پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
دقت کردین . . . . . . همیشه روی فرش یه موهایی هست که نه رنگش نه جنسش به اعضای خونواده نمیخوره؟ . . . . . خب خیالم راحت شد. پس فقط جن های خونه ما ریزش مو ندارن
تنها کمپینی که پیوستم نه به آجیل بود... نه اینکه بخواما پولشو ندارم
سه نفرمیرن دزدی صاحبخونه بیدار میشه هر کدوم میرن تو یه گونی صاحبخونه میزنه به گونی اول صدا نون خشک درمیاره.میزنه به گونی دوم صدا گردو در میاره چند بار میزنه به گونی سوم صدا نمیده دزده میاد بیرون میگه بابا آرد! آرد که صدا نداره
میگفت :
اعتماد مامان من به کانال های تلگرامی در این حده که اگه بگن بچه تونو بندازید توی غذا طعم خوبی به غذا میده من فرداش تبدیل به سوپ میشم ☺ والا بخدا گرفتار شدیما ;))
ما درس نمیخونیم فقط یه تایمی با عذاب وجدان گوشی دستمونه
هروقت تو بحث از لفظ ((پولشویی)) استفاده میکنم همش استرس اینو دارم که طرف بپرسه پولشویی چیه؟؟؟؟
اوایل اسارت ورزش ممنوع بود. تا یه نفر شروع به ورزش كرد، مامور عراقی با قلم و كاغذ اومد سراغش و پرسید: اسمت چیه؟ اونم گفت: گچ پژ عراقیه تا چند دقیقه هركاری كرد نتونست اسمو تلفظ كنه ول كرد و رفت.
هر روز که از خواب بیداری شدی بعد از سلام عزیزم و صبحت بخیر روزش رو هم بهش تبریک بگو . . . . . اینجوری هیچ وقت این روز مهم رو فراموش نمیکنی و نهایتا اون پنج شش روزی رو که در سال روز زن نیست اضافه تبریک گفتی و ضرری هم نداره
ما قد بلندا واژه این نداریم چون از ارتفاعی که نگاه میکنیم همه چیز اونه!
بــــــــــلــــــــــــه
میگه خوشحالی یعنی اس ام اس واریز ب حساب نمیدونه ما معمولیا اس ام اس بانکمون لغو کردیم ک ازمون کارمزد کم نکنه . -_-
یه روز یه اتوبوس که همه سرنشینانش از مسئولین رده بالا بودن چپ میکنه وقتی پلیس سر میرسه میبینه یه کشاورز پیر همشونو دفن کرده و روشون خاک ریخته پلیس میپرسه مطمئنی همشون مردن؟ کشاورز میگه والا بعضیاشون میگفتن ما زنده ایم ولی کی حرف مسئولین رو باور میکنه (:
عشق واقعی مث غذا میمونه مهم نیس چی خورده باشی به هرحال بعدش دیگه به هیچی اشتها نداری...
از یکی پرسیدم: ببخشید پلاک 21 کجاس؟ گفت: باید نیگا کنی???? گفتم مرسی داداش راهنمایی کردی اخه قبلش داشتم بو میکشیدم
یه بنده ی خدایی بعد از 25 سال میفهمه فلجه، بهش میگن چرا اینقدر دیر فهمیدی ...؟ میگه: والا خودم فک میکردم فقط حسش نیست !
همه ایرانیا الان رفتن آجیل خریدن ولی تو کابینت ها گذاشتن که به مهمون ندن، خودشون بخورن. اگر رفتید مهمونی حتما کابینت ها رو بگردید.