پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
حمید هیراد گفته شعرهایم را درتنهایی مینویسم.همون دیگه..در تنهایی مینویسی این شده! اگه دوتا مراقب بالای سرت باشن نتونی کتاب باز کنی تقلب کنی اینجوری نمیشد!
دیالوگ مدیران روابط عمومی و بنرسازان! _ آقا یه بنر میخواستم. موضوعش؟ _ سال حمایت از کالای ایرانی مبارک باد. رو بنر ایرانی بزنم یا کرهای؟
کره ای پس شد سال حمایت از کالای ایرانی مبارک باد.
میگن بعد از فاجعهﻯ سانسور لوگوی باشگاه رم میخان اسم پستانداران رو هم از کتب علمی بردﺍرن و اسمشون رﻭ بزارن، خویش آویزوﻥهای خوردنی!!!
خود داعش نیرو هاشو برای ازمایش میفرسته ایران اگه تونستن قبل سقوط هواپیما بپرن پایین پراید میدن بهشون میگن تو تهران رانندگی کنید باز اگه تو تصادف نمیرن تو دعوای بعد تصادف هم نمیرن تو پیدا کردن جای پارک هم نمیرن دوباره تو پرواز برگشتی نمیرن میشن داعشی خوب!!! تازه اگه بخوان دوره چریکی ببینم مستقیم میفرستنشون اهواز
یکی از ترسناکترین جمله ها: تو حساب کن من بعدا باهات حساب میکنم!!
عموم میخواست خبر مرگ یکیو به فامیلش بده زنگ زد گفت پاشو بیا که فلانی یخورده مریض شده بردیمش سردخونه :)
من نمیفهمم مشکلتون با بعضی کالاهای چینی چیه؟
رفتیم برای داداشم یخچال بخریم. پرسیدم گارانتی هم داره؟ گفت تو ایران و گارانتی ؟ ولی ما برای مشتریانمون گارانتی میدیم
اگر نزنینش به برق صد سال کار میکنه.
خود ایتالیایی ها واسشون لوگوشون مهم نیس بعد اینجا یه عده واسه سینه گرگه گریبان دریدند.
رکورد طلاق و رکورد بی ارزشترین واحد پول رو که شکستیم٬ رکورد آلودگی و تصادف و عمل بینی و بیشترین مصرف کننده مواد آرایشی (چه دخترونه و چه پسرونه ) و... رو هم که قبلاً شکسته بودیم٬ تو رو خدا تعارف نکنین٬ اگه نکته منفی دیگهای هست بگین که سریع رکورد اونم بشکونیم!
گفتن سال سگه ولی نه به این سگی دیگه،آقامن فکرمیکردم ازاین پاکوتاهاس
تنها چیزی که تو این دنیا ارزش این رو داره که بقیه رو واسش فدا کنی خوابیدنه ^__^
میگه:
بابام اعتقاد داره سبزیو نباید زیاد شست، خواصش از بین نره، یه بار سر سفره به مادرم سر همین قضیه گیر داد، مادرم از گلدون یه مشت خاک برداشت ریخت تو بشقابش. مامان بی اعصابی من دارم
پدربزرگ مرحومم اومد به خوابم گفت چرا هی واسه شادی من صلوات می فرستید؟ شادی میخوام چیکار بابا واسه آمرزش گناهانم صلوات بفرستید دارم تو آتیش میسوزم هی یه نفر پامو قلقلک میده شاد شم
اینطور که من متوجه شدم در آمریکا یک کیلو خیار یک دلار است در ایران دو هزار تومان، یعنی در ایران با همین پول میشه سه کیلو خرید بعد بگین اوضاع ما خرابه
تازه دلار اونها هی داره بالا و پائین میشه
ولی پول ما مثل مرد ثابته
سریال پایتخت یه نکته آموزشی داشت اونم اینه که خشاب کلاشینکف ۱۹۰ تا تیر داره !!