحقیق کردم فهمیدم این لیوان رو عمم قبلا هدیه آورده بود
شوهرم میگه:
چرا تو همیشه بهم میگی زندگیم
نمیگی عشقم؟؟؟
میگم چون شبیه زندگیمی
میگه زندگیت چه شکلیه؟
گفتم داغون
نمیدونم چرا زد تو گوشم
می دونی آماره ازدواج در چه حیوونی بیشتر است ؟
تو حلزون
چون هم خونه داره، هم ماشین
به هیچ وجه راسته گوسفند را با آبلیمو قاطی نکنین،چون طی واکنش شیمیایی که گوشت با آبلیمو میکنه منم باید اونجا باشم که باهم بخوریم که ضرری نداشته باشه
پیرمرد باالاغش جلوی بانک ایستاده بود مردی با کت وشلوار همراه دوستش برای دست انداختن پیرمرد میگن اوردی براش حساب باز کنی ؟
پیرمرد گفت : نه اقا فهمیدم شما میخواید وام بگیرید اوردمش ضامن شما بشه که به اعتبارش به شما وام بدند
آدمــا نه عوض مــیشن نه عوضی مــیشن فقط مــا اولاش کوریم نمــیبینیم
بدترین بلایی کـه سر یه پسر مــیتونین بیارین
تو دانشگاه دره کلاسشو بزنی بـه اســتاد بگی با فلانی کار دارم،
مــیگه چیکارش داری؟
مــیگی: مــامــانش براش لقمه آورده :)))
یه زمــانی داشتن خودکار اکلیلی تو مدرسه حکم ایفون ۱۱ الانو داشت
بـه این نتیجه رسیــدم کـه چایی از 99% آدمــا بامعرفت تره، فقط اگه بی هوام سرد نمــیشد کـه دیگه کامل مــیشد 100%
مــامــانم صدام زد گفت بیا ســتایش ببینیم، گفتم نمــیام. بابام گفت پس دوتایشو مــیذاریم
ما که نه قیافه داریم نه پول، دلمون خوشه اگه کسی بیاد سمتمون مارو واسه خودمون می خواد
یکی اومده بود با احساسات من بازی کنه، سه هیچ بردمش
فقط اینجاست که هر کی می میره، فردا شبش کل فامیل خوابشو می بینن که تو یه باغ پر گل با یه لباس سفید بوده و گفته من جام خوبه!
عکس العمل مردم بعد از تاخیر مترو! ژاپن 10 ثانیه تاخیر:شکایت از واحد حمل و نقل ایتالیا یک دقیقه تاخیر:مسئولین بی کفایت اوکراین 3 دقیقه:تعجب ایران بعد 20 دقیقه:ایول یه قطار اومد!
کارشناسان اعلام کردند سرعت حلزون قطع نخاع شده 15 درصد از سرعت اینترنت ما بیشتر است!