پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
همکارمون صبحا دهنش بوپیاز میده اونوقت هرشب تواینستاگرام عکس غذای خارجی میزاره،مثلا رستوران بوده آخه کی پیتزا و لازانیا رو با پیاز خام میخوره 😂
رفتم سر قبر مادربزرگم... یارو اومده پیشم نشسته میگه فوت کردن؟
گفتم نه فردا امتحان ریاضی داره خودشو زده به مردن که نره 😐 والا ... 😐😐😐😐 😂
واقعا تو رابطه هرچی برای هم خرج میکنید یادتون میمونه؟🤔😏 خیلی زشته...
من دو سال با یکی بودم۲میلیون و۱۴۶هزار و پونصد خرجش کردم مهم نبود برام اصلا یادمم نموند😌😌 😂
مامانم یه قابلمه جدید خریده بعد امروز به شوخی گفتم اگه توش خط بندازم چی کار میکنی بر گشت گفت: هیچی فقط یکی مثل همون خط تو صورتت میندازم...
من 😐 روحیه عاطفی مادرانه 😏 😂
بابام بیرون بود زنگ زد چیزی تو خونه لازم نداریم که بگیرم بیام؟ گفتم نه همه چی هست فقط عشق و محبتو صفا نیست که بیاید تکمیل میشه گفت دوست دارم فقط تو خونه نون نباشه محبت پدرانه رو بهت نشون میدم😂
طرز صدا کردن زمانی که غذا آماده است:
🍳تخم مرغ : عزیزم الهی فدات شم بیا غدا حاضره ... 🍲خورشت : بیا دیگه غذا یخ کرد ... 🐔مرغ : ما الان میخوریم جمع میکنیم ها ... اومدی اومدی؟! 🍢کباب : اصن صدا نمیکنن !!! بعد میگن هرچی صدا کردیم نیومدی 😫😂
انقدر که پسرا تو گوشیشون عسلم🍯 دارن!
زنبورا🐝 تو کندوشون 📦ندارن !!😉😄🤗
عسلم☺️☺️ 😂
پسرا : شنیدم کامپیوتر گرفتی . مشخصاتش چیه ؟ ۸ گیگ رم – ۱ ترا هارد …
دخترا :شنیدم کامپیوتر گرفتی . مشخصاتش چیه ؟ صورتیه😐😀😆
رفتیم خواستگاری، بابای دختره گفت کار،خونه،ماشین داری؟ گفتم سلام میشه اول درو باز کنید؟😂
بابام بهم پیامک داده "آره خوشگلم؛ میام همون جای همیشگی دنبالت" بعده 5 دقیقه دوباره پیامک داده"شوخی کردم باهات؛ فقط در مورد این شوخی به مامانت چیزی نگو:| آفرین بر پسر با ظرفیتم!😂😂😂😂 😂
نحوه تدریس دبیران محترم:
علی آمد!
علی: نهاد
آمد: گزاره
حالا نحوه سوال در امتحان:
نهاد و گزاره را مشخص کنید؟
به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم/ بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم! 😳😳😳😳😳
یه بار رفتم دکتر پوست ومو،دکتره انقدر پوستش خراب بود همچین که وارد اتاق شدم بهش گفتم دکتر فعلا این کرمی که میدم استفاده کن تا بعد😉😂
یه مردی بود که هر جمعه میرفت بهشت زهرا و بالای یه قبری مینشست و زار زار گریه میکرد و میگفت: چرا رفتی و منو بدبخت کردی ...
بهش گفتن اين کیه که هر جمعه سر مزارش گریه میکنی؟! برادرته؟ پدرته؟ بچته؟ کیته؟
میگه: هیچکدوم! این شوهره اول زنمه...!!😅😂🤣
ﻛﻴﻒ ﭘﻮﻝ ﺯﻥ ﻫﻤﺴﺎﻳﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﺩﻥ ﻣﻴﮕﻪ عیبی ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﮔﺬﺷﺘﻢ
ﻭﻟﯽ ﺍﻟﻬﯽ ﺧﺮﺝ ﺩﺍﺭﻭ ﻭ ﺩﺭﻣﻮﻥ ﻭ ﺍﻭﺭﮊﺍﻧﺲ ﻭ ﺗﺼﺎﺩﻓﺶ ﺑﺸﻪ ﺍﻟﻬﻲ ﺧﺪﺍ ﺑﺰﻧﺘﺶ ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﮔﺮﻡ ﻓﻠﺞ ﺑﺸﻪ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺻﺤﺒﺖ بشه 😑
تولد نامزدم بود، 🎂😍🌹 بهش گفتم هرچی رفیق و نارفیق و همکلاسی و فامیل داری دعوت کن میخوام جوری سورپرایز کنم شوکه بشید
34 نفرو شام دعوت کرد نرفتم سورپرایز شد!😜😂😂