پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
خوبی این تعطیلات این بود كه فهمیدیم... . . . . . خستگیمون با استراحت و تعطیلات هم در نمیره
_ میدونستی تلگرام اطلاعات کاربرها رو میدزده و میفروشه؟ +به جهنم مگه من که یه شهروند ساده ام چه اطلاعات خاصی دارم _بیا از نرم افزار داخلی استفاده کن + دیوونه شدی؟! نامردا اطلاعات آدم رو میدزدن
@@@من وقتی خیلی بچه بودم از پشت بوم افتادم *مردی یا نمردی؟ @@@میگم خیلی بچه بودم یادم ک نیس ته *راس میگیا
امشب خواستیم ادا خارجیارو در آریم شام سالاد خوردیم هیچی دیگه ساعت دو شب به زور در کله پاچه فروشیو باز کردیم الانم داریم بابابام چشم می خوریم
پیام رسان فقط دمپایی آشپزخونه مامانم! واقعا پیام رو سریع و واضح میرسونه....
تجربه نشون داده بچه های طبقه ی بالا، بچه ی آدمیزاد نیستن؛ بچه ی اسبن.
به همسایمون گفتم تو ساختمون صدا میاد. گفت اشتباه میکنی،پایینی که مرده،طبقه بالاهم خالیه، مام که سروصدا نداریم. بعد از دیوار رد شد رفت تو خونه شون.
اینایی که میگن پسر گریه نمیکنه دار دسته همونایی ان که فکر میکردن . سمندون برنامه کودکه ۰_۰
فشاری که به بعضی ها موقع عیدی دادن به بچه های فامیل , امسال وارد شد ب مردان آهنین موقع برداشتن وزنه ی ۳۰۰کیلویی وارد نشد ، اصن تسمه تایم پاره کردن
عموم یه سال عید اومد خونمون به من ۵ هزار تومن عیدی داد,اون روز من دقت کردم ۴ تا موز خورد که پنج تومنش زنده بشه
فرق پیشرفت در ایران و خارج جوریه که آقای مهدوی کیا تو آلمان بهش میگفتن موشک الان تو ایران داره ماست تبلیغ میکنه :|
صبحی پیام رسان @@@@@ بهم پیغام داد که «داداش! به ممد گفته بودی تاعصری پولو میریزی به حسابش یادت نره!»
اما درستش این بود وزیر تغذیه ژاپن بابت این سختی در خوردن تخمه ژاپنی از شغلش استعفا میداد!
موضوع انشا چگونه پدر خود را خوشحال کنیم -به نام خدا..بزنیم شبکه خبر
هلندیها تکل زدن تو پای رونالدو مزدک میگه بازیکنهای هلند حتما باید مواظب ساق پای رونالدو باشن. چشم رئیس :))))))))))