پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
پول تو خيلي از رابطه هاي دوستي نقش مواد نگه دارنده رو داره
پاری سن ژرمن اینهمه هزینه میکنه که بتونه لیگ قهرمانان رو ببره ولی آخر سر همه بازیکنای گرونش مصدوم میشن و حذف میشه
همینه که میگن پول باید برکت داشته باشه :))
به بعضی ها باید گفت: بجا اینکه استوری «فرشته زندگیم مادرم» بذاری پاشو برو ظرفارو بشور
ﺁﻗﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﻫﺪﯾﻪ ﯼ ﺭﻭﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﺩﺭﺍﺗﻮﻥ ﻋﺮﻭﺱ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ
من کلا توقع ندارم زندگیم بیفته رو غلتک. همین که غلتک نیوفته روم کمال تشکر دارم..:-)
یه ایمیل برام اومده نوشته از اینکه به سایت همسریابی ما پیوستید خرسندیم. میترسم چندوقت دیگه یکی زنگ خونه رو بزنه بگه دیگه خسته شدم از این زندگی بیا این توله هاتو ببر خودت بزرگ کن
اصحاب کهف یه بار خوابیدن ، بیدار که شدن دیدن چند صد سال رفتن جلو ما هر وقت که پلک میزنیم بعد میبینیم چند صد سال رفیتم عقب تر
عزیزم من بهت قول میدم حتی اگه کسی آبگرمکن، یخچال و کولر قراضه هم داشته باشه ساعت هشت صبح جمعه تصمیم به فروشش نمیگیره پس هموطن وانتی التماس دعا
وقتی خودمو مرور میکنم، می بینم دقیقا همونی شدم که نمی خواستم باشم
طرف میگفت : رفته بودیم خواستگاری. همونجا جواب منفی دادن. بابام به بابای دختره گفت حق دارید. من خودم خر داشتم به این نمی دادم. بعد پا شد یه لگد هم به من زد و رفت بیرون :||
شهردار گفته دوچرخه مخصوص بانوان تولید میکنیم یعنی چی؟ مثلا جای زین آباژور میزارن؟
واقعا نمیفهمم چرا گزارشگرای فوتبال اصرار دارن به هر سیاهپوستی که خوب بازی میکنه بگن الماس سیاه، بابا کل ارزش و قشنگی الماس به سفیدی و درخشندگیشه
بنظر من اگه دنبال یکی هستین که باهاش دردودل کنین و بعدش اروم شین... بشینین حرفاتونو به سیب زمینی بزنین بعدشم خلالش کنین سرخش کنین و بخورینش.
به جان خودم اگه همه با هم تصمیم بگیریم به کافی شاپ ها بگیم قهوه خونه، دیگه شربت آبلیمو رو به اسم موهیتو ۲۸ تومن نمیکنن تو پاچه مون
وضعیتمونم شده مثل اون مصرع که میگه : ماهیا تنشه ترین اند روی لباشون ابه و ابه