پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
ایسنا نوشته میتسوبیشی ژاپن به بازار هواپیماسازان جهان وارد میشود _مام پرایدمون تو هواس، هم قیمتش و هم مسافراش که آسمونی میشن :)
میگن یه عهد نانوشته بین مادرها هست که می گه صبح روز تعطیل بچه تون رو با صدای جاروبرقی، ظهرش رو با خورشت کرفس، و شبش رو با سوپ به قهقرا بفرستید!
کتابخونه دانشگاه اینجوریه که همه اومدن تو آرامش و با خیال راحت گوشی بازی کنن
زندگی متاهلی خیلی سخته، مثلا خانومت ازین که شکل گوجه و هویجاش تو سالاد شبیه گل رز در نیومده ناراحته و تو باید دلداریش بدی :)
محققای ایرانی هر وقت بیکار میشن میگن بیایید دورهمی به فرمول رشد مجدد مو دست پیدا کنیم...
به یاد ندارم نابینایی به من تنه زده باشد اما هر وقت تنم به جماعت نادان خورد گفتند: "مگه کوری
میگن لیورپولی ها فهمیدن عادل از شبکه سه کنار گذاشته شده میخوان با قهرمان شدن عادل رو خوشحال کنن.
طوری میگه دختری که عاشق میشه؛ خیلی بی دفاع میشه، مرد باشید و اذیتش نکنین... انگار پسری که عاشق میشه با ۵ تا دفاع و دوتا هافبک دفاعی بازی میکنه
موقع آموزش رانندگی اینقدر تند میرفتم استاده بهم گفت؛ پسرجان پشت ماشین نوشته تحت تعلیم نه تحت تعقیب :)
جالبه بدونید کریس رونالدو توی 18 سالگیش فقط 10 میلیون یورو در سال درامد داشت.پس هیچوقت ناامید نشيد . . البته پول زياديه ولي شما اميدوار باش تا ببينم چي ميشه
یه روز تو بازار به یکی از مغازهدارا سلام کردم جواب نداد گفتم خیلی گاوی بازم جواب نداد گفتم خدا لعنتت کنه بازم هیچی نگفت! غرورم اجازه نمیداد قبول کنم مانکنه:))
از زلزله رسیدیم به تحریم، از تحریم به سیل، از سیل هم داریم به حمله ی ملخها میرسیم! بازیِ جومانجیه فک کنم؟!
بعد از خوندن این متن متوجه میشین که که مغزتون اجازه خوندن *که* ی دوم و بهتون نداد.....
خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست
عه اینجوریه!! پیج مارو تو اینستا میبندین!! ؟ الان میرم دسترسی همه مردمو قطع میکنم، دیگی که برا من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه. ((واکنش مسئولین بعد از بسته شدن پیجاشون))