پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
آخه اين مادر شوهره من دارم؟؟؟ یعنی ادمم اینقدر خونسرد؟! نباید بیاد بگرده منو واسه پسرش پیدا کنه؟ والا من به خاطر پسر خودش میگم وگرنه من که دارم درسمو میخونم..!
مامانه به بچه ش میگه میدونم شبطونه گولت زد موهای خواهرتو کشیدی . بچه هه میگه : آره ولی اون ضربه تو شکمش دیگه ابتکار خودم بود .
امروز تو بقالی 100 تومن از بقیه پولم موند فروشنده خورده نداشت، یه بسته رنگارنگ درآورد بازش کرد ، يه گاز ازش خورد بقیشو داد من!
"کاریت ندارم راستشو بگو" چیست؟ قویترین و کاربردی ترین روش اعتراف گیری مادران... البته در بیشتر موارد فرد اعتراف کننده از چند ناحیه آسیب می بیند !
لطیفه های شیرینیزگرد سوم : معلم تاریخ با عصبانیت از شاگرد پرسید؟ چه کسی یزد گرد سوم را کشت! شاگرد با ترس جواب داد، آقا بخدا من او را نکشتم . تقویم : روزی دانش آموزی به مغازه رفت و گفت: آقا تقویم دارید؟ فروشنده: بله، چه تقویمی میخواهید؟ دانش آموز : هر تقویمی که بیشتر تعطیلی داشته باشد!!! زنگ مدرسه : ناظم مدرسه رو به احمد کرد و گفت: چرا هر روز بعد از زدن زنگ می آیی؟ احمد: آقا! تقصیر شماست که صبر نمکنید من به مدرسه برسم و بعد زنگ بزنید!!!
1.یک 2.دو 3.سع 4.چاع 5.پع 6.شیع 7.عفت 8.عشت 9.عوح 10.عح )) . . . . . شمارش پسرا تو باشگاه هنگام وزنه زدن
باتوجه به نزدیک شدن قیمت نان به سکه بزودی ربع نان، نیم نان، تمام نان طرح قدیم (برشته)، تمام نان طرح جدید (دور خمیری)عرضه میگردد!
این همه درس خوندیم بالاخره نفهمیدیم رابطه ی فیثاغورس با کی بود.. قضیه اش چی بود….!!! بالاخره چی شد …!!! خیلی کلک بود
طرف تو ایران بی ام و ۲۰۱۲ دزدیده بود، حالا به یه طریقی گرفتنش صاحب ماشین گفت خدا وکیلی ازت شکایت نمیکنم فقط بگو چطور این ماشینو با اینهمه سیستم امنیتی بردی؟ گفت گاز نیتروژنو از اگزوز زدم تو ماشین یه فندک گرفتم، موتور که حین خاموشی داغ میکنه سیستم امنیتی فک میکنه ماشین دچار حریق شده و در های ماشینو وا میکنه و پروتوکل های امنیتی رو ور میداره. واقعاً دزدای ما نابغن ... مغز تا کجا کار کرده
سر کلاس بودیم یکی از پسرا خوابیده بود یهو استاد اومد زد رو شونش گفت خوابی؟ پسره پرید هول شد گفت نه آقا دراز کشیده بودیم! هیچی دیگه همه داشتن صندلی ها رو گاز می زدن!!! - این کانون آموزشی کنکور دیگه کم مونده اینو تبلیغ کنه: به نام خدا مسی هستم بهترین بازیکن جهان، از سال سوم دبیرستان عضوکانون بودم!
امتحانات از آنچه در برنامه امتحانی میبینید.. به شما نزدیکترند!!!! یه احساس بدی دارم... امتحانات داره به اینترنت رفتنم لطمه میزنه!!!
ظرف مورد علاقه مامانمو شکوندم گفتم ببخشید دستم خورد بهش افتاد، قضا بلا بود گفت باشه اشکال نداره فرداش از حموم اومدم مامانم گفت بیا گوشیت اتفاقی پرت شد طرف مانیتورت بعد افتاد روی تبلتت، سه تاش باهم خورد شد تو که به قضا بلا اعتقاد داری؟
ﻧﺤﻮﻩ درس دادن ﺩﺑﯿﺮ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ 2+2=4 . .. .. . . . . . حالا نحوه سوال دادن ﺗﻮ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ از همون مبحث: ﺍﺻﻐﺮ 13 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺳﺖ ﺳﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﺍﺣﻤﺪ ﯾﮏ ﺷﺸﻢ ﮐﺴﯿﻨﻮﺱ ﯾﮏ ﺩﻫﻢ ﺯﺍﻭﯾﻪ فک بالا و پايين ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﺍﺳﺖ . ﺍﻟﻒ ﺍﮔﺮ ﺍﺻﻐﺮ ﻧﺼﻒ ﭘﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﺧﺮﺝ ﮐﻨﺪ ﺍﺣﻤﺪ ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻼﺕ ﺩﺍﺭﺩ؟ !!!!!! ﺏ )ﺟﻌﻔﺮ ﮐﯿﺴﺖ؟
فقط یه ایرانی میتونه یه جمله با ۱۹ فعل بسازه….. داشتم میرفتم دیدم گرفت نشست گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم میگه نمیخوام بیام بذار برم بگیرم بخوابم نه فاعلی نه مفعولی نه قیدی نه صفتی!!! بعد هی کلاس خارجی ها رو بذارین
شناگری بین هشت نفر هشتم شده,بعد مربی شنا میگه فراتر از انتظار ما ظاهر شده !! فکرکنم انتظار داشته یارو غرق بشه!