پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
بعد عید فطر یه یادی هم کنیم از چهره برتر سال گذشته :
.
..
...
.....
.......
.........
مرحوم خاشقچی ..... الفاتحه
دستتون رو میشورین با حوله خشک میکنید؟ شلوار برای چی میپوشین پس؟؟؟
«خوابت رو دیدم چیست»؟ استراتژی ایرانیان به کسی که مدتها ارتباطی نداشته ان و حالا کارشون پیش طرف گیره میگن :))))
راستی دوستان خوابتون رو دیدم
بچه که بودم روحانیه تو مسجد داشت به بچههایی که مهارت دینی خاصی داشتن جایزه میداد. به من که رسید گفتم من نماز مغرب و عشا رو تو سی ثانیه میخونم. نمیدونم رکوردش دست کی بود که بهم جایزه نداد :/
تازه داشتم با شبت شیک کنار میومدم که... یه از خدا بی خبری پیام داد تاریکی به کام
دانشآموزای یه مدرسهی لاکچری تهران برای اردوی پاریس نفری پنجاهمیلیون پول دادن، اونوقت زمان ما با اتوبوس قراضه میبردنمون پای کوه ولمون میکردن واسه خودمون بچَریم.-_-
ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺍﻭﺻﺎﻑ ﻧﯿﮏ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﻣﻮﺍﺕ ﺍﯾﻦ ﭼﻨﯿﻦ ﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ : .1 ﺧﺪﺍ ﺑﯿﺎﻣﺮﺯ ﻫﻤﯿﺸﻪ online ﺑﻮﺩ . .2 ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﻋﻤﺮﺵ ﻫﺮﮔﺰ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ block ﻧﮑﺮﺩ .3 ﻫﺮﮔﺰ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ comment ﯼ ﻧﺮﻧﺠﺎﻧﺪ .4 ﻫﺮﮔﺰ ﺩﺭ like ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﻧﻤﯽﮐﺮﺩ .5 ﺛﺮﻭﺕ ﻣﻨﺪﺍﻥ ﺭﺍ share ﻭ ﻓﻘﺮﺍ ﺭﺍ tag ﻣﯽﻧﻤﻮﺩ .6 ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻫﯿﭻ post ﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﻧﺪﺯﺩﯾﺪﻩ .7 ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﺟﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺁﻓﺮﯾﻦ ﺳﭙﺮﺩ ﮐﻪ messenger ﺍﺵ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﺎﺯ ﺑﻮﺩ .8 ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﯿﺎﻣﺮﺯ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ .9 ﻫﺮﮔﺰ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ delete ﻧﮑﺮﺩ .10 ﻣﮕﺮ ﭼﻨﯿﻦ friend ﯼ ﻣﺴﺘﺤﻖ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﺡ ﭘﺮ ﻓﺘﻮﺡ ﺍﺵ ﺭﺍ event ﮐﻨﯿﻢ؟
یکبار ما رفتیم خواستگاری عروس خانم به جا چایی اسپرسو اورد ,بابام گفت جمع کنید بریم اینا روشن فکرن
رسیدیم به فصلی که از هر کوچه ای رد میشیم ۳ نفر از درخت آویزونن ۱۷ ریشتر تکونش میدن ۴ تا دونه توت بخورن
می گفت:
خواب دیدم روز قیامت شده بعدبابام تو سونا و جکوزی کاپشن پوشیدع از نگهبان اونجا پرسیدم چرااین اینجوریه؟؟ گفت داره تقاص روزایی ک کولرو خاموش میکرده رو پس میده :)
شیطان هم جدیدا خیلی تنبل و کم کار شده قبلنا هرسال ماه رمضون حداقل تو دوتا سریال همزمان کار میکرد... :)
بابام مثل این شوفر اتوبوسا یه فلاسک چای گذاشته پایین مبل همینطور که نگاش به اخباره خم میشه میارتش بالا... انگار قراره ماشین از جلو بیاد :)
یارو سرش درد می کرد ، دستمال به پاش بسته بود .
جدیدا پشه ها یه جوری رفتار میکنن که انگار ما رفتیم تو اتاق اونا
جالبه بدونید که وقتی یک کلاغ می میرد کلاغ های دیگر شروع به تحقیق و تفحص میکنند تا علت مرگش را پیدا کنند تا در آینده به همان دلیل نمیرند و از آن دوری کنند ! +یعنی اگه بجای مسئولین ما، کلاغا هم کشورو اداره میکردن، دیگه اجازه تولید پراید رو نمیدادن!???