پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
بابای ﻣﻦ ﺁﺧﺮ ﺩﻣﻮﮐﺮﺍﺳﯿﻪ!
ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻓﺤﺶ ﺑﺪﻩ ﻧﻈﺮ ﺧﻮﺩﻣﻢ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ؛ﻣﺜﻼ ﻣﯿﮕﻪ:
.
میخوای فحشت بدم؟
ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ ﻧﻔﻬﻢ؟؟
ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭ؟؟؟
ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ ﺍﺣﻤﻖ؟؟؟؟
توهین نمیکنه ها حق انتخاب بم میده
حیف نون میره تو چین راننده ی تاکسی میشه
هرکی براش دست بلند میکنه میگه شوخی نکن دیگه
تورو الان رسوندم !
مامانم دویست تومن داده بود پای کرم دور چشم. بابام سی ثانیه یه بار بش میگفت هنوز چروک دارن که
بعد مادرم با مشت گذاشت پای چش بابام
الان بابام کرم دور چش میزنه
اصلا یه وضعیه
تو آفریقا یه قبیله ای هست نمیدونن طلاق چیه !!
اصن به این قرتی بازیا اعتقاد ندارن
زن که پررو میشه میخورنش!!!
خلاص
ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﯿﮕﻢ :ﺳﺮﻡ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ !
ﻣﯿﮕﻪ :ﭼﺮﺍ ؟
ﻣﯿﮕﻢ :ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻮﻣﻮﺭ ﻣﻐﺰﯼ ﺩﺍﺭم
ﻣﯿﮕﻪ :ﺧﻔﻪ ﺷﻮ ﺫﻟﯿﻞ ﻣﺮﺩﻩ ، ﺍﻟﻬﯽ ﺯﺑﻮﻧﺖ ﻻﻝ ﺷﻪ ،سر تخته بشورنت ، بﻤﯿﺮﯼ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻧﺖ
ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ
ﺧﺪﺍ ﻧﮑﻨﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ
رفتیم خواستگاری واسه داداشم دختره گفت . . .
ما رسم نداریم جهیزیه بدیم
داداشم عصبانی شد گفت
ما هم رسم نداریم زن بگیریم زد بیرون
حالا دختره داره از پنجره داد میزنه رسممون تا پارسال بود
امسال عوض شده
کیش و مات چیست؟
به زنت میگی ی زنی رو دیدم چقدرشبیه تو بود
بعدخانمت میپرسه خوشگل بود؟
اینجاست که نه میتونی
بگی آره نه،بگی نه
یعنی کیش ومات
یعنی هرکدومو بگی فاتحت خوندست!
یک توصیه پزشکی بسیار مهم
به هیچ وجه شاتوت را خصوصا وقتی که تازه از درخت چیده شده مصرف نکنید!
صبرکنین منم بیام نامردا
به بابام می گم بهترین پسر دنیا رو داشن چه حسیه؟ می گه نمیدونم برو از مادر بزرگت بپرس! یعنی تا حالا همچین جوابدندون شکنی نگرفته بودما عشق اگه عشق باشه … پسورد که سهله قسمت کِرِم دارِ بیسکوئیتمو، گوجه سبزامو و ته دیگ ماکارونیمم بهش می دم
یک راه حل موثر و صد درصد تضمینی برای اینکه دهنتان دیگر بوی سیر ندهد . . . . سیر نخورید |:
در کدام نقطه هنوز دانشگاه پیام نور احداث نشده؟ ۱- فلات تبت ۲- کوه های کلیمانجارو ۳- جزایر گالاپاگوس ۴- قطب جنوب و حومه (:
بالاخره از کتانژانت تو زندگیم استفاده کردم دیروز با یه پسر بچه ۷ ساله دعوام شد دیدم جوری فحش میده که من با ۲۵ سال سن نشنیدم بعد یهو بهش گفتم خیلی کتانژانتی فکر کرد فحشه گریه کرد رفت مرسی از ریاضی
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺟﻤﻠﻪ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎ ﻣﻘﺪﻡ ﺗﺮﻥ ﺍﺯ ﮐﯽ ﺭﻭﺍﺝ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ؟ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﻏﺎﺭ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺍﻭﻝ ﺯﻧﺎ ﺭﻭ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﺎﺩﻥ ﺗﻮ ﻏﺎﺭ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺣﯿﻮﻭﻧﯽ ﺗﻮ ﻏﺎﺭ ﺑﻮﺩ ﺍﻭﻝ ﺯﻧﺎﺭﻭ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﻧﺨﻨﺪ جمله تاریخیه
یـه بـارم اومـدم واسـه ایـنـکـــه بـگــم مـن خـیـــلـی غـمـگیـن و خـسـتـم آه بـکشـم . . . آب دهـنـم پــریــد تـو لـوزالـمـعـدم؛ تـا ده روزم داشـتـم ســرفه مـیـکــردم!!!! اصـلا غــم و غــصـه یـادم رفـــت....
یه وقتایی لازمــه از گوشیمون بشنویم “مشترک مورد نظر آدم نمیباشد … لـــطفا قطع کنید”!