پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
یه بار یکی از همسایه ها فوت کرد به دوستم گفتم : میتونی یه طوری بگی که ناراحت نشه ؟ گفت: آره رفت پیشش گفت: سلام بابات خونست؟ گفت : نه شب میاد . گفت بشین تا بیاد :)
شما کفشدوزک میبینی میگی آخی چه خوشگله بعد ولش میکنید بره اونوقت یه سوسک سیاه میبینید تا جسدشم پودر نکنید ولش نمی کنید اونوقت میگید زیبایی ملاک نیست! خب کفشدوزک هم سوسکه دیگه :(
ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻯ ﺯﻥ ﻭﻗﺘﻰ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﻛﻪ ﻣﺮﺩﺵ ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﻧﺪﺍﺭﻩ . ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻯ ﻣﺮﺩ ﻭﻗﺘﻰ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺩﺍﺭﻩ
نخند
واسه عکس پروفایلتون واقعن میرید آتلیه؟؟ من واسه گواهینامه ازم عکس میخواستن رفتم از مشکلات خونوادگی و نداریمون انقدر گفتم که سرهنگه گفت برو داداش خودم حلش میکنم الانم رو گواهینامم عکس گُل گذاشتن
داداشم رفت یه جعبه شیرینی خرید اومد تو ماشین درشو باز کرد گفت کدومو میخوای منم گفتم رولت همونو برداشت خورد درشم بست اخه این داداش من دارم؟؟؟:((
اولین درسی که یک راننده تاکسی باس یاد بگیره اینه که بوق زدن باعث نمیشه اونی که تو پیاده رو منتظر سبز شدن چراغه ,به اذن خدا تبدیل به مسافر بشه!
رونی کلمن و نیکول کیدمن نمونههای فرنگیِ فرامرز غریبیان و فریبرز عربنیا و ابوالفضل پورعرب خودمونن
به نظرتون خيلی زشت نيس ازكنار آدم رد ميشين ميپرسيد عروس ننم ميشی؟ و بعد بدون منتظر موندن واسه جواب به راهتون ادامه ميديد?
بلیت سینماهای ژاپن بعد از ۲۶ سال یک دلار گرون شده ! واقعا باید خدا رو شکر کنیم که تو ژاپن زندگی نمیکنیم، این حجم از نبود تورم هیچ هیجان و انگیزهای برای زندگی و تلاش برای بقا باقی نمیذاره :)
نَ داااااااااااا رَممممممم، میفهمی؟ ندارم! پسرا اینو تمرین کنید بعد ازدواج به درد میخوره
من همیشه سعی میکنم به جاﻯ حسادﺕ براﻯ طرﻑ آرﺯوی موفقیت کنم. مثلا انشالله با موفقیت اﺯ لب پرتگاﻩ بیوفتی پایین بمیرﻯ
فانتزیم اینه یبارم که شده وسط اخبار پیام بازرگانی نشون بده
چجوری با 15_16 سال دشمن و بدخواه دارید؟؟ من تا20 سالگی فکر میکردم تنها دشمن ما امریکاس
منم مث خیلیای از ثروتمندای معروف از صفر شروع کردم ولی متأسفانه هنوز نتونستم از صفر جلوتر برم
یکی رو دارم که شبو روز به فکرمه؟ طلبکاره پولشو می خواد خب !!!