پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
اون درسایی رو که با 10 قبول شدم حس شخصیت اون فیلمایی رو دارم که دارن روی یه پل چوبی میدوان بعد پل خراب میشه یهو تو لحظه اخر میپرن رو صخره خودشونو نجات میدن.
اون پیامه هم بود که یه روز قبل تیر اومده بود با این مظمون: "فردا هم شنبس هم اول فصل هم اول هفته اگه فردا شروع نکردی دیگه شروع نکن" باید بگم من این پیام رو الان خوندم و برای شما میذارم شما کی بخونینش نمی دونم
با دوستم رفتيم كافه به يارو گفتم:همون هميشگی يه لیوان آب برداشت آورد گفتم:نه احمق همون هميشگی كه وقتی مهمون يكی ديگهام گفت:آها استيک،حله
با این همه ظرف کثیفی که تو خونه داریم واقعا تک همسری جواب نمیده. دوتا باید بگیرم، یکی بشوره یکی آب بکشه
کاش جوونی رو میشد نگه داشت هروقت اوضاع خوب بود پلی کرد الان حالمون خوش نیست واسه جوونی
شغل من جوریه که جمعه ها هم باید برم شرکت... واس همین وقتی از صبح شنبه میگین من چیزی حالیم نیست
یدونستید برای اینکه بچتون پسر بشه چی بخورید؟ . . . خب معلومه مغز خر ! ^_^ پسرای اگه حرف بد بزنید دیگه مطلب علمی_آموزشی نمیزارماااا :)))
اینقدر هوا گرمه که اسپلیت های LGو samsung رفتن ویزا بگیرن ،برگردن کره جنوبی!!
بنده پیشنهاد می کنم بجای اینکه اسم ائمه رو بذارن روی موسسات مالی، اسامی دیگهای انتخاب کنند مثلا بذارن موسسه مالی اعتباری شمربن ذالجوشن،بانک حرمله،صندوق مالی یزید
اين مردايى كه تو تبليغا بعنوان پدر نشون ميدن كجان؟ چرا هر پدرى ما ديديم زير پيرن پاره ميپوشه و سينه پشمى و كچله •__•
دیدی میری تو اتاق بعد یادت میره برا چی اومدی ؟ همین احساسو نسبت به زندگیم دارم
نمیدونم بعضی باباها در مورد بچه شون چه فکری میکنن که نمیدونن اگه کنترل زیر بچه شون باشه میتونن حسش کنن و نیاز به سوال نیست :/
زندگی به من آموخت : تنها چیزی که با گذشت زمان درست میشه، سیر ترشیه !!! بقیه چیزا با پول همون لحظه میتونه درست بشه !!
استاد اومده سر کلاس میگه بچه ها این درسه سختیه و عمقش زیاده بد از اونور کلاس یکی شروع کرد به دست و پا زدن استاد پرسید چی شد؟ گفت: دارم غرق میشم استاد کــــمک !!!! کـــمک !!!!
دیالوگی که امروز تو تاکسی شاهدش بودم (بین دوتا دختر):
- موبایلت داره زنگ میخوره گلم - اَه پیداش نمیکنم!! - نکنه خونه جا گذاشتیش؟!!
راننده اینقده خندید زد به جدول همگی ب فنا رفتیم😢😢😂😂