پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺳﻪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﺪﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﺏ ﻭ ﺑﺮﻕ ﺩﻭﻟﺖ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ : ﻧﻈﺎﻓﺖ ﺭﺑﻄﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﺩﺷﻤﻦ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭﺿﻮ ﺑه همین راحتی ها ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﺁﺏ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ، ﻫﻤﺎﻥ ﺗﻒ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﻟﻄﻔﺎ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﮐﻨﯿﺪ
می گفت :
رفتم آشغالا رو بندازم سطل آشغال گوشی ام دستم بود اشتباهی گوشی رو انداختم پریدم تو سطل آشغال دنبال گوشی هرکی از جلوم رد میشد میگفت پسر فلانیه ها ببین بعد 7 سال درس خوندن کارش به کجا رسید
کیفیت موادغذایی به حدی پایین اومده که کالری ای که به بدن میدن صرف جویدن میشه برای قورت دادن و هضم و دفع کردنشون باید از خودمون کالری بزاریم آقا در راه خدا یکم کیفیتو ببر بالا
حافظ:
بنده ی پیر خراباتم که لطفش دایم است ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
ملت همیشه در صحنه:
بنده ی پیریز برقم که برقش دایم است ورنه برق پاوربانک گاه هست و گاه نیست
یه سری رفتیم خواستگاری خانواده طرف موافقت کردن بابام گفت نه دلیلشم این بود که میگفت آدم سالم زن تو نمیشه صددرصد دخترشون یه ایرادی داره :)
روز كنكور بابام خواست اميد بده بهم گفت نگران نباش اگه تو سوالي رو نتونستي حل كني پس بقيه هم نميتونن حلش كنن سر جلسه ديدم بغليم هيچي حل نميكنه گفتم داداش تو هم هيچ سوالي رو بلد نيستي؟
گفت نه مهندس!!!!من مراقبم:))
سخت ترین کار دنیا اینه که ظرف شیرینی رو جلوت گرفتن، تو فقط 5 ثانیه وقت داری یکیشو انتخاب کنی
عکس بچه کلاس اولی گذاشته اینستا زیرش نوشته: خیلی خوبه موفقیت بچه ات رو به چشم ببینی!! یکی نیس بگه آخه کتری سر ، مدرسه ی پولکی رفتن دیگه موفقیته ؟ مگه فرستادیش فضا که ایجور میگی :))
جدیدا بیشترین سود سایپا تو تابستونه. چون هرکی یه پراید داره مجبوره یکی دیگه بخره نمیدونم کولرش چه مرگشه. تا روشن میکنی ماشین دیگه راه نمیره. با پراید دومی باید اولی رو بکسل کنی.
میگه خوشحالی یعنی اس ام اس واریز به حساب نمیدونه ما معمولیا اس ام اس بانکمون رو لغو کردیم که ازمون کارمزد کم نکنه -_-
با مجموع معدل ۱۸اومدی استخدامت کنم؟ من خودم دانشگا که نرفتم هیچ معدل آخرین سال تحصلیم ۱۱بود، چجور انتظار داری منِ الاغ توی نخبرو استخدام کنم؟ من دنبال یکی هم سطح خودمم ک بفهمه باید از من کمتر بفهمه. (این صداییه ک یه مسئول استخدام دولتی تو مغزش زمزمه میشه)
تو مهمونیای ایرانی پنج دقیقه اولِ شام مثل آغاز جنگه! این دیسو میده به اون، یکی دوغ میخواد، سالادو بده اینور سفره، نمک کجاس... خلاصه وضعیه عجیبیه -__-
قدیما برق که میرفت فقط تاریکی و گرما رو باید تحمل میکردی الان قطع شدن وایفای و تموم شدن شارژ گوشی هم بهش اضافه شده در آینده علاوه بر اینا یه نفر هم از اداره برق میاد با کمربند میفته به جونمون سیاه و کبودمون میکنه!!!
چی بودیم چی شدیم؟ توی درس خوندن از مرحله ی حفظ ۶ مورد به جای ۴ مورد برا اینکه مطمئن بشیم نمره کامل رو میگیریم، رسیدیم به حفظ ۱ مورد از ۴ مورد تا قبول بشیم؛ همین.
ولی خدایی یه معلم داشتیم میگفت فقط 4 مورد بنویسید اگه بیشتر نوشتید نمره کم می کنم
آقای فراموشکار میره دکتر میگه آقای دکترمن فراموشی گرفته ام. دکتر میگه: چندوقته این بیماری رو دارین؟ آقای فراموشکار میگه: کدوم بیماری؟