پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
نوشته اگه صدات کرد و دلت لرزید یعنی عاشقشی ! اگه اینجوری بود تا الان همه دخترای دانشگاه با حراست ازدواج کرده بودن
طرف داشت واسه بچه ده سالش توضیح میدادکه: زمان ما آب نبود ... گاز نبود ... تلفن نبود ... مایکروفر نبود... ال سی دی کسی نداشت... یهو بچه میگه: . . . داری حال میکنی با ما زندگی میکنیا!!
عاقا من آخر نفهمیدم مترادف کلمه ی "مدیـون" چیه؟؟؟؟؟ مشغولزمه ، مشغول ضربه ، مشمول زرده ، مشغول ظلمه ، مش غول زبده ، مش غول زمبه... ای باباااا به روح مرحوم خاشقچی حلالـت نمیکنم اگه بدونیو بهـم نگـی???
ﺍﺳﻢ: اخدص ﺗﺤﺼﯿﻼﺕ : ﮐﻢ ﺳﻮﺍﺩ . ﻣﺘﻮﻟﺪ : ﺩﻩ ﮐﻮﺭﻩ . ﻋﻼﯾﻖ : ﺍﻻﻍ ﺳﻮﺍﺭﯼ . * * * * ﻭﺣﺎﻻ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ ﻓﯿﺴﺒﻮﮐﯽ : ﺍﺳﻢ: ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺗﺤﺼﯿﻼﺕ : ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻣﺘﻮﻟﺪ : ﺗﻬﺮﺍﻥ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﻋﻼﯾﻖ : ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﺭﺍﻧﯽ، ﻧﻮﺍﺧﺘﻦ ﭘﯿﺎﻧﻮ
گوشیم دیگه از کنترل من خارج شده. همه برنامه ها رو که خودش آپدیت میکنه. حتما فردا هم جلوم میخواد سیگار بکشه و فحش بده.
دختره نوشته یه جفت چشم قهوهای قاجار دارم انگار چشمای ما صورتی هخامنشی
کم مونده کارمندای صدا وسیما به هم بگن:وااااای حالا واسه چهلم خاشقچـــــی چی بپوشم؟
با این وضعیت اقتصادی، میخوام یخچال فریزرمون رو به یه خرس قطبی واسه خواب زمستونی اجاره بدم، حالا که اینجوری خالی افتاده یه گوشه حداقل کمک خرجمون باشه.
البته دلار میگیرم اونم نه دلار جهانگیری دلار تو بازار 🙄
یه بار مامانم سرما خورده بود بردمش دکتر، مامانم خودش داشت به دکتر میگف فلان چیزو برام بنویس دکتر میگف نه این خوب نیس،
مامانم میگف چرا بنویس طیبه خانوم گفته خوبه 😐
به بابام یه عکس سوییچ 207 نشون دادم گفتم:
ببین بابائه واسه دختر متولد 76 ماشین خریده 😒
تو چشام زل زد گفت: چند سال دیگه منم واسه خواهرت میخرم 😐
گاهی وقتا به نظرم باید سکوت کنم
ساکت شدن بهتر از نابودشدن است😑😂😂
مهربون فقط دستگاه خودپرداز بانک ... وقتی که موجودی حسابت کافی نیست
برای اینکه ناراحت نشی میگه: آیا درخواست دیگری دارید ؟😂
یه آقایی اومده بود واسه سونوگرافی کلیه و شغلش هم راننده بود،
ازش پرسیدم قبلا کدوم سمتتون سنگ داشتین، گفت سمتِ شاگرد 😂
هوا هوای قدم زدن با عشقته بعد کتتو در بیاری بندازی رو شونه اش اونم بگه عزیزم سردم نیست بعد بهش بگی میدونم ، گرمم بود در آوردم تو نگهش داری😂
فروشنده ها شبا ازخواب میپرن هی تکرار میکنن :
" من از همین کار واسه خونه خودم بردم عالیه "
بعد زنشون میگه بخواب بابا تو واسه این خونه کوفتم نیاوردی 😏😂😂
طرف می گفت شبی که اقامتمون توی امریکا درست شد زنگ زدم ایران بابام گفت خوشحالم پسرم فقط ۱۳ آبان ما میخوایم شعار بدیم تو به خودت نگیر