پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
طرح تنبیه کشورهای همکار آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران در مجلس شورای اسلامی تهیه و تدوین شد. آمریکا بیچاره شدی بی پدر صبر کن سوهان و پشمک و تحریم کنیم میفهمی دنیا دست کیه
بچهی آخر بودن این جوریه که وقتی خواننده ای شاعری میگه «ای داغدیده بازگو، بلخ و سمرقندت چه شد؟» تو ذهنم میگم: من بهش دست نزدم:((
ﺩﺧﺘﺮﻩ استاتوس ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﭼﺸﻤﺎﻧﻢ ﺳﮓ ﺩﺍﺭﻧﺪ! ﭼﺮﺍ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﯽ؟ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﯼ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ؟ ﻣﻨﻢ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ :ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻫﺎﭖ ﻫﺎﭖ ﺑﯽ ﺷﻌﻮﺭ ﺑﻼﮐﻢ ﮐﺮﺩ خو مگه سگ چیز دیگه ای هم میگه؟؟؟
قایقی خواهم ساخت .خواهم انداخت به آب. خواهم رفت اونور آب. خواهم پناهنده شد.
آخی سهراب فازت چیه؟
دخترای دانشگاه اونقدیکه رقابـــــــت میکنن قبل از همه شوهر کنن اگه تو درس خوندن رقابت میکردن الان ما دنیا رو تحــــــــریم کرده بودیم یه آب هم روش!!!!!
جاتووون خالی عروسی یکی از بستگان ﺗﻮ ﺑﺎﻍ ﺑﻮﺩ... یه دفعهﺑﺎﺭﻭﻥ اومد ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺍﯾﺸﺎ ﭘﺎﮎ شد...!!! . . . . عروسی ﺗﺒﺪﯾﻞ شد ﺑﻪ ﻫﺎﻟﻮﻭﯾﻦ مردا در میرفتن؛ زنها هم مسه زامبی دنبالشون...
ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﺯﻥ ﻧﺰﺩ ﻋﻼﻣﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺍﺩﻋﺎ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﯾﮏ ﺑﭽﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻋﻼﻣﻪ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:ﺑﭽﻪ ﺭﺍ ﻭﺳﻂ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺯﻥ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺩﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﻮﺩﮎ ﺭﺍ ﺑﮑﺸﺪ. ﺁﻥ ﺩﻭ ﺯﻥ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﮐﻮﺩﮎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﮐﻮﺩﮎ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻒ ﺷﺪ. ﻋﻼﻣﻪ ﮐﻤﯽ ﺟﺎ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:ﻗﺎﻋﺪﺗﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻣﯽﺷﺪ
به نظر من باید سبد کالا رو عادلانه بدن ، مثلا به من که ماشین ندارم ماشین بدن به رفیقم که لیسانس نداره لیسانس بدن . . . به مرفهای بی درد هم درررررد بدن ! تز خوبیه نه ؟
پیرمرد به تعمیرگاه موبایل رفت با دستان لرزان گوشیشو از جیبش درآورد داد به تعمیرکار. تعمیرکار که فهمیده بود قضیه چیه گفت :پدر جان گوشیت خراب نیست شاید بچه هاتون سرشون شلوغه زنگ نمیزنن. پیرمرد با صدای خسته گفت:چرت نگو، مموری هشت گیگ گرفتم آهنگ بریزی.
ابن کم کیست؟؟؟؟ . . . . برادر کوچکتر ابن زیاد!!! بگی شنیدم جوری میزنمت به شناسنامه بگی شن و ماسه
اون روزی که دندون پزشکا بفهمن دهن ما بیشتر از این باز نمیشه عید منه
صد هزار تومن میدین واسه نیم ساعت ماساژ ؟؟؟
ماساژ مگه همونی نیست ک ب پشت میخوابی خودتو میمالی ب فرش !
ما معمولیا وقتی میریم خرید آنلاین اول گزینه ی "نمایش بر اساس قیمت کم به زیاد" رو میزنیم بعد سلام میکنیم.
اگه چند ماه دیگه دووم بیاریم میشیم از بازمانده های سال۹۷ !!!
رو مایع ظرفشوییا نوشته هنگام مصرف از دستکش استفاده نمایید، خبر نداره ما باهاش دستامونو میشوریم !!