پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
اگه یه وقتایی زندگی قشنگ نیست ، اشکال نداره ! سعی کن به چیزای قشنگ نگاه کنی منو نیگا با توام منو ببین
یه نصیحت : هیچوقت گوشیه کسیو واسش درست نکنید ! تا یه سال هرچی بشه میگه تو کردی
یه خونه دوبلکس هم نداریم ، پله داشته باشه با خانواده که حرفمون شد ، بغض کنیم ! دستمونو بگیریم جلو دهنمون ، بدو بدو پله ها رو بریم بالا خیلی کلاس داره لامصب
یکی از ویژگی های آشپزی دخترهای امروزی اینه که : آب دوغ خیار هم درست کنن میسوزه
گلابی کیست ؟! گلابی آدمی است که ۳ ساعت با او دردودل میکنی، بعد میگه : چی بگم والا خودت بهتر میدونی
آشغالترین نوستالژی دوران کودکی : منم بیام ؟!! نه ، ما داریم میریم آمپول بزنیم
یه مسواک خریدم صدهزار تومن سوالم اینه که دندونام واسه مسواک ضرر نداره ؟
میدونین هر دختری که ازدواج میکنه اولین کسی که از دستش راحت میشه کیه؟ ” حافظ شیرازی ” ازبس فال میگیرن
یکی از دلایلی که تا حالا من ازدواج نکردم اینه که : دلم میسوزه واسه اون بچه ای که من قراره تربیتش کنم
“من نبودم دستم بود ، تقصیر آستینم بود آستین مال کت ام بود ، کت ام مال بابام بود” این شعر نشون میده ما از همون دوران طفولیت اینجوری یادمون دادن که اشتباه خودمون رو گردن یکی دیگه بندازیم
یه تبلیغ خوندم داغونم کرد روغن مار ، صد در صد گیاهی
هیچی بدتر از این نبود که شام خوشمزه داشته باشید، مهمونای خوب داشته باشید، فیلم عالی هم داشته باشه اما تو؛ مشقات مونده باشه! یادتونه؟
زنگ زدم به مامانم میگم : مامان مهمون اومده چیکار کنم ؟! میگه برو تو کمد دیواری یه جعبه هست روش نوشته رادیو آقا جون ! مودم توی اونه وصلش کن رمزشم اسم بچه وسطی همسایه بغلیه مهمونا سرگرم بشن تا من خودمو برسونم ! و همچنان رفیق بی کلک مادر
زوجی بر سر یک چاه آرزو رفتند، مرد خم شد، آرزویی کرد و یک سکه به داخل چاه انداخت.
زن هم تصمیم گرفت آرزویی کند ولی زیادی خم شد و ناگهان به داخل چاه پرت شد. مرد چند لحظه ای بهت زده شد بعد لبخندی زد و گفت:
“این چاه واقعا کار می کنه
میدونید چرا به آقایون میگن: “مذکر” ؟؟
.
چون همه چیزو باید مدام بهشون
تذکر بدی
تا اکتشافات بعدی، خدا یار و نگهدارتان باد