پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
رفتن به سمت ماچِ سوم توى روبوسيای عید، يكى از بزرگترين ريسکهاى زندگى هر ايرانیه! 60 درصد موارد یا دماغا میره تو چشما یا طرف جاخالی میده.
دیگه کاری ندارم بعضی جاها ماچ چهارم هم هست .
یه لحظه هایی تو زندگی هست که با یه اتفاق کوچیک انقد میخندی که دلت درد میگیره . . . . امیدوارم سال 98 واسه همه سرشار از این لحظه های خوب باشه
گفتم وفا کن! گفت مگر سگم که وفادار باشم؟ گفتم سگ عشق می ارزد به هر چه آدم بی وفا!
جمله سنگینی بود ولی اون دوستمون داره میخنده آخــــه نـفـلـه چرا میخند!!!!
هر چقدر به سال تحویل نزدیک میشیم . . . . . به لحظات ملکوتی جوش زدن های روی صورت نزدیک تر میشیم :)
کاش یه عطری درست کنن بوی لباس نو بده بزنیم به لباس قدیمیامون :))
درسته باجناق فامیل نمیشه ولی خوبیه داشتنش اینه که... . . . . حس میکنی تنها تو نیستی که گیر خونواده ی زنت افتادی
مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود
یعنی بخندی میزنم تو حلقت
کاش زندگي مث اين گزارش خياباني بود يه سانتر بي هدف و توي دروازه
من هنوز باورم نمیشه کسی با اسم مرجان تونسته باشه شش میلیارد یورو اختلاس کنه،بابا یه مرجان فوقش باید آرایشگاه داشته باشه دیگه ..!
اتفاق های معمول در ایران : اختلاس گرونی مرغ و گوشت و .. قاچاق گرونی پراید با شماره گیری #....* میلیونر شوید!! آهنگ جدید مرتضی پاشایی
ممنون از این که خنده را برلبان دوستان راسخونی مان می آورید.
خانمه خیلی وقت بود رفته بود بازار وقتی اومد به شوهرش گفت یه زنگی می زدی حالمو می پرسیدی.
شوهرش اس ام اس های بانکو نشونش داد و گفت: پیامای سلامتیت دائم میومد 😂😂😂😂
به زنه خبر دادن شوهرتو که فرستاده
بودی گوشت بخره، تو صف گوشت سکته کرد مُرد
گفتن حالا میخوای چیکار کنی گفت نمیدونم خودمم شوکه شدم شاید ماکارونی درست کنم 😐😁😂😂
بهترین هدیه مرد به همسرش "طلا" نیست، بلکه "توجه" است!
اما اگر یک مرد خوب؛ به همسرش توجه کنه متوجه میشه که همسرش طلا میخواد و بس... نخند؛ توجه کن ...!😂
عروس خانم چیکارن؟ خیاطن ! به به، حالا چیا میدوزن؟ دهن فک و فامیل شوهر !
گفتين آقا دوماد چیکارن؟ مکانیکن ! به به ، حالا چیکار می کنن؟ دهن فک و فامیل عروس و سرویس می کنن !
چیزی که عوض داره گله نداره😂😂😂😂😂