پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
در حال حاضر تنها بندی که اسم گروه موسیقی نیست "پشه بنده!"
مهمونای ما اینطورین که بهشون میگیم مودم وای فای نداریم میگه خب باشه, هات اسپات گوشیت رو روشن کن :|
عیدی دادن مامان من اینجوریه که میگه اون شلواره که دوماه پیش خریدم برات یادته؟ اون عیدیت :|
ماهیای عیدمون یه جوری مقاومت میکنن انگار بین خودشون گفتن هرکی بمیره خره.
برود هر که دلش خواست شکایت بکند شهر باید به من بینمک عادت بکند
استاتوس گذاشتـه :انقدر بدم میاد از پـسـرهایی که میان فیس بـوک برا علافی !……..انگار خودش هر وقت میاد فیس بوک عمل پیوند کلــیــه می کنه :/
من هنوز ماهی عید پنج سال پیشمو دارم شما چجوری میگید ماهیاتون همیشه سر یه ماه میمیرن
تازه ماهیم از همون اوایل خیلی متفاوت ظاهر شد همیشه رو آب داره کرال پشت میره
یه چند سالی مسابقات مردان اهنین پخش نمیشد من به ارامش فکری رسیده بودم الان دوباره دچار این درگیری ام که فرامرز خودنگاه یا فرامرز خودنگار؟؟؟
اقا خداوکیل یکی بیاد اینو جواب بده ملت از این همه تشویش وتردید نجات بده...
حساب کردم دیه کامل انسان ایرانی به دلار تقریبا میشه ۵۰ هزار تا. یعنی دلار یکم دیگه بره بالا تر خارجیا میتونن برای تفریح تابستونا بیان اینجا ایرانی بکشن. خود برگای کتاب تاریخای مدرسه, قسمت قانون کاپیتولاسیون ریخته از این قضیه...
نمیدونم چرا بعضی فامیلا احساس میکنن آدم زن بگیره اونا ممکنه بی خبر بمونن.
هی به طرف میگن زن نگرفتی ؟ زن نگرفتی ؟ چرا ، یواشکی گرفته تو نفهمی. الانم قایمش کرده تو کمد تا شماها برین بعد درش بیاره
خب جلبک اگه گرفت شما رو هم دعوت می کنه دیگه
شما ماشاءالله خیلی به روزید ، یه عده ای هنوز دارن با کلیپای چالش سطل آب و یخ کیف میکنن :)
میگم یه سوال الآن دلار گرون شده یا نه؟
قبلا با 5000 دلار میشد یه پراید خرید
الآن با کمتر از 4000 دلار میشه همون پراید رو خرید
تنها چیزی که دوسش داشتم و تنهام نذاشت خواب بود :|
یه بارم بابام عصبانی شد داد زد از ارث محرومت میکنم ، بعد دوتایی اینقدر خندیدیم که کدورت ها رفع شد.. ( البته من فدای بابام بشم ، اینم برای شوخی میگم ) بابام بدجور مریض احواله دعا کنید برای همه ی مریض ها مخصوصا پدرم. اللهم الشفع کل مریض
میگن توپیام رسان داخلی وقتی زن وشوهرباهم چت میکنن حمیده خیرآبادی ظاهرمیشه ومیگه خُبه خُبه زن وشوهرخوب باهم خلوت کردینا